Salut, am o problema la faceit la anti-cheat, imi zice ca trebuie sa dau la windows update si am dat si nu stiu ce sa fac.
Când eram mic am facut rost de un laptop care avea un joc asemănător cu cs 1.6 și era o harta cu Grecia cu piloane de la cladiri, cu zombi, are cineva vreo idee cum se numeste? Dau...? (mai mult)
De ce jocurile vechi de PC sunt mult mai ieftine decât cele de consolă?
A mai cumparat cineva acest pc sau daca a mai cumparat de pe acest site? https://www.samwise.ro/cumpara/calculator- gaming- segotep- prime- intel- core- i5- 2400- 3- 1ghz- acer- q65h2- 10283...? (mai mult)
Recent am găsit pe Facebook un joc numit Avatar Life și mi- ar plăcea sa- l joc, însă nu- l pot instala deloc, deoarece acest joc nu este disponibil pentru țara mea, ce sa fac? Jucați și...? (mai mult)
stie cineva de unde as putea face rost de un forum, vreau sa il am eu personal ca sa il pun pe web hostul meu, daca poate cineva sa ma ajute sa imi dea un site de unde il pot lua sau ceva...? (mai mult)
Mă joc fortnite pe PC si ma scoate din meci cu o eroare ce îmi spune că m- a scos de la internet lag, VPN proxy, cheat... si nu am nici una din astea. Nu ma mai baga in nici un meci. Ce pot...? (mai mult)
Salut, astazi mi- a ajuns placa video xfx rx 460 4gb si am nevoie de alimentare separata, ce sursa sa cumpar pentru ca sursa pe care o am nu are alimentare separata. PS:placa de baza hewlett- packard...? (mai mult)
Dacă termin Shao Kahn Tower în Mortal Kombat Mobile, mi-l dă pe Shao Kahn Diamond?
Intrebare doar pentru cei care cunosc. Am descarcat GTA V, versiunea piratata. Este posibil sa instalez FiveM? Sau trebuie neaparat jocul original?
Ce jocuri cu dragi stiti? Dragonii sa fie cat mai realisti? Multumesc
Salut, am un pc slab windows 7, 1.5 gm ram cred, 1. 70ghz Voiam sa stiu daca imi merge minecraft macar la 40-30 fpsuri?
As dori niste jocuri pentru PS4 in doi jucatori. Am jucat FIFA 20 si Mortal kombat XL. As vrea ca jocurile sa nu fie de aventura, adica sa nu stau cu inca un jucator terminand o poveste. Vreau...? (mai mult)
imi puteti da si mie un server de samp gata facut?
Ma joc gta5 si am o problema. Atunci cand vreau sa conduc o masina(nu de fiecare data face chestia asta, adica ma pot juca linistit, dar intotdeauna am chestia asta in cap ca in orice moment poate sa...? (mai mult)
Buna, recent am cumparat un router mai bun si dupa cateva zile am inceput sa imi creeze ping mare pe toate jocurile, dar vad ca pe Youtube si pe aplicatii internetul merge normal. Ma poate ajuta...? (mai mult)
Cum combini cel mai bine combo la hituri pentru sura si warr? Ma refer cum sa dai? 2 hit si skill sau 3 hit si skill sa folosesti la maxim abilitatea combo, nu inteleg exact la ce foloseste combo, daca...? (mai mult)
Se joacă cineva Zooba?
Pana ieri ma jucam fortnite, ieri i- am bagat windows- ul deoarece facea ceva figuri pc. iar acum daca dau pe fortnite mi se stinge monitorul si imi spune ca si cum cablul nu este conectat. Iar...? (mai mult)
Ce parere aveti? Ar fi ok un PC ca asta: https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/4281066/
Am un xbox 360 si de ceva timp cand il aprind nu mai merge. Din lumina verde cand il aprind se face rosie (toate patru partile, daca stiti sunt 4 parti de lumina in cercul ala)
Ar fi ok PC-ul asta? As vrea sa ma joc LoL, Minecraft modat, Fortnite si Valorant. https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/4281106/ Sursa e ok sau imi trebuie una de 650W?
Am si eu cs de pe steam ca toata lumea si merge ok, dar cand intru in joc se blocheaza imaginea si ramane asa, jocul merge in continuare, atunci cand apas pe mouse ca sa trag se aude si la ...? (mai mult)
Buna seara/ziua/dimineata, am o problema, vreau si eu sa joc fortnite pe geforce now doar ca da eroare "your system doesn't meet the minimum requirements for streaming geforce now", how can i fix?",...? (mai mult)
Daca activez plata aia pe boosteroid de 0.10 centi de trei zile, apoi o dezactivez... si tot asa ma pot juca la infinit si platesc doar 3 eur lunar? Merge?
Un nume de gamer cu Ionuț? Ceva bun.
