Buna, as vrea sa va întreb dacă știe cineva dacă serverul de sweet flirt va reveni sau nu sau dacă a fost un joc asemanator va rog sa îmi răspundeți. Sunt o mare fană sweet flirt și am fost ...? (mai mult)
TPU ce s-a întâmplat cu jocul Area F2 de pe telefon? De ce s-au închis servărele? Va reveni înapoi pe Magazin Play sau Galaxy Store? Mai sunt jocuri ca acesta?
Caut un site de incredere unde pot vinde un cont de Clash royal.
Salut.Vreau să mai găsesc nişte jocuri cu care să joc cu prietenii. Vreau jocuri de genul cum e remi sau scrabble, cu piese care au puncte şi se acumulează şi la sfârşit se adună pentru a determina...? (mai mult)
Este bun acest laptop Acer sa ma joc pe mediu CS:GO? Fara sa am lag? Macar pe low dar sa mearga bine. Uite:Intel pentinum 2020M Procesor (2, 4 GHz, 2MB L3 cache) Grafica HD HD + LED LCD 4GB DDR3...? (mai mult)
Salut, nu stiu din ce motiv nu mai imi merge Browserul Google Chrome(aplicatia)dau sa caut ceva si pur si simplu nu se încarcă, daca intru pe alta aplicatie se încarcă orice pagină, in Chrome nu se...? (mai mult)
Care e mai bun xbox 360 sau ps3?
Ce telefoane sunt compatibile cu Miracastul?
Salut, am luat gta v de pe Epic Games si cand il deschid imi apare o eroare MSVCP140.dll si VCRUNTIME140.dll. Am incercat sa bag acele 2 fisiere in sys32 (cum am vazut pe Youtube) iar apoi imi da alta...? (mai mult)
Știe careva o aplicație în care folosești telefonul ca volan și alt telefon ca ecran pentru joc?
am si eu o problema care persista de ceva timp in legatura cu jocul metin2. Pe orice client de metin2 ma apuc de joaca si folosesc spre exemplu schimbare de Ch, ramane blocat si dispare caracterul,...? (mai mult)
Salut, mi- am luat gta 5 de pe epic games si m- am jucat putin online, dar am facut- o cu un prieten cu cheaturi, pot sa fiu banat pe chestia asta? (mentionez ca eu doar am jucat cu el, nu mi- a si...? (mai mult)
Hey tuturor gamerilor. Fac un squad de fortnite pentru ps4. Scrieti daca vreti sa intrati in gașcă. Reguli: 1. Sa joci de pe ps4 2. Sa ai fortnite 3. Sa fii activ 4. Sa stii putina engleza/germana ...? (mai mult)
Cum pot dona cuiva bucks in adopt me? Repede va rog dacă știți
Cum pot ascunde ceea ce postez(in special poze postate) de o singura persoană? Gen să fie totul normal, doar sa nu mai vada pozele postate.
Cum pot deveni moderator pe brainly.ro?
Cum schimbi culoarea unei masini in GTA IV de ex din alb cum o vopsești in alta culoare? Mai exista vopsitorii ca în GTA vice city unde intrai în ele și schimbau culoarea mașinii? Și merge și pentru...? (mai mult)
Poți să ieși din mașină/tir în ETS 2? Cum? Am auzit că ar merge acum cu apariția noii versiuni să ieși puțin din mașină. E adevărat? Pe ce apeși?
Am un sistem de supraveghere video, iar când ma uit la camere pe telefon îmi arata ca sunt offline. Pe monitor se vad, nu arata ca sunt offline, nu știu ce problema are. Și mai este o chestie ...? (mai mult)
Jocul Help Me Doctor in care ești doctor consulți pacienți și dai rețete având o clinica medicala se joaca incontinuu, la infinit sau are un final și poți sa termini jocul?
Care-i cel mai bun simulator de taxi? Și de maxi-taxi.
Am o intrebare stie cinvea jocuri cu bataie pentru pc slab? Vreau sa ma joc cu fratele meu :D uite aici informatiile despre pc: AMD Athlon 64x2 4200+ 2.20 GHz 4 gb 64 bit placa radeon 1330x1550...? (mai mult)
Salut, credeti ca poate rula acest laptop jocuri precum "Red dead redemtion 2", "Witcher3", "Cod mw", etc.(Nu sunt gamer dar vreau sa fac un cadou unui gamer)Laptop ASUS Gaming 15.6" TUF FX505DU, ...? (mai mult)
Cum îmi pot face națiunea mare și puternică și cunoscută în jocul pe browser NationStates? Deja am o țară de 2 luni, este și membra WA. Avalohia se numește. Joaca cineva acest joc?
Cum se joaca jocul Democracy 3 și ce trebuie sa faci in el?
