Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 12 Martie 2025 sunt:
Am si eu un cd de xbox si s-a rupt sau dezlipit un fel de folie pe spate, mai poate fi reparat sau nu? Daca va ajuta asta: http://imgur.com/gallery/p9T9vRh
Salut, pot juca GTA 5 ONLINE de pe PC cu un prieten care are XBOX ONE?
Am un laptop ASUS X550JX https://www.emag.ro/laptop- asus- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 4200h- 2- 80ghz- haswelltm- 15- 6- hd- 4gb- 1tb- dvd- rw- nvidia- geforce- gtx- 950m- 2gb- free- dos- dark- ...? (mai mult)
Salut,cum adaug harta si camioane in american truck simulator?
Salut, prietenul meu a primit bonusuri pe google play ca a bagat o anumita suma in jocuri pe telefon, la ce suma se da bonus pe magazin play ca el nu stie?
Salut.Ce as putea sa le fac prietenilor mei care se joaca Fortnite si nu vor sa iasa deloc pe afara?
Vă salut! De câteva zile nu mă mai pot conecta de PS4 pe contul de YouTube, când încerc să intru în aplicație nu mi se conectează la cont și îmi apare asta: (NP- 37602- 8) eroare, mă poate...? (mai mult)
Știe cineva cum șterg mapele din csgo alea descărcate din worckshoo?
Salut, unde aș putea găsi în Iași magazine care vând pcuri noi (exclus Altex, EMAG, PC Garage) sau câteva casa de amanet, am un buget de 2000 2500 RON
Aveam un ps2 si un joc: City...(un fel de Gta) pe Dvd. M- am jucat cam 2 zile, 2 ore pe zi. Si apoi cand sa ma mai joc imi scrie Dvd ...Nu cred ca mai recunoaște Dvd cu jocul.L- am șters, ...? (mai mult)
Cum fac sa cumpar un pay safe card de 6 euro daca am 30 de lei? Pot sa cumpar unu de 5 euro [25 lei] sa ramana 5 lei rest pe bon iar acela sa fie 1 euro? Va rog sa raspundeti cat mai rapid!
am o micuta intrebare, daca imi conectez mouse- ul si tastatura la telefon prin intermediul unui cablu *OTG*, ma pot juca pe geforce now fortnite cu tastatura si mouse- ul? (daca da si e ...? (mai mult)
Bună, pentru cei care joacă adopt me pe roblox vreau sa vă întreb dacă aveți un frost dragon pentru trade. Dacă da ce ați vrea pentru el?
De ce la jocul Iron Force bataliile nu sunt egale adica eu am un tanc Vulpecula cu grad de colonel si ceilalti cu care ma confrunt au tancuri mai puternice si grade mai mari si mi- e nu mi se pare corect...? (mai mult)
Mai este geforce now free pentru 3 luni?
Un dispozitiv care se activeaza audio la sunet gen spionaj sau ceva gen?
Exista un dispozitiv ca se activeaza audio cand se aud vorbe sau ceva anume?
Salut, daca joc cu coduri pe un server de cs iau Vac ban decat pe server sau si competitive? Vreau sa joc si eu frate odata cu cod sa vad cum e :)) Stiu ca am folosit pe cs 1.6 wall dar l- am sters ca...? (mai mult)
Un cod reducere pc garage?
Hey! Voiam să vă întreb dacă Roblox este gratis pe telefon. Adică dacă poți să îl joci fără să îți ia bani ( de instalat știu că e gratis ). Dacă vă ajută, am Samsung Galaxy J5...? (mai mult)
Am un cont de pubg mobile pe care nu mai joc si vreau sa il dau fratelui meu dar eu ma logam cu Facebook- ul meu. Vreau sa imi dati un sfat cum schimb datele de logare de la cont ca sa il pot...? (mai mult)
Pe un Televizor LED VORTEX V32CK600, HD pot sa conectez un Ps4 sa ma joc? Si daca am fortnite cumpărat mai trebuie să plătesc sa ma joc?
am o problema acum o saptamana mi- a apurt pe Instagram contul tau a fost compromis am schimbat parola si acum imi da o eroare ca nu pot da like sau follow pana pe azi 29.05. 2020 si este ora...? (mai mult)
In Sims 4 cum poți să creezi și administrezi o clinica medicala umana? Am văzut că merge doar clinica medicala veterinara.
