Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Bună tuturor, am și eu o întrebare, mi- am făcut recent update la pc la placa video(un RTX 3070 Founders Edition) și când intru în jocuri și mă joc câteva minute ventilatoarele la placa video...? (mai mult)
Cand eram mic, aveam vreo 5- 6 ani pe calculatorul lui tata aveam un joc, dar nu mai stiu cum se numea.Era un joc facut la glima cred? Mai exact jucai ca si Michael Jackson, pe fundal se auzea Smoth...? (mai mult)
Salutare. Daca imi poate da cineva cateva informatiile. Mai intai pe ce se joaca ets 2? Calculator, tableta? Trebuie sa iti iei si volan? Am mai jucat simulatoare dar doar de pe magazin play nu si...? (mai mult)
Buna ziua, am un laptop de gaming Asus tuf f15 cu rtx 2050 are ceva daca îl țin la priza când mă joc pe el deoarece daca nu îl țin in priza merge prost (fortnite)?
Salut TPU, voi stati afk pe un joc doar ca sa faceti ore pe steam? Adica e ok sa fac asta? Adica poate nu aveti timp de joc, sunteti la munca etc si vreti sa mai faceti ceva ore la joc pe steam.
Care jucati euro truck 2 si aveti dlc-ul pe Romania vi s-a intamplat sa treceti cu tirul in joc si dupa sa treceti in viata reala cu masina etc si sa spuneti eu am trecut cu tirul pe aici in joc?
Cum pot recupera banii băgați în fre fire?
Care e toată faza cu dark web sau deep web? Am auzit de la o cunoștință ca acolo se afla lucruri groasnice. De la vânzări de droguri și arme pana la filmulețe 18+ . Am auzit ca multa lume accesează...? (mai mult)
Salut. Ieri am luat ban pe un metin privat fiindcă am folosit hack. Problema este ca eu mi- am facut un cont secundar pe mail diferit, unde sa tin banii și ce mai trebuie(ca sa fiu acoperit) insa treaba...? (mai mult)
Nu am mai jucat vreo 2 ani gta 5, acum am intrat era pe el dar pe online și nu mai am nici o mașină și aveam multe, am încă bunker penthaus tot pe el yacht, știe cineva de ce?
Imi poate zice cineva va rog toate piesele necesare pentru a face un pc pe piese?
Salut! Vreau sa instalez windows 11 pe un pc nou. Cum trebuie impartita memeoria? Am un SSD de 1TB.
Ideei de ce placa video sa pun pe placa de baza Placa de baza ASUS B150M- C, Socket 1151 adica asta https://www.emag.ro/placa- de- baza- asus- socket- 1151- b150m- c/pd/DW8MCYBBM/? avand in vedere ca ...? (mai mult)
Buna TPU, cine poate sa imi spuna cateva site-uri bune de descarcat jocuri vechi?
Dacă am un ps5 cu disk pot descarca jocuri de pe ps store sau doar jocurile cu disk sunt compatibile?
Cum pot șterge tot progresul pe gta v online?
Am cumpărat un ps modat, gen trebuia să bag un stick in el înainte să mă joc, îl mai pot face la normal?
Salut TPU as dori sa imi cumpar unul dintre aceste jocuri red dead redemption 2 sau forta horizon 5 deocamdata nu le pot lua pe amandoua dupa parerea voastra care vi se pare mai distractiv si mai tare...? (mai mult)
Salut TPU, am și eu o întrebare: dacă te uiți pe YouTube timp de 6 ore pe zi în rezoluția 144p în special la clipuri, cât internet se consuma? Am vizionat un video de 3 min în 144p și s- au...? (mai mult)
Buna seara,am un pas 4, am luat un joc incerc să îl instalez se instalează, ii dau actualizare și apoi când vreau sa intru îmi dă eroare! nu înțeleg care e problema
Buna tuturor, Recrutare personal pentru a forma o echipa de dezvoltare a unui server de Metin2. Sunt în căutarea unor persoane talentate și motivate pentru a forma o echipă dedicată dezvoltării...? (mai mult)
Era un joc pe net acum multi ani cu o vaca care o mulgeai si trageai cu lapte in niste albine care te intepa, mai multe detalii nu mai stiu, care ma ajuta sa l gasesc dau funda
Cum pot pune mod-uri pe gta 4? Chiar nu reușesc
Salut astăzi am intampinat o problema cu aplicația George (BCR) și am pus 30 de RON de pe card BCR pe un site și îmi arată pe aplicatia George sumă blocată ce ar trebui să fac?
Salut. Stiti cum i zice exact la jocul Red Alert 1 cel cu Tania? Ca nu gasesc nicaieri prima parte. Mersi
Salut TPU vreau sa va intreb vreau sa imi cumpar unul dintre aceste doua jocuri forta horizon 5 sau red dead redemption 2 nu am buget pentru amandoua care dintre ele imi recomandati care este mai tare ...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta cu un site-uri cu jocuri hack în special jocul monopoly go.
