Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Cum se joaca jocul Triviador? E ca și celebrul Conquiztador de pe vremuri?
as vrea si eu sa aflu raspunsul la intrebarea... daca pe viitor imi deschid o ferma de minat BTC dar cu placi video, le Las sa functioneze 24 din 24 pe o perioada de 30 zile sau le mai sting...? (mai mult)
Cum pot baga muzica pe care o vreau eu în GTA IV, adică să îți faci propriul playlist și să îl poți asculta când conduci o mașină, un autobuz, un taxi etc Știu că mergea sa faci asta ...? (mai mult)
In jocul Sims 4 Discover University ce poți face in joc daca ești profesor?
Imi puteti recomanda niste campioni usori de jucat in LoL? Am lvl 8 dar am jucat mai mult pe niste conturi vechi dar nu am cine stie ce skill.
Daca bag banii in Steam imi arata sa bag adresa imi vine factura acasa? Am bagat banii cu PaySafeCard.
Cum pot vedea ce taste apăs la tastatura pe monitor. adică cum este la fifa cu controlleru. o aplicație ceva? va rog frumos
De unde pot lua și eu harta României a lui Alexandru pentru Euro Truck Simulator 2? Harta neoficială și făcută de Alexandru, așa am văzut că zic unii. Unde o pot găsi?
O cunoștință și- a schimbat telefonul și nu mai poate intra pe contul său de Facebook. Nu mai știe parola de la contul de Facebook, doar email- ul și nici parola de la contul de email nu...? (mai mult)
Poți să bagi mod-uri in jocul Test Drive Unlimited 1 și 2? Și dacă da, cum? De ex mod-uri de autobuze sau microbuze.Sau alte mașini mici. Există așa ceva pentru acest joc?
Știți vreun mod de Bus Driver (șofer de autobuz)pentru GTA IV și pentru GTA San Andreas care să funcționeze? Daca da, dati-mi-l și mie va rog.
Am o intrebare de ce maneta mea de ps4 cand o scot de la încărcat imi luminează cu roșu și după se deconectează, iar pe ps4 îmi arată că se incarca chiar dacă nu o am pusa la...? (mai mult)
am o problema de cateva zilepe contul de Facebook se distribuie automat o reclama la o fima de pantofi si mai eticheteaza automat si alte 40 de persoane fara ca eu sa stiu. Reclama respectiva se...? (mai mult)
Daca bag banii in Steam zice de Adresea de facturare imi vine ceva factura casa?
Cum deschid un laptop nou? Adică cum ii fac setările la mouse microfon etc? Deocamdată nu merge sa fac nimic la el.
As vrea sa stiu mai multe despre un joc: Cyber Hunter, aparut in 2019. Mi se intampla ca fara sa ma impuste nimeni imi scade din viata si pierd jocul, adica moare caracterul. Si nu inteleg de ce. Apare...? (mai mult)
Merita sa cumpar un antivirus pentru PC? Sau sa le folosesc doar pe cele free?
Stie cineva daca merge adaptor mause si tastatura la telefon,(jocul freefire)?
TpU imi puteti face un pc de gaming pe un buget de 3000 lei? care sa mearga gta 5 fifa 21 cs go
Spuneți-mi și mie câteva jocuri chinezești vă rog
Cine joaca Sims 4 online? Ce faci acolo in joc in multiplayer?
sunt un gamer si fac livestream pe Youtube, problema urmatoare este una foarte des intalnita si de la niciun youtuber nu am inteles- o : Este vorba despre bitrate, inainte sa imi spune- ...? (mai mult)
Vreau sa imi cumpar un Intel i9 9900k si as vrea sa stiu daca este destul sa il racesc cu un Corsair Hydro Series H100i RGB Platinum SE(https://www.pcgarage.ro/coolere/corsair/hydro- series- h100i- rgb-...? (mai mult)
Am cumparat un pc de la altex si as vrea sa il returnez, se poate chiar daca au trecut 14 zile. Pc ul este inca in garantie
Salut recomanda si mie o tastatura pana in 80- 90 de pe care sa pot sa ma joc fifa foarte bine si care imi permite sa folosesc mai mult de 3 taste simultan.Am avut ceva de la marvo unde puteam sa ma joc...? (mai mult)
daca cumpar jocul Euro Truck Simulator 2 voi avea si versiunea online? https://altex.ro/euro-truck-simulator-2-platinum-collection-pc/cpd/JOCPCEUROTRPE/#adauga-intrebare-196606
Salut, mi- am descărcat recent două jocuri, merg bine, dar câteodată, la câteva minute merg greu, după iarăși merg bine și tot așa. Îmi puteți spune ce au și ce pot face ca jocurile să...? (mai mult)
Există jocuri PC sau Android in care poți fi un fel de Dumnezeu să schimbi vremea, sa dai ploaie etc, sa creezi o lume sau sa sfârșești lumea și altele de genul? Auzisem că exista dar nu știu...? (mai mult)
In jocul GTA V poți fi șofer de autobuz?
