Am băgat bani pe roblox să cumpăr robux și nu știu de ce nu mi-au intrat robuxi și banii i-a luat
Buna, Am poze cu mine intr- un cadru oarecare. Vreau o aplicatie cu AI sa preia doar imaginea mea si sa o modeleze intr- un alt cadru pe care i- l spun intr- un text. Stiti ceva asemanator? Preferabil...? (mai mult)
Buna ziua. Am o problema cu tastatura..cred..Deci cand ma joc Valorant, incerc sa apas shift + W + D pentru a merge incet pe diagonala dar nu merge.tin sa precizez ca shift + W + A merge...dar pe partea...? (mai mult)
DIABLO IV a aparut pe Game Pass. Cum e jocul? Merita?
Era un joc pe care il jucam acum vreo 5 ani, un fel de Aladin si la un moment dat trebuia sa te lupți cu un monstru/dragon. Si aveam doar sabia ca arma si taia gen continuu, nu doar o singura data. ...? (mai mult)
Suportul pentru DX9 pentru League of Legends va inceta incepand cu data de 1 mai 2024. Iubesc jocul acesta si il joc cu mare drag de peste 10 ani. Chiar daca inainte aveam o placa video GeForce 210 ...? (mai mult)
Salut, am o problema in jocul Free fire.Ce sa fac daca imi apare eroarea deja in room?
Salut TPU! Am o întrebare pentru cei care jucați Castle Sunt la main story- ul cu Slipery Slopes și îmi cere 4 skilluri când eu am 2 locuri.Pe unul dintre personaje am cele 2 skilluri esențiale, ...? (mai mult)
Tlauncher are viruși?
Salutare, am și eu o problemă cu jocul CS2. Intru ma joc 10- 20 min depinde, si dintr- o dată îmi apar pe ecran și dispar texturi gen puncte linii care apar si dispar incontinuu si cand dau Win+...? (mai mult)
Bună ziua! Am o întrebare cum pot face ca cei care se uită pe live pe TikTok să îmi controleze jocul? Cu cadouri. Mulțumesc
Cine imi poate spune si mie toate butoanele la mortal kombatX SI Mortal Kombat Komplete Edition? Ca rog..prin tot ma refer asa: 1. de pe ce dau cu pumnul, piciorul 2. de pe ce merg, sar 3. alte scheme...? (mai mult)
Salutare! De ceva timp am o problema la laptopul meu.Cand spau cu laptopul la incarcat si deschid un program, programul se face negru si imi ingheata laptopul.Va rog ajutati-ma!
Care poate fi problema, de ce nu pot sa instalez jocuri pe laptop? Am un i3 4g ram si Intel hd family am vrut sa instalez fifa 12 si pes ma chinui de 2 zile am facut tot ce scrie pe pagina de instalare...? (mai mult)
Buna ziua! Am cont steam si mi-am cumparat The Hunter Call Of The Wild. Dupa aprox o luna dintr-o data nu m-a mai lasat sa intru in joc din senin fara sa fac nimic. Ce as putea face sa mearga iar?
Bună ziua! Cum pot face când joc un joc live pe TikTok. să fac să controleze lumea jocul. de exemplu un trandafir stânga, o mănușă merge la dreapta etc. mulțumesc
Re, imi zice si mie cineva care sunt demersurile/pasii pentru a ma juca sa:mp?
Bună! Ce reprezinta beculețul mic de la energia electrica a laptopului HP elite book 8570p se tot aprinde un bec mic portocaliu
Buna seara! Îmi puteți recomanda niște jocuri pe laptop fără mulți GB? Dau funda
Salutare,de azi dimineata nu mai pot folosi Youtube-ul pe Brave si ma pune sa dezactivez adblocker-ul, stie cineva cum pot sa ma uit in continuare pe Brave fara reclame?
In monopoly daca cumpar o proprietate de o culare, alt jucator poate cumpara o proprietate care are acceasi culoare ca a mea?
Cum recuperez un cont de metin pe tigherghost?
Un program ce pot controla pc de la distanta cu un telefon android?
Salut.stie cineva de ce nu functioneaza formula 1 2023 pe xbox one? Am incercat 2 jocuri f1 si imi zice ca este discul rupt sau murdar
Bună! Știe cineva vreo modalitate cum aș putea să îmi recuperez o parolă de la o adresă de yahoo mail? Numărul de telefon l- am schimbat, am încercat să contactez și asistenta online dar fără...? (mai mult)
Care este diferenta intre gta uri v / gen deluxe, global etc.
