Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Bună, era un joc pe Nokia cam în anul 2008 ma jucam, cu un omuleț care sarea in sus pe niste scandurele, si trrbuia sa luam lacate la urma era o poarta care se deschidea cu lacatul, nu mai stiu ...? (mai mult)
Am cumpărat mașini și motor pe gta5 story mode și mi-am pierdut și mașinile și motorul, nu îl găsesc nici acasă, nici în garaj nici la vehicule impound (am salvat progresul) ce sa fac?
Salut. Am și eu o problema cu jocul Roblox când dau sa întru în joc se face pentru 2 secunde ecranul negru după care pc se restartează singur. Pana acum 1 săptămâna a mers foarte bine. Restul...? (mai mult)
Pentru cei ce se pricep la fifa 23, nu mai pot sa îmi selectez numele la Kick Off îmi apare la nume PLAYER 1 și jos mai la jumătatea ecranului îmi apare Option to connect / to connect online...? (mai mult)
Stie cineva de ce nu pot sa ma joc FIFA 23 pe ps4 cu un prieten care are jocul pe pc? Ne avem la prieteni pe contul EA, dar nu ii pot da invite
Salut..am ps5 și am internet 1000 de la digi, de ce viteza de descărcare e de 500până la 800 mbs și cea de încărcare e doar de 15 mbs? Oare să fie de la operatorul de internet? Din ce cauză? ...? (mai mult)
Bună TPU. Pe scurt unde pot viziona jimjam în altă versiune audio? Îmi dă cineva linkuri către site- uri sau aplicații unde pot viziona jimjam English, Jimjam Czech, Jimjam Hungarian, Jimjam ...? (mai mult)
Bună! Am o mare dilemă și urgență! Sunt jucătoare de mulți ani de Sims 4, doar ca pe PC De ieri mi- am cumpărat Ps4 și voiam să va întreb cum îmi dau seama când cumpăr jocul care are ...? (mai mult)
Salut,mi-am cumpărat un joc de pe g2a cu un cont și o parola.Am observat că parola nu merge.Ce să fac?
Salut! Oare care e recordul de ap pe veigar in official match? Am avut 2k ap, oare e pe aproape?
Merită plăcile video de pe olx?
Salut TPU am o intrebare recent vreau sa fac un upgrade la pc mentionez ca am o placa de baza H110M- C un i5- 6500 si 16 gb ram ddr5 imi puteti recomanda o placa video de peste 4 gb compatibila.Multumesc...? (mai mult)
Credeam ca doar mie mi se intampla! Ce naiba?! Mai foloseste cineva AdBlocker si nu mai functioneaza pe Youtube? M- am saturat sa imi fie incetinit calculatorul de mii de reclame! Inteleg ca site- urile...? (mai mult)
Aveți idee de ce atunci când mă joc jocuri video îmi spune că nu mai am net în privința în care am schimbat și router ul (tenda tx2 pro)
Știți ceva jocuri cu microbuze și autobuze mai noi sau mai de calitate? Preferabil microbuze ca îmi plac mult dar și autobuzele oricum.Imi plac amândouă.
Cum sa ajung pe map1 și la bakra
Bună ziua! Se dă un bucată mămica. și un pici de 5 ani :) Recent s- a jucat la cineva un joc pe PC și i- a plăcut foarte tare. Mi- aș dori să îi cumpăr un PS, însă aici intervine marea problemă! ...? (mai mult)
Cum fac sa pun benzina sau motorina pe my summer car adica ce tasta sa apas sau ce trebuie sa fac ca nu pot sa pun va rog ajutati-ma
Imi spuneti si mie, vreau sa intru in PD pe SA-MP, B-hood, ce ar trebui sa stiu pentru testul final? (Alea cu DM si chestiile alea)
De ce s-a inchis csgo?
Salut, am o întrebare. Am un pc cu urm specificatii: I52400 Nivdia qutaro k620 2gb 8gb RAM DDR3 Problema este că placa video nu are slot de VGA sau hdmi, am un adaptor dvi care când îl pun îmi...? (mai mult)
Buna. Mi- am activat din scrib bhop ul la cs1.6 si cand fac testul wargod imi apare found bunnyhop cfg - unknown status Cum il scot ca sa nu imi mai apara cand fac test wargod? Va rog sa ma ajutati...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare Știe cineva un joc vechi care începea de felul "tu erai într- o echipa de swat sau ceva și trebuie sa intri într- un bloc sau subteran și erai cu o echipa întreagă...? (mai mult)
Salut, stie cineva testul pentru LVPD pe ruby nephrite? Va rog! discord: iusan
Am o problema cu un microfon razer siren mini, intr- o noapte, am verificat microfonul si cand l- am bagat in laptop, nu se aprinde led- ul microfonului si nu mai merge deloc de atunci, nu mai poti...? (mai mult)
Salut! Am si eu o problema. E 2023 si nu stiu ce jocuri sa ma mai joc pe calculator. Dati-mi si mie niste recomandari de jocuri.