In jocul NationStates cum poți să ai succes și cum poți deveni delegat al regiunii Pacificul de Nord?
Am o intrebare pentru cunoscatorii francizei Hitman. - Cum e faza cu sezoanele din Hitman (2016)? Am inteles ca are 3? Si ce contine fiecare? - Hitman 2 are si el sezoane? - Hitman 2 contine...? (mai mult)
Ps4 pro face ca avionul cu reacție la orice joc și Youtube Iar Cod warzone îmi da eroare PS too hot. Și se închide. Din câte am citit pe internet trebuie schimbata pasta termala și termal pasa....? (mai mult)
Am o întrebare. Vreau sa mi cumpăr un calculator in bugetul de 2500 de lei pentru a ma juca Forza Horizon 4. Voi ati alege o placa video mai mare iar memoria sa fie la limita permisă. Sau o memorie...? (mai mult)
Ce Pc îmi recomandați pentru Forza Horizon 4..intr-un buget cam de 2500 de lei?
Salut, recent mi-a venit un chef sa ma joc minecraft deoarece era jocul copilăriei dar nu mai stiu contul, stie cineva cum imi pot cumpara un cont premium de pe siteul oficial va rog? Multumesc!
Puteți să imi recomandați și mie un laptop low buget gen 1000 - 1500 lei? Să ducă sims și minecraft, atât îmi trebuie să mă facă fericită :)))
Pentru cei care au jucat Medieval Total war 2. La cladirile de instruire soldati unde scrie : maxim 2 available sau daca upgradezi cladirea maxim 3, 4, 5 etc. La ce se refera? La cate unitati de ...? (mai mult)
Stiti jocul ala nou Fall Guys? Mi-am facut cont de steam pe Turcia ca sa il iau cu 4.34 euro. Si am folosit Gift carduri. Daca imi pun pe cont Steam guard pe telefon pot sa iau ban sau ceva?
Pe sistemul de operare linux ubuntu ma pot juca jocuri gen cs sau samp?
Se poate intampla ceva daca zic ca fac un giveaway pe discord cu un iphone 11 iar apoi nu il dau?
Intru si eu pe https://www.minecraft.net/ dau pe login ca am cont. Cand bag email-ul si parola si dau pe butonul login se face gri si apoi nu se intampla nimic. Datele introduse sunt corecte
Ce credeti, va aparea Pes 21 Lite? Am tot cautat pe net 'release date' si n-am gasit. Pes 21 Demo am citit ca n-o sa apara.
Privied imi puteti spune va rog daca pot schimba ținutul in metin 2, daca da, atunci spuneti-mi cum?
De ce am ping 350 doar in FiveM si in alte jocuri (cs:go, ets2 si altele) am ping normal? Asta se intampla de ieri.
In GTA IV cum poți fi taximetrist, adică să faci misiuni cu taxiul? In celelalte GTA- uri e ușor alegi o tasta dar în GTA IV am văzut că nu merge așa.Nu fac misiuni eu am jocul doar sa mă plimb...? (mai mult)
Cine joaca Triviador?(de pe Magazin Play)? Pe ce loc sunteți și ce nume aveți în joc?
Salut, o intrebare pentru cei care joaca pubg mobile.Pot cumva să imi recuperez contul dacă eram conectat cu Facebook, dar mi-am șters contul de Facebook?
as vrea sa știu daca un procesor Intel xenon w3550 4 cores 8 threads, un gtx 1060 3gb și 8 gb ram ddr3 ar duce jocurile bine?
Mi- am dat comanda de un controller de ps4 de pe Aliexpress care nu e dualshock și vreau sa îl folosesc la ps3, cineva care e în situație mea și a cumpărat controller care nu e dualshock,...? (mai mult)
Salut Am dat refund la un joc pe g2a cu ticket. Mi- au confirmat asta au spus ca o sa- mi primesc banii. Am dat ticket la 11 si am primit notificare la 12 pe bt pay cu Tranzactie refund internet -...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Umbre
Stii cine e Relu si cu se ocupa el dupa lasarea serii?