Hai salut, deci am o problema, daca stie cineva cum sa o rezolv.Deci pe 14 martie m- am gandit sa- mi fac un canal de Youtube pe care sa pun shorturi cu fotbal.Asa ca am inceput sa fac m- am interesat...? (mai mult)
Eu am cont de pay safe cu bani pe el si pe brawl stars cand vreau sa platesc nu imi apare contul si eu am contul de google pe Germania si am contul de pay safe pe cel de google
Salut! Are cineva server de discord pentru Vrei sa fii milionar? De pe betano? Mersi
Aplicații de genul face up? Cu "influenceri" pe care să îi plătești pentru a promova un anumit produs/serviciu mai exista? Dar nu în România, ci în străinătate...Dar să pot să îmi fac cont...? (mai mult)
Buna ziua, am un monitor LG de 240 hz, problema mea este ca daca il pun pe 240 hz se opreste la cateva secunde cate o secunda, ca si cum i as scoate cablul si baga iar... aveti idee ce ar putea fi? ...? (mai mult)
Salut TPU există vreo aplicație pentru android care elimină piste audio? Am un android tv Am înregistrat un serial și are trei piste audio înregistrarea și aș vrea să rămână doar una. Dau...? (mai mult)
Salut, mi- am deschis un cont pe pokerstars, am dat sa- mi verifice identitatea iar cand sa- mi fac selfie zice ca nu- mi merge camera, camera are acces la toate aplicatiile. Care poate fi cauza problemei?...? (mai mult)
Ati jucat alien isolation? Ziceti- mi si mie niste trickuri ca ma prinde prea repede extraterestrul ala, nosferatu a jucat careva? Eu nu gasesc cheile, am cautat si pe net si nu sunt acolo, stie cineva...? (mai mult)
Salutare tuturor eu am cumpărat o cheie de pe eneba pentru the hunter și jocu e pe Steam prieteni mei au jocu pe epic games cum facem sa putem juca împreună?
Stie cineva de ce nu sunt freeroluri deloc pe pokerstars, adica mie unul nu imi apare deloc?
Salutare, are cineva un fishbot pentru metin2 server privat?
Salut! Am o problema in Far Cry 5. La setările grafice maxime cat si la cele minime sunt aceiași texturi fix aceeași imagine nimic nu se schimbă și jocul se mișca puțin cam prost. Țin să menționez...? (mai mult)
A jucat cineva pe beta 1.7.3 la Minecraft anul ăsta, în 2024? Așa că, care e părerea voastră, în 2024, este beta 1.7.3 încă considerată cea mai bună versiune a Minecraft- ului, datorită...? (mai mult)
Bună, am tot cautat un controler pentru PC și cineva mi-a recomandat Controlerul Xbox Series X dar la sisteme de operare scrie windows 10 știți merge si pe windows 11? Mulțumesc
Ce are nosferatu jocul de nu apar toate cheile? Ba apare cheia de la west eing, dupa cand te joci nu mai apare in locul ala si nu ai unde sa o gasesti, l-am cumparat pe steam si nu apar toate cheile.
Merita sa iau tot pachetul de pe steam alien isolation? Ce are special la dlc-uri? Ca crew expandbles si restul? Merge si multiplayer?
Salut, am o problema pe cs 1.6, l- am cumpărat recent de pe steam. Jocul a mers acum câteva zile dar azi nu mai merge, de când am făcut actualizăre Software la win 11 dau sa întru în joc, totul...? (mai mult)
Cât costă minecraft-ul pe un MacBook Air în lei?
O sa apara si F.E.A.R 4? Daca da cand o sa apara?
Salut! Dacă mi-am dat comanda de pe panda buy și coletul are în jur de 5 kg cât trebuie sa declar pe dhl line M s. Și cum se declara
Băieți am o întrebare, oare îmi merge fivem pe un laptop cu amd ryzen 5 placa video amd radeon 8gb ram?
Salut! Am si eu urmatoare problema. Am viteza foarte slaba la wifi, si eu am o casa destul de mare. De la ei am un modem din cate am inteles cu functie de router wireless, nicidecum un router dedicat.Intrebarea...? (mai mult)
Ma jucam acum cativa ani un joc de aventura cu fundal roșu si din cate țin minte erau pe fundal capete de dragon rosii sau ceva de genul si armele erau mingi de foc. Imi amintește cineva cum se cheama...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
fr1tz întreabă:
Invictusman2025 întreabă:
Delia65delia întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Drop Dead Diva
Cunosti povestea fotomodelului ce s-a trezit peste noapte in corpul unei avocate super inteligente, insa cu cateva kilograme in plus? Hai sa vedem cat de bine iti mai amintesti de Drop Dead Diva!