Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Salut, cine vrea sa joace cu mine dati add pe valorant https://www.youtube.com/watch?v=pPIhUMbv3cc
1.Exista hărți mai bune ca aia oficială Black Sea mă refer ale României, gratis? 2.Cum poți fi profesor în Sims 4?
Am si eu o intreabre, de ce imi da bluescreen cand vreau sa dau run, adica sa deschid un joc pe gameloop? Va rog ajutati-ma, de ce?
Harta României de la ETS 2 aia cu Black Sea are și orașele Galați și Mangalia? E adevărat că are și sate între orașe?
Salut, duc aceste componente GTA 5 pe setari ultra 60 fps? Placa de baza MSI B450 GAMING PLUS MAX Procesor AMD Ryzen 5 3600X 3. 8GHz box Sursa Seasonic S12III- 650, 80+ Bronze, 650W Carcasa...? (mai mult)
Imi spuneti un mmorpg fain pe care pot sa il joc pe ps4? E ok si daca trebuie cumparat din altex dar nu vreau gen WoW sa platesc abonament lunar. As vrea unul pe care sa il pot juca si cu prietenii...? (mai mult)
Există joc exclusiv cu microbuze?
Idei de username in engleza la misto pentru Instagram? Vreau ceva la misto care sa transmita "nu-mi pasa"
Bună TPU. Acest site este de încredere? https://www.eneba.com/ Gen e asemănător cu www.g2a.com dar pe ENEBA am găsit un joc mai ieftin față de cum l- am găsit pe g2a. Nu am cumpărat niciodată...? (mai mult)
Care este cel mai nou PS VITA?
tocmai ce m- am deconectat de la ps network si nu stiu ce trebuie sa fac, nu ma mai pot conecta inapoi. Adresa de email nu o mai am de mult timp, mi- am facut cont nou ps network dar de fiecare...? (mai mult)
Când se va lansa League of Legends pe telefon?
In afara de First Person in GTA IV pentru a vedea o mașină,autobuz etc din interior de la volan, ce mod mai e pentru acest lucru?
pentru cine avea Cd- ul cu jocuri pentru copii Noroceii mov, stie cineva cum se chema jocul acela cu o bila rosie care facea diverse puzzle- uri si la un moment dat era urmarita de o fantoma...? (mai mult)
1 În jocul de fotbal FIFA 2021 o sa fie si stadioanele din LIGA 1 ROMÂNIA disponibile? 2 Ce consola de jocuri video care sa fie neapărat PORTABILA este cea mai buna în momentul actual disponibilă...? (mai mult)
Buna seara, imi puteti da si mie niste cutiute pe cs go? Deoarece vreau sa un case opening. Trade-linkul meu este :https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=353733096&token=nqPUJ-KK
Am mai pus aceasta intrebare însă nu am primit un raspuns concret, unde pot găsi jucatori romani pe pubg mobile? Am incercat sa ii rog pe prietenii mei daca vor sa se joace cu mine, însă ei...? (mai mult)
Numele meu este Andrei și aș avea nevoie de puțin ajutor va rog! De curând m- am hotărât să- mi achiziționez un laptop sau un calculator SH pentru jocuri, filme, internet și nu mă ...? (mai mult)
Vrea cineva să ne jucam ( care să si dețină ) 7 Days To Die sau DayZ? Am 19 ani.
pot juca cu un cont de steam legat la 2 pc-uri în același timp sau trebuie să fie închis unul dintre calculatoare?
Am o intrebare despre expansionurile de pe gw2. Am vazut ca persoanele care le au pot sa faca mai multe luvruri decat restul (sa faca trade cu prietenii, sa vanda la trading post etc) dar episoade...? (mai mult)
Caut un laptop intre 2800 de lei si 3000 care sa duca catusi de cat GTA 5 CS GO si Fortnite in 60 de fps-uri? Si minim 250 gb de stocare.(Si daca se poate 60 de fpsuri pe medium)
Astia putini mai batrani asa =))). Vreau sa gasesc un joc de pe Facebook foarte vechi (cam de pe vremea cand dragon city era la moda deci na, de cam acum 6- 7) si nu il mai gasesc, stiu ca era in genul...? (mai mult)
Hello. Mai există cumva vreun joc cumva care să semene cumva cu unul dintre acele jocuri vechi de pe telefoanele cu butoane, gen: Miami Nights și New York Nights?
