Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Sunt cei de la Licente Online legit? Preturile sunt foarte mici si am vazut reviwes numai din iulie si 2 din august! A cumparat cineva de la ei?
Salut daca imi da blackscreen in ceva mai multe jocuri iar eu am i7-8750h un rtx 2070 si 32 de gb ram oare de la ce poate fii? E un laptop de la HP si il am de un an aproape!
Mi- am sters contul vechi de Facebook acum un an si de vreo luna mi- am creat unul nou. Problema este ca pe acest cont nou cand vreau sa ii scriu cuiva imi apare urmatoarea eroare: "Acest mesaj a fost...? (mai mult)
Știți cumva cum sa las jocurile in bara pe geforce Now?
Daca curat castile odata la 2/3 zile cu sevetele umede au ceva? Nu stiu daca poate sa intre la difuzor sau nu. am casti de pc.
Am si eu ceva intrebari legate de tik tok. Vreau sa stiu de ce nu ajung pe fy, pun toate # necesare, fac ce e in trend si tot ce trebuie sa faci ca sa ajungi pe fy..am si alt cont ptc m- am gandit ca...? (mai mult)
1. Pot lua ban daca joc jocuri pe steam cu vpn? Nu de alta. Americanii sunt mult mai chill si nu sunt rusi care tipa RTSYUCUHL. 2. Ce parere aveti de Rainbow six siege? E 8 dolari pe steam si deja...? (mai mult)
Am o problema in legatura cu ETS 2. Eu recent mi-am pus un mod cu o masina. Cand ma duc sa o repar si apas acolo in meniul ala sectiunea reparare, ma da afara din joc. Ce sa fac?
Cum fac curse/trasee cu autobuzul in GTA IV și GTA San Andreas așa cum poți să faci în GTA Vice City?
In afara de First Person și Camera Modificada cu ce pot sa vad așa cum trebuie un autobuz din interior de la volan in GTA IV? Nu prea se vede bine cu astea.Imi arata doar parbrizul.
Cum fac sa vad un microbuz Mercedes Sprinter in GTA IV de la volan, sa vad interiorul de la volan ca în ETS 2, , cu Camera Modificada se vede prost în interior, îmi arată scaunele și cu First...? (mai mult)
Contul de pubg mobile mi-a fost furat, dar îl am prin Game Center cum pot sa fac sa scot Facebook-ul sa rămână prin Game Center? Mulțumesc anticipat!
Salut, am avut create vreo 9 adrese de gmail (nu intrebati de ce) iar acum ca am reinstalat google chrome- ul acestea s- au pierdut( nu le mai stiu decat parolele). Stiu ca se poate sa vezi ce adrese ...? (mai mult)
Salut Vreau sa îmi cumpăr un gift card de google play de 5 dolari, și sa îl bag în brawl stars, oare merge? Zice ca nu e valabil în România
Pentru cei care joaca Triviador, daca Chrome nu va mai accepta Adobe Flash Player din ianuarie, noi cum o sa mai jucam?
stie cineva de ce nu pot introduce ecuatii in Microsoft word. https://imgur.com/a/DX0Ta2M
cineva care a jucat GTA 4 si a reusit sa treaca de misiunea Paper Trail, cea cu elicopterul. Elicopterul meu se misca foarte încet.
Care e comanda să văd gloanțele când ies din armă când fac spray? (CS GO) Să văd gloanțele nu pătrățelele acelea roz
Cat de mult va plac simulatoarele și ce jocuri de genul ați încercat? Eu am incercat ETS, GTS, Sims 4 și diverse simulatoare de tip manager school și manageri de fotbal. Vreau sa incerc simulatoare...? (mai mult)
Știe cineva de ce îmi da card declined când vreau sa bag bani într-un joc? Card de student
Cum se joaca jocul MarketGlory? Mai joaca cineva?
Hey,de vreo săptămână încoace calculatorul meu se inchide dintr-o dată adică de exemplu mă joc fortnite după un meci sau două se inchide va rog să mă ajutați
Hello. Mai există vreun joc cumva care să semene cumva cu unul dintre acele jocuri vechi de pe telefoanele cu butoane, gen: Miami Nights și New York Nights?
Cum as putea sterge toate datele din jocul headball 2? L-am instalat si reinstalat dar nu-i pot sterge contul. Cum sa fac?