Salut tuturor, am o problema, am descărcat de curând gta iv pe laptop vreau sa spun laptopul meu e unul bunicel, are 6 gb ram 500 gb hard memory și 2.30 herzi sau cum se scrie oricum când îl instalez...? (mai mult)
am o intrebare, mi- am cumparat pe ps4 un cod ps plus pe un an dar faza e ca am un cont pe UK iar codul pe care l- am comandat este de Romania, are ceva daca pun codul pe contul cu regiunea...? (mai mult)
Imi puteti recomanda cu laptop bun pentru Gaming? Nu vreau sa fie foarte scump pentru ca am nevoie doar pentru GTA 5 si Cs, atat
Ce pc pentru csgo sau alte jocuri imi recomandati in 1500 de lei? Amd procesor daca se poate
Am si eu o intrebare.Pe xbox,daca eu fac gameshare cu un prieten, ii da contul meu? Sau eu trebuie sa il dau manual? Va rog, am nevoie de ajutor.
Cum pot deconecta telefonul de pe o consola ps4 care e conectat cu bluetooth?
Jocuri online care merg pe un calculator slab? AMD Atlhon 4200+ 2. 20GHz 64 bit 4 gb ram 256 mb radeon x1550. A da si sa fie jucate inca.
am incercat pe War Thunder sa fac un custom battle pentru a ma juca cu un prieten, dar el nu vede custom battle-ul, nici nu stiu cum pot schimba numele. Dau funda celui care ma ajuta.
Daca am un cont de PayPal care urmeaza sa fie inchis si am acelasi numar de telefon pe alt cont ca in primul cont. O sa imi afecteze ambele conturi?
Am cumparat de la profi paysafecard de 50 de lei ca sa bag in fortnite. Am luat oferta care costa 25 de lei, dar nu merge sa cumpăr. Cine ma ajuta? Dau funda
Buna TPU. Am o problema la jocul Hunt: Showdown ceva cu grafica joc pe setari maximizate dar unde e apa parca se vede umbra de la pistol sub pistol(se vede parca e inca o arma sub arma sters) si depinde...? (mai mult)
Am o problema cu un loot pe G2A. Am cumparat un loot pe G2A cu Loot points din aia verzi, in fine. Am deschis un cufar din ala cu 3 puncte si am primit Borderlands 3 si nu pot sa- l activez...? (mai mult)
Am o problema si doresc sa raspunda doar cei care stiu. Am o problema cu Gta- ul (Gta V) pana acum cateva zile mergea foarte bine, acum cand intru pe Story Mode (pe Online nu am incercat...? (mai mult)
Care sunt raspunsurile corecte la test hades Romania roleplay? P.s server de fivem
Buna, am si eu o intrebare. Merita sa instalez Star wars the Old Republic? Adica vreau sa stiu daca jocul este free tot pana la capat sau nu in afara de itemele si bonusurile speciale care trebuie sa...? (mai mult)
Stie cineva cum pot rezolva problema asta: api-mersi-win-core-libraryloader-l1-2-1.dll is missing from your computer? Multumesc.
Un youtuber bun sa faca promovare la un serv de fivem, poate asa imi recomande cineva? Sa nu fie ma mult de 30 e.
Eu inca joc samp si joc pe rpg.redtimes.eu fiind administrator 4. Ei bine as vrea sa incerc si alte servere de samp. Voi ce puteti recomanda?
Jocuri mmorpg pentru pc slab? Dau funda
Salut, as dori sa imi cumpar un S10PLUS cu snapdragon (pentru ca este mai bun si ca putere hardware si ca baterie se incalzeste si mai putin, deci este bun). Intrebarea mea este, telefonul s10plus...? (mai mult)
Ma puteti ajuta? Vreau un PC aproximativ ieftin (1500 lei) niste sugestii?(vreau sa joc gta 5 si cs go in special)si sa iau separat carcasa cu toate componentele. DAU FUNDA!
Salutare TPU, de ceva timp tot incerc sa ma apuc de gamehacking adica sa- mi fac un cheat dar nu stiu cu ce sa incep, cunosc putin python si c+ + , daca ma poate ajuta cineva ma puteti contacta pe discord...? (mai mult)
Am o intrebare la care as prefera sa imi raspunda doar jucatorii de GTA online care stiu de razboiul dintre green gang si purple gang. NU STIU LA CE GANG SA INTRU! Sincer imi plac ambele culori! Sunt fata...? (mai mult)
Buna, as vrea sa va întreb dacă știe cineva dacă serverul de sweet flirt va reveni sau nu sau dacă a fost un joc asemanator va rog sa îmi răspundeți. Sunt o mare fană sweet flirt și am fost ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
One Tree Hill
Te consideri un fan adevarat al serialului One Tree Hill? Dovedeste-o chiar acum!