Epic games store merge si pe console? Si daca da as vrea sa stiu cum se face
CoD warzone vs Battlefield 1? Funda
Hey. Am o intrebare, merge Gta V pe un laptop cu i3 4GB Ram si Intel UHD Graphics?
As vrea sa imi achizitionez un nou PC si as cam avea nevoie de ajutorul vostru. Aceasta este configuratia: https://www.pcgarage.ro/vizualizare- wishlist/4260074/ Si vreau sa imi spuneti daca...? (mai mult)
vreau si eu sa imi iau bani pentru gta 5, vreau un ajutor cu un site de unde as putea sa iau, oare acest site e bun? https://www.playerauctions.com/gta-money/
Cat ma va tine un i7 9700k cu rtx 2080 ca si configuratie, pana sa fiu nevoit sa fac upgrade la pc? Vreau sa imi fac un pc cu configuratia ast iar cand va fi nevoie de upgrade schimb pc- ul cu totul. ...? (mai mult)
Cum să îmi fac un cont pe rockstars?
de cand a aparut GTA V gratis pe epic games m-am hotarat sa ma joc fivem dar cand intru pe vreun server imi scrie awaiting scripts. Dupa 20 min. imi da ceva eroare, ce pot sa fac?
Cand bifez sa blochez v- sync la league of legends imaginea in joc mi se blocheaza si se aud doar animatiile si sunetele jocului. Dar el ramane pur si simplu blocat. Am monitor de 75hz si as incerca sa...? (mai mult)
acum cateva ore cand dadeam pe online in gta 5 imi aparea asta "Rockstar game services are unavailable right" cum sa rezolv? Sau e din cauza ca acum e gratis jocul si sunt supra solicitate ...? (mai mult)
Cum pot sa fac dungeonuri in guild wars 2? Am level 13
Cum sa devin moderator brainly? E greu?
Cum salvez progresul in Just Cause 3 pe PS4?
Placa video Second Hand Radeon HD 5450 512MB DDR3 64bit DMS duce placa asta fifa 2010 sau 2011?
Epic games a pansat GTA V gratis si eu nu am un calculator pe care poate sa mearga. Intrebari: 1. Daca am apasat pe joc si acum imi apare "owned", inseamna ca il am?(ma refer pa faptul ca trebuie neaparat...? (mai mult)
Am vazut ca GTA V dă jocul gratis dar nu înțeleg. Eu acum 3 ani l-am descarcat de pe net pur si simplu si gata. Nu a trebuit sa platesc nimic atunci
Bună TPU. Am în pc un hdd dar și un SSD. Înainte când aveam doar hddul aveam dropframes în jocuri dar acum pe ssd nu mai am. Întrebarea mea este dacă îl pun pe hdd voi avea în continuare ...? (mai mult)
Salut, vreau sa bag un psf in contul meu de steam si imi cere cod postal, adresa facturare si adresa facturare cont si nu stiu cu ce sa completez, ma puteti ajuta?
Hey! In ultimul timp am vazut ca toata lumea se joacă un joc pe nume adopt me(pe roblox) și am vrut și eu sa intru și neștiind care e cel real, am intrat pe unul fake, care imi cerea parola de la...? (mai mult)
mi- am amintit de un joc pe care îl jucam când era mic însă nu- i mai țin minte numele. Avea ca temă războiul, însă puteai controla totul, soldații tăi și ai inamicului, să ...? (mai mult)
Salut, stie cineva cum pot schimba conturile de PUBG cu care sunt conectat cu altele?
Am un server hostat acasa de că, 1, 6 și am găsit un site de hosting, awardspace unde am pus fișierele din counterstrike pentru sv_download, nu știu cum să găsesc linkul pentru sv_download ...? (mai mult)
Salut.Eu aveam un cont premium de minecraft, acum cand am vrut sa joc iar dupa un an imi apare ca am doar demo.De ce? Cica trebuie sa il cumpar iar dar deja am dat 20e pe el.Am intrebat si pe grupuri ...? (mai mult)
Am văzut că GTA5 este gratis pe epic games și m- am gândit să- l iau. Nu am netul necesar de rapid încât să descarc 90 GB o singură dată. Ar dura 2 zile... Am înțeles că pot pune...? (mai mult)
Salut, am nevoie de voi rapid. Exista un program gen care sa scrii textul apoi sa il pui pe un anumit putin de pe tastatura si canf ai apasat acel buton s- a inserat textul! Gen sunt lider la o factiune...? (mai mult)
am instalat Gta 5 online si Fivem recent dar nu ma pot conecta la servere, imi da eroarea "Authentication failure- invalid Fivem client..." am oprit antivirusul si nu stiu ce sa- i mai fac.Dau...? (mai mult)
Ce jocuri online moderne(MMORPG și altele mai in trend) ar fi compatibile pentru laptopul HP 250 G5?
