Imi puteti spune si mie un Metin2 PVP Clasic (Cu beta sau up-urile la shop)? Multumesc Anticipat!
Cine are un server nou de minecraft si are nevoie de playeri sa imi scrie IP-ul! O SA INTRU! (poate imi dati Helper)
Am un server de samp (trucking) si vreau sa adaug cateva misiuni cu tiru, dar nu mi-am dat seama cum. Daca vreti primiti owner. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!
SAlut! Am o problema la Hack-ul money de la samp cand vreau sa cumpar ceva imi zice ca nu am banii suficienti dar e plin ala!
De ce in jocul Jack Smith nu pot sa gasesc obiectele care se pun la arme pentru a fi mai puternice?
La NFS Most Wanted scrie "Please insert the correct CD, press OK and restart application". E ceva legat de DaemonTools si de PowerISO, dar nu stiu cum sa il fac sa mearga (jocul are 4 CD- uri)....? (mai mult)
Doresc sa-mi spune-ti ce jocuri de graza cunoaste-ti cu case castele bantuite de fantome strigoi demoni. In care au avut loc tot felul de intamplari oribile.
Cine imi poate spune un server de 4Story privat? Mentionez o conditie: Tu sa iti plusezi si sa iti bagi bonusuri pe arme, armuri, accesorii etc. Multumesc anticipat! Cel mai bun raspuns...? (mai mult)
Am gta san andreas si imi apare cu lini cum sa va spun sa zicem o masina si in spate are o linie foarte lunga. va rog sa ma ajutati DAU FUNDA!
Salut cine imi poate da un link cu un metin2 foarte bun? Sa fie 50%pvm 50% pvp. multumesc
Am intampinat o problema la descarcarea unei aplicatii! Cand dau pe butonul de download imi apar niste reclame/sondaje de genu „cele mai tari tonuri de ape", „ testeaza- ti IQ- ul", ...? (mai mult)
Buna dimineata! Cine imi poate spune ce rune sa cumpar pentru full AD am auzit ca pretul este intre 10-12k IP.
Am o intrebare ce jocuri imi recomandati pentru. pc-ul meu? 1 GB RAM 256 MB VIDEO SI 2.8 GHZ PROCESOR. as dori in gen call of duty.
Salut,cum sa scap de multimea de reclame care apar in browser,unde nu intru,ce sait nu as accesa imi apar circa trei banere enervante, va rog ajutatima.multumesc anticipat.
Buna (din nou) eu nu sunt o jucatoare buna de metin (si am vazut ca uni jucatori te critica daca stai mereu in cerc, oricum asta nu conteaza) as vrea sa stiu ce trebuie sa pun pe itm- le contra razboinic\shaman\ninja\sura,...? (mai mult)
as vrea si eu sa-mi dati o scurta lista cu niste hack-uri pentru metin, abia astept sa vad de ce sunteti in stare, dau funda pentru cel mai bun raspuns :D :*
DAU FUNDAAAA As vrea sa imi deschid un server de cs, minecraft etc.Ce credeti ca ar mergecel mai bine si poate ma ajutati sa il fac. Multumesc!
Buna seara toti pentru unu, am o problema cu google chrome, dupa un anumit timp, mi- se blocheaza, si cand dau task manager imi apare Google crash handler, si nu mai pot sa intru in google decat daca...? (mai mult)
Numi merge mt imi apare ``sorry, your system does not suport 3D graphics please check your hardvere and system configeration then try again. `` varog frumos ajutatima am windows 7 nush dc numi mere :(
Cine are baza de date de la metin2 nr?
Stiti niste locuri secrete in Gta vice city delux? Dau funda
In Stardoll ma tot chinui la o misiune de la academie, zice asa: "Folosește propria păpușă plus alte 4 păpuși în decor Finalizate: 0 / 4 Îmbracă- le cu articolele cumpărate și ...? (mai mult)
Salut cum pot sa deblochez nivelurile in euro truk simulator 2
Pot face cd bootabil pentru. ps4?
Sper ca aceasta intrebare va avea un raspuns foarte rapid! Si nu bag chestii d'alea ca spaga, funda, vot... funda+ vot :) Trec la subiect as vrea sa imi spuneti mai multe modalitati de inbunatatit...? (mai mult)
Am o intrebare despre MineCraft. Am incercat sa ma joc, si de fiecare data cand dau Play, Se deschide MC`ul dar imi zice : "- - - - Minecraft Crash Report - - - - // This doesn't...? (mai mult)
Cred ca stiti joul Slot pharaon's way... vreau sa va intreb daca se poate descarca si pe laptop?
