Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 12 Martie 2025 sunt:
Salut, vreau sa imi spuneti in cate fps ar merge cs:go, gta 5 si fortnite pe acest pc fara sa ii fac vreo modificare: https://www.emag.ro/......DPJVZMMBM/ Dau funda
Salut, cand eram mai mic jucam Club Penguin, nu am mai intrat pe cont de 5/6 ani poate si mai mult si nu mai stiu parola si nu mai detin nici emailul pe care aveam contul, daca dau la recuperare numele...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi spuneti in cate fps ar merge cs:go, gta 5 si fortnite pe acest pc fara sa ii fac vreo modificare: https://www.emag.ro/......DPJVZMMBM/
Pentru jucatorii de CoD Warzone. Stie cineva de ce imi scade fps- ul brusc in joc? Mentionez ca am un laptop Asus fx503vd cu I5, ssd, Nvidia gtx1050 si 8 giga ram. Daca laptopul e slab ce as putea ...? (mai mult)
De ce imi cere codul postal si adresa cand vreau sa fac cumpar ceva pentru un joc?
Deci am vrut sa ma joc roblox(PC). Si efectiv intru pe el si imi arata bara aia cu robux, games etc. Si in rest ecranul e alb. Cum pot rezolva repet sunt de pe(PC)?
Stie cineva un link pentru wresling 2010? Multumesc
stie cineva daca pot juca Far Cry 3 co op? Sa terminam povestea impreuna?
Vreau sa imi iau un PC pe care sa ma joc cs:go, gta 5 eventual si fortnite la setari video very low. Am un buget de 2.000 lei. Am gasit cateva PC- uri si nu stiu care este mai bun. Vreau sa imi...? (mai mult)
Care joaca Plante vs Zombie Garden Warfare versiunea pentru Playstation 3?
Când va ieși din beta minecraft cu ray tracing? Sau a ieșit deja?
Joc un joc pe laptop, dar fupă un timp îmi apare pe ecran Boot Device Not Found Please install an operating system on your hard disk. Hard disk(3FO) F2 System Diagnostica For more information, please...? (mai mult)
Ce jocuri tip Age of Empires mai stiti? Cand eram mici jucam Cossacks in retea, insa nu era cine stie ce. Tot Age of empires era cel mai tare. Sau Heroes, daca mai tine minte cineva. Vreau jocuri...? (mai mult)
Daca vreau sa-mi cumpar un joc care costa 20 de euro de pe g2a si imi cumpar psf de 25 restul de 5 euro imi raman in cont?
Ce costuri implica deschiderea unui server de mu Online sezonul 15 episodul 3? Și cine ar dori sa intre în colaborare cu mine ca să deschidem un server? Din câte am înțeles licenta este doar de la...? (mai mult)
pentru cei care joaca brawl stars, voi cati brawleri aveti? Eu am 11k trofree si 25 de brawleri si 0. 1334 sansa la legendara.De ce nu imi mai pica brawleri? Am deschis maga boxuri de 500 ...? (mai mult)
Vreau si eu niste casti bune pentru gaming, maxim 250 ron,sa fie bune, un microfon decent.
Aceasta intrebare este dedicata gamerilor. Cum pot sa filmez cu programul "OBS Studio" si sa se auda doar ce aplicatie doresc, de exemplu : Ma joc si ascult muzica pe YouTube sa se auda doar...? (mai mult)
Revin din nou cu o problema legata de discord. Am observat ca dacă sunt pe un grup pe o camera și eu ascult muzica liniștită pe YouTube se aude și la ei, ce pot sa fac sa nu se mai auda? Dacă dau...? (mai mult)
Cum se fac codurile pentru csgo sau cs1.6? Nu ma intereseaza sa imi fac codul meu sau sa cumpar unul, vreau doar sa stiu ce programe iti trebuie si ce cunostinte. Vreau sa prind codati, nu sa fiu...? (mai mult)
Salut, recent mi-am achizitionat un laptop, iar daca iau cablul de internet de la calculator, si il bag in laptop, el nu apare ca ar fi conectat, astept raspuns!
Vreau sa-mi iau o tastatura noua! Si am vazut un Logitech G910, mi-a placut, dar dupa 3 sapt am vazut Razer Blackwidow 2019? Care merita mai mult?
Stie cineva niste jocuri free pe care le pot juca cu un prieten? Ar fi perfect daca ar avea o poveste anume si daca ar merge pe PC uri mai slabe (amandoi avem PC uri slabe)
Unde intru in Facebook pentru a=mi transforma poza de profil in desen animat? Un fel de avatar. Eventual dati-mi link.
