Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu crearea unui cont pe RockStar Game Launcher ca pe mine nu ma lasa sa imi creez? Nu imi merge nickname- ul sau nu ma lasa sa dau next chiar daca le- am completat pe toate....? (mai mult)
Cum poți fi doctor în Sims 4? Dar profesor?
Sunt in cautarea unui server de metin, de prefer international. Ce ma intereseaza, este noul de la sistem la grafica. Cum l- ar considera unii, "un server pokemon." Im new school. Astept propunerile...? (mai mult)
As vrea sa știu dacă nu îmi cumpăr abonamentul lunar ps plus (abonamentul de pe consola PS4) Nu pot juca jocuri online chiar daca cumpăr jocuri online dvd precum : GTA 5 gold Edison online de pe ...? (mai mult)
Pentru cei care joaca Skyrim, la ce versiune se poate adauga varianta er8tica? Se poate si la cea de baza din 2011?
Este un site de unde pot cumparat bani in GTA Online? Am auzit ca exista =/
Salut. O intrebare pentru jucatorii de monopoly, dau funda. Atunci cand iti faci 4 case pe proprietate, urmand sa- ti faci hotel, iar pe cartonas scrie de ex. "500$ casa si hotelul 500$ plus 4 case",...? (mai mult)
E fain Sims 4 Discover University? Cine l-a încercat? Cum e?
Ponturile de pe aplicatiile BetApp si BetMaker nu mai apar de cateva zile, oare doar mie mi se intampla sau si la voi nu apar ponturile?
S-a facut actualizare la ets si nu mai merge truks mp jocul il am cumparat, cand dau versiunea 1.37 nu imi mai merge profilul, nu stiu de ce, va rog mult sa ma ajutati. Mutlumesc!
Salut, cum se mai numea jocul ala vechi in care jucai cu 3 personaje, unul imbracat in negru, un caine cu 4 brate si un savant (doctor) ce crea lucruri? Parca incepea cu litera "K"
Am o problema la ets 2 multiplayer, fac aia cu versiunea de la beta cu 1.37 si cand intru pe multiplayer nu imi merge profilul, de ce? Multumesc!
cand eram mai mic ma jucam un joc foarte interesant si nu mai stiu cum se numea. Pe el eu trebuia sa trag cu niste sageti in niste baloane care cadeau si era foarte interesant, cine mai stie...? (mai mult)
Este adevarat ca AMD- urile se incalesc mai repede decat Intel- ulrile? Asta e procesorul pe care vreau sa il cumpar si am auzit chestia asta si nu stiu csf :https://www.emag.ro/procesor- ...? (mai mult)
Am o nelamurire, mi- am facut un pc pe piese dar nu stiu daca sursa si placa de baza imi incap in carcasa. Las link- urile de la fiecar si sa imi spuneti daca sunt compatibile. Carcasa:https://www.emag.ro/carcasa-...? (mai mult)
Am o problema la ets 2 multiplayer fac aia cu versiunea de la beta cu 1.37 si cand intru pe multiplayer nu imi merge salvatul, nu stiu de ce, ce pot face sa ma joc truks mp? Multumesc!
Care PC este mai bun 1sau 2 1.Compaq 8300 Elite MT Core i7- 3770 8GB ddr3 2TB itsh3216 2.PC Gaming Diaxxa Powered by GIGABYTE Smart Choice V2 Ryzen 3 3200G 3. 6GHz SSD 240GB 8GB DDR4 Radeon Vega...? (mai mult)
Am si eu o intrebare...Siteul "gramdrop.co" este legit? Pot sa primesc toate itemele castigate in inventar pe steam?
Aveti vreo idee cum sa rezolv o eroare de la dead by daylight, , launch error (14), , imi apare dupa ce s- a incarcat launcheru easy anti cheat, gen nici in joc nu imi intra ca imi apare dupa incarcare...? (mai mult)
Care e cel mai fain joc gratuit de pe Steam?
Ma poate ajuta cineva? Nu ma pot loga cu Facebook- ul in jocul Online Soccer Manager.Imi apare o fereastra cu:" Aplicaţia nu este configurată: Această aplicaţie se află încă în faza de dezvoltare...? (mai mult)
Salut, mi- am luat un pc cu gtx 1060 6gb, i5 4570 si 8gb ram, ruleaza Assassin's Creed Origins in 47 fps pe ultra, insa uneori o data a 10- 20 secunde am un freeze care tine 3- 4 secunde si nu numai...? (mai mult)
Cum îmi dau seama că o consola PS4 este modata? Îți dai seama și dacă să îți instalezi un joc online? Sau se vede ușor că e modata?
Cat durează sa mergi 90000 de blockuri in Minecraft? Ca woodland mainsonu e la mama dracu. La coordonata -90000 si nu stii cat
De ce in GTA Online imi merge in 80 fps-uri fara drop frameuri si pe fivem imi merge in 50 fps cu drop frameuri odata la 10 secunde?
