Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 11 Martie 2025 sunt:
Am in minecraft un cal pe care vreau sa il hranesc cu un mar auriu. Nu accepta marul ca arata ca nu ii e foame. As putea face ceva ca in final sa manance acel mar?
Ce căști wifi/bluetooth sunt bune de jocuri? Adică să ai timp de răspuns rapid al sunetului? Fundă. De preferat de pe Amazon Italia.
Salut, ieri am jucat un meci de wing si baiatul cu care am jucat era prietenul meu (era in party cu mine) eu nu am stiut ca are coduri, daca el isi ia vac imi iau si eu?
Întrebare samp. Daca eu ca admin (aduty off) fac 1v1 cu un player din fbi (duty off) si el imi da wanted pentru killcop iar eu imi dau clear, fac abuz?
Cum se dezactiveaza oglinda din dreapta de pe ets 2?
Cred ca stiti jocul FiveM modul de joc de real life pentru gta 5, am o problema, am multe FrameDropuri, pe GTA 5 mi se misca perfect, pe gta online la fel, dar pe fivem am acea problema, imi puteti...? (mai mult)
Salut. De cateva zile caut niste ventilatoare pentru pc, dar eu nu ma pricep la ele, daca ar putea cineva sa imi recomanda niste modele bune, eu momentan am gasit aceste ventilatoare Corsair AF120 Are...? (mai mult)
Ce aparat portabil de jucat jocuri este cel mai bun in momentul actual de pe piata? Si cat costa? Sa fie neaparat portabil
Vreau sa ii fac un cadou prietenului meu. Vreau sa ii cumpar o tastatura de gaming, insa eu nu ma pricep la astea... Vreau sa aleg intre cele doua: https://www.emag.ro/tastatura- redragon- indrah-...? (mai mult)
Am un Lenovo Legion Y530 si nu inteleg ce are de nu mai descarca jocurile. Pur si simplu jocurile nu se descarca deloc...raman la 0% si atat.
Cum se joacă Fifa Ultima Team? Cine imi explica și mie?
PLAYSTATION 5 sau Xbox Series X?
Cum credeți ca va fi jocul FIFA 3021 pentru PLAYSTATION 4?
Oare merge sa joc gta 5 pe o tableta cu Windows pe site-ul boosteroid dacă am jocul pe steam?
Vreau să- mi cumpăr o tastatura de pe acest site https://www.compari.ro/tastatura- c3111/natec/genesis- thor- 300- tkl- nkg- 0944- nkg- 0945- p393487469/# Si nu stiu daca este de incredere,...? (mai mult)
Pe ce data apar jocurile de PS4 FIFA SI PES2021?
Jocurile pentru PS5 vor fi compatibile cu jocurile pentru PS4?
Ce pret credeți că o să aibă PLAYSTATION 5 la data lansarii in Romania? Si prin ce data credeti ca o sa apara PLAYSTATION 5 în România?
Dacă cumpăr ceva într-un anumit joc si plătesc cu cardul se vede pe abonament? * nu vreau sa cumpăr un joc*
Idei de memeuri prin Adobe photoshop, merci.
Nu-mi aduc aminte cum se numeste jocul dar era unul pe Miniclip si era cu un fel de broasca pe niste fire de inalta tensiune si trebuia sa tot sari si sa te feresti de tot tipul de obstacole.
Cum pun pe Nvidia Geforce sa mi se vada si cati playeri sunt in fata ca in ultimul timp îmi arata doar timpul si cand îmi zice,, less then a minute " ma baga peste 30 min?
Pe ce emulator poate să meargă NFS NO LIMITS? Am incercat cu Bluestacks, Memu, Gameloop, LeapDroit și cu nici unul nu merge: il descarc de pe magazin play- - > apăs iconița lui- - > dă ...? (mai mult)
Cum se șterge o poză postată mai demult pe imgur, fără cont, pe hide?
Am o intrebare:joc lol si folosesc un mod pentru skinuri as putea primi ban pentru asta?
Cam cate fps o să aibă leptopul asta pe SAMP? Laptop Lenovo V15 ADA cu procesor AMD Athlon Gold 3150U pana la 3.30 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB HDD, AMD Radeon Integrated Graphics
Prototype 2 este jocul meu de suflet, m- am jucat de foarte multe ori l- am rejucat de nenumarate ori, acum dupa ceva timp(aproximativ 1 an de zile) vreau sa il joc iar, cand ma jucam inainte aveam ...? (mai mult)
Am si eu nevoie de ajutor, mi-am uitat parola la depozit pe metin2 RO si nu stiu cum sa o recuperez!
