Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 10 Martie 2025 sunt:
Salut.Vreau sa- mi cumpar o consola portabila si sa o modez. Vreau sa- mi bag pe ea emulatoare sau retroarch pentru jocurile retro.As alege intre PS Vita si PSP.As alege PSP ul(e in medie 150 lei) pentru...? (mai mult)
Cum fac un joc mai bun in notepad++? Ca am facut cateva dar vreau ceva mai interesant sau sa imi ziceti un progam de facut jocuri 2d free pentru incepatori
Cunoaste cineva vreun joc de tenis online in care dupa ce lovesc o minge si nu sunt sigur unde a cazut pot cere hanwk-eye? Multumesc.
Merita Xbox one S in 2020?
Cum joci ca profesor și cum deții și administrezi o școală în jocul Sims 4? Sa fie organizate cursuri la școală in joc și tu să le vezi cum se desfășoară sau sa fii profesor, elev.
Cum stiu daca cineva se conecteaza pe contul meu de league of legends?
Salut, acum ceva mai multi ani (7) jucam un joc de "strategie" presupun gen cum e jocul days of empire de pe magazin play, dar nu era cu razboi stiu ca trebuia sa tai copaci, era un joc 2d, mai tin...? (mai mult)
Recent mi- am schimbat placa de baza si video dar mi- am luat scam. Am primit o placa de 20 de lei buna de dat la gunoi si am platit 400- 500 de lei pe ea. Cat ar costa o placa care poate sa ruleze...? (mai mult)
E vreo metodă prin care se poate obține Brawl Pass premium gratuit pe Brawl stars?
Daca cumpar minecraft java edition cu Paysafe mai am nevoie si de cont (sau trabuie doar sa bag codul de 16 numere si gata)?
Din cate stiu mortal kombat komplete edition nu mai este valabil pe steam, dar in cele din urma l- am gasit pe g2a. Intrebarea mea este, daca voi cumpara jocul de pe g2a, este posibil sa nu-...? (mai mult)
Cineva pentru niste normale/rank league of legends?
De unde pot sa descarc si eu jocuri apk pentru Samsung A71? dupa ce sa le instalez sa pot sa ma joc sa nu dea fel si fel de eroare.Multumesc frumos!
Caut un joc video in care aveai o banda parca de francezi sau ceva asemanator, un fel de rebeli si atacai trenurile nemtesti si le jefuiai, cam asa erau toate misiunile in acelasi fel, se putea juca...? (mai mult)
Dețin un ps4 și vreau sa cumpăr o luna PS plus, la unele magazine am văzut ca poți cumpăra gen niște carduri pentru PS plus, când am întrat pe PS plus ca să iau pentru o luna ca și metoda ...? (mai mult)
Salut, am o problema cu noul pc si monitor... Calculatorul funcționează dar nu pot instala driver- ul plăcii video pentru ca pe la 80% 90% monitorul se stinge si pierde semnalul. Placa video este...? (mai mult)
pentru toți care joacă brawl stars îmi poate spune cineva cu ce mă ajută dacă bag cum ar fi codul Madalin pe shop?
caut coechipier pe fornite, lasati numele si va dau add.
Cum pot instala facerig, versiunea cu animale gratis?
Zilele astea doresc să îmi cumpăr jocul Red Dead Redemption 2. Am văzut că pe Steam este redus și chiar are un preț foarte ok (mai ales special si ultimate edition (( 50 si 54 de euro))....? (mai mult)
Am cumpărat și eu acum aproximativ 6 luni un controller pentru PS4 la mana a doua, iar acum am probleme cu o ambeta dintre cele doua. Pur și simplu când apăs într- o direcție o ia razna....? (mai mult)
Imi puteti da si mie setarile de grafica complete pentru FiveM, am dat toate setarile pe normal dar degeaba.
Am si eu o problema, mi-am cumpărat un gift card(magazin play) si cand am bagat codul imi da eroarea asta(PRS-PERFC-01)ma puteti ajuta? :((
Cine stie server/servere de Ark survival misto cu clanuri de romani si de preferabil pvp?
