Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Merita sa iau dead space 2? ce are imn plus fata de ala din 2008?
Mi- am instalat cs2 de pe Steam și a dat eroare.Am făcut verificatia aia pe Steam și s- a încărcat 3 minute.cand intru in joc se blochează cu ecranul negru și logul jocului, am dat alt- f4, ce...? (mai mult)
Salut, mi am cumparat ieri un steam card totul bine si frumos, am ajuns acasa si pe bon nu este nici un cod de activare si nici pe cardul ala nu este de razuit ce sa fac?, am incercat toate codurile...? (mai mult)
Salut Ce jocuri mai stiti care sa fie asemanatoare cu Red Alert 2? Mersi
Craciun Fericit! Era un joc in browser cu fotball in genul Inazuma, mai stie cineva cum se numeste?
Am și eu o întrebare cam de ce componente am nevoie pentru a face un PC de gaming de la zero?
Stiti jocuri cu monstrii horror? de tip dead space? dar sa aiba multa actiune nu poveste prea multa.
Aveti idee cam cate chestii trebuie sa faci in wwe 2k15 ca sa evadezi din meciuri de tipul hell in a cell? nu poti sa faci rost de toate achivmenturile?
Cum poti sa-mi instalez jocuri cu fetite frumusice gratis fara virusi xoxo :3
Salut, stăteam și eu pe laptop și dintr o dată m i- a dat antivirusul un fel de alertă cum ca datele mele personala sunt expuse pe internet. Asta nu m- a deranjat dar jos mi- a arătat toate datele...? (mai mult)
Tot gasesc pe Facebook in ultimele zile videoclipuri cu un Tom dansator pe diferite fotografii si as dori sa stiu de unde pot face rost de o asemenea aplicatie.
Ce placa de baza este compatibil și bună cu procesorul Intel core i3- 10105F socket 1200? Am placute ram Fury 2x8 gb, 3200mhz. Am înțeles ca acest procesor nu are părți video pentru plăcile de ...? (mai mult)
Daca fac abonament la ea play, platesc lunar suma de 20lei sau cat e si am acces la orice joc vreau pe luna aia?
Exista modalitate de a vedea jocurile sau filmele ca la cinema? in afara de videoproiector, ochelari video reality ar ajuta? dar la ce pret ar fi bun?
Dacă cumpăr jocul fifa 21 de pe eneba și scrie ca e key pentru origin pot baga codul de la key și pe ea play pentru ca nu mai exista origin pe pc doar pe mac
Cum îmi ridic moralul? Voi cum va ridicați moralul?
Cum pot sa ma joc minecraft multyplayer pe IOS?, vreau sa il iau gratis.
Salut care ma ajuta si pe mine cu cv legat de brawl stars? De curand am intrat pe joc dupa 2- 3 ani si m- am conectat cu Supercell id- ul si totul a mers cum trebuie asta s- a intamplat aseara, m- am...? (mai mult)
Va aduceti aminte de postasul din jocurile cu Reksio care avea o metoda "perfecta" de a se asigura ca jucam cu discul original?
Salut aveti idee exista un alt program de intrat in calculatorul unui prieten si in telefon foloseam teamviewer dar dupa 5-10 minute ma scoate afara?
Numele de FC Alinborger este potrivit/ok pentru o echipa/club de fotbal intr-un manager de fotbal online pe care il joc? PS:Ma cheamă Alin si de aici am inventat Alinborger
Am o intrebare am un ps 4 pro care nu merge conectat la play station network merge sa joc gta 5 story mode pe el?
Bună ziua utilizatori TPU am și eu o întrebare îmi cer scuze dacă am greșeli gramaticale abia ce mi- am instalat windows 10 pe pc mi- am instalat bitdefender și un joc mai exact gta 5 îmi instalez...? (mai mult)
Poti sa-ti faci abonament la jocuri pe steam?
A jucat careva texas chain saw massacre? pare ok jocul dar l-ati cumparat?
Deci am luat jocul evil dead si imi cere conexiune la internet dar eu am conexiune, care e problema cu jocul?
Era un joc prin jur de 2000 2005 sau ceva, probabil ceva joc de la cereale sau nu mai stiu, in care urmareai omorai capturai teroristi celebri la vremea aia, pe osama bin laden si altii, oare cineva...? (mai mult)
Sunt reduceri de sarbatori la jocuri? in ce data? pe steam sau g2a.
