Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Am și o întrebare pentru gameri. Ce alegeți dintre G2A si Instant Gaming? Vreau să- mi cumpăr Euro truck simulator 2. Care e mai sigur? Pe G2A am intrat putin la review- urile unui vânzător...? (mai mult)
Ati cumparat vreodata Vr? Daca da, de pe ce site? Eu am comandat de pe VrPro un Oculus Rift S si inca nu a venit (au trecut 6 luni) Va multumesc!
Caut o opinie avizata, nu doar o părere. Care laptop este mai bun? MSI GF75 Thin 10SER- 295XRO 16 gb Ram 144 MHz ecran 2060 Placa video 512 ssd Sau Asus Scar II GL504GV- ES020 cu aceeași...? (mai mult)
Cum sa descarc Among Us gratuit de pe Google?
Pe xbox series x mai trebuie sa paltesc abonament lunar pentru a juca fifa?
Cum reinviu dragonul pe minecraft?
Stie cineva cum imi pot instala un GTA pe laptop cu windows 10? am incercat mai multe link-uri de pe net, dar nu au mers.
Salut, dupa cate am vazut in benckmark- uri doua placi video rtx2070 SLI ar fi la fel de bune ca un rtx 3090 pentru ca am vazut bencmark- uri intre sli de gtx 1080ti si rtx 3090 si diferenta este de 10-...? (mai mult)
Salut, care este diferenta dintre aceste surse: Corsair HX1200 si Corsair HX1200i? Ce semnifica acel i in diferenta asta de sursem, ca sursele sut la fel practic.
Folosesc Facebook de ani buni. Dar exista o problema. Contul meu a fost creat cu un numar de telefon la care nu mai am acces. Pe telefon mi- a ramas contul salvat, dar cand incerc sa ma conectez...? (mai mult)
Cum fac o sabie de netherite pe minecraft?
Daca nu am conector display port pe placa video, imi poate rula monitorul in 144 hz?
Cum cobori jos din masina in ETS 2, am văzut pe YouTube că unii se dau jos și merg cu camera panoramic așa că pe google street. Cum faci?
Cum pot scapa de virusul ala de pe Facebook in care imi posteaza postari automat despre reduceri la nike cu un link scam
Salut, nu vreau sa ma duc degeaba și de aia întreb, pot încarca PayPal la un paypoint?
Vreau sa platesc abonament la EA Play pentru. PS4. Nu am card, dar am pe contul de playstation 10 lire. Stie cineva daca pot activa o luna, platind din wallet?
Primesc o eroare de la windows "memory management" cu blue screen. Cum rezolv?
Salut am si eu o problema la server- ul meu de samp si primesc urmatoarea eroare Run time error 19: "File or function is not found" [07:02:03] Number of vehicle models: 0 Sunt nou la scripting dar oricum...? (mai mult)
Buna,poti juca FIFA 17 online? Eu si un prieten vrem sa ni-l luam si sa jucam impreuna de pe PC-uri diferite, se poate? Si cum?
Am dat comanda de la PC garage și aștept de câteva zile să vină. În cât timp va ajunge comanda?
Cum poți să vezi trenul din GTA San Andreas din interior din locomotiva adică de la butoane atunci când îl conduci? Am văzut pe YouTube cineva care juca așa.
Temperatura la procesor I5-8400 in full load de 72 grade este ok?
Buna sunt eu din nou știu că am mai pus întrebarea asta dar mai știe cineva niste site- uri de descărcat jocuri gratuit am mai pus întrebarea dar mai vreau să știu cine știe alte site- uri in...? (mai mult)
De ce când ma duc pe steam și vreau sa adaug bani cu paysafe card imi cere doua coduri de 16 cifre și pe bon am decât un cod, ce trebuie sa fac
Cine Îmi poate spune Şi mie toate tastele care sunt folosite pentru a te mişca în SA:MP Pe calculator? Multumesc!
Cum pot sa imi pun un plugin descarcat de pe google pe serverul meu de aternos?
Buna ziua cand vreau sa inregistrez un sunet cu laptopul voice record nu inregistreaza sunetul de exemplu cand urmaresc posturii tv. sa inregistrez pe cineva care e pe Youtube. sa fac live etc sunetul ...? (mai mult)
Am instalat modul Tram Clever pentru GTA San Andreas și modul CLEO așa cum cere si tot nu pot sa intru in tramvai și să- l conduc.Cum fac sa reușesc să îl conduc?(tramvaiul) E vorba de modul...? (mai mult)
Salutare.Tocmai ce am făcut primul meu content pe YouTube despre strategiile pe care le folosesc în jocul de table jucând la un nivel avansat.Vă rog să- mi lăsaţi câteva păreri la ce am făcut...? (mai mult)
Cine stie sa-mi zica si mie cateva jocuri cu werewolf faine?
Cum pot cumpara Counter Strike 1.6? Cred ca este varianta originala. Si cum se instaleaza pe calculator? Eu am o versiune veche si care cred ca este non- steam. Vreau sa pot interactiona mai bine cu cativa...? (mai mult)
Mi- am instalat si eu jocul asta ca tot am vazut ca- i asa la moda si m- a facut curioasa: amoung us. Problema e ca atunci cand sunt impostor si omor pe cineva initiez de fiecare data o intalnire, ca ...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare daca se poate. Pot instala doua Windows 10 Pro x64 pe un pc x64, adica un dual boot? Cum creez partitii (la instalare?) care sunt pasii sa instalezi doua Windows 10 Pro...? (mai mult)
Am un windows 7 care de ieri soate un fasait din difuzoare si nu se opreste.I- am dat restart dar degeaba.Nu mergea microfonul si am umblat prin setari si cred ca l- am stricat. Doar daca opresc...? (mai mult)
Salut, am o problema cu bagatul banilor in Steam. Deci, am vrut sa bag 5E si cand sa bag codul paysafe, imi zice acolo pe site- ul ala ca am sold 4, 98 si *suma datorata* 0, 02! Si eu din cauza...? (mai mult)
Salut, este posibil să pot conecta volanul de la xbox 360 pe Xbox one? Dacă da, aștept răspunsurile
Salut, ce parere aveti despre jocul Among Us? Am vazut ca a devenit viral in ultima vreme. Credeti ca va ajunge cum erau Clash Royale, Granny si Fortnite la vremea lor?
Salutare, caut un joc similar seriei Civilization tradus in Romana. Online sau offline, daca include culturi asiatice, cu atat mai bine. Caut pentru tatal meu sa il "lansez" in lumea jocurilor. ...? (mai mult)
Cum pot sa iau Chromatic name pe Brawl Stars?
Intai trebuie sa mentionez ca in viata mea nu mi- am instalat un joc pe calculator (sau jucat, gen fortnite). Am auzit de jocul Amoug us si nu stiu ce trebuie sa fac ca sa intru. Trebuie sa- l instalez?...? (mai mult)
Va salut. Am o problema cu OBS- ul, mai exact face framerate în diferite si diferite jocuri cum ar fi Fs19, FH4, ets2 (ocazional). Am acest pc: I7 6700k 4. 2GHZ 16gb ram DDR 4 2133mhz Gtx 1080...? (mai mult)
Am o itrebare. Joc minecraft competitiv si am frame- uri destul de "mici" 80- 300, dar in majoritatea timpului 100. Specs: Ryzen 7 4800h [este laptop] GTX 1660ti 16gb ram 3200mhz SI un...? (mai mult)
Care-i cel mai bun joc cu autobuze de pe Android/Google Play?
În cam cât timp de inactivitate rămâi fără rank in valorant?
In CS 1.6 daca joci non- steam pe un server ceilalti vad ce scrii pe chat in timp ce joci? Am redescoperit acum in carantina acest joc de cand eram mic pe un CD si l- am bagat in calculator si vad ca merge....? (mai mult)
Am o intrebare. Nu- mi mai amintesc despre un joculet ce era pe pc si pe telefon dar mai vechi. Era o harta mare, cu copacii, pietre si iarba ce trebuiau curatate de catre niste omuleti ce...? (mai mult)
Salut, știți cumva dacă Fifa 21 va fi disponibil pe Xbox series S? M- am uitat peste platformele disponibile și apăreau doar xbox series X și Xbox one. Mi se pare aiurea pentru ca este vorba de ...? (mai mult)
Salut.Am bagat de curand internet de la DIGI.Si daca intru intr- un Match de Competitive pe Counter Strike Global Offensive, pe la jumatatea meciului imi creste ping- ul, iar daca dau restart la router...? (mai mult)
Salut, de un an ma chinui sa imi curat ps4ul (slim) si tot nu reusesc, asa ca vreau sa va intreb de ce surubelnite as avea nevoie ca sa il deschid? Pana sa scot placa aceea care raceste, pentru ca pur...? (mai mult)
Care-i cel mai bun joc cu microbuze de pe Android/Google Play?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Liceenii
Ai facut cunostiinta cu profesoara Isoscel, profesorul Socrate si cu clasa lui Mihai? Hai sa vedem cat de multe stii despre cea mai indragita poveste romaneasca cu liceeni!