Cum creezi și administrezi o școala în jocul Sims 4?
Am adaugat un gift card in google play (banii se afla in balance) dar cand vreau sa platesc ceva nu pot folosi acei bani. Ceva idei?
Mi- am achiziționat de curând o consolă, dar am constat ca TV nu are iesire HDMI, iar consola mea necesită asa ceva, ce as putea sa fac in legatura cu asta? PS:Consoala se numeste xbox...? (mai mult)
cum sa configurez joysticul wifi la xbox 360? Dau fundița
Voi va jucati adopt me pe roblox? Eu da! Ce animale legendare aveti? Cine are cele mai multe primeste funda!
Pot ajunge la punctul N in GTA San Andreas? Si daca da, va rog spuneti-mi cum.
Am si eu o problema. Stăteam pe Youtube, pe laptop si in timp ce ascultam muzica, voiam sa intru pe wapp sa vad daca am vreun mesaj sau ceva si- mi apare mie ca- s offline, iar acum nu- mi merge...? (mai mult)
Salut, TPU! Am 14 ani si am pe contul meu de PaySafe Card 100 de lei. Vreau să donez pe un anumit joc, mai exact Metin2 :)). Cum îi transfer banii de pe contul meu, cei 100 de lei Owner- ului? Dau...? (mai mult)
am o problema cu rularea gta 5. Laptop packard bell: Intel core 5 2520M @ 2. 50GHz, ram 4g ddr3 532.1 MHz, graphics #1 integrata Intel r HD Graphics 3000, ultimul update #2 dedicata...? (mai mult)
Daca ai un Ps4 si instalezi de pe Ps Store Fortnite ai nevoie de Ps Plus ca sa joci?
Pe PC cum se apara penalty-urile la FIFA 12? Ma refer cum setez butonul pe care il apas inainte de sageti?
Ce este mai convenabil, sa vinzi un laptop vechi integral sau pe piese?
Întrebare pentru fanii Pokemon go stiti cum as putea juca cu hack pe un Android 10?
Salut, imi puteti spune comanda pentru setarea vitezei pentru asasin? Stiu ca era amx_cvar si de aici nu mai stiu, va rog ajutati-ma.
Exista o metoda prin care poți să iei gratis nitro? (discord nitro). Fără sa plătesc, adică exista server sau ceva?
La viata mea am jucat diablo 2 ca disperatul pentru ca da... cumparat tot gen expansion si alte prostii. Mai ales pe aceasta criza stie cineva jocuri ca diablo gen sa vezi de sus si sa faci ...? (mai mult)
As avea o intrebare pentru detinatorii de xbox, daca vreau sa imi fac abonament sa imi bag cardul pe xbox si sa imi faca abonament lunar pentru xbox gold live, cum se face plata lunara? Iti...? (mai mult)
Am nevoie de minim 4 persoane care joaca Valorant pe Ghallengermode Miercuri pe la 11:00
Hello, iubitii mei, am o intrebare pentru cei care le au cu tehnologia, ecranele, etc. =). Cum fac sa ma joc Pou online? Atiu ca mai nou se poate si n-am bani sa-mi cumpar pe Ifon. Dau fundiță
Buna ziua TPU, as vrea sa ma joc pou cu copilul meu online. Va rog. Puteti spune cum sa fac? Am incercat pe kizi.ro dar nu ma lasa ca imi zice ceva cu abloker, va rog ajutati-ma.
Mi- a dat o eroare la un joc(Terraria), eroarea e asa: No suitable graphics card found. Could not find a Direct3D device that supports the XNA Framework Reach profile. Verify that a suitable graphics...? (mai mult)
Un site pe care sa vand Skinuri de pe csgo pentru bani reali de preferat sa-i scot direct pe card... comision cat mai mic?
Ce jocuri pe calculator stiti care se joaca pe competitii, tournaments. Nu fotbal, ci ceva de strategie?
Stiti cum pot avea muuuulți robux? Am nevoie pentru contul meu, ma gandeam ca ma puteti ajuta
Salut, as dori sa îmi bag fortnite dar nu îmi merge epic games, de unde altundeva îl pot descarca?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Alba ca Zapada si Cei Sapte Pitici
Afla cat de multe stii despre povestea Albei ca Zapada si a piticilor din casuta din padure!