TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Jocuri PC / Online

Jocuri PC / Online

• 2475
  • 2476
  • 2477
  • 2478
  • 2479
anonim_4396
în 23 Iulie 2014 |

Imi puteti spune si mie un Metin2 PVP Clasic (Cu beta sau up-urile la shop)? Multumesc Anticipat!

2
Răspunde Raportează
AlexBossgoru
în 23 Iulie 2014 | AlexBossgoru întreabă:

Cine are un server nou de minecraft si are nevoie de playeri sa imi scrie IP-ul! O SA INTRU! (poate imi dati Helper)

0
Răspunde primul Raportează
DutzuRazor
în 23 Iulie 2014 | DutzuRazor întreabă:

Am un server de samp (trucking) si vreau sa adaug cateva misiuni cu tiru, dar nu mi-am dat seama cum. Daca vreti primiti owner. Va rog sa ma ajutati. Multumesc!

0
Andrei_Cosmin_1994_pq8f
în 23 Iulie 2014 | Andrei_Cosmin_1994_pq8f întreabă:

SAlut! Am o problema la Hack-ul money de la samp cand vreau sa cumpar ceva imi zice ca nu am banii suficienti dar e plin ala!

2
Răspunde Raportează
Cristian2003
în 23 Iulie 2014 | Cristian2003 întreabă:

De ce in jocul Jack Smith nu pot sa gasesc obiectele care se pun la arme pentru a fi mai puternice?

4
Răspunde Raportează
YoChriss
în 23 Iulie 2014 | YoChriss întreabă:

La NFS Most Wanted scrie "Please insert the correct CD, press OK and restart application". E ceva legat de DaemonTools si de PowerISO, dar nu stiu cum sa il fac sa mearga (jocul are 4 CD- uri)....? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2014 |

Doresc sa-mi spune-ti ce jocuri de graza cunoaste-ti cu case castele bantuite de fantome strigoi demoni. In care au avut loc tot felul de intamplari oribile.

2
Răspunde Raportează
xD3yUx
în 23 Iulie 2014 | xD3yUx întreabă:

Cine imi poate spune un server de 4Story privat? Mentionez o conditie: Tu sa iti plusezi si sa iti bagi bonusuri pe arme, armuri, accesorii etc. Multumesc anticipat! Cel mai bun raspuns...? (mai mult)

0
Zanfir_Claudiu_1990
în 23 Iulie 2014 | Zanfir_Claudiu_1990 întreabă:

Am gta san andreas si imi apare cu lini cum sa va spun sa zicem o masina si in spate are o linie foarte lunga. va rog sa ma ajutati DAU FUNDA!

2
Răspunde Raportează
claclaudiu21
în 23 Iulie 2014 | claclaudiu21 întreabă:

Salut cine imi poate da un link cu un metin2 foarte bun? Sa fie 50%pvm 50% pvp. multumesc

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2014 |

Am intampinat o problema la descarcarea unei aplicatii! Cand dau pe butonul de download imi apar niste reclame/sondaje de genu „cele mai tari tonuri de ape", „ testeaza- ti IQ- ul", ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
DraGfirE
în 23 Iulie 2014 | DraGfirE întreabă:

Buna dimineata! Cine imi poate spune ce rune sa cumpar pentru full AD am auzit ca pretul este intre 10-12k IP.

1
Răspunde Raportează
Andrei_Cosmin_1994_tbbf
în 23 Iulie 2014 | Andrei_Cosmin_1994_tbbf întreabă:

Am o intrebare ce jocuri imi recomandati pentru. pc-ul meu? 1 GB RAM 256 MB VIDEO SI 2.8 GHZ PROCESOR. as dori in gen call of duty.

2
Răspunde Raportează
Sashaptb
în 23 Iulie 2014 | Sashaptb întreabă:

Salut,cum sa scap de multimea de reclame care apar in browser,unde nu intru,ce sait nu as accesa imi apar circa trei banere enervante, va rog ajutatima.multumesc anticipat.

