Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 12 Martie 2025 sunt:
Cum imi pot promova server-ul? Nu vreau pe retele sociale si am deja disboard! Vreau sfaturi cat de cat utile! (daca tot vine vorba: https://discord.gg/5cpjtk3)
Am cumparat recent Euro Truck Simulator 2 de pe Steam ca tot a fost reducere si cand imi intra in joc in pagina de (incarcare misiune) daca pot spune asa, imi da eroare.Am incercat cu versiunea...? (mai mult)
Cand eram mic ma jucam si eu pe site- uri de jocuri pe browser. Printre acestea era si unul pe care eu mi- l amintesc sa se fi numit miniclip.ro(http://www.miniclip.ro/), dar dupa ceva cautare nu mai ...? (mai mult)
Niște jocuri interesante pentru telefon?
Salut, daca am vândut xboxul dar nu am sters contul meu din el, ce poate face băiatul ăla cu contul meu?
Am un cont De PUBG mobile, conectat cu Facebook și Google play, contul de Facebook a fost blocat și pot să mă loghez doar cu google- ul. Dacă mă schimb de pe Android pe iOS, pot să mă conectez...? (mai mult)
Sunt în Anglia de jumătate de an și din jocurile online mai exact ROBLOX. Am învățat foarte multa engleză în urmă cu ceva timp înainte să vin în Anglia, sora mea mi- a cumpărat niște bănuți...? (mai mult)
Buna! Imi poate spune cineva de unde pot instala gratis Farming Simulator 15 sau 17? Numa sa nu imi trebuiasca numar de telefon.
Merge să mă joc jocuri cu mouse și tastatură pe Xbox one s?
Ieri am terminat ultima misiune din GTA 5 si am ales al treilea scenariu sa traiasca Michael si Trevor. Mie imi apare ca am facut doar 65% din joc. Eu pe parcurs am refuzat vreo doua misiuni. Problema...? (mai mult)
Cum pot sa intru Silver 4 pe CsGo?
Bug Hit Sura/warr. Cum as putea sa tin si eu pe jos? Sau macar sa reusesc sa scap cand cineva ma tine din bug hit. Cum pot sa fac si eu bug hit pe metine private?
Am un canal de Youtube de ceva timp. Am peste 180 de videoclipuri. Acesta este un canal de gaming. Calitatea este 4k, nu lipsește/lipsesc la fiecare videoclip descriere, titlu, tag - ...? (mai mult)
De unde pot lua dds-urile si gr2-urile de dupa 2018?
Salut, vreau sa îmi cumpăr un Laptop de gaming, dar are 256 GB SSD. Ma intrebam dacă sunt îndeajuns pentru GTA V, PUBG Lite, ETS 2, Fs19, CS GO
Salut, vreau si eu un joc cu masini care sa nu fie de curse, pur si simplu sa conduci liber si sa mearga pentru volan
spuneti-mi va rog câteva jocuri First person shooter low end pc, menționez ca am jucat toată seria call of duty pana la MW 3, inclusiv Black ops 1
Am un cont de fortnite si fratele meu mi- a deconectat xbox de pe contul meu de for si acu nu mai e conectat la xbox one. Cum pot sa- l reconectez ca nu mai ma lasa? Ca eu stiam sa conectez un cont de ...? (mai mult)
Salut, detin un procesor Intel(R) core(TM) i5- 7400 3.3GHz si un GTX 1050 ti 4GB OG. Problema este urmatoarea. Vreau sa imi cumpar, atentie dupa eMAG un cooler bun la buget care sa raceasca si sa nu...? (mai mult)
Ce jocuri pentru telefon imi recomandati, sa fie si de fete dar și de băieți? Ofer funda celui mai bun raspuns!
Cum pot sa incep direct din Romania in jocul ETS 2 Road to the Black Sea? Nu mă lăsa decât în Ungaria cel mai aproape când încep un profil nou. Vreau sa incep din Romania direct.Cum fac?
Bună, TPU! Nu joc de foarte mult timp TFT (LOL) și am observat că ceilalți au steluțe pe campioni. Eu nu am obținut niciodată. Cum le obțin?
Ce jocuri (si mmorpg) cu tema sci-fi in viitor au fost anuntate si urmeaza sa apara? Ceva ca Dreamfall sau Entropia universe?
Voiam să întreb dacă ştiți de unde aş putea lua gta 5 pentru ps3 în Iaşi, la maxim 80 de lei, de preferabil aproape de Nicolina. Nu îmi spuneți să încerc la amanetele din zonă, ...? (mai mult)
Ar merge sa fac upgrade de la i3 9100 la i7 generația a 6-7? Și dacă as face diferențele în gaming s-ar simți? Sau mai bine ar fi sa fac upgrade la i5 9600k?