Salut, vreau sa imi creez o mafie pe FiveM. Am nevoie de niste nume misto pentru mafie. cel mai scmecher primeste funda
Vreau să- mi instalez un joc cu dimensiunea de 60 gb dar nu am suficient spațiu de stocare. Întrebarea este, cum se poate elimina mult gb din surse slabe și nefolositoare? Aștept...? (mai mult)
M-a apucat un sentiment de nostalgie si am vrut sa imi instalez PES 12. Dar mi se blocheaza mereu aici: https://m.imgur.com/a/b61Y86g Ce sa fac?
am inteles cum se face un scenariu de FILM (cica scenaristul poate intra asa de mult incat iti poate zice si cum sa te imbraci), dar eu doresc sa aflu daca scrii un scenariu la un JOC video...? (mai mult)
Stie cineva daca am sanse mai mari de drop la valorant daca ma uit la streamuri de pe doua dispozitive? (ex: pc si telefon) Cu acelasi cont
Cum pot afla dacă volanul meu(Gembird,luat în 2006, vechi)este compatibil cu anumite jocuri simulatoare de mașini, de condus,autobuze, microbuze etc
Salutare,este cineva de pe aici care joaca warzone? Majoritatea prietenilor nu au acest joc și nu am pe cineva roman sa pot juca împreuna cu el, cine vrea sa jucam, sa îmi dea mesaj.
Am o problema cu monitorul meu AOC G2590VXQ.Cand apas butonul de meniu imi apare pe ecran osd locked.
Ce părere aveți de acest pc, e bun de gaming? Dacă aveți idee în câte fps uri duce jocurile gta 5, csgo și fortnite? - procesor amd x4 965 3. 4ghz - placa video Asus gtx950 strix - hard ...? (mai mult)
Stie cineva cum as putea sa imi schimb numele de la contul de Playstation 3 ca as vrea sa il schimb si nu stiu cum daca ma ajutati primiti Funda!
Salutare. Am nevoie de ajutor in legatura cu GTA 5. Inainte imi mergea foarte bine GTA 5. Acum cu rezolutie HD si setarile toate date pe minim imi merge uneori sacadat, in unele locuri de pe harta am...? (mai mult)
Salut.Daca am descarcat jocuri in xbox one fara probleme si mi-a expirat xbox live gold.De ce imi da eroare cand vreau sa joc offline?
Salut, vreau si eu sa cumpar v bucks pe fortnite doar ca imi da o eroare, am incercat sa o caut pe internet dar nu am gasit nici un rezultat (your credit card's limit has been reached and has been declined....? (mai mult)
Caut partener de cs wingman 2v2 sunt master guardian 2 si ma joc bine
De ce imi scad FPS in jocuri dupa o perioada? Gen cand pun Windows- ul imi merge lejer in 90 si daca nu joc acel joc o perioada si ma reintorc (ma joc dupa cateva luni) abia strang 60, mentionez ca ...? (mai mult)
Stiu HTML, CSS si putin din JS si PHP. Vreau sa incep sa- mi fac propriul Game Engine pentru a crea jocuri, nu vreau sa folosesc Unity, Unreal Engine sau altele pentru ca isi adauga logo- urile...? (mai mult)
Buna TPU. Am cumparat Gta 5 acum ceva zile si vreau sa ma joc fivem. Spuneti- mi niste controale ce ar trebui sa fac pe fivem cum fac bani si ce trebuie sa fac nu stiu.Un server ok romanesc? Mentionez...? (mai mult)
Daca iau GTA 5 acum ca e gratis pe contul de Epic Games, dupa ce se termina acesta perioada si cand va fi cu bani mie imi ramane sau va trebui sa il cumpar?
Bună TPU. Sunt jucator de brawl stars și am o întrebare. De ce nu îmi pica niciun brawler nou? Am șanse peste cele normale dar nu pică. Epic 0. 5877% Myhtic. 0. 2681% Legendary. 0....? (mai mult)
..Am o întrebare, am urmatorul pc: Lenovo pc Intel core 2 duo 4 giga ram ddr2 placa integrata și mi- am cumparat recent o placa video ati radeon 5450 512ram ddr3 îmi va merge fifa 2011? ...? (mai mult)
Am Need for Speed Payback si cred ca am facut toate misiunile necesare, acum in joc, am o masina galbena si sunt pe un camp si de acolo tot ajung la benzinarie sau la tuning shop, zici ca ma invart...? (mai mult)
O mica intrebare am si eu. Cine joaca Yu Gi Oh duel links? La inceputul jocului te pune sa alegi intre Yugi si Kaiba, eu l- am ales pe Kaiba, dar dupa un timp ma pune sa fac misiuni cu Yugi...? (mai mult)
ce culori sunt de masini de politie? Eu stiam ca negru cu alb, da vad ca in BeanNG Drive sunt si rosii, verzi, galbene si de unde imi fac sa ma urmareasca in acel joc? Uitati la ce ma ...? (mai mult)
Ce jocuri horror puteti sa imi spuneti? Jocuri care te fac sa tresari e pe scaun :) Multumesc.
Salut, ce sa fac ca mi-a dispărut lvl de pe gta 5 ps3, aveam 160 și acum am 1, va rog mult ajutați-mă.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Adi1987 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
mynameisnotsupposedtobehere întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Violetta
Este cel mai urmarit serial de pe Disney Channel! Ce stii despre Violetta?