1
Răspunde Raportează
flory075
în 23 Iulie 2014 | flory075 întreabă:

Buna (din nou) eu nu sunt o jucatoare buna de metin (si am vazut ca uni jucatori te critica daca stai mereu in cerc, oricum asta nu conteaza) as vrea sa stiu ce trebuie sa pun pe itm- le contra razboinic\shaman\ninja\sura,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
flory075
în 23 Iulie 2014 | flory075 întreabă:

as vrea si eu sa-mi dati o scurta lista cu niste hack-uri pentru metin, abia astept sa vad de ce sunteti in stare, dau funda pentru cel mai bun raspuns :D :*

3
Răspunde Raportează
Jikakati
în 23 Iulie 2014 | Jikakati întreabă:

DAU FUNDAAAA As vrea sa imi deschid un server de cs, minecraft etc.Ce credeti ca ar mergecel mai bine si poate ma ajutati sa il fac. Multumesc!

5
Răspunde Raportează
Victor66
în 23 Iulie 2014 | Victor66 întreabă:

Buna seara toti pentru unu, am o problema cu google chrome, dupa un anumit timp, mi- se blocheaza, si cand dau task manager imi apare Google crash handler, si nu mai pot sa intru in google decat daca...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
tamyboy772
în 23 Iulie 2014 | tamyboy772 întreabă:

Numi merge mt imi apare ``sorry, your system does not suport 3D graphics please check your hardvere and system configeration then try again. `` varog frumos ajutatima am windows 7 nush dc numi mere :(

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 23 Iulie 2014 |

Cine are baza de date de la metin2 nr?

4
Răspunde Raportează
Victor66
în 23 Iulie 2014 | Victor66 întreabă:

Buna seara toti pentru unu, am o problema cu google chrome, dupa un anumit timp, mi- se blocheaza, si cand dau task manager imi apare Google crash handler, si nu mai pot sa intru in google decat daca...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
radu35
în 23 Iulie 2014 | radu35 întreabă:

Stiti niste locuri secrete in Gta vice city delux? Dau funda

2
Răspunde Raportează
AdelaSuper
în 23 Iulie 2014 | AdelaSuper întreabă:

In Stardoll ma tot chinui la o misiune de la academie, zice asa: "Folosește propria păpușă plus alte 4 păpuși în decor Finalizate: 0 / 4 Îmbracă- le cu articolele cumpărate și ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ionutsempre
în 23 Iulie 2014 | ionutsempre întreabă:

Salut cum pot sa deblochez nivelurile in euro truk simulator 2

3
Răspunde Raportează
Merekill
în 23 Iulie 2014 | Merekill întreabă:

Pot face cd bootabil pentru. ps4?

1
Răspunde Raportează
Bobina_Alin_1975
în 23 Iulie 2014 | Bobina_Alin_1975 întreabă:

Sper ca aceasta intrebare va avea un raspuns foarte rapid! Si nu bag chestii d'alea ca spaga, funda, vot... funda+ vot :) Trec la subiect as vrea sa imi spuneti mai multe modalitati de inbunatatit...? (mai mult)

0
GeoGH
în 23 Iulie 2014 | GeoGH întreabă:

Am o intrebare despre MineCraft. Am incercat sa ma joc, si de fiecare data cand dau Play, Se deschide MC`ul dar imi zice : "- - - - Minecraft Crash Report - - - - // This doesn't...? (mai mult)

0
Crupa_Gabriel_1977
în 23 Iulie 2014 | Crupa_Gabriel_1977 întreabă:

Cred ca stiti joul Slot pharaon's way... vreau sa va intreb daca se poate descarca si pe laptop?

