Am avut un meci foarte bun si vreau sa il vad din nou dar nu stiu cum sa intru la replay. Ma poate ajuta cineva va rog?
Unde as putea sa imi promovez o versiune de Minecraft?
Nu imi functioneaza butoanele de la volan (Logitech g29) ce sa fac? Plz
cand eram mai mic era un joc cu omu junglei sau ceva de genul cu o bata in mana și nu mai stiu numele exact va rog help
Buna seara TPU as dori si eu u laptop in pretul de 20 de nilioane world power point autocad si gaming daca este canter strike va rog frumos un raspuns bun.
Cum rahat fac scena la streamlabs obs cu orice joc vreau eu? plssssss
Da ți mi va rog niște idei de nume de cont pentru Instagram pe care voi posta edit-uri cu anime-uri.
Este careva pe aici cine se pricepe la xbox si la functia game streaming? As vrea sa- mi conectez consola sa ma joc la Pc dar nu stiu daca de exemplu Gta 5 va merge pe un i3, stiti ce zic? ...? (mai mult)
Hei TPU cand eram mai mic era in joc cu un om de ala al junglei care avea o bata si trebuia sa ma bat si nu mai stiu cum se numea
Care sunt diferentele dintre xbox one x si xbox one s?
Cum se joaca jocul WorldBox? Ce trebuie sa faci in WorldBox?
Știți numele unui joc în care tu ești un peste și mănânci alți pești ca să devii mai mare... Cred ca nu am am jucat jocul asta de peste 10 ani și nu știu ce ma apucat azi sa joc jocuri...? (mai mult)
Https://www.emag.ro/laptop- lenovo- thinkpad- e15- cu- procesor- amd- ryzen- 5- 4500u- pana- la- 4- 00- ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- 256gb- ssd- amd- radeon- graphics- windows- 10- pro- black- 20t8000mri/pd/DTWWJ2MBM/?cmpid=86846 ...? (mai mult)
Am un i7 4500u si nu pot intelege de ce e asa de scump dar nu am minimum req la jocuri cand vine vorba de el.Am vrut sa vad de ac4 si imi spune ca am tot ce am nevoie pentru recomended in afara de procesor...? (mai mult)
Stie cineva de unde si cum pot cumpara yang pe metin2?
Se poate lua vac ban daca folosesc vibrancegui? As vrea sa-l folosesc pentru csgo pentru un view mai colorat.
Un pc bun pana in 1700 lei?
Salut.Caut un joc ce l- am jucat demult, dar am uitat cum se numeste. Este despre un omulet care cade etaje in jos, le strica intr- un fel, la fiecare etaj putea fi .Tv..cadă de baie etc. Daca cineva...? (mai mult)
vreau sa stiu si eu cine ar putea sa creeze un server de metin2 privat dupa cerintele mele? De la A la Z Sunt incepator! Ofer toate detaliile lv / mape / bossi /drop / sisteme / rate etc...? (mai mult)
Am o intrebare. Daca pe steam scrie la un joc" joaca gratis! Oferta se încheie peste 1 zi și 3 ore" asta înseamnă ca daca- l instalezi o sa ma pot juca doar azi și maine sau îl iau acum...? (mai mult)
Ce ar fi mai bine sa aleg dintre un ASUS TUF FX505DT cu procesor AMD Ryzen™ 7 3750H pana la 4.00 GHz, 15.6", Full HD, 144Hz, 8GB, 1TB HDD + 256GB SSD, NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB,...? (mai mult)
Exista bot pe discord care sa dea grade automat?
Cine știe jocul acela cu un motan care era la Paris și erau niste jocuri interactive, în perioada 2009-2013 știu era CD-ul la chioșc?
Salut, ce înseamnă Supporter al unui joc și cu ce se ocupă?
Exista un programmator Lua, adica un Programmator de roblox fiindca as vrea sa invat cum sa scriptez pe roblox, dau funda dar nu stiu ce este funda oricum.
