Salut, am un server de minecraft cu plugin, stie cineva cum pot sa dau acces la toata lumea la home de ex fără a le da admin?
O aplicatie de boost de fps-uri in Fortnite(orice dar nu Nvidia Geforce Now, Experience sau razer cortez)
Ce jocuri misto pe mobil stiti? Fără Brawl stars, pubg, free fire, fortnite ca le joc deja. Sunt pe Android
Am bagat niste bani in joc acum ceva timp. In free fire. Insa acum cand am facut un extras de cont mi-am dat seama ca imi lipsesc o grămadă de bani din joc. Ce pot sa fac in situatia asta?
am și eu o problema, am csgo- ul de ceva vreme și am cam 200- 300 de fps- uri în el dar totuși nu mi se pare ca arata a 200 de fps- uri, par maxim 40 - 50 știe cineva de ce? P.s am...? (mai mult)
Pot primi un al treilea nume in aceasta lista 1.Hell gods 2.kings of darkness 3. ? Caut un nume pentru un sv de discord sau daca imi puteti sugera mai multe
Mai devreme jucasem niste meciuri de FIFA (4 mai exact) fara nicio problema, insa, cand am inceput alt joc, am constatat ca butonul L1 de la controller nu functioneaza cum trebuie, adica...? (mai mult)
De unde pot lua porumb sa plantez pe pămanturile mele in farming simulator 19?
Hey lume, am o problema cu emulatoru la PC am windows 7 procesor de i5, 4 nuclee de 2400 cu 3, 10 Ghz si de azi de vreo 3 ore nu mai merge, imi da crash, se opreste incontinuu, ma poate ajuta careva?...? (mai mult)
Nume de CS:GO?-Killer_Just-?
Vă rog cum pot deblocha un joc conectat la Facebook?
Definitie car ram, rdm, provokingpt fivem
Pe ce placa video merge csgo bine pana in 400 lei?
Salut, De fiecare data cand ies si reintru in contul de steam setarile mele pe care le am facute pe CS:GO se pun pe Default si trebuie sa le schimb iarasi, De ce?
Care sunt campionii vostri preferati din League of Legends?
Acum, pe fortnite daca treci de lvl 100 iti da ceva in plus? In sezonul trecut iti dadea infasurate de gold pe skinurile din battle pass, dar acum?
am o problema și nu știu ce să fac, când mă joc fortnite sunt momente când îmi scad fps- urile dintr- o dată de la 80 fps- uri la 20, graficile fiind pe low și nu scad din cauza...? (mai mult)
Am o problema la contul de pubg! Sunt conectat cu google și Facebook, dat contul de Facebook mi- a fost blocat de mai de mult și nu pot scoate contul de Facebook ca să ma pot conecta cu cel ...? (mai mult)
Care e cea mai buna placa video dintre placile de mai jos? Sapphire ATI AMD Radeon R9 380 NITRO, 4GB GDDR5, 256bit SAPPHIRE RADEON NITRO RX470 4GB GDDR5 256- BIT SAPPHIRE RADEON NITRO R7 370 OC ...? (mai mult)
Salut, am gta v cumparat. Vreau sa ma joc online la cursele alea Stunt race unde sunt diferite si diferite obstacole. Problema este faptul ca pe youtuber ii vad jucandu- se in diferite si diferite curse...? (mai mult)
cum pot sa fac sa nu mai am delayul acela pe Nvidia GeForce NOW sau măcar sa mai scadă din delay?
Salut, cum pot pune un item (mă refer la târnăcoape,lopeți,arcuri, adică arme) in mâna stângă pe minecraft bedrock deoarece as vrea sa le repar cu xp la o ferma,
Salut, de unde pot cumpara cartonașe pentru a îmi schimba numele pe pubg mobile, l-am luat deja pe cel de la lvl!?
Salut,mai are cineva Zimbrul făcut de Vasilis pentru fs13?
