Pot juca FiveM fara microfon?
Are cineva telegram cu prognoze la pariuri pe care le-ați recomanda?
Face față i5 9600k cu gtx 1070 ti oc la stream cu CS GO? Nu as vrea sa fac overclock.
Ce fel este GTA Vice City Rage și ce cerințe are? Cum îl instalez, ce îmi trebuie? Cum îl fac să îmi meargă?
Buna seara, ieri am cumparat un playstation 3 slim impreuna cu 7 jocuri, printre ele fiind si gta 5, care din pacate la installing 4523/8486 MB se opreste, dar rotita de incarcare nu, am dat restore,...? (mai mult)
Gtx 1070 oc cu i5 9400f sau Gtx 1070 ti oc cu i5 9600k? Pentru stream cu CS GO
Există "coduri pentru făcut bani" in ETS 2? Sau pentru a avea mai repede descoperiți dealerii?
Ce jocuri de logica stiti pentru telefon?
Am nevoie de niște recomandări de tastatură, mouse, căști, microfon și cam orice intra în partea asta de gaming. De preferat sa fie de culoare roz(nu obligatoriu) și într-un buget mai mic
Un site de unde pot cumpara bani pe gta 5 online mai ieftin?
am o problema legata cu cursorul de la mouse. Gen cand il misc are asa 1 secunda cand se blocheaza si face si in jocuri la fel si e destul de enervant daca ma poate ajuta cineva, va rog.
Merge league of legends sau CS:GO pe acest calculator? https://neocomputer.md/bloc-de-sistem/acer-packard-bell-imedia-s3730-celeron-j3355-4gb-ddr3-1tb-hd-graphics-500-black-red
Aș dori una dintre configurațiile acestea pentru stream cu CS GO. Chiar nu știu ce să aleg Gtx 1070 ti turbo cu i5 9600k Gtx 1660 super cu Ryzen 5 3600x Gtx msi 1070 aero oc cu i5 8400 Gtx ...? (mai mult)
Salut TPU,am si eu o problema la CS:GO, cand incerc sa intru pe un server imi zice sa imi pun orele pe public si nu stiu cum sa fac.
Mi- am luat un ps4 si am o intrebare:pentru a juca jocuri gen tenis sau ping pong ar trebui, pe langa jocul cumparat, sa am si un fel de manete speciale? Si daca da, mi- ati putea trimite ...? (mai mult)
Cum sa ma joc cs cu romanii?
Jocuri pentru telefon care sa te tina captivat?
Mai sunt jocuri cum era Sims? Imi dati cateva nume?
Întrebare pentru fanii Apex Legends. Cu Legend Tokens poți doar sa deblochezi legendele sau mai poți cumpăra și altceva?
cum pot conecta un controler de xbox la consola? Tinand cont ca nu pot cu USB sau prin wifi deoarece trebuie sa isi faca ceva update si e in modul offline si cu USB- ul nu stiu cum sa fac, ...? (mai mult)
Am un ps4 de 2 ani aproape si m- am plictisit sa tot cumpar jocuri. Cine ma poate ajuta sa modez un ps4, sa- mi lase Discordul lui mai jos. Chiar as vrea sa ma ajutati ca sa imi pot descarca...? (mai mult)
Cand apare versiunea completa minecraft java edition cu rtx? Acum stiu ca e in beta sau ceva de genul dar cand o sa avem versiunea finala?
Îmi poate spune cineva care sunt cele mai Jucate Jocuri Video de toate categoriie indiferent că e vorba de jocuri pe PC pe telefon, pe consola și să fie un link cat mai nou posibil, Mulțumesc
TPU, un boost de fps-uri in fortnite cum pot face rost, de fiecare data când da cineva in mine sau ma omoară am maxim 5 fps-uri si pe creative când intru vreo 50 secunde ma baga sub harta
Mi- am cumparat o placa de baza Asrock care are integrata in ea o placa video nVIDIA geforce 7025.Si vreau sa stiu ce model de placa video suporta si care este capacitatea max care o suporta....? (mai mult)
TPU îmi puteți spune câteva aplicații de editat pe telefon care să aibă green screen edit, animații, nr de videoclipuri/muzică/etc infinite și să meargă decent? Am kinemaster, kutecut etc....? (mai mult)
Buna, am 2 gb ram de la g skill fiecare e de 1 gb, sunt bune pentru gaming? Fornite?