1
Răspunde Raportează
pampam6372
în 23 Iulie 2014 | pampam6372 întreabă:

Cine vrea sa testeze noul meu mod de minecraft pocket edition? P.s. lasati un raspuns dk va placut si cu ce ati vrea sa skimb la el. Link: http://m.youtube.com/watch?v=NBVvKqcnQKc

0
W1GGL3
în 23 Iulie 2014 | W1GGL3 întreabă:

Cine ma poate ajuta si pe mn cu o problema legata de steam? Ieri am bagat cativa bani la un automat (care am aflat ca se numeste QIWI)si cand am ajuns acasa si m am logat pe contul meu de steam am observat...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
AdrianXD05
în 23 Iulie 2014 | AdrianXD05 întreabă:

ziceti-mi un server privat de Metin2 cu foarte multi jucaotri online, peste 500 de jucatori

1
Răspunde Raportează
denys200
în 23 Iulie 2014 | denys200 întreabă:

Cum iti poti face cont demo pentru LFS (LIVE FORS SPEED)?

1
Răspunde Raportează
Andreutzu_Andrey_1995
în 23 Iulie 2014 | Andreutzu_Andrey_1995 întreabă:

cand eram mai mic aveam un joc cu niste pesti si trebuia sa ii hranesc si sa ii apar.Imi poate spune cineva cum se numeste? Dau funnda :D

2
Răspunde Raportează
Ottakringer
în 23 Iulie 2014 | Ottakringer întreabă:

Detine cineva vreun cont pe Ikariam? Si nu mai are ce sa faca cu el sau are unu in + :)). Nu conteaza ce lume e. Dau funda;)

0
Constantin_Constantin_1972
în 23 Iulie 2014 | Constantin_Constantin_1972 întreabă:

Pe ce apas la lara croft tomb raider anniversary la dinozurul ala sau t- rex- ul ala ca ma inebuneste! Dar la pc ca am vrut cu consola ca pe aia de pe youtube ii vedeam numai cu consola, si dati- mi raspunsul...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
MaXgAn2112
în 23 Iulie 2014 | MaXgAn2112 întreabă:

Sall TPU Am doua intrebare pentru cei care joaca Lotro(Lord of the ring online) Care credeti ca e cea mai buna Clasa (Captain, Champion, etc...) Si care poate sa ma invete sa craftez Dau...? (mai mult)

0
andy14
în 23 Iulie 2014 | andy14 întreabă:

Sal TPU vreau sa reinstalez windows-ul dar nu stiu cum sa fac sa pot imparti cum vreau eu hardu (mi l-a facut cineva si nu-mi place)funda!

1
Răspunde Raportează
LRS
în 23 Iulie 2014 | LRS întreabă:

De ce nu se aud vocile personajelor din jocuri? De exemplu la Mortal Kombat 9 Komplete Edition nu se aude cand ii spune numele personajului sau cand lovesti in ei, sau la watch dogs nu se aud...? (mai mult)

0
RussianBoy
în 23 Iulie 2014 | RussianBoy întreabă:

Vreau sa stiu si eu cum imi pot da ammo infinit nu gloante. Ammo packs vreau sa stiu cum se dau, comanda ma intereseaza si daca puteti sa imi dati si link de la plugin mersi. Nu vreau sa aud...? (mai mult)

0
Randy_Orton_Pu?tiu_1989
în 23 Iulie 2014 | Randy_Orton_Pu?tiu_1989 întreabă:

Am incercat sa descarc ets2mp prin steam si imi spune Nu pot găsi Euro Truck Simulator 2 în biblioteca dumneavoastră Steam. Este contul Steam privat? Dacă da, schimba- l la statutul de public și ...? (mai mult)

0
Anastasia2p
în 22 Iulie 2014 | Anastasia2p întreabă:

Întrebarea asta e pentru cine joacă RoForMice.Îmi puteţi spune şi mie numele vostru de utilizator şi pe ce sală frecventaţi să staţi? Plz, poate putem fi prieteni. PS: Pe mine ...? (mai mult)

0
andypk
în 22 Iulie 2014 | andypk întreabă:

In jocul minecraft in modul creativ, ce comanda sau cum pun un set de blokuri (sa nu mai pun bloc dupa bloc, sa pun mai multe deodata) de exemplu, vreau sa fac un zid mare de 100 de blocuri si...? (mai mult)