Vreau sa imi fac un pc, am toate componentele cumparate mai trebuie SSDul sa ajunga si procesorul la fel. Deci intrebarea mewa este daca merge buna combinatia de un I6- 6600K cu un GTX1060 4GB...? (mai mult)
Ma joc pe serverul Doom Romania Roleplay (Fivem) Hard Rp. Vreau sa intru intr-o mafie si nu stiu cum sa fac acel rp, poate sa ma ajute cineva? Discordul meu Anonymus Forever#8707
Va rog frumos, am o problema, nu stiu o intrebare pe panel b- hood vreau sa intru in factiunea Tow Truck Company. Ce difera la factiunea Tow Truck Company fata de celelalte incat iti doresti sa intri...? (mai mult)
Salut, The Division 1 pentru ps4 necesita conexiune la internet pentru a fi jucat? Va rog sa imi raspundeti urgent.
Un pc bun de gaming la 35 -40 de milioane?
Hey, eu joc Fortnite de mult timp si chiar sunt PRO, dar eu nu stiu de pe ce tasta poti da Trade, PS: Joc pe PC
Am un laptop de gaming Asus fx503vd si cand intru pe el Youtube- ul imi merge in lag si in csgo- ul am doar 34 fps si inainte aveam 100- 200 fps. L- am restartat de nu stiu cate ori, cum as putea remedia...? (mai mult)
am o intrebare, cum pot conecta tastatura si mousul la nitendo switch, p.s la dock, si stiti cumva daca imi iau ban sau ceva de genul? Dau funda
Buna seara, am si eu o intrebare poate cineva a mai intampinat problema asta. Am cumparat componente pentru a- mi face un PC le- am montat in unitate, am instalat windows cateva drivere apoi mi- a cerut...? (mai mult)
Cum pot sa vad coordonatele pe minecraft (sunt pe laptop)? Daca apas F3 imi da volumul mai tare. Ce fac?
E adevarat ca pe ps store e call of duty wwii gratis daca ai ps plus? Nu pot sa verific singur pentru ca nu am ps plus dar pot folosi saptamana gratuita pe care mi- o dau ei daca e adevarat. Daca da, ...? (mai mult)
Cand eram mai mic, sa zicem acum 7- 8 ani, ma jucam un joc foarte interesant (pe vremea aia), dar nu imi amintesc numele acestuia. Era un joc cu pesti, trebuia sa evoluezi dintr- un pestisor in pesti...? (mai mult)
E bun pentru gaming? Gen gta v, fortnite, cs go, doom? 720p ca atat duce monitorul:)) https://www.cel.ro/calculatoare- refurbished/calculator- gaming- v4- core- i5- 3470- 8gb- ssd- 128gbplus- hdd-...? (mai mult)
Care este treaba cu activarea jocului prin Steam? Îți trebuie net de fiecare dată când îl joci? Îl poți juca doar de pe un PC?
Am o problemă la DVD Ryter-ul de la laptop-ul meu, când pun un CD/DVD, închid ușița DVD Ryter-ului, citește 3 secunde și după moare, care ar fi problema și dacă s-ar putea rezolva?
Salut (pentru cei care știu câte ceva despre fermele de iron de pe bedrock edition). Am făcut o ferma de iron de la SupperLaggy și merge cat merge dar apoi nu se mai spawneaza irin golemi, de ce? ...? (mai mult)
ma poate ajuta cineva cand ma joc GTA 4 mi se misca imaginea si ma enerveaza rau, va rog ajutati-ma.
Buna, joc metin2 ro de pe steam si de pe gameforce de putin timp si ma confrund cu o problema, am maxim 60 fps de ce, nu stiu si nu am un pc nu stiu ce slab dar nici nu stiu ce performant. Va las spec....? (mai mult)
Ce sa aleg? https://altex.ro/sistem- desktop- gaming- acer- nitro- n50- 110- amd- ryzen- 7- 3700x- pana- la- 4- 4ghz- 16gb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- gtx- 1660ti- 6gb- free- dos/cpd/CLCDGE1FEX006/ ...? (mai mult)
Bună ziua, am o problema cu lag-ul in jocuri. Am un pc bun (i5 8400 gtx 1050ti 4gb), dar am lag in GTA V chiar daca am setarile pe ultra sau pe low
Cum pot sa setez versiunea de joc, de actualizare, de la jocul Euro Truck Simulator 2? Adică să trec de la 1.37x la 1.36, 1.35, că sa îmi meargă mod- urile care le- am băgat(o Dacia Logan și...? (mai mult)
Un radiator de 282 mm lungime încape în carcasa asta? : https://www.pcgarage.ro/carcase/floston/blade-rgb/
Dacă un radiator de 282 mm lungime încape la tavanul unei carcase de genul care suporta : 1x 120/140/240/280mm
Salut tpu.ro care este noul nume la itm cu drop pentru a pică obiecte la metin2 etc că acum mulți ani era Șanșa de drop 10%exemplu însă acum în scopuri am văzut Șansă 6%de a arunca de 2 ori ...? (mai mult)
Am si eu un cd de xbox si s-a rupt sau dezlipit un fel de folie pe spate, mai poate fi reparat sau nu? Daca va ajuta asta: http://imgur.com/gallery/p9T9vRh
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!