Salut, Cine joaca rust? Ce servere au DROPS active sa poti primi skins in-game si cum iti dai seama de ele? Dau funda.
Buna la 12, un coleg fura conturi de brawl stars, iar eu m- am gandit sa ii fac o farsa si cand nu era atent i l- am luat, iar dupa scur timp i l- am dat inapoi. Menționez nu am stricat nimic, iar...? (mai mult)
De ce pe Steam imi descarca cu maxim 40mb/s si pe Epic Games cu 120mb/s? Sau de oriunde altundeva imi descarca cu maximul de mb/s posibili, dar pe Steam nu si uneori scade rau si la 8-9mb/s.
De ce imi zice la wwe 2k15 ca nu e valabil sa comunice cu serverul ca sa intru la downloadari sa descarc wrestleri noi? asa patesc si la wwe 2k17 si culmea, patesc mereu.
Salut TPU! Aveti idee cu pot sa fac update la Minecraft de la versiunea 1.1.1.1 la cea mai noua versiune fara sa pierd ceea ce am construit pe vechea versiune? Am incercat cu tot felul de apk- uri si imi...? (mai mult)
Salut TPU! Ce PC- uri de gaming bune imi recomandati, care sa fie pana in 3000 de lei? Caut in special un laptop sau unitate pe care sa pot descarca si juca fara lag Rambow Six Siege. Multumesc...? (mai mult)
Buna ziua Cine are monede pi? Cu kyc făcut vreau cod de invitație
Câte jocuri total overdose sunt?
Buna! Daca vreau sa-mi iau un PlayStation, care ar fi cel mai bun? Mentionez ca n-am mai avut niciodata unul. Mersi anticipart!
Salut TPU Am nevoie de un sistem de trade pentru sv meu de samp! Dau funda
Salut! Am o problema la pc și nu știu dacă e de la placa de retea sau nu. Ieri dimineață pc- ul a mers în regula, dar seara a început sa dea erori la Explorer și internet. Am reinstalat windows-...? (mai mult)
Salut TPU! Aveti idee cu pot sa fac update la Minecraft de la versiunea 1.1.1.1 la cea mai noua versiune fara sa pierd ceea ce am construit pe vechea versiune? Am incercat cu tot felul de apk- uri, si...? (mai mult)
Salut, cine stie cineva vreun cont pro pe Transformice?
Salut, vreau sa achiziționez un controler de xbox 360 wireless de la un coleg și eu vreau sa îl folosesc la laptop, întrebarea este: poate fi conectat la un alt device in afara de xbox?
Salut! Am o problema cu un controler PlayStation4, nu mi se mai aprinde si când il bag la incarcat doar se încălzește dar de aprins nimic, ce ar putea fi? Dau funda, mersi!
Unde gasesc in cs 1.6 harta aia de dust care era mica?
Salut TPU! Imi ajunge o sursa de 350 de w la urmatoarea configuratie? Placa de baza gigabyte ga a320m s2h Procesor ryzen 3 3100 Placa video rx 580 8gb Ram 16gb 3200mhz Stocare 1hdd wd 500gb 1ssd...? (mai mult)
Are cineva idee de ce jocurile o iau razna pe ps3? Spre exemplu cand ma joc gta v personajul alearga ramdom, loveste, se schimba unghiul carerei din senin, la fel si in assassin's creed 4 cand intru ...? (mai mult)
Merita nintedno switch lite?
Cum pot să descarc jocuri?
Dacă cineva mi-a furat contul de clash royale îl pot da la poliție?
Va salut! As vrea sa cumpar un joc de pe steam dar am un card BT....se poate cu un asemenea card? Si daca da... dupa ce completez tot ce trebuie in acel chenar, pot juca jocul direct? Adica il pot descarca?...? (mai mult)
Ce arma as putea sa cumpar sa ma joc cu ea gen la pc, nu merge ca si cu vokanul? Ceva sa fie asa mai real.
Aș dori sa fac un server de minecraft, am nevoie de 1 fata sau 1 baiat între 12-14 ani.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Anonim34545jkjk întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Deserturi
Pavlova? Banana Split? Creme Brulee? Toate sunt pe placul tau? Afla cat de multe stii despre ele!