Salut TPU De ceva zile tot caut sa- mi upgradez pc- ul cu o placa video noua, mai exact un gtx 750 ti. Problema e ca nu mai gasesc nicaieri aceasta placa de noua, pe toate site- urile de cumparaturi...? (mai mult)
Ce sa pun pe scut la sura BM- skill dmg? Varianta1: int vit blocare hh imun V2: int dex blocare hh imun V3: int reflectare blocare hh imun Am testat cu dex si nu prea se simte...? (mai mult)
Salut, când intru în cs îmi spune csgo.exe was stoped working ce sa fac pls ajutați ma, am făcut tot ce este pe yt am schimbat ceva la cfg și tot nu merge, am șters jocul și l am băgat,...? (mai mult)
am o problema la pc când îl deschid îmi scrie no signal detected și se face beculetul galben și înainte îmi scria la fel dar mergea mi s- a m ai întâmplat problema asta și după un interval...? (mai mult)
Daca achiziționezi un joc și îl activezi prin Steam, trebuie sa te loghezi mereu in aplicație când îl joci?
Exista metode pe Instagram sa apara in loc de 99 inimioare cum e maximul, 100+ ? gen daca ai 500 de like- uri, Instagram iti arata la notificari acolo 99, dar am vazut parca undeva la cineva care ...? (mai mult)
Acuma 2 zile am vazut pe emailul meu ca am luat ban temporar pe gta v de 30 de zile dar cand intru in joc imi zice ca am ban permanent. Ce sa fac?
In css v 34 am Ultr@hook0.4.3 Dar pe internet arată meniul la cs de la hook adică să pui aim, cfg, etc. Dar mie nu îmi arată când intru. Pe ce trebuie sa apas? Am pus cfg activ. Mi l- a arătat...? (mai mult)
Salut, azi am observat ca calculatorul meu are doar 7. 63gb instalati(nu problema clasa cu usable, ci doar instalati).Am intrat in mersi config sa pun 8192mb, apoi restart. Dupa restart memoria instalata...? (mai mult)
Am un laptop cu:Intel hd 620 I5 7200u 8gb ram Ssd 500gb Vreau sa- mi recomandati niste jocuri...si sa- mi spuneti...? (mai mult)
Merge să transferi banii din GTA 5 în GTA Online? Dacă merge, cum se face?
In copilarie jucam un joc pe Friv in care era un copil ce isi distrugea casa. Era o casa imensa, jocul incepea in care acestuia, el trebuia sa se urce pe mese, sa dea totul jos, etc. ...? (mai mult)
Mouse-uri pana in 120 lei bune pentru fortnite si cs?
Salut, care ar fi combinația minima sa poți juca csgo în 144 fps?
Ieri am ajuns la rank-ul 21 pe csgo si a doua si am vazut ca scrie acolo sus prime enable dar nu vad ca am badge-ul cu loyalty badge. Ce sa fac?
Salut, daca pe Subnautica am 26 FPS-uri pe Radeon R5 M430 pe 1280x720 si setari low, atunci pe Intel HD Graphics 520 (procesor i3 6006u) cate FPS-uri voi avea pe aceeasi rezolutie si aceleasi setari?
Acum ceva timp mi- am luat fortnite, dar nu l- am instalat. Recent niste prieteni au inceput sa se joace si l- am instalat si eu, m- am jucat si nu prea mi- a placut. M- am gandit sa il dezinstalez si...? (mai mult)
Salut, cineva din familie a umblat la ps4 cat eram plecat si a resetat ps- ul cumva dar nu stiu cum, pentru ca nu mergea o aplicatie, acum a trebuit sa reinstalez toate jocurile care erau instalate ...? (mai mult)
Ok deci eu is in cautarea unu joc dar am uitat cum se numeste. Nu imi mai amintesc bine dar era un joc de la cartoon network care era online cu ceva omuleti albi si cu cap patrat parca. Daca il stiti si...? (mai mult)
Vreau sa ma conectez la contul meu de roblox dar nu imi amintesc parola si nici emailul cu care am facut contul, ce pot face? E URGENT!
Salut, când intru în cs îmi spune csgo.exe was stoped working, ce sa fac? Pls ajutați- ma, am făcut tot ce este pe yt am schimbat ceva la cfg și tot nu merge, am șters jocul și l- am băgat,...? (mai mult)
Cumpar server de cs 1.6. NU CONTEAZA NUMARUL DE PLAYERY ONLINE! Pot oferi pana la 20 euro paypal sau un server de discord 600 membri inactiv + 15e sau cont uri de Netflix minecraft etc
am o intrebare, detin urmatoarea configuartie: i5 8400, GTX 1070 Ti, 16gb ram, SSD 120, HDD 1 TERRA.De ceva timp imi merge prost windows- ul si pe langa asta, pe SAMP am fps drop de...? (mai mult)
Salut, as vrea sa stiu daca merge gta v pe windows vista (da stiu sunt invechit) si pe 1 ram mem, 1. 80ghz pe 32 bit
Bună! Îmi puteți spune vă rog, dacă acest site: https://vigoshop.ro/ e sigur și de încredere?
Am incercat sa platesc un joc, pentru un 1 an cu master card Raiffeisen Bank si zice ca nu e bine numar card si am pus bine, de ce are eroare? Ca e nesecurizat site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bucataria italiana
Ti se face pofta doar cand auzi de pizza, paste ori tiramisu? Atunci testul asta e pentru tine!