Am o problema extrem de enervanta la laptop- ul meu. Merge extrem de greu si cred cu tarie ca problema e de la hdd [i5- 7300hq, 8gb ram, nVIDIA geforce gtx1050 si un hdd pe 5400 rpm de 1Tb] si problema...? (mai mult)
Stie cineva daca pot lua key steam free pentru DLC-uri (ETS 2)? As dori mai exact pentru SCANDINAVIA (este 5 euro, dar stau cam prost cu banii acum) DAU FUNDA celui care ma ajuta
Ai un minut la dispozitie sa scrii aici o idee de site? Poate fi o idee noua de site sau poate una uzuala dar mai buna decat cele existente.
Unde pot sa găsesc un mod de microbuz Mercedes Sprinter verde pentru GTA IV? Sau merge sa vopsesc un mod de microbuz din alb in verde cum mergea prin GTA Vice City?
I5-2400,8gb ram, gtx 750ti Salut,ce jocuri duce pc ul meu in afara de cs go,fortnite, gta v, valorant, apex?
am o intrebare, am vrut sa intru pe cs go si imi apare updating configuration, ce sa fac? Ofer funda!
Salut,TPU am un ps2 slim model mai vechi si nu imi merg toate jocurile, gen gta vc imi merge gta vcs nu dar la alte console ps2 merge ce sa fac?
Se pot gasi cd-uri de peste 8gb?
Pe fortnite nu pot sa iau un loc mai mare decat 80, inainte faceam numai winuri dar acum nu mai pot, toata lumea e prea try hard, inainte nu era. Cum fac sa nu ma mai dea cu tryhard? ps:sunt...? (mai mult)
Imi poate spune si mie cineva niste jocuri horror pentru Android?! Cel mai horror joc are funda!
Salut. Pot juca amung us de pe telefon cu cei de pe PC?
Joaca cineva ManagerZone sau Top Eleven? Cum se numește echipă de fotbal a voastră din joc? A mea e FC Alinborger
N- am mai jucat Metin2 de un an si imi cam vine sa ma reapuc. Cred ca stiti ca exista servere private de metin2 unde jocul e mai interesant si mai usor, nu ca serverul oficial de metin2... In Romania...? (mai mult)
Ce parere aveti despre jocul Metin2? Sa ma reapuc? N- am mai jucat Metin2 de un an si imi cam vine sa ma reapuc. Cred ca stiti ca exista servere private de metin2 unde jocul e mai interesant si mai usor,...? (mai mult)
Daca jucați Erepublik ce nume aveți în joc? https://www.erepublik.com/ro/referrer/AvalohAlyn
Cine joaca Erepublik? Mi- am creat o companie de pâine acolo și am intrat intr- un partid, candidând totodată la alegerile de președinte de partid al respectivului partid. Va place jocul? Intrebarea...? (mai mult)
Stie cineva de ce fivem-ul imi merge acum in 47-55 de fps si inainte imi mergea in 70 fps-uri + ma joc cu aceleasi setari si ma joc pe acelasi server si pe acel server nu s-a facut niciun update?
Nos team este romansec?
am găsit pe g2a pentru gta v online Megalodon Shark Cash Card key GLOBAL cu aproximativ 200 de lei, are 99% positive feedback, ce ziceți? Sa cumpăr sau e țeapă?
Doar mie nu-mi merge geforce?
Buna,am o problema cu acelasi joc de ps 3, gta 5, se incarca pana la capat, dar in story mode se blocheaza ...Am problema asta cu al doilea cd de gta 5, n-am niciun joc in cosola
Salut, am o intrebare! Cand incerc sa instalez driver-ele din geforce imi spune,, Unable to download recommended driver"! Ce sa fac?
Salut, am si eu o intrebare! De unde trebuie sa instalez driver-ele pentru placa video Gtx 1650, din geforce sau direct de pe google? (Intreb asta pentru ca nu stiu de ce nu-mi merge geforce)
Exista vreun joc VIDEO de Tennis pentru Nitendo Switch sau PS4? Gen Fifa la fotbal sau WWE BOX la lupte?
Am descărcat recent gta sa și samp iar când vreau sa întru in samp ecranul de la pc se face alb negru și ma baga în joc nu în serverul de samp, știți ce as putea face?
Tot circula on- line imagini de genul: dacă vezi în poza asta mere în loc de banane înseamnă că mă iubești (iar în poză sunt mere) sau dacă vezi punctul albastru ca fiind roșu înseamnă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pe aripile vantului
Ai facut cunostiinta cu Scarlett O'Hara si mult iubita ei mosie, Tara? Atunci, hai sa vedem cat de multe stii despre filmul care a facut istorie?