După ce l-am salvat pe Mad Doog de la sinucidere în GTA San pe IOS, nu-mi mai apare nici o misiune. Ce aș putea să fac?
Salut, am o intrebare. Daca vreau sa cumpar pe un joc niște chestii de pe tara Turcia selectata pe google play pot plăti cu un card Mastercard cu moneda RON din tara România?
Salut, stie cineva un boost bun pentru repopularea unui server de counter strike 1.6?
As dori un cont de roblox cu robux. OFER FUNDA!
Ziceti-mi un joc gen razboi sau un joc unde sa ataci cu cutit dar sa fie multa actiune si ziceti-mi si filme de genul.
Salut, am o problema la controller-ul de xbox atunci când joc fifa începe sa facă joystick ul drept scheme singur, ce problema are?
Salut, la jocul care ma joc eu am vazut niste nume gen PrimaruBeleaua si mi s-a parut amuzant, vreau sa imi ziceti si mie niste nume in genu asta.
Salut, am si eu un one plus 6 cu 6 Gb ram și 64 gb acum urmează explicatia la un joc mergea foarte bine 6 gb ram, după l- am dus la reparat sa ii schimbe placa de baza si i s- a pus 8 gb ram cu 128...? (mai mult)
Daca cineva din lista mea de prieteni joaca League of Legends, va invit sa participati la cateva meciuri cu mine! Numele meu este "Bibi 12" si as fi incantata sa jucam impreuna in aceasta zi de duminica!...? (mai mult)
Salut TPU! De curant vreau sa imi iau o placa video si nu pot sa aleg dintre rx 6700xt si rtx 4060 8gb(non TI)ce parere aveti, care credeti ca scoate o performanta mai buna in full hd si QHD(1440p)? ...? (mai mult)
Este recomandat sa faci update la cel mai nou vbios al placii video? In special vreau sa inteleg cu ce ar ajuta un vbios mai nou placa video? Daca am vorbi despre un update de bios la placa de baza,...? (mai mult)
Salut, îmi puteți da o părere pentru laptopul asta? Am nevoie de el sa lucrez în filimora, photoshop sa ma joc gta v, este ok sau este cumpărat degeaba?
Buna, caut un joc vechi de pc si nu imi aduc aminte cum se numea. era un joc foarte simplu cu niste (roboti) surubelnite imparit pe cateva nivele si aveai multe suruburi de desfacut. stie cineva cum se...? (mai mult)
Am un Apple tv si mi s-a stricat telecomanda de la el. Cum as putea sa folosesc fara telecomanda
Am febra si am nasul infundat, si azi imi scazuse febra, dupa ce am stat afara vreo 2 ore si m- am intors in casa iar mi- a crescut, imi frige si fata si spatele. Credeti ca cu cat ies afara mai mult...? (mai mult)
Promovările postarilor de pe Instagram ( cont de un anumit conținut, postat regulat ), ajută cu ceva? Sau dacă de ex dacă promovez cu o suma mica pentru început, o sa îmi aducă puțini urmaritori,...? (mai mult)
Salut daca joaca cineva bleach brave souls as vrea să știu cum pot muta contul de joc la un alt cont Google sau cum pot să îl mut de la Google la Klab ID
Hey! De ceva timp nu îmi mai arata misiunile pe GTA V ce as putea sa fac ca sa remediez problema?
Salut cine ma poate ajuta cu această problemă: Setări de grafică diferită dar grafica jocului e la fel cum ar fi grafica de minimum e ca și cea de de Ultra. Am întâmpinat această problemă în...? (mai mult)
Cum termini misiunile din maicraft bedrok edition că nu pot sa le fac?
Buna ziua! Din istoricul de la computer poate intra careva pe WhatsApp meu daca înainte cu câteva ore am accesat WhatsApp eu.
Cum pot sa joc gta 5 RP pe ps5?
Ce înseamnă provoking?
Salutare! Am un laptop de gaming - ASUS TUF FX507ZC cu 12th Gen Intel® Core™ i7- 12700H NVIDIA® GeForce RTX™ 3060 16GB RAM 1 ssd de 516 GB 1 ssd de 1T cumparat de la eMAG in 2021 (cred)...? (mai mult)
Salut, stiti o idee simpla de dublat itemele in minecraft 1.16.5 fara iteme gen pistoane si slime pentru multiplayer server?