Salut, am si eu o intrebare, de exemplu daca vreau sa ma joc CS si sa aud sunetul de la cs in castile usb si vreau sa bag muzica de pe chrome pe aux, ce aplicatie pot folosi? Adica pe o aplicatie sa...? (mai mult)
Se intampla ceva ciudat cu laptopul meu. Dupa ultimul update de windows merge mult mai greu. De exemplu, nu pot juca nici macar roket league pentru ca sunt foarte putine fps uri. Daca scot incarcatorul...? (mai mult)
Salut,am facut si eu un canal de Youtube, dar nu am banner sau poza de profil.O aplicatie pentru pc sau vreun site gratis? Plss
Am un laptop foarte slab si dupa instalarea unui joc, ecranul s-a făcut negru. De atunci numai asa e. Virusat nu cred că e. Ce as putea sa fac, avand in vefere că nu pot nici sa intru in meniu?
Salut, stie cineva jocuri gen half life 1, 2? Ceva jocuri care se bazeaza pe aceeasi conceptie :D.
O intrebare pentru cei care au PS4: pana la ce distanta fata de consola functioneaza joystickul?
Cine mai tine minte un joc vechi cu un caine, era ceva puzzle dar era interactiv, in romana si avea multe minigameuri? De asemenea erau mai multe jocuri fiecare avand alta tema. Cainele era ceva profesor...? (mai mult)
Exista vreun site in care poti downloada jocuri si sa le poti juca online fara sa le cumperi?
Mi-ar putea merge fifa 17 sau 19 pe un laptop cu 4gb ram?
Am un laptop de gaming si pana azi mergea perfect, dar acum s- a intamplat ceva. Nu mai merg jocurile bine. Nici macar cele necostisitoare precum roket league. Imaginea sacadeaza ca la un laptop...? (mai mult)
Daca am un cont de steam main si imi fac alt cont de steam sa joc cs go cu cheat-uri e posibil sa primesc ban si pe contul main?
Cum se obtine jackpotul la shinning crown sau burning hot ca nu inteleg? E o combinatie random?
Am facut si eu trade cu prietenul meu pe steam dar el are level 0 pe steam dar noua ne-au fost luate itemele.In cat se face trade-ul?
In ce NFS poți să te plimbi prin oraș ca în GTA aproximativ pe langa acele curse?
Care se joaca minecraft Manhunt cu mine? Discord !-Adi-! #8826
Un server de samp in care sunteti owner si care cautati staff pentru ca am multa experienta ca admin/helper si ma joc de 2/3 ani samp?
Mi-am luat un smart tv pe care se pot instala unele jocuri din magazin play...cum fac sa instalez driverul pentru controller(maneta) pe tv? Ca tv nu are loc unde sa bagi cd
Am FIFA 21 și vreau sa joc online, dar atunci când intru in meciul online nu mai am același setări la controlarea jucătorului (șut, pasa, etc) nu mai sunt setate la fel cum joc la cariera...? (mai mult)
Am avut o intrebare anterioare in care v- am rugat sa imi povestiti primele jocuri god of war dar am dat un research pe Youtube si am gasit asta https://youtu.be/quT- 3Kts158. As putea sa inteleg...? (mai mult)
De ce nu pot plati cu cardul sau sa il adaug pe cont pe wargaming, contul este banat permanent, primesc eroarea asta A technical error occurred while processing the payment. Please try again. Nu merge...? (mai mult)
Stiți cumva ce jocuri as putea juca pe o placa video ATI Radeon R4? De câți mb este?
Salut, nu stiu ce s-a întâmplat la fifa 21 la mine ca nu mai merge muzica, se aude comentatorul da muzica nu. Puteți va rog sa mă ajutați?
Salutare TPU, am o problema gicantica la care caut o solutie iar pe internet, tot ce am gasit nu mi- a fost de folos! Am un laptop de gaming, Lenovo legion y530, un gtx 1050 cu procesor i5- 8300h....? (mai mult)
Am inceput sa ma joc god of war 3 si imi place si sunt curios de poveste numai ca dupa cum vad acum jocul (cam nasput pentru anii astia) cred ca celelalte doua vor fi mai nasoale si nu stiu ...? (mai mult)
Am facut un accident, ce pot face acum? Uitati poza cu cele intamplate https://media.discordapp.net/attachments/770619312255270913/771022551408574472/unknown.png?width=1204&height=677
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
perfectgirl7 întreabă:
Delia65delia întreabă:
Sara2 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Al doilea razboi mondial
Cat de multe stii despre cel mai mare conflict din istoria umanitatii?