Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Am un volan Genius Speed Wheel 5 dar conectat la telefon merge dar la calculator nu. Ce sa fac?
Buna seara! Am un workstation cu configuratia: Intel Xeon E5- 2650v2, 16GB RAM DDR3 1033MHZ, etc Am avut un GTX 1650 4GB dar i- a incetat viata :) Vreau sa imi fac un upgrade la RX 6700 XT de la ...? (mai mult)
Cum pot sa intru in cs-go daca imi apare [Launcher Error A CPU that supports the SSE4.2 instruction set is requierd].
Salut, TPU! Cunoașteți jocuri de pe Magazin Play, pe care le pot descărca pe Android, care să aibă nivele infinite și gen după ce rezolvi niște misiuni(care să dureze câteva secunde maxim câteva...? (mai mult)
Salut TPU! Am o problemă cu YouTube-ul.A trebuit să mă conectez cu alt cont pe YouTube, dar scrie ''Niciun canal".Cum fac să adaug un canal?
Am cumparat un jac de pe g2a și nu l-am activat pot să il returnez
Buna seara, am cumparat si eu doua conturi de league of legends de pe ebay, lv 30 cu 30k esenta albastra. Problema este ca am jucat cateva jocuri pe aceste conturi si am primit ban fara motiv, eu folosesc...? (mai mult)
Ce ar trebui sa fac ca sa joc un joc care îi trebuie un abonament xbox live gold sau gamepass ultimate pentru a fi jucat, daca abonamentul respectiv nu este disponibil in tara mea?
Bună TPU. Există vreo aplicație mouse cu care pot ține apăsa și glisa/trage pentru android? Dau FUNDĂ
Buna, am un ps5 și pe contul meu multe jocuri cumpărate.Un prieten vrea ca eu sa ii dau contul sa le descarce și apoi sa între pe contul lui sa le joace, se poate asa sau doar cu contul meu merg ...? (mai mult)
Buna, am luat ban permanent pe PUBG STEAM, mai pot sa recuperez acel cont?
Jocuri western cu cowboy sa impusti de pe cal?
Nu exista niciun joc unde poti crea tu propria poveste etc?
Joc counter strike sau macar sa se semene cu counter strike unde treci direct la impuscaturi cu o mapa mica? Adica gen cum era de dust mapa aia foarte mica, dar n- o mai gasesc, erau mai mult de dust ...? (mai mult)
Buna! Cum pot sa imi schimb contul de steam si sa imi ramana salvat cariera unui joc pe celalalt cont nou?
Bună, îmi dați și mie vă rog niște setări bune pentru Counter-Strike 2 să nu mai am așa lag? Am un laptop Asus cu 8gb ram, procesor Ryzen 3, Windows 11.
Buna seara, stie cineva vreo comanda pe care sa o pot pune in command_blockul din Minecraft Java Edition, pentru a primi un shulker box cu un anumit item in el? De exemplu as vrea sa primesc un shulker_box...? (mai mult)
Buna ziua, TPU, pun intrebarea aceasta pentru ca vreau sa imi construiesc un PC si vreau sa spuneți ce parere aveti despre ele. Adica daca sunt compatibile: GPU:radeon 6600 sx 8gb 128 bit CPU:ryzen...? (mai mult)
Salutare! In prezent am pe calculator o placuta de ram hyperx de 8gb la 2400mhz, dar am gasit o oferta buna si as vrea sa mai adaug inca 3 placute de 8 gb, de la o alta firma si cu 2666mhz.Se poate realiza...? (mai mult)
Salut. Care vi se pare cel mai realist joc de-a lungul timpului pentru Pc sau Ps4 cu sniper? Mersi.
Buna, stie cineva cum se numeste jocul? In jocul respectiv sunt mai multe caractere colorate care se transorma in mingiute care trebuie sa repare televizoarele ca sa functioneze.E un joc vechi din Romania...? (mai mult)
Astia care joaca Counter-Strike 2 is rusi sau ucraineni?
Daca iau fc24 pe pc, in modul ultimate piata de transferuri, meciurile pe care le joci in online, le joci si cu cei de pe ps4 ps5 xbox sau joci exclusiv cu cei de pe pc?
Salut TPU! Am la digi un abonament de 1Gbps, iar de 2 sapt viteza de download nu trece de 100Mbps, iar cea de download ajunge la viteze apropiate de 1000Gbps. Am sