Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Ce inseamna sus pe among us?
Ce volan pentru Forza Horizon îmi recomandați?
Aștept recomandări de aplicații și jocuri pentru Android. Cele mai multe primesc fundă
Chiar merita cumpărat DLC-ul pentru ETS 2 Road to the Black Sea? Ce notă i-ați da? E chiar bine făcut? Totuși e 1 milion. Vreau să știu dacă e fain sau cam prost făcut, daca e realist.
Pareri pentru gaming? https://altex.ro/monitor-gaming-led-ips-samsung-ls27r350fhuxen-27-full-hd-75hz-freesync-gri-negru/cpd/MONLS27R350FHUX/
Care este mai fain în opinia voasta MOTO GP sau F1? Zic si in viata reala și in viata virtuala la jocurile de PS4?
Am o problema cu chat-ul de la Counter-Strike 1.6: Din greseala, am bagat o commanda in consola care mi-a setat chat-ul sus. Stie careva cum pot sa-l pun inapoi jos?
Salut, ma poate ajuta cineva? Am cumparat call of duty modern warfare pe ps4 l- am instalat dar imi da o eroare ca lipseste un dlc si trebuie instalat, nu stiu ce pot face, ma poate ajuta cineva...? (mai mult)
am dezactivat "Windows Defender" conform linkului urmator care spune ca il dezactiveaza definitiv. Am dat restart si a aparut din nou, apoi am instalat AVG versiunea gratis. Cand intru pe ...? (mai mult)
Am o intrebare, la laptop/pc merge controler ul de ps4/xbox?
Mi s - a stricat un cablu de la PLAYSTATION 4. Si bănuiesc că este vorba despre cablul HDMI care da semnal video și putere de încărcare a bateriei. Cat costa 1 nou și din ce magazine il pot achiziționa?...? (mai mult)
Buna, sunt Roxana, am 13 ani si vreau sa știu dacă are vreo fata Call Off Duty Mobile și dacă aveți poate vreti să îmi spuneți cum vă cheamă și sa ne jucam împreună dacă vreți, mersi.
Buna, vreau sa cumpar playstation 5 digital edition, am pus precomanda. Inca nu am avut nici o data playstation... Ma intereseaza daca pot juca jocuri de ps4 pe aceasta consola si daca pot downloanda...? (mai mult)
TPU. Cum pot sa scap de nervii de la fortnite? Toti campeaza frate si nu pot sa ma joc linistit. Sa ma bata tata, am un meci mai prost, m- apuca raul de la cat de prosti sunt copii, aia sa ma bata...? (mai mult)
Salut, am o problema cu OBS. Cand filmez un joc (orice joc) dupa ceva timp de gameplay de filmat incepe sa imi faca framerate tot timpul desi nu imi arata deloc faptul ca pierd cadre pe secunde sau ca...? (mai mult)
Am o placa video AMD RX 480. Cam ce temperatura trebuie s-aiba maxim ca al meu prinde cam 80 90 grade?
Mi- am luat un laptop Asus r5 4600h 1660ti 6gb 144 Hz și ma așteptăm sa rupa, gen văzusem reviewuri f bune și jocuri cu multe fps, adică pe gta 5 pe low am fps cat avea ala pe ultra(YouTube)...? (mai mult)
Este posibil sa imi transform banii de pe paysafe in paypal? Daca da, cum?
Am o întrebare lagată de aplicația TV-TWO. Dacă am facut min. 10000TTV și i-am transferat în freewallet. Cum pot sa ii transfer pe card?
am nevoie de ajutor. Am instalat rocket laegue pe windows 7 și laptopul meu nu e așa de bun dar. Vreau sa știu cum să fac sa nu mai am lag poate știe cineva, dau funda, mersi.
Caut un joc de pe CD-urile Noroceii, era un rpg 8 bit cu o fetita intr-un sat. Mă poate ajuta cineva cu un nume vă rog?
Mi- am cumparat un laptop Asus Tuf Gaming FX505GT si as vrea sa stiu daca pot seta ca placa dedicata sa fie cea principala. Am cautat multe tutoriale, dar nu m- au ajutat cu nimic. Am intrat si...? (mai mult)
Cam cate grade e ok să aibă pc-ul meu de gaming daca stau mult pe el și stau pe gta 5 el o să aibă 70 grade e ok sau cate grade ar trebui sa aibă și câte grade maxim? Dau funda
Care Fifa este cel mai bun? Din ce am citit fifa 20 este considerat praf, fifa 14 este recomandat de multi voi ce spuneti?
Merita sau nu sa cumperi Pubg cu 30 de euro?
Se potrivește un procesor Intel Pentium G2020 2.9 cu o placa video GeForce GT 730 v2 2gb? (Mai am o placa video integrata)
Ce variante sunt sa ma pot conecta la un pc la interenet fara placa de retea? Sa trag cablu ar fi un chin... Ce parere aveti despre un adaptor ( tip stick ) sunt bune? Mentionez ca nu fac...? (mai mult)
Https://altex.ro/monitor-gaming-curbat-led-va-samsung-lc27t550fduxen-27-full-hd-75hz-freesync-negru/cpd/MONLC27T550FDUX/ pareri la acest monitor?
Am o chestie mai ciudata la PC in LOL. Deci, deci, fara deci. Pana acum ma jucam lol pe pc la 240 fps- uri si 60- 70 ping (TPU nu permite sa scriu M si S legat. Crede ca prescurtez mersi). ...? (mai mult)
Ce parere aveti, o sa intreaca epic games steamul?
Salut, stiti de ce imi creste din 5 in 5 minute pingu la 300-400 si dupa un minut merge bine?
Ma poate ajuta cineva in legatura cu calculatorul meu? Nu stiu ce are, cand il aprind nu se vede nimic pe monitor si nu se aprinde mausul. Ajutati-ma va rog!
Cat timp o sa fie free Rocket League pe Nintendo?
am o mica curiozitate =) As vrea sa achizitionez un volan (Logitech G29, iar in titlu scrie ca e pentru pc, ps3/40, iar eu as vrea sa ma joc fh3/4 pe pc, iar acele jocuri fiind descarcate...? (mai mult)
Vreau sa îmi cumpăr niște ochelari virtuali de la PlayStation dat nu știu daca neaparat trebuie sa am PlayStation 4 pentru ca eu am 3, merge pe 3? Sau poate merge și fără PlayStation...? (mai mult)
Dau fundiță. Am nevoie de un nume răsunător pentru personajele din jocurile mele. Acum mă numesc Oleg Barbarul, dar simt că nu este destul de vizibil. Vreau să fie numele unei personalități...? (mai mult)
Dacă era scris 674 și eu am citit gta însemna ca vreau sa ma joc gta sau am o problema cu vederea (va rog neseriozitate :)) )
Ce jocuri de tip racing stiti care au splitscreen sau lan?
Salut. Nu imi pot aminti un joc pe care l- am jucat pe cand am fost copil. Stiu ca prima misiune era ceva de genul in care erai in cer si in timp ce cadeai trebuia sa te feresti de rachete pana ajungeai...? (mai mult)
Stie cineva un site online de Pariuri din strainatate? Vazusem pe Youtube un baiat care baga pe un site unde erau destul de multe "minigame-uri" sau cum se numesc.
Știe cineva câteva soluții de a mări performanta în jocuri în windows 10? Orice este primit.
cand instalez FL Studio pe Windows 10 Pro, mi se instaleaza atat varianta pe 32 bit cat si cea de 64 bit, la fel e si cu Plugin- urile imi da optiunea sa le instalez si pe 32 si pe 64 bit....? (mai mult)
Assassin's Creed Odyssey are ceva continuare de la celelalte assassin's creed-uri? As vrea sa ma apuc de el si imi e frica ca trebuie sa le termin pe celelalte ca sa inteleg povestea. Mersi
Merge sa iti instalezi fifa 20 pe un laptop de 2500 de lei?
Dragi colegi TPU, as dori sa va întreb dacă in jocul Empire and puzzle se poate sa îmi măresc levelul la echipa 1 cu echipa doi deoarece echipa doi am făcut- o recent și sunt toți de nivel unu ...? (mai mult)
vreau sa vă întreb dacă există niște siteuri pe google care sa poți instala jocuri pe laptop nu am bani să îmi cumpăr de pe Steam și vreau și eu să mă joc, știe cineva niste site-...? (mai mult)
Pot pati ceva daca am dat teapa cu un cont la un joc online? Adica baiatul a dat 400 lei in mana pentru un cont de Fortnite care ulterior s- a blocat (total) si as vrea sa pastrez banii. Ce as putea pati...? (mai mult)
Salut, ce parere aveti despre seria The Evil Within, mie personal mi s-a parut extrem de underrated, povestea nu a fost geniala insa gameplay-ul a fost superb, se stie ceva de The Evil Within 3?
Salutare. Am facut azi un nou cont de biliard(gen sa joc doar cu prieteni) si din prostie am dat sa loghez cu Facebook ca sa imi apara prieteni de pe Facebook. Eu înainte avand tot cu acest Facebook...? (mai mult)
Ce jocuri tripleA aparute recent as putea sa joc? Daca aveti vreo idee de jocuri ar fi ok
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
Dragon Ball
Esti un fan adevarat al anime-ului Dragon Ball? Hai sa vedem cat de multe stii despre Son Goku, Piccolo si restul personajelor fantastice!