Buna, nu reusesc/nu imi amintesc cum se numeste jocul ala de pe Facebook care semana ca si cu Viking gone Wild, dar in stil chinezesc/japonez(asa cred), social wars, empires, dungeon rampage(a durat...? (mai mult)
Caut de ani de zile un joc pe care îl jucam când eram mică. Este un joc rustic, o fata de la țară face diferite treburi prin curte și prin casa (se duce la lac ia apa, culege sfecla ...? (mai mult)
Am si eu o problema, cand ma joc World of Warcraft cateodata mi se schimba rezolutia singura in timp ce ma joc, nu apas vreo combinatie de taste sau pe start sau orice altceva ce face ca rezolutia...? (mai mult)
*Salut, ma poți ajuta cu ceva? Am un laptop cu Ryzen 5 3550H radeon vega8 și o placa video gtx 1650 4gb. Întrebarea mea este, cum folosesc placa video gtx 1650? De exemplu, mie, pe MC îmi spune...? (mai mult)
Eu cu un prieten ne jucam guild wars 2 dar problema e ca nu prea avem cu cine sa ne jucam si ma gandeam ca poate e pe aici cineva care are un guild si ne vrea. Eu sunt necromancer si am lvl ...? (mai mult)
Ce jocuri de tipul starcraft, Heroes mai stiti? Astea sunt mai vechi stiu, dar erau super misto. Ceva in gnul lor?
Daca am grifat un server de minecraft popular patesc ceva real life?
Cum sa ai contul lui katalin talent de Youtube?
Am vazut/auzit ca sunt programe care fac incat si daca ai un pc mai slab sa te poti juca jocuri ale caror cerinte minime nu le indeplinesti. (In special cerintele la placa video) Voi cunoasteti/folositi...? (mai mult)
Ce se intampla daca descarc un joc piratat de exemplu de pe tpb? Pot pati ceva?
Salute tpu.ro, pentru v1 pe metin2ro trebuie şi talisman din acela anti insecte? Sau doar items pentru animale? Unii jucători spun că trebuie anti insecte
Cum se joaca Democracy 2 și Democracy 3? Cum sunt alegerile? Ce trebuie sa faci?
De ce nu îmi merge sa ma conectez la contul de epic games? Imi da următoarea eroare : It seems that you are trying to send request twice. Apropo, am și 2FA
Ce parere aveti despre jocul League of Legends?
Va rog recomandati-mi niste jocuri faine RPG, strategie care sa mearga pe un laptop cu placa incorporata?
Am o problema cu Watch Dogs 2. Da crash de multe ori asa random, nu cand il deschid sau ceva. Ce poate fi?
Stie cineva daca se poate descarca de undeva league of legends pe telefon? Pt Android? Daca da, lasati-mi link
Salut, recent de 2- 3 zile am fost banat pe steam pentru avatar pana la 19pm (2 noaptea la noi) dar nu a mai trecut. In poza nu e nimic mentionat si de zile, iar banul nu a mai trecut, voi ce ziceti? ...? (mai mult)
Salut, sunt Denis și ma joc cs 1.6 server de zombi îmi poate spune cineva pe ce trebuie sa apăs sa pun laserele acelea care nu se pot distruge de zombi dar le pun polițiștii? Pe ce trebuie sa apas?...? (mai mult)
ma joc adesea cu niste prieteni minecraft, este jocul copilariei noastre dar mereu am incercat sa jucam doar noi pe un server privat fara sa platim, poti doar ca trebuie sa ai minecraftul...? (mai mult)
Mi-am cumpărat paysafecard in Viena și vreau sa știu dacă pot folosi și în Ro sa fac o plata online la un joc.
Buna seara TPU Imi puteti da si mie un link de download pentru OUTLAST 2 va rog frumos? Daca merge DAU FUNDA. Daca nu aveti la OUTLAST 2 dati- mi niste jocuri horror va rog. Configuratie PC HD4000 ...? (mai mult)
Costa bani sa faci live pe twitch?
O carcasa pentru un ryzen 5 3600, 2060, msi b450m pro-vdh max si o sursa corsair cv650?
Aceasta intrebare este adresata celor care joaca adopt me! Deci stie cineva care este ultima cerinta de la egg- ul care contine unicorn sau vreo legendara? Nu de alta dar joc de mult timp si ...? (mai mult)
Cu ce program pot edita videoclipuri pentru a face un content exact ca cei de la Lumea lui Dedo? Daca s-ar putea sa fie si gratis programul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Qweerrrtttyyy întreabă:
Estera2222222 întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Seria Divergent
Ai urmarit povestea lui Tris si a lui Four? Cate multe stii despre ei?