pentru cei care joaca clash royale.Am facut un clan, dar nu intra nimeni in el....Am incercat sa fac reclama prin clanuri, dar nimic.Pana acum am 13 membrii de 4k+
Daca cumpar minecraft(win 10) de pe Microsoft store, o sa am si minecraft java edition?
Am un ps4, întrebarea este, cum pot sa vad cât timp am într-un joc, gen la assassin's creed origins îmi arata dar god of war nu.
Gtx 1070 cu i5 9400f sau gtx 1070ti cu i5 9600k? Aș vrea să fac live cu CS GO și nu știu ce configurație e mai buna.
Ce categorii de skin- uri exista? La ce job- uri primesti bacsis? Vreau sa am numele colorat cand scriu, cum fac acest lucru? Ce trebuie sa faci la special work la job- ul Fisherman? Cum pun un anunt...? (mai mult)
Merge sa fac stream cu Ryzen 5 3600x cu GTX 1660 super? Aș vrea să fac cu CS GO și nu știu dacă merge bine. Momentan nu dețin aceasta configurație de aceea întreb :>
Se poate face stream mai bine cu GTX 1660 super și Ryzen 5 3600x sau cu gtx 1070 și i5 9400f?
Ce jocuri pentru telefon care sa te tina captiv zi de zi stiti?
Am aceste casti Casti Gaming NATEC Genesis Neon 350, stereo, USB, 3.5mm, negru- rosu si de la 2 ani de folosire nu am avut nici o problema cu ele dar de saptamana asta in timp ce vorbeam pe discord...? (mai mult)
Va salut, detin un gamepad marvo GT-014 si nu stiu cum sa-l conectez la telefon, pe cutie scrie compatibil Android. AM CABLU OTG
Cine deține în prezent un Google Stadia imi explica și mie cum este?
Cum sa fac un picaxe sa poată sparge doar un tip de block pe minecraft?
Asta e o intrebare mai mult pentru cei care joaca lol. Presupun ca ati vazut ca unii jucatori au tag- ul de la club este mai diferit. Stiti cumva cum l- au facut asa? Gen puncte multe de sus in ...? (mai mult)
Imi poate explica cineva pentru ce se poate folosi aplicatia Steam?
Salut, vreau sa ma joc fivem și când intru nu îmi apare acel buton cu start. Ajutați-mă va rog!
Salut, pe un pc cu specificatiile: placa video rx 580 8 gb, procesor i5 4690k si 16 gb ram, ar rula orice joc pe setari maxime in minim 40 fps? Inclusiv Far Cry 6, Assassin's Creed Valhalla si Red...? (mai mult)
Doresc o recomandare de jocuri pentru Xbox?
Joaca cineva Rome 1?
am un calculator foarte slab, l- am luat undeva prin 2012, am instalat league of legends si jocul mergea destul de bine, dar in timpul jocului se auzeau sunete de alerta si mause- ul se ...? (mai mult)
Vreau sa- mi spuneti repede niste laptop- uri de gaming bune cu care sa prin cel putin 100 fps- uri pe cs:go, minecraft, gta, roblox etc. Sanu fie nici chiar scumpe, nu ma prea pricep la ...? (mai mult)
Asta ar fi o intrebare interesanta. Cate RX 580 8GB imi trebuie pentru a putea juca jocurile in 4k? In teste vad ca 2 RX 580 8GB ajung la performanta unui GTX 1080 ti 11GB. Voi ati lua 2 placi video pentru...? (mai mult)
Cand dau start pe gta v imi deschide fereastra si se inchide instant jocul, ce pot face? Nu imi da eroare sau ceva. ps nu e non-steam e pe platforma social club
Poți sa înregistrezi pe twitch jocuri de pe telefon?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?