Salut, probabil stiti ca pe epic games gta 5 ul este gratis, la mine a ajuns pana la 77GB si fix in momentul ala curentul s- a oprit pentru cateva secunde, problema este ca instalarea a luat- o de la...? (mai mult)
am o problema la gta 5, am intrat in looby unde scrie online, storry mode, setari si iesi afara am dat pe online si am asteptat sa se incarce si nu se incarca si inainte cu o ora a mers.
Salutare, am si eu o problema la pc...cand intru in gta v sau call of duty mwz sau orice alt joc cu cerinte mai mari dupa 10- 20 de minute mi se restarteaza pc- ul, temperaturile la procesor raman pana...? (mai mult)
Cei care au cumparat GTA V vor primi un reward?
Am cont de fortnite de pc si vreau sa fie compatibil cu xbox one ce trebuie sa fac?
Am o intrebare, merge jocul csgo pe un calculator cu 2 gb de ram un procesor care are 2.93 ghz o placa video integrata de 64 mb? Merge counter strike si daca nu merge in ce ar trebui sa investesc? Ca ...? (mai mult)
Se poate instala gta v free de pe epic games pe ps4? Mulțumesc.
Bună ziua, dacă am GTA 5 online original pot juca emisiuni în plus față de celelalte originale ale jocului?
Cand intru pe aplicatia Epic Games nu imi apare toata aplicatia? Ma poate ajuta cineva?
Salut, am un pc de 1 ram 1.80 ghz si nu ma lasa sa deschid nici un program la descarcarea mea de ce? Am widows vista da stiu... "saracule"
Există vreun joc in care ești medic, stai in cabinet la birou și consulți și tratezi pacienț dandu- le retete medicale? Pe Android, pe PC, nu contează. Mă pasionează subiectul, fac și un curs...? (mai mult)
Am o problema cu gta 5 online, eu am ps 4 iar prietenii mei au pc, nu merge sa ne jucam împreună, dar pe socialclub rockstar suntem prieteni si merge sa ne dam mesaje, am facut si un grup...? (mai mult)
Cum pot sa imi aleg componentele la pc sa fie disponibile una cu cealalta? Si la ce trebuie să mă uit?
Acum ca gta 5 e free pentru 7 zile pe epic games varianta premium cu 1.000.000 dolari il pot lua si dupa sa ma loghez cu contul pe ps 4?
Procesor Intel i5 quadcore 2 placi video Intel HD+AMD HD 5650 1gb GDDR3 128 biti ram 6GB DDR3 HDD 320 GB in cate fps-uri duce cs go si gta 5 online?
Știe careva căteva jocuri pe mobil care au design free adică jocuri cu mașini să îți customi-zezi mașina în stilul tău.
Pentru jucătorii de pubg mobile! (Doar cei ce știu, sa nu-mi răspundă copii de 10, 13, 14 ani). De câte puncte ai nevoie pentru a putea face Conqueror la duo /TPP?
Am si eu o problema cu un hack de Fivem daca ma puteti ajuta? https://www.youtube.com/watch?v=cqSZYgpEYD0
Imi puteti spune si mie cum se numeste un joc? Il aveam pe CD iar logou la joc sau poza jocului nu stiu cum sa- i spun cand il descarcai in pc era o bomba. Intram in el si imi alegeam caracterul cred ca...? (mai mult)
Leptop Dell 8gb ram placa video nVIDIA 1 GB, placa video Intel Core 4000, procesor 2.7 GHz, de ce la început gta5 îmi mergea excelent iar după câteva zile a început sa ia greu comenzile când ...? (mai mult)
Hei! Ce jocuri interesante de cultura generala mai stiti? Sau aplicatii de tipul brain teaser folositi? Dati-mi si mie niste idei.
Salut, poate sa ma ajute cineva, daca știe cum sa ma conectez cu id la contul meu de pubg mobile? VA ROG MULT AJUTAȚI-MĂ CAT MAI REPEDE!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
BitchInRedDress întreabă:
BalintAndrei5548 întreabă:
Sawarekh întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Curiozitati despre delfini
Delfinii sunt printre cele mai inteligente animale din lume. Tu cat de multe stii despre ei?