Cine mai joaca metin2 ma ajuta si pe mine sa cresc?
Cred ca majoritatea aveti jocul,, Coin Master"... Prietenii mei nu ma mai gasesc in acest joc cu toate ca nu am intrat pe modul ghost! Ce as putea face?
Am instalat un joc pentru nepoți pe PC şi nu îmi merge. Cere OpenGL 3 sau mai nou. Am cautat pe net şi nu merge sa instalez. Am laptop Dell Inspirion 5010 cu cip grafic Intel (HD) procesor...? (mai mult)
Calculatorul poate merge greu daca instalez multe jocuri pe el? Intel I5 9300H, GTX 1650, 8 Gb Ram si SSD
Salutare! Mi- a aparut de curand o problema la pc. In jocuri (gears 5 si minecraft spre exemplu) imi creste temperatura la procesor si placa de baza peste 70%. In GTA 5 mi se misca sacadat din cand ...? (mai mult)
Cum pot da de contul meu de steam? Am facut rost de cheie dar imi cere la ticket mail original ceea ce a fost schimbat :/// ce pot face? Parola o stiu, dat userul nu ca a trecut 1 an si nu mi- am mai...? (mai mult)
Idei de jocuri pentru configuratia urmatoare? i3 2120 8gb ATI Radeon HD 4550 512mb Stiu ca este destul de vechi si inainte de a- mi spune ca nu poate rula nici tetris, poate rula LoL, Dota 2, ...? (mai mult)
Nu înțeleg. Sunt pe html5test.com pe telefon, dar nu-mi apare rezultatul. Doar se învârte chestia aia. De la ce poate fi?
Slaut! Am si eu un laptop de gaming, cumparat de doua zile, am observat ca unele programe si jocuri ruleaza super bine, iar alte jocuri si fisiere au o claritate blurata, sa fie din cauza driverelor?
Pot sa imi schimb procesorul, placa video sau sa pun mai multi ram/sa schimb memoria ram?
Dacă dau refound la un gift o sa iau vbucksi care a costat somnul?
Vreau sa cumpar gta 5 pe ps 4 dar eu am gta 5 deja pe calculator o sa ma pot loga cu acelasi cont si pe ps 4 sau trebuie sa imi fac alt cont pe ps 4? Ajutor va rog
De curând am văzut că in GTA online poți să-ți faci maini invizibile doar problema este că eu as vrea sa port ce top vreau eu nu ce arata în clipuri. As putea sa port ce top vreau eu?
Stie cineva cum pot seta o prioritate de folosire a internetului pentru o aplicatie/program in Windows 10? As vrea sa nu mai am ping in CS:GO!
Cum pot face rost de mai multe skinuri in League of Legends fara sa cumpar cu bani reali?
De ce valorant e de **** si iau ban imediat dupa ce termin tutorialul si faraq sa am coduri?
De 5 luni mi- am luat un laptop Lenovo cu i3- 8145u si m- am apucat de CS:GO. Jocul merge ok, ping- ul in meciuri este de 50- 60 fara ca laptop- ul sa fie la incarcat. Cand laptop- ul nu mai...? (mai mult)
Hei TPU, am o problema la roblox, il descarc, intru pe roblox player ma redirectioneaza pe pagina principala de la roblox si cand dau play pe orice harta imi zice ca trebuie sa descarc jocul, ce ar...? (mai mult)
Am o întrebare. Am jucat acum ceva timp un joc de pe Google Play, dar nu știu cum se numește. Știu că era undeva in pădure cu niste oameni care trebuiau să construiască diferite clădiri...? (mai mult)
Salut T.p.u Ce jocuri pot rula bine pe laptop HP? Cu specificațiile: Intel Core i5- 3340M (2. 70GHz, 3MB cache, Dual Core), Display : 33.8cm (13.3"") HD (1366x768) LED- backlit LCD Panel with ...? (mai mult)
Cine are si vrea sa se joace CS GO cu mine?
Ce setari sunt cele mai bune pentru gta 5 la urmatoarele specificatii: https://www.pcgarage.ro/sisteme- pc- garage/pc- garage/gaming- corvus- amd- ryzen- 3- 2200g- 35ghz- 4- nuclee- 8gb- ddr4-...? (mai mult)
V- ati jucat jocuri maricele cu placa video Integrata? Ca fortnite sau warhammer(total war)? Din cate vad teoretic o placa video integrata Amd Vega 8 duce jocurile astea, nu chiar pe setari high dar...? (mai mult)
Vreo tactica pe metin2 ro sa fie sansa mai mare de succes la plusat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Justin Bieber
Tu cat de Belieber esti? Afla chiar acum!