Ha noroc. Am si eu o problema la pc... Tot nu ma lasa sa ma loghez pe ubuntu sau ceva de genu ce pot sa ii fac tot imi iau freeze la black screen, ajutor? Dau funda
Jocul reinbow seix seige va rog frumos sa- mi spuneti cum le- ati instalat, eu acum am achizitionat pentru copil si nu ma lasa doar multipleyer live, nu pot sa- mi pun pe single pleyer ca ...? (mai mult)
Imi caut un supplier de conturi de fortnite, add pe discord repede trebuie să fie legit si sa vand ieftin ca o sa cumpăr multe conturi add pe discord Laurentiu 2M#8085
Cum este jocul de fotbal PES2021 pentru PLAYSTATION 4? Cum adică season update ca nu înțeleg deloc. Vor fi diferențe între jocurile de PLAYSTATION 4 PES 2020 SI PES2021?
cine stie un server oficial de Ark survival pe mapa the islat care sa fie ok si de preferabil sa aiba si clanuri de romani si sa fie pvp puteti spune si sv de pve?
Ce părere aveți despre televizoarele marca: Telefunken?
Salut, acum ceva timp am rupt pinii coolerului când l- am demontat, acum pcu îmi sta pe jos pe- o parte, pe lat, dar coolerul sta, nu se mișcă stânga dreapta, rămâne stabil, răcește, cu...? (mai mult)
as vrea sa imi achizitionez un ps4 la mana 2, vreau sa stiu care sunt cele mai intalnite probleme la ps4, cum imi dau seama ca e modata? Cele mai inportante intrebari pe care ar trebui...? (mai mult)
Ce părere aveți de Dropbox?
Merge sa bag bani prin paypall pe standoff 2?
Am o întrebare despre cs:go.Am 70 win-uri pe competitive și am doar silver 2.Nu joc prost în ele sau ceva.Stie cineva de ce am acest Rank, sau când o să dau rank-up?
am o problema la calculator, de o luna cand deschid calculatorul nu se vede nimic pe monitor, l- am restartat de multe ori, dar nu s- a intamplat nimic. L- am dus la reparat si mi- a spus...? (mai mult)
ETS 2 Road to the Black Sea in harta Romaniei are și sate? Asa am auzit.Intre orase.E adevărat? Sunt și peisaje rurale, căruțe?
Caut partener care sa ma ajute cu un server de minecraft
In afara de modul first person care nu imi merge ce alt mod pentru a vedea masina de la volan, din interior exista pentru. GTA IV?
un boost de fps-uri in fortnite cum pot avea? Dacă nu știți va rog nu răspundeți sau poate cineva sa îmi lase un link cu giwaway de pc sa ma ajute?
Mi-am luat PS4 de curând și vreau să mă joc fortnite. Întrebarea este dacă trebuie să plătesc abonament PSN ca sa-l joc?
De unde pot sa îmi cumpăr GTA Vice City Rage(ăla care seamănă cu GTA IV nu ăla clasic din 2000) in Romania la un preț redus?
Deci eu nu stiu ce sa fac. Am un laptop Omen 15 din 2018 si problema e ca nu imi merg jocurile asa cum ar trebui. De ex war thunder, world of tanks jocurile de genul merg f bine dar jocurile...? (mai mult)
Cum descarc Snaptube?
Merge gyroscope in pubg pe s7 simplu?
Am cumpărat un ps4 și vreau sa joc fifa online la season, acel cont EA l-am făcut, când dau sa joc îmi apare sa cumpăr ceva pentru PlayStation plus. Nu se poate juca și gratis? Dacă da, cum?
Salut, tocmai am început un canal de YT si as vrea sa va intreb daca e ok sa începi cu 4k (am deja un videoclip). Multumesc! Canal de YT:https://m.youtube.com/channel/UCXYWZ5XUXm53S47awaTVslA *Nu...? (mai mult)
Salutare TPU, as vrea sa imi iau un pc de gaming si nu stiu ce sa iau, ce imi recomandati? Care e cea mai decenta placa video si ce componente ar trebui sa aiba?
Cineva care stie cum se pune spectate pe PUBG Mobile? Aș avea nevoie, dacă stie cineva astept raspuns va rog. Mulțumesc
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Andreea201329cu întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
19flo79 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?