Cum pot intra în campionat pe Triviador. Jocul ăsta nou e diferit. Nu înțeleg de ce nu pot intra în campionat/turnir. Ajutați mă vă rog! Mulțumesc
Bună am un laptop Asus si am instalat win 10 și după 2 zile nu mai pot accesa nimic din meniu start când apas pe setings îmi apare și dispare imediat asa face toate aplicațiile ce ii i meniul start...? (mai mult)
Cum fac că sa numai îmi ia foc casa in maicraft?
Daca mi-as vinde laptop din 2020 cu 2800lei cati bani credeti ca as lua pe el? 8gb ram, amd razeon, 64 bit.
Daca mi-as vinde laptopul de 2800lei cumparat in 2020 pe un playstation 4 si sa-mi mai ramana si 700lei? ar fi o afacere? dar un playstation 4 din ala bun.
As vrea sa imi ziceti daca unul din voi are un server de Minecraft si cautati staff. As vrea sa va anunt ca sunt PRO cu comenzile daca nu ma credeti imi puteti da test;). Astept raspunsuri!
Salut aveți idee ce se întâmplă dacă un cazinou îți bagă de 2 ori banii pe care i ai retras.a trecut vreo săptămână de când au făcut greșeală dar nu m- a căutat nimeni.a mai patit...? (mai mult)
Buna TPU! Ce ar fi mai ideal pentru gaming? Mentionez ca am un tv de gaming 120hz, 5ms. Ideea e ca tv ul fiind mare, are si pixelii mari. E mult mai clar pe monitor daca ma joc in fhd decat pe tv, poate...? (mai mult)
Salutare ma poate ajuta cineva cu un sfat cum pot sa procedez sa fac bani mai repede pe farm simulator 2018 pentru ps4 pro, mulțumesc frumos
Buna! Mai tine cineva minte site-ul pufulete.ro, continea jocuri dress up. Daca da, ce s-a intamplat cu el?
Salut, mi- am făcut cont pe superbet, am pus un bilet de 50 de lei și am primit un bonus de 24 de lei cu care am pariat un nou bilet. Am câștigat ambele pariuri, însă am primit doar banii de pe...? (mai mult)
De unde pentru lumina ambientala de prin împrejurimile ceasurilor Petru euro truck simulator 2?
Salut, merge fivem pe ps5?
Salut! Am resetat un ps4 din greșeală și mi- am băgat aceleași conturi dar când vreau să mă joc îmi cere să instalez jocurile respective dar când le instalez zice că sunt deja in baza de date...? (mai mult)
Salut, am o placa video rtx 3060 12gb, are doar un fan, și am astăzi mi am luat un monitor de 240hz, ideea e că, acum fps urile in jocuri trec pentru prima data de 60 și îmi încălzește placa...? (mai mult)
De unde pot descarca shaderii BSL pentru Minecraft?
Salut, am vazut in serialul un show obisnuit un joc cobit, ii spui cuiva ti- am cobit parca si pana nu ii spune cineva numele de 3 ori nu are voie sa vorbeasca, cobit parca se numea sau cobei, ajutati-...? (mai mult)
Salutare TPU! As dori sa știu dacă exista vreo aplicație sau vreun site unde pot încarcă un clip în limba engleza și sa îmi facă o traducere/ subtitrare în limba romana? Mulțumesc!
Pentru nu stiu ce motiv, aplicatia GeForce Experience considera ca jocurile mele trebuie sa aiba rezolutia 2048x1536 pentru a fi 100% optimizate insa monitorul meu accepta rezolutia maxima de 1920x1080....? (mai mult)
Raspunsuriile de la test ul (sala ) fplayt va rog
Contul de la apex legends de pe xbox pot sa il folosesc si pe ps5?
Am un ps4 şi am mai multe jocuri de exemplu gta5 şi când introduc discul în ps uneori nu apare jocul şi nu ştiu de ce de multe ori îmi scrie cand deschid ps şi bag discul ca jocul nu e disponibil,...? (mai mult)
Buna! Teoretic, un programator ar putea crea butoane de acces prin pixelii oricarei fotografii?
Bună ziua! Am o problemă cu laptopul. L- am conectat la TV prin hdmi și nu îmi redă sunetul. În setări la dispozitive de redare a sunetului îmi arată doar difuzoarele sale chiar și când am ...? (mai mult)
Salutare, ieri la ora 13:00 am achiziționat de pe eMAG un game pass pentru xbox, acesta trebuia sa vina pe e- mail dar nu avenit nici acum, mi- a venit doar o confirmare a plății, a mai pățit ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
How I met your mother
Esti un fan adevarat al serialului How I met your mother? Afla acum!