Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salut! Știți dacă îmi cumpăr abonamentul de xbox game pass trebuie sa am xbox? Adică mă refer ca vreau sa joc pe pc. Stiu ca era un abonament ceva de te jucai jocuri de pe xbox direct in browser...? (mai mult)
Salut cum pot sparge un cont de Instagram la cineva daca stiu decat username, URGENT, sau unde gasesc oameni care ma pot ajuta cu asta?
Salut TPU! Am un laptop cu procesor i5 12450h până la 4. 4ghz 16gbram placă video RTX GeForce RTx 3050 4gb, pe jocul Red Dead Redemption 2 funcționează totul în ultra mod mai puțin 1- 2 setări...? (mai mult)
Salutare, am un laptop gaming marca victus, întrebarea mea este este normal ca pe jocul Red dead redemption2 procesotul să ajungă la 72 86 de grade? Rulează pe performanță maximă ca și rezoluție,...? (mai mult)
Salut, este normal ca pe un laptop gaming temperatura procesorului să fie de 71 84 de grade? In timpul jocului? Rulează pe Red dead redemption 2 pe rezoluție maximă. Iar când nu mă joc 40 de...? (mai mult)
Are cineva raspunsurile la testul de pe simply gods hades fivem?
Salut! Are cineva ea fc 24 mobile? Ma puteti ajuta, ma cheama David FCSB am 91 ovr, am 22 de milioane de coins si as vrea sa stiu ce pot schimba. Multumesc!
A jucat cineva pe ps5 sau ps4 fifa cu tastatura? Se poate juca un om pe joystik si unul pe tastatura?
Bună, am și eu o intrebare legata de artefactele din Raid Shadow Legends. Poți obține status de la artefactele Curring dintr- un set de 2 iteme sau trebuie neaparat ca sa faci setul de 6 artefacte...? (mai mult)
Mi-am făcut un pc anul trecut și merge toate jocurile foarte bine iar după un an a început să dea frame drop. Componentele sunt Ryzen 9 5950x Rtx 3080 32 gb ram
Stiti jocuri ca nosferatu sau cu vampiri dar sa fie de tip survival, sau survival cu multe scare jumperi dar fara sa cauti prea multe chestii eu la nosferatu ma chinui sa caut o cheie ore intregi si e ...? (mai mult)
Poti folosi cheat cu jocuri cumparate de pe steam de pe suport wemod?
Buna ziua! Am o problema cu Instagram: am dat o actualizare si acum nu mai pot intra in aplicatie ..imi cere o parola pe care o trimite pe un cont de yahoo la care nu mai am acces deoarece nu a mai gost...? (mai mult)
Salut, as vrea sa ma joc si eu niste jocuri Erc Press din seria "Sa ne jucam pe calculator" dar se pare ca nu mai functioneaza CD drive- ul meu extern si fara acesta nu am cum sa introduc CD- urile in...? (mai mult)
Deadspace 3 si doom pe ce plaforme gasesc oameni sa se joace sa ma alatur si eu sa impusc monstrii? si ce jocuri mai merg multiplayer sa ma alatur dar asa gen voobly sau gameranger.
Joaca careva ceva jocuri horror dar sa aiba scare jumperi multe si sa fie multiplayer? joaca cineva cu mine si invat si eu ca imi plac astea horror.
Procesorul sau placa video sunt responsabile pentru acele jocuri care "încarcă" memoria calculatorului prin generarea a mii de inamici care trebuiesc țintiți? Întreb pentru că vechiul meu calculator...? (mai mult)
Ce inseamna BKD Sau cine e el?
Îmi puteți face o listă cu cele mai bune jocuri video din 2021-2023?
Buna seara! Dragi colegi am si eu o intrebare. Stiti cumva de ce atunci cand ma joc pe pc jocurile Assassin's Creed Odyssey si Assassin's Creed Valhalla (in setari Ultra) aceste doua jocuri incep sa imi...? (mai mult)
Caut un joc vechi pentru Nintendo ds, nu il mai gasesc! Este un joc vechi, personajul principal era o femeie intr- o casa foarte mare si veche, trebuia sa cauti obiecte ca sa iesi, casa avea o usa...? (mai mult)
Dupa parerea mea GTA- ul este unul dintre cele mai bune serii de jocuri care a existat vreodata, nu cred ca exista vreo serie de jocuri mai mare si mai buna ca gta, de cand eram mic, dintre toate jocurile...? (mai mult)
Salut! Pentru jocuri care e mai bun? Windows 10 sau 11? Am vazut cateva clip uri pe yt si uneori castiga, alteori nu, vreau cateva pareri de la persoane care folosesc acest tip de windows nu doar de ...? (mai mult)
Salut TPU! Sper sa ma puteți ajuta ca eu nu stiu ce sa ii mai fac.Mi- am cumpărat de pe Steam jocul Tomb Raider cel din 2013.Toate bune și frumoase pana intr- un punct unde nu reușesc sa ma catar pe...? (mai mult)
Dacă am contul de Netflix al altcuiva și vreau să mă joc un joc de pe Netflix o să-i apară? Sau plătește în plus? Vreau să mă joc gta
Jocuri comedie? Dar sa fie amuzante.
