Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut, mă puteți ajuta vă rog cu o problemă legata de fc 24 mobile? L- am luat pe rivaldo la ice évolution și am ajuns pînă la ultimul de 93 dar s- a blocat la 30 de meciuri și tot mă joc de...? (mai mult)
Salut, o idee de PC pe piese care sa ducă Ets 2 și Fs 22 40-50 fps pe mediu?
Salut,m-am reapucat recent de cs si as vrea sa joc pe faceit dar am deja un cont si nu mai am emailul si nici parola, pot sa ma deconectez din steam dupa contul de faceit? ofera funda
Salut TPU am o întrebare mi-am cumpărat un xbox serias s si vreau sa știu cum pot să-mi conectez volanul de gaiming la el si cum îl fac sa funcționeze pe jocuri cum ar fi ASFALT LEGEND 9
Poți să iei lecții de balet și singură, acasă, urmărind tutoriale online, gen YouTube, etc?
Va salut! Cum pot face un fake live pe TikTok? Adica, am vazut ca sunt multe pagini care fac live cu o vedeta (Van Damme, de exemplu). Este practic live- ul preluat de la el, cumva... Asta vreau sa ...? (mai mult)
Unde pot gasi un abonament sa ma joc si eu wwe 2k18 sau 19? ca vreau asa la abonament ca e scump sa il cumpar.
Nu poti sa-ti faci abonament la steam?
Salutare, as dori sa fac upgrade la procesor la i5 6600k și nu știu dacă placa mea de baza suporta procesorul, adică știu ce socket are dar din câte am înțeles nu poți pune un procesor k pe anumite...? (mai mult)
Salut as dori un sfat doresc un pc pentru farming simulator 2022 care ar fi mai ok? 1 Desktop PC Wolf Shadow cu procesor Intel® Core™ i5- 6500 pana la 3. 60GHz, Memorie 8GB DDR4, 480GB SSD, Video...? (mai mult)
Salut sunt intresat de o unitate pc pentru fs 22 as dori cateva pareri. 1. Desktop PC Wolf Shadow cu procesor Intel® Core™ i5- 6500 pana la 3. 60GHz, Memorie 8GB DDR4, 480GB SSD, Video Radeon RX...? (mai mult)
Salut! Stie cineva cum sa rezolv problema cu Mozilla Firefox! Am un sistem 7.1 iar pe Youtube calitatea sunetului este foarte slaba, se aude incet si foarte ciudat! Daca setez placa de sunet pe stereo...? (mai mult)
In momentul de față am RAM de 12Gb cu o frecvență de 1333 mhz ddr3 (Am ram de la producători diferiți). Vreau să cumpăr la mana a doua deorece, nu am bugetul asa mare si nu stiu ce sa aleg. ...? (mai mult)
Salutare, ce parere aveti de site-ul de pariuri, Don. Ro, sunt seriosi?
Salut, care model Samsung are preinstalată funcția USB și mufă USB C 3? Să poată fi conectat la tv sau laptop prin cablu HDMI, fără alte aplicații. Chiar și modele de la alte mărci. Mulțumesc...? (mai mult)
Salut, exista aplicații de emobile care te lasă să joci un joc de PC sau consola mai mic daca ai fișierele jocului in telefon? Eu am fișierele de la un joc mai nou (ddlc + 2021). Mă interesează...? (mai mult)
Daca am un molex tata de 4 pini, si cpu fanul este conectat la placa de baza, pot conecta un molex mama de 3 pini la cel tata si sa mearga?
Aveam inainte un joc de strategie similar cu Age of Mythology dar era mai mult 3-D, ca intr-un fel de realitate virtuala. Mai stiti cum se numea?
Salut,se aude un ploscănit la PlayStation5, dar încet așa, menționez ca e ca si nou, eu aș zice ca e caroseria dar nu știu sigur si de ce. dacă stie cineva?
Salut! Pot rula un film 4K pe un laptop cu I7 12th si un rtx 3050 4GB, Eran 1920x1080 144Hz
Prietenii se abonează la canalul meu de Youtube, dar nu se regăsește la număr ba chiar mai scade câte unul.
Mai cunoașteți alte grupuri in 2024 în care putem discuta despre crypto? Eu am făcut un grup! Va astept https://t.me/MultiversXCall
Pot conecta un monitor 120 hertz la ps4?
Bună TPU! când eram mic ma jucam un joc pe un site, nu mai țin minte ce era miniclip, a10, etc, i in acest joc erai adus cu o navă iar tu erai un extraterestru nu mai știu despre ce era dar chiar...? (mai mult)
Salut. Am achiziționat astăzi un cont cu un joc de pe g2a. Cum funcționează mai exact asta? Exista posibilitatea sa îl I.a înapoi și sa nu mai pot dispune de el?
Ce acte am nevoie sa organizez un concurs de jocuri video
Salutare. Am fost Banat pe CS 1.6 pentru ca nu am știut sa trimit poze, poate vreun admin să-mi dezactiveze ban-ul?
Salut, dacă am amd Radeon rx 570 series și ryzen 5 2400g ce ar trebui să schimb ca să îmi meargă mai bine fortniteul?