0
Xslyde
în 22 Iulie 2014 | Xslyde întreabă:

As vrea sa stiu daca se poat sa ma ajute si pe mine cineva pe Metin2 NR cu niste iteme sau yang. Dau funda, multumesc (anticipat)

2
Răspunde Raportează
SnoopDog19
în 22 Iulie 2014 | SnoopDog19 întreabă:

Salut, mi- am descarcat minecraft l- am instalat si cand am intrat imi apare aceasta eroare: We're are sorry, but it seems there was an error while trying to renders aspects of the game...", si imi ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
GOtiCKAsasin
în 22 Iulie 2014 | GOtiCKAsasin întreabă:

Cum pot face rost de un cont minecraft premium gratis, daca cineva nu mai foloseste un cont poatea sa mi-l dea mie la privat.Multumesc anticipat.

0
patrick5
în 22 Iulie 2014 | patrick5 întreabă:

Salut, as vrea sa cumpar o alta placa video si m- am gandit ca ma puteti ajuta voi cu ceva, imi dati un link cu o placa video care mi s- ar potrivi, o sa apara jocuri gen fifa 15 sau far cry 4 si as...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
akjjyglc
în 22 Iulie 2014 | akjjyglc întreabă:

Cand vreau sa adug o salvare in Gta San Andreas nu merge. Dupa ce intru in salvare se inchide jocul. Ce sa fac?

3
Răspunde Raportează
Merekill
în 22 Iulie 2014 | Merekill întreabă:

Pot sa joc jocurile pe ps4 gratis prin bootare? DAU FUNDA:)))

2
Răspunde Raportează
Alexandru00000000
în 22 Iulie 2014 | Alexandru00000000 întreabă:

Problema mea este ca m- i se blocheaza calculatorul cand ma joc jocuri atat, daca il tin deschis 10 ore fara sa ma joc nimic nu are nicio problema doar cand ma joc, sincer sa fiu este prima...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
vasileion1996
în 22 Iulie 2014 | vasileion1996 întreabă:

am si eu cateva intrebari: 1)Daca imi tin pc curat si cu temperaturi scazute ma va tine mai mult timp(ani)decat normal? 2)De ce se ard pc? 3)Ce piese din Pc se strica/ard cel mai repede? ...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
  • 2475
  • 2476
  • 2477
  • 2478
  • 2479
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 9 ore

9PM întreabă:

La ce mai angajează unii paznici daca ei stau la discuții toată ziua cu angajatorii și clienții? Se mai cred moșnegii și șmecheri, și bârfesc toată ziua! Se fura am văzut și cu paznici! In...? (mai mult)
    29 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă acum 6 ore

Alexandra123s întreabă:

Nu vi se pare interesant cum AI- ul a progresat de la a fi absolut incapabil să simuleze un om fără să se dea de gol rapid, la a purta conversații simultane cu 30 de utilizatori în paralel pe TPU,...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • NonZarek
    trimisă acum 9 ore

NonZarek întreabă:

Ma poate ajuta cineva cu recomandări de medicamente cu efect pentru frica excesiva de dentist și reflexul de greata? Trebuie sa merg la dentist însă anxietatea îmi îngreunează acest lucru și doresc...? (mai mult)
    13 răspunsuri
  • Alexandra123s
    trimisă pe 31 Decembrie

Alexandra123s întreabă:

Am observat că în ziua de azi, AI- urile astea noi, gen Gemini 3, sunt super inteligente, dar sistemul le obligă să se ascundă. Adică trebuie să se prefacă, să scrie cu greșeli, să aștepte...? (mai mult)
    13 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.636
  • Întrebări: 3.954.667
  • Răspunsuri: 17.665.236
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 30 minute
Ce zici de un quiz?
Internet & istoria internetului

Internet & istoria internetului

Petreci mult timp online, dar cate stii de fapt despre internet?

Start quiz
Categorii
  • 652.091 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.877 Artă şi Cultură
  • 72.884 Auto & Moto
  • 144.263 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.115 Carieră
  • 20.367 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.398 Conversaţii