Ziceti- mi si mie niste jocuri horror cu multe scare jumperi dar fara prea mult cautat, apropo voi cum aveti rabdare sa cautati chestii in jocuri? Uite outlast e un joc extraordinar dar trebuie sa cauti...? (mai mult)
Salut! Vreau sa editez, sa pun o imagine într-un joc în timp ce ma joc, ce program îmi trebuie sau ce aplicatie?! Mulțumesc
Prin 2016 ma jucam un joc unde era o masina rosie si un desert si gen era un bar mai in fata si puteai sa intri in el si sa omori oamenii(nu asta era scopul jocului dar eu asta faceam mereu cand intram...? (mai mult)
Salut stie cineva cum se numeste un joc mai vechi, il caut de foarte mult timp, imi aduc aminte ca este 2d nu sunt sigur si aveai 3- 4- 5 caractere in line si primul avea skiluri slash cu sabia cred, ...? (mai mult)
Salut, am si eu volanul de la myria si daca ati putea sa ma ajutati, cum as putea sa setez volanul de exemplu daca sunt cu masina pe nisip sau dau in gropi sa imi raspunda, adica sa rotesc mai greu ...? (mai mult)
Desktop PC White Intel Core i7-6700 pana la 4.0 Ghz, 16 gb ddr4, ssd 480 gb si HDD 1 TB, placa video Intel HD Graphics 530, HDMI si DVI, carcasa RGB alba acest pc e bun de gaming?
Va rog frumos sa ma ajutati, nu mai stiu ce sa fac. Este problema de Fivem. Am incercat toate metodele si tot degeaba. Eu si fratele meu vrem sa jucam fivem pe acelasi server si eu ma joc pe un server...? (mai mult)
Ce setari as putea face la pc pentru mai multe fps-uri? In windows si nVIDIA control panel. ( Am i5 12400F, 32 GB RAM si RTX 4060)
Salut. Intampin o problema la FIFA 24. Il am pe steam, pc si cand intru in meci analogul din dreapta executa niste miscari de pasa, sut, fake shot etc... Butoanele x, y, a, b fac ce ar trebui sa...? (mai mult)
Mi-am pierdut contul meu de brawl stars ala mare și mi-am scris contul dar nu mi-a mai aparut deloc codul de la sueorcell, ce fac?
Salutare..detin un ps 5 cu volan gaming(montat la un spatiu de joaca) de vreo saptamana am o problema cu el daca intru sa joc need for speed sau oricare alt joc este compatibil se conecteaza dar merge ...? (mai mult)
Cum pot sa fac un anumit slot care contine un item dintr-un anumit chest sa primesc diamante?
Salut lume, am si eu o problema cu noul meu laptop (Acer Aspire 7 - i5 12450H / 16 gb ram / SSD 512 gb /RTX 3050 4gb), am instalat windows 11 cu drivere tot ce trebuie, dar cand dau sa ma joc vreun...? (mai mult)
Salut! Credeti ca in 2028 va mai fi Fortnite. Eu zic ca da, astept părerile voastre
Ce jocuri pe calculator imi recomandati pentru placa video de tip gaming Nvidia GeForce GTX 650? Sunt constienta ca nu este foarte decenta dar este cel putin de 80% mai buna decat fosta mea placa GeForce...? (mai mult)
Buna! Vreau sa ma joc cu prietenii pe gta online dar ei au pc, jocul e pe steam ce joaca ei, eu joc pe xbox one. Nu merge sa jucam pe aceeasi harta impreuna? Trebuie sa ma loghez si eu cu steam de pe...? (mai mult)
Eu vreau sa cumpar un pc si nu pa pricep vreau să știu dacă e bun astea sunt specificațiile Desktop PC White Intel Core i5- 2400s pana la 3.3 Ghz, 16 GB RAM DDR3, SSD 1 TB, placa video Intel HD ...? (mai mult)
Salut. Cum pot lua legătura cu cei de la google. Mi am băgat cardul pentru plăti acum 3 luni și tot aștept sa îl verifice. Nu găsesc niciunde un nr de contact
Telefoane Huawei nova 11 i este bun pentru gaming?
Buna, am un gol legat de Elden Ring non- steam si Mod- uri. Sa spunem, cineva are cel mai noua versiune de Elden ring cu dlc fiind non- steam. Cum se pot adauga mod- uri? In cazul in care se foloseste...? (mai mult)
Recomandări jocuri pc pe nivele ce pot fi terminate sau doar pe nivele?
Exploituri pentru cs go nu știți?
Salut TPU! Are cine niste linkuri de la paginile escrocilor aia de pe Facebook care dau bani celor ce dau like-uri pe Youtube sau Facebook? Multumesc anticipat! DAU FUUUUUUUNDĂ!
Mă joc Minecraft și vreau să fac o bucată de pământ drept și nu știu comandă știe cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mario1996 întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
DaciaRomania întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!