Salut TPU vreau sa va intreb cand joc cs 2 pe competitiv sau wingman cum fac sa apara pozele reale ale jucatorilor sus ca se vede doar a mea adica poste pozele lor sunt bagate poze de la cs sa nu apara...? (mai mult)
Cineva pe aici care joaca metin sau LOL?
Salut TPU. Stie cineva cum pot rezolva eroarea ERR_GFX_INIT Failed to initialize graphics device de pe Red Dead Online de fiecare data cand dau sa intru in joc imi arata eroarea asta si am cautat pe YouTube...? (mai mult)
Am o echipa de fotbal pe nume FC Alinborger in jocul ManagerZone si ma intrebam daca merita in continuare sa bag bani lunar 23 de lei ca sa fiu membru de club astfel sa pot participa in cupe cu echipa ...? (mai mult)
Salut,de ce in cs2 cand joc cu botii nu mi se blocheaza si cand intru pe comp/wingman se blocheaza jocul.
Salut! Am cumparat de 6 luni de zile un GPU RTX 4090 zotac nou iar de cateva luni nu stiu ce are! Aprind PC normal, lucreaza un timp iar apoi se blocheaza pc, ramane blocat cateva secunde iar apoi se...? (mai mult)
Salut, Vreau sa deschid un server de Metin, dar nu am experienta necesara si as vrea sa invat si sa aplic. As vrea sa incep un proiect cu cineva care se pricepe sau eventual pentru inceput sa imi explice...? (mai mult)
Salut. O întrebare simpla, ce ați alege între Logitech g29 sau Thrustmaster T300 RS GT (cel cu trei pedale)? Motivul, avantaje și dezavantaje la ambele volane. Eventual dacă știți un volan...? (mai mult)
Salut, TPU! Mi- am cumpărat anul ăsta un pc și vreau să am mai multe frame- uri in PUBG. Am un GTX 1650 4gb și un AMD Ryzen 5 3600 4. 2Ghz. Vreau să- mi spuneți dacă ar trebui să- mi schimb procesorul...? (mai mult)
Jocur cu criminali unde trebuie sa faci o crima gandita inteligent sa nu fii prins, stiti? Sau sa arunci cadavre in apa?
Ce ati face intr-o apocalipsa zombie fara mancare, arme (NIMIC)?
Salut! Care configuratie este mai buna? https://alexpc.ro/shop/calculator- gaming- amd- ryzen- 5- 5500- 32gb- ddr4- ssd- 1tb- placa- video- rx- 6650- xt- gaming- x- 8gb/ SAU https://www.pcgarage.ro/sisteme-...? (mai mult)
Cum pot sa adaug in contul Paypal bani cu un cod paysafecard?
Salut! Intreb si eu, ar merge bine o placa video ca GeForce GTX 1060 Windforce 2 cu un procesor ca AMD Ryzen 3 3100? Si ce motherboard ar fi bun peentru compozitia aceasta ca sa fie si ieftina (pana in...? (mai mult)
Salutare, am și eu o problema mi-am cumpărat un volan cu pedale și când este conectat la PC îmi ies jocurile și când și îl deconectez de la PC îmi merg jocurile, mulțumesc
Stiti cumva cand va mai fi GTA V gratis pe Epic Games?
Cum pot reclama jocul online slot? Era ca nu-si face treaba cum se cuvine ci sunt niste hoți
Hey TPU! Știe cineva dacă am nevoie de vreun abonament pentru asphalt 9 legends pe xbox?
Salut TPU, vreau sa va intreb se poate cumpara puncte steam pentru editarea profilului? Dau funda
Bună tuturor, mă puteți ajuta și pe mine? Am un Xbox series S și am setat consola pe UK pentru ca pe România nu se pot cumpăra jocuri. Dacă imi fac cont de Paysafe și adaug banii în contul ...? (mai mult)
Am facut un server de discord, fara canale inutile, doar un server bine aranjat, care arata bine si unde te poti distra si cunoaste cu persoane. Cum as putea sa il fac mai cunoscut si sa astrang cati...? (mai mult)
Salut, am o problema destul de ciudata la unele jocuri cum ar fi fortnite si cs2, in cs2 am undeva la 150- 200fps pe low iar placa video imi este utilizata 30% la rezolutie 4:3 1024- 768 iar daca pun ...? (mai mult)
Cum pot sa iau dlc-uri pe friday 13th? Mie unul nu mi-a mers, l-am luat de pe steam dar pe steam nu gasesc dlc-uri pentru friday 13 sa iau dlc cu jigsaw.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Suits
Nu ai pierdut nici macar un episod din Suits? Hai sa-ti testam cunostiintele si sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!