Salutare! Am un laptop cu RTX 3050 si un monitor ASUS de 144hz. am cablu hdmi 2.0 si 2.1 si cu fiecare din ele nu mi trece de 60hz. Stie cineva ceva?
De ce tip de telefon am nevoie ca sa iau raw vs smackdown 2011 sau tableta? dar un mortal kombat bun pentru telefon sau tableta?
Stiti jocuri asemanatoare cu dexter?
Bună,mi am luat gata 5 pe laptop și nu mă lasă să dau full ecran.nu merge cu ctrl f12, f11 ce să îi fac?
Stiti jocuri asemanatoare postal 2 si 3?
Salut. Sunt un mic creator de hărți pe Minecraft. Mă pricep să fac hărți și chiar am făcut câteva pentru niste Youtuberi care au fost multumiti și acum vreau să le postez undeva eventual să...? (mai mult)
Hei salut stie cineva cum se chema jocu ala de aveai un telefon si sunai la numere si putea sa vina micael jacksonj si venea michael jackson la tine si dansa triller si putea sa vina si printu pe cal si...? (mai mult)
Stiti jocuri ca postal 2 asemanatoare? si 2. mie nu-mi merg codurile pentru postal 2 cum pot sa fac sa-mi mearga?
Salut am un iPhone x cu ios16. 5 și sănătatea bateriei 100% și ma tine 1 ora și 25 de min de uitat pe el în continu e normal asa ceva. Cei care aveți iphone x cât va tine pe voi. Dau fundă!
In mortal kombat x sau in injustice 1 sau 2 sunt turnamente? sa joace singuri fara sa fiu implicat eu? in mortal kombat 4 poti face asta si e fain, dar nu stiu cum sa fac sa fie mai multe manevre si mai...? (mai mult)
Un volan de gaming de 900 de grade pana in 8-900 de lei (SH sau nou ).
Buna seara! Am o intrebare pentru cei din constanta la flanco au adus ps5 slim? urgent va rog
Salut Am tot incercat sa le explic amicilor mei despre un joc pe care l am jucat acum vreo 10 ani, da niciunul nu stie de el In joc este vorba despre personajele din las fierbinti si aveau dulce dragoste...? (mai mult)
Cum iau drujba in left for dead 2?
Buna ziua, am un telefon iPhone 14 pro și nu înțeleg de apelurile de pe Messenger îmi apar la jurnalul de telefon. Am cântat pe internet sa văd poate este o Setare însă nu am găsit nimic util....? (mai mult)
Care ar putea fi cauza functionarii oribile a acestui joc foarte mic si clasic? Placa video ori procesorul? Inregistrarea a fost facuta pe vechiul meu calculator cu o placa video incorporata foarte slaba...? (mai mult)
Salut Aș vrea să pun o întrebare vrei sa îmi iau un pc de gaming și am o întrebare el are un i5 și rtx 1650 și 16 giga ram ar merge jocuri astea forza horizon 5 și minecraft și ranch simulator...? (mai mult)
Salut am și eu o întrebare vreau sa îmi iau un pc și vreau sa va întreb dacă un procesor i5 și rtx 1650 și cu 16 giga ram ar merge forza horizon 5 și minecraft și ranch simulator și va rog în...? (mai mult)
Salut! Este legal ca o persoana sa fac stickere WhatsApp cu tine si sa le foloseasca fara a avea acordul tau?
In mortal kombat x la kustom kombat pot sa fac fatalitati la infinit? dar nu merge decat kostum kombat 2 player si daca nu am cu cine juca ce fac? iar mortal kombat 11 ce mai are in plus fata de x?
Ce chestii faine poti sa mai faci in gta v? ce misiuni sunt faine? Dar fara masini, ceva sub apa, nu poti sa iei un vapor mare si sa te atace animale subacvatice? in afara de rechini? iti trebuie dlc...? (mai mult)
Buna! Am si eu o intrebare legata de botii din LOL: am observat ca uneori la inceputul jocului cand ma duc unde trebuie sa ma duc (top, mid sau bot) in functie de campionul ales, daca botul se duce in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Mario1996 întreabă:
LisaJulie întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati psihologie
Ai vrea sa stii mai multe despre cum functioneaza creierul tau? Acest quiz este un bun inceput