Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 25 Noiembrie 2024 sunt:
Salutare. De ce de fiecare data cand ies din CS2 mi se reseteaza tastele la cele default?
As vrea sa imi iau un laptop de gaming performant care sa fie relativ ieftin. Am auzit de Acer nitro 5 insa nu stiu daca este bun. Imi puteti da idei de laptop-uri de gaming?
Am șters din greșeală o salvare la un joc pe PS5. Pot sa downloadeze de undeva salvării la jocuri de PS5 ai le pun pe consolă?
Un server de Metin2 privat? Sa aibă macar 6 luni vechime ca sa stiu daca ma apuc. Dau funda!
Stie cineva de aici cum pot lua unban pe pubg mobile? pentru ca am avut o perioada in care nu am mai jucat iar acum am vazut ca limba e pe chineză sau cv si am ban 10 ani pentru violenta, cel mai probabil...? (mai mult)
Salut, am un laptop Acer nitro 5 AN515-31 mai exact si as vrea sa ii adaug mai multi GB Ram. Si nu stiu cum sa aleg pentru a fi sigur ca se potriveste. Dau funda desigur
Buna am o problema legata de sv de crowland samp imi apare asa cand intru pe sv https://imgur.com/H9H3UEt dar nu stiu din ce cauza este ma puteti ajuta?
Este bun acest pc? Si ce jocuri poate duce? Desktop PC Intel Core i5-4570 pana la 3.6 Ghz, 16 GB RAM DDR3, SSD 480 GB, placa video Intel HD Graphics 4600, VGA si DVI
Salutare! de curand vreau sa mi achizitionez un monitor nou am de ales dintre 144hz si 240hz. Componentele mele sunt : rx 580 8gb ryzen 5 2600x Intrebarea este: Merita sa- mi iau cel de 240hz? ...? (mai mult)
O placa video nou-nouta de pe eMAG, NVIDIA GeForce 710 imi va permite sa ma joc Minecraft? Este mai buna decat GeForce 210 pe care o am de atatia ani?
Salut TPU cei care jucati fiveM pe serverul fplay Romania nu pot trece de intrebarile de inceput voi cum ati trecut de ele, multumesc fau funda
Bună TPU. Pe ce site/aplicație pot viziona jimjam live English audio?, și vă rog nu mă luați cu d- alea "e ilegale, fac nu știu ce infracțiune " că în ziua de azi nimic nu mai legal. Dau...? (mai mult)
As vrea sa imi fac un PC de gaming care sa poate rula jocuri cum ar fi fiveM si astea dar am un buget de maxim 5000 hai poate pana la 5500 eu as vrea sa am un i7 cat mai nou cum ar fi un 11- 12gen daca...? (mai mult)
As vrea sa imi iau ps5 dar mai am un ps4, mama mea ma lasa sa mi l iau dar tatal meu nu. Spuneti-mi va rog cum sa il conving.
Heeello! Deci, cineva mi- a apreciat story ul pe insta si mi- a apărut notificare, iar apoi când am intrat să mă uit cine mi- a văzut/apreciat story ul, nu se regăsea în acea listă și nu m-...? (mai mult)
Cum stiu cat sa incarcato o pcosola PS5 daca NU este conectata la consola?
Salut, am o intrebare, In ce fisiere se instaleaza directx ul? Pentru ca atunci ca ii dau sa se instaleze ma intreaba unde sa l instalez, si nu am habar de acest lucru, multumesc frumos!
Cui ii mai plac jocurile cu simulatoare de autobuze, microbuze, tiruri etc? Mie da, foarte mult încă din copilărie. De fapt îmi place și sa călătoresc cu ele de mic copil, nu știu, am o...? (mai mult)
Bună ziua, am si eu o intrebare. Pe acest laptop (link ul e mai jos) merge fifa23/24? https://www.emag.ro/laptop- asus- vivobook- 15- a1505za- cu- procesor- intelrcoretm- i7- 1255u- pana- la- 4- 70-...? (mai mult)
Buna TPU, nu de mult am cumparat un controller PS5 pentru PC, si imi trebuie un cable pentru incarcare. Asa am inteles ca orice cablu type- c care se poate cnnecta la controller si la pc/laptop este ...? (mai mult)
Salutare, o intrebare pentru creatorii de server metin2, am incercat sa schimb efectul de GM si am schimbat din folderul clientului din locale/ro/effect, dar in joc nu s- a schimbat nimic dupa ce am...? (mai mult)
Salut! Detin acest laptop https://altex.ro/laptop- gaming- asus- tuf- f15- fx506hc- hn011- intel- core- i5- 11400h- pana- la- 4- 5ghz- 15- 6- full- hd- 8gb- ssd- 512gb- nvidia- geforce- rtx- 3050- 4gb-...? (mai mult)
V- ar place sa fiți antrenor de fotbal? Mie da.Il apreciez mult pe Dorinel Munteanu și as vrea sa fiu ca el. Care este antrenorul vostru preferat? De exemplu mie imi plac mult simulatoarele de antrenor...? (mai mult)
Daca am un joc pe xbox(dead by daylight) si mi-am facut contul acolo, pot sa ma joc de pe acelasi cont pe pc (epic games)?