Cine vrea sa testeze noul meu mod de minecraft pocket edition? P.s. lasati un raspuns dk va placut si cu ce ati vrea sa skimb la el. Link: http://m.youtube.com/watch?v=NBVvKqcnQKc
Cine ma poate ajuta si pe mn cu o problema legata de steam? Ieri am bagat cativa bani la un automat (care am aflat ca se numeste QIWI)si cand am ajuns acasa si m am logat pe contul meu de steam am observat...? (mai mult)
ziceti-mi un server privat de Metin2 cu foarte multi jucaotri online, peste 500 de jucatori
Cum iti poti face cont demo pentru LFS (LIVE FORS SPEED)?
cand eram mai mic aveam un joc cu niste pesti si trebuia sa ii hranesc si sa ii apar.Imi poate spune cineva cum se numeste? Dau funnda :D
Detine cineva vreun cont pe Ikariam? Si nu mai are ce sa faca cu el sau are unu in + :)). Nu conteaza ce lume e. Dau funda;)
Pe ce apas la lara croft tomb raider anniversary la dinozurul ala sau t- rex- ul ala ca ma inebuneste! Dar la pc ca am vrut cu consola ca pe aia de pe youtube ii vedeam numai cu consola, si dati- mi raspunsul...? (mai mult)
Sall TPU Am doua intrebare pentru cei care joaca Lotro(Lord of the ring online) Care credeti ca e cea mai buna Clasa (Captain, Champion, etc...) Si care poate sa ma invete sa craftez Dau...? (mai mult)
Sal TPU vreau sa reinstalez windows-ul dar nu stiu cum sa fac sa pot imparti cum vreau eu hardu (mi l-a facut cineva si nu-mi place)funda!
De ce nu se aud vocile personajelor din jocuri? De exemplu la Mortal Kombat 9 Komplete Edition nu se aude cand ii spune numele personajului sau cand lovesti in ei, sau la watch dogs nu se aud...? (mai mult)
Vreau sa stiu si eu cum imi pot da ammo infinit nu gloante. Ammo packs vreau sa stiu cum se dau, comanda ma intereseaza si daca puteti sa imi dati si link de la plugin mersi. Nu vreau sa aud...? (mai mult)
Am incercat sa descarc ets2mp prin steam si imi spune Nu pot găsi Euro Truck Simulator 2 în biblioteca dumneavoastră Steam. Este contul Steam privat? Dacă da, schimba- l la statutul de public și ...? (mai mult)
Întrebarea asta e pentru cine joacă RoForMice.Îmi puteţi spune şi mie numele vostru de utilizator şi pe ce sală frecventaţi să staţi? Plz, poate putem fi prieteni. PS: Pe mine ...? (mai mult)
In jocul minecraft in modul creativ, ce comanda sau cum pun un set de blokuri (sa nu mai pun bloc dupa bloc, sa pun mai multe deodata) de exemplu, vreau sa fac un zid mare de 100 de blocuri si...? (mai mult)
As vrea sa stiu daca se poat sa ma ajute si pe mine cineva pe Metin2 NR cu niste iteme sau yang. Dau funda, multumesc (anticipat)
Salut, mi- am descarcat minecraft l- am instalat si cand am intrat imi apare aceasta eroare: We're are sorry, but it seems there was an error while trying to renders aspects of the game...", si imi ...? (mai mult)
Cum pot face rost de un cont minecraft premium gratis, daca cineva nu mai foloseste un cont poatea sa mi-l dea mie la privat.Multumesc anticipat.
Salut, as vrea sa cumpar o alta placa video si m- am gandit ca ma puteti ajuta voi cu ceva, imi dati un link cu o placa video care mi s- ar potrivi, o sa apara jocuri gen fifa 15 sau far cry 4 si as...? (mai mult)
Cand vreau sa adug o salvare in Gta San Andreas nu merge. Dupa ce intru in salvare se inchide jocul. Ce sa fac?
Pot sa joc jocurile pe ps4 gratis prin bootare? DAU FUNDA:)))
Problema mea este ca m- i se blocheaza calculatorul cand ma joc jocuri atat, daca il tin deschis 10 ore fara sa ma joc nimic nu are nicio problema doar cand ma joc, sincer sa fiu este prima...? (mai mult)
am si eu cateva intrebari: 1)Daca imi tin pc curat si cu temperaturi scazute ma va tine mai mult timp(ani)decat normal? 2)De ce se ard pc? 3)Ce piese din Pc se strica/ard cel mai repede? ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Alexandra123s întreabă:
NonZarek întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Internet & istoria internetului
Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?