Dacă cumpăr fall guys cu bani îmi mai trebuie PS plus ca să-l pot juca?
Salut. De ce fiecare carte pe care o citesc in metin2 imi esueaza?
M- am apucat recent de CS:GO si am observat ca poti sa vinzi iteme obtinute in timpul jocului. Dar zice ca trebuie sa am o "Achizitie Steam" pentru cel putin 7 zile. Asta inseamna ca trebuie sa ...? (mai mult)
Salut, ati folosit vreodata boostere pentru performanta in jocuri? Mi- am instalat Smart Game Booster, cand am intrat cu boost pe metro 2033 redux aveam 250 fps, inainte sa folosesc boost- ul aveam ...? (mai mult)
Există vreun joc video (pe PC sau Android sau pe browser)in care poți să îți faci/înființezi un partid politic? Căci în viața reala nu prea am sanse :)
Ce jocuri faine de politica există? Nu contează dacă sunt pe PC sau pe Android.
am si eu aceste specificatii la pc Operating System Windows 10 Pro 64- bit CPU Intel Core i5 3350P @ 3. 10GHz 42 °C Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8. 00GB Dual- Channel DDR3 @ 798MHz...? (mai mult)
Salut, ce PC de gaming foarte bun la maxim 1600 lei ati recomanda?
Are careva idee cum pot vedea toată harta la gta 3? E vreun buton ceva?
de ce la minecraft se zice skiwors?
Cand incerc sa rulez GTA Vice City in Steam, nu se intampla nimic, cand incerc sa apas pe "Stop", din nou, nu se intampla nimic, trebuie sa- l opresc din task manager.Pot rula GTA 5/S.A. si III fara...? (mai mult)
Unde găsesc mod de microbuz Mercedes Sprinter pentru Euro Truck Simulator 1?(primul joc nu al doilea). Există?
Salut, ce placa video mai ieftina as putea sa pun pe calculatorul asta ca sa imi mearga GTA V la macar 40 fps pe setari medii? https://www.emag.ro/desktop- pc- intel- core- i5- 2300- 2- 8- ghz- turbo-...? (mai mult)
Am o dilema cu CSGO am activat consola dar nu stiu comenzile pentru wall hack si autoaim, va rog ajutati-ma.DAU FUNDA!
Cum îmi fac națiunea mea din NationStates măreață,prospera și de succes? Numele țării mele e AVALOHIA in joc iar daca vreți, putem să schimbăm aprobări reciproc in joc.
Daca sunt persoane care joaca Garena Free Fire pe Europa, am nevoie de ajutorul vostru. Va rog votati costumul nr 8 Shani_Nymph. E free va rog❤
Salut, îmi puteți recomanda un joc city builder pentru calculatoare mai slabe?
Jucați ManagerZone? Sau Top Eleven? Ce nume are echipă voastră și ce nume aveți în joc? Echips mea se numește FC Alinborger in ambele jocuri.
Cine are jocurile de PS4 Formula 1 Schumacher Deluxe Edition si Spider Man sunt frumoase?
Cine mai joaca NationStates? Ce nume are națiunea/tare voastră? A mea se numește AVALOHIA. Dau aprobări înapoi pentru cine mă aprobă (in joc )
Ce joc de manager de fotbal jucați pe net? Celor ce va place așa ceva mă adresez.
Buna, aveti idei de ceva jocuri cu alegeri, dar in care alegerile chiar sa conteze de exemplu ca in Detroit Become Human? Am jucat si The Walking Dead, dar acolo nu prea conta ce alegeri faceai. Am ...? (mai mult)
am o intrebare, am un laptop de gaming Lenovo Ideapad L340- 15IRH si am probleme cu aplicatia bluestacks, laptop- ul e cumparat de pe 7 august, cumparat din flanco si bluestack merge in ...? (mai mult)
Cine îmi poate da va rog o hartă românească pentru primul joc din seria ETS deci Euro Truck Simulator 1?
Am vrut sa instalez un joc din 2012 si imi cerea sa instalez pe langa joc si Microsoft visual 2012. Imi va afecta acest program sistemul? Adica fiind din 2012 ma tem sa nu interfereze cu cel din 2020 ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre fructe
Fructele sunt gustarea ta preferata? Inseamna ca stii pana si cele mai neobisnuite lucruri despre ele...