Cum setez volanul de gaming la GTA 5? Dar la jocul Bus Simulator 2023 facut de OviLex pentru PC? Dar la Euro Truck Simulator? Adică merge jucat cu volanul? Îmi plac jocurile cu microbuze și autobuze...? (mai mult)
Salut TPU! Am un controller de ps3 si as vrea sa mi- l conectez la pc. Stiti o metoda mai usoara prin care l- as putea conecta, cand il conectez la pc nu functioneaza intr- un joc anume. Îl vad in device...? (mai mult)
Buna TPU! Am un controller de xbox 360 pe care vreau sa il conectez la pc si caut niste jocuri compatibile cu acesta, orice jocuri stii numai sa nu fie din categoriile MMO si RPG. Multumesc!
Bună seara. Eu am corel i7. Am un PC de casa. Pot sa ii măresc GHz de la 2.90 la 3.50? Daca da cum se poate modifica?
Știe cineva să- mi spună și mie care e faza cu cardul acela a lui Haaland din EA FC 24? Am înțeles că dacă joci până la sfârșitul lunii Octombrie îl primești sau ceva de genu’ dar eu unul...? (mai mult)
Era un joc, acum 8 9 ani, in care trebuia sa te lupti cu niste caini, apoi ajungeai la fantome si le exorcizai cu o cruce care facea, , blituri, , iar la sfarsit ajungeai la vampiri, pe care ii omorai...? (mai mult)
Acum 2 zile m-am jucat PLS DONATE pe Roblox, și am primit 25 Robux de la cineva. Mi-am verificat contul și nu am primit niciun Robux. De ce?
Salutări TPU, știți careva cum se face tabelul pentru jocul tarneeb?
Buna! Vreau si eu sa imi instalez cs.go pe laptop si nu stiu ce model ar trebui sa imi instalez. Stiu ca 1.6 e cel vechi dar nu stiu care e cel mai nou si cel mai jucat acum. Vreau sa invat sa joc si am...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare iar legata de pc pot pune o placa sapphire rx 580 de 8gb pe o placa de baza B150M-C imi este doar daca are loc pe placa de baza ce spuneti
Mi-am luat jocul evil dead 2 de pe epic games launcher,dar ce are ca imi zice ca nu am conexiune la internet si eu am, care-i problema?
Salut TPU! Mdaa, pe scurt am suferit atacul unui virus pe pc care pe langa ca mi- a criptat toate fisierele a incercat sa imi fure mai multe conturi, a reusit sa- mi sparga contul de epic games(cont ...? (mai mult)
Salut, cam cât de bun este acest PC pentru Farming simulator 22? Procesor: Intel Core i3-8100 CPU 3.60 GHz Memorie Interna : 512GB SSD Memorie Ram 8GB DDR4 Placa Video: Nvidia GeForce GTX 1050
Salut, știți cumva unde aș putea găsi pe internet jocurile alea Gusto pe care le câștigai la pufuleți?
Helău, am și eu o întrebare, am făcut o lume pe minecraft dar nu știu ce nume sa ii pun.
Salut! Știe cineva dacă volanul MYRIA MG7400 funcționează pe PS4 cu jocul Farming simulator 22?
Bună seara am un Xbox 360 și nu se mai deschide cd drive-ul pot sa-i pun un cd drive portabil?
Ce joc de management fotbalistic va place cel mai mult dintre toate variantele existente pe internet? Mie ManagerZone unde am clubul/echipa de fotbal FC Alinborger, cine vrea sa jucam amicale sa imi dea...? (mai mult)
Salut TPU! M- am reconectat pe YouTube, dar nu îmi apare să îmi fac un canal.Am încercat să îmi fac alt cont, dar îmi spune că trebuie să introduc un cod de pe aplicația Google Authenticator.Îmi...? (mai mult)
De ce cand dau resetare la pc cu un stik usb nu îl recunoaște in optiunile de la recovery
Bună TPU. Pentru android tv Allview, cum să caut în magazinul de aplicații, o aplicație care îmi permite să înregistrez emisiuni tv de pe cablu TV? (Ce text să introduc pentru a găsi o aplicație...? (mai mult)
Buna, cine mă poate ajuta cu Terror shark hunt pe blox fruits? am lvl max
Ce credeți ca ar fi mai bun Xbox 360 sau ps 3 Ca ps 4, 5 sau Xbox one nu as arunca banii deoarece nu prea am timp sa profit atat de mult de ele si nici bugetul
Buna TPU, îmi puteți spune și mie daca laptop- ul laptop Lenovo ideapad slim 3 16abr8, amd ryzen 7 7730u pana la 4. 5ghz, 16" wuxga, 16gb, 512gb, amd radeon graphics, freedos, arctic grey poate...? (mai mult)
Salutare, o întrebare, se mai joacă cineva Dota 1 in Romania? Am văzut pe Tik Tok si multe live-uri in care se joaca, daca da o platformă, mulțumesc frumos.
Bună seara, cine știe cum funcționează algoritmul youtub- ului? Am postat câteva videoclipuri, ma numesc Blue4Two și as dori niște sfaturi de la dumneavoastră dacă știți ce as putea îmbunătății....? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Te-ai pregatit pentru examenul de istorie de la BAC?
Esti gata sa iei 10 la BAC? Hai sa vedem cat de bine te vei descurca la testul nostru.