Salut, vreau sa- mi pun contul meu de ps pe ps4ul unui prieten, doar ca după ce- mi pun adresa si emailul, apare eroarea asta: Cannot sign in using another player's sign- in ID. Ce pot face ca sa reusesc...? (mai mult)
Acest laptop poate duce CS GO și aproximativ cate fps are daca îl duceau funda: Laptop Lenovo V15 ADA cu procesor AMD Athlon Gold 3150U pana la 3.30 GHz, 15.6", Full HD, 8GB, 1TB HDD, AMD Radeon...? (mai mult)
Stie careva cum sa sar in gaura de lift in jocul Beyond: Two Souls? Ca apare un mouse si o sageata in jos, am incercat si nu functioneaza.
am o intrebare legata de Valorant, as vrea sa stiu daca dupa ce termin toate act-urile din battlepass fara sa le cumpar mai primesc skinurile si ce sunt incluse in battlepass
De o bucata de timp când pun la instalat ceva (Microsoft Store de exemplu) se pune pe pauza și trebuie să- i dau eu retry spre exemplu la Forza horizon 4 care îl am cumpărat pe Microsoft Store si ...? (mai mult)
Cum ieși din mașină la Euro Truck Simulator 2? Am văzut la unii pe yt că merge, e un truc ceva.Dar care?
Cum arată Galațiul in ETS Road to the Black Sea harta României? E realist macar puțin?
De unde pot cumpara conturi de fortnite/minecraft nfa(adiac din astea foarte ieftine)?
Vreau sa-mi cumpar un controller de ps4 pentru a ma juca cu el pe calculator. Intrebarea mea este: se poate conecta la pc fara sa-mi faca probleme si prin ce metode se poate face asta?
Cum pot pe gta online sa iau buzzard-ul free de la SecuroServ pentru ca acum platesc 25k?
Cineva care se joaca pubg lite? De ce pot sa cumpăr doar Wonder create, restul unde au dispărut? Mie îmi apare doar asta la Shop, înainte erau 3
Am un RX 580 XFX.Am un pc cu i3 9100F si placa asta..Problema este ca am peste 3000 de rotatii la ventilatoarele placii video. Temperaturile sunt foarte bune, adica joc de 4 h cs si am numai 50 de grade,...? (mai mult)
Unde pot gasi gift card- uri google play? (adica carduri cu un cod promotional pe care il poti folosi ca sa cumperi o aplicatie contra- cost de pe google play)? Nu de comandat de pe internet ma refer....? (mai mult)
Am o problema. Am un cont de ps4. Contul meu pe emailul meu, facut de mine. Mi-am bagat 50lei si i-a venit mamei pe mail. De ce? Daca contul e pe mailul meu. Cum pot rezolva?
Salutare TPU, am o problema cand incerc sa schimb ip- ul pe Argentina cand incerc sa schimb regiunea pe steam imi zice :Trebuie să te autentifici într- un client Steam din această țară pentru a putea...? (mai mult)
Hello! Ma joc Adopt me și nu găsesc oferte bune pentru un pet? Are cineva oferta BUNĂ pentru fly ride queen bee? Mulțumesc anticipat
Acum cateva zile am instalat pe laptop BlueStack si dupa l- am sters, dar a ramas pe laptop o iconita cu mesajul: HD- AGENT.exe System error am apasat X dar apare din nou. Ce sa fac sa scap de ...? (mai mult)
Va rog ajutați- mă. Joc pubg de mult timp dar mi- a scăzut meritul mai mult de 50 și nu pot intra in meci, ce pot face ca să- mi cresc meritul la loc fara a intra într- un joc multiplayer? Va ...? (mai mult)
Bună TPU. Am început să mă joc recent Elnea Kingdom. Aș dori să am copii cu partenerul meu. M- am documentat și din câte am înțeles: Fiecare cuplu din regat are câte o șansă în fiecare ...? (mai mult)
As vrea sa imi cumpăr o tastatura mecanica pana in 150 lei, am vazut T- dagger bali ca ar fi interesantă sau T- dagger corvette ar mai fi dar nu stiu cum suna tastele.O parere va rog? Dacă...? (mai mult)
Am observat că mereu trebuie să apară un joc de care copiii să fie dependenți, să vorbească numai despre el și tot internetul să fie plin de clipuri cu jocul ăla. Când jocul se lansează și...? (mai mult)
Recent m-am hotarat sa imi iau un pc de gaming cu i3 9100f si un rx 570 de 8gb.Imi merge forza horizon 4 sau fortnite? Daca da, in cate fps-uri si daca aveti acelasi build sa ma ajutati.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
AnonimXnX întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Picturi celebre
Esti un iubitor de arta? Haide sa vedem cator capodopere le poti recunoaste autorul.