Salutare! Nu demult mi- am descarcat cs2, si dupa cateva meciuri jucate, am observat ca mi se sacadeaza urat rau de tot, un fel de lag spikes. Am incercat mai multe harti, dar la fel. Am un laptop...? (mai mult)
Cum pot recupera contul Superbet dacă nu mai am decât cnp?
Gigabyte h510m s2h v3 placa de baza, ce suporta ram cu 3200 mhz. Am procesor i3- 10105F, ram 16gb ddr4 3200mhz dual chanel. Placa video Asus Pheonix RX550 GDDR5 4GB. Ramul merge la 2666 mhz. De ce? Este...? (mai mult)
Bună ziua, creez un grup pe Facebook și automat apare ca eu l- am creeat. Cum fac sa nu mai apara si cum scriu in viitor (fara mod anonim) sa apara scris cu numele grupului, sa nu apar nicaieri eu...? (mai mult)
Am o întrebare legate de laptop ul meu mai ales în legătură de gaming deoarece înainte mergea (fivem ul în 120 de fps uri lejer, acum se chinuie sa ia 60 și nici pe alea, după la 2 luni ce am...? (mai mult)
Exista vreo posibilitate de a- mi salva lumea Minecraft creata inainte de a mi se instala noul SSD si sa mi se reinstaleze Windowsul saptamana viitoare? M- am chinuit multe saptamani sa fac lumea aceea....? (mai mult)
Salutare! Care este cea mai ieftina tara pe magazin play? De exemplu pe Nigeria e 15 lei o ofertă și pe Romania 40, însă nu pot platii că îmi trebuie ceva card compatibil cu continentul lor!
Salutare! Unde pot gasi acest joc de descarcat DRAGONII TE INVATA LIMBA ENGLEZA! Era un joc usor de invatat pentru copii, clasic unde puteai invata engleza jucand (era o carte unde invatai engleza si...? (mai mult)
Am un set de gammeing de acesta https://www.marvo.ro/kit- gaming- marvo?product_id=252 și am acel mouse roz. și de câțiva ani s- au făcut niște pete maro și nu știu cum să le scot. Ce variată...? (mai mult)
Buna ziua TPU! Intampin o problema, doresc sa instalez windows 10 pe laptopul meu, dar primesc aceasta eroare, tin sa mentionez ca am instalat windows 10 imaginea iso, nu am pus windows- ul pe stick...? (mai mult)
Salut, am observat ca aplicatia GeForce Experience sugereaza niste setari neobisnuite, setand automat jocurile mele la rezolutia 2048x1536 desi monitorul meu poate accepta rezolutia maxima de 1920x1080....? (mai mult)
Joc Pubg și sunt colegată cu Facebook, dacă șterg persoanele cu care jucăm din prieteni pe Facebook se șterg și în joaca? Nu voi mai putea juca cu ei? Este legătura?
Buna seara TPU! Intampin o problema, doresc sa instalez windows 10 pe laptopul meu, dar primesc aceasta eroare : windows Boot Manager windows failed to start. A recent hardware or software change ...? (mai mult)
Salut, caut jocul copilariei mele, obisnuiam sa ma joc cand eram la tara si l- am si avut in primii ani de cand am calculator acasa. Este un joc cu masini foarte popular in care pot sa colectez cuburi...? (mai mult)
Bună seara,îmi poate spune și mie cineva de ce aplicația tik tok îmi urmărește și apreciază clipuri ale unor persoane necunoscute, asta in mod automat fara sa fac eu nimic?
Știe cineva de ce aplicația tik tok îmi apreciază și îmi urmărește automat utilizatori necunoscuți? Mulțumesc anticipat!
Salutare! Mi- am luat un controller Gamesir X2 Bluetooth Version și mă gândeam că totuși as merge pe altul! Alternative: de Xbox Series X sau de PS5! Jocuri pe care le- aș juca: Minecraft Pocket...? (mai mult)
Salut am un volan myria mg7418 ăla care se 900 cu schimbător nu îmi merge pe city car driving a mai pățit cineva așa? Mă puteți ajuta
Salutare tuturor! Revin aici pe TPU cu o noua întrebare. Am o placa video Asus Pheonix radeon RX 4GB GDDR5. Am achizitionat- o privind detaliile de pe magazinul Emag. Scrie ca are frecventa de memorie...? (mai mult)
Salut TPU, revin cu o întrebare legată de jocuri. Doresc sa știu mai exact cum se poate realiza Wallhackul intr- un joc, cum ar fi pubg sau alte jocuri, sunt foarte curios cum se poate face asta ...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am o intrebare, deci pe scurt intotdeauna mi- am dorit un PC dar banii au fost o problema deoarece piesele erau scumpe, dar acum vreo 3 zile fratele meu m- a intrebat daca nu ar fi o ...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare, as vrea și eu sa îmi cumpăr un monitor de gaming de 144 hz și ma întrebam dacă va merge freesync pe o placa video gtx, mai exact un gtx 1060 6gb am văzut videoclipuri...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Familia Bundy
Te-ai amuzat si tu privind situatiile amuzante prin care trec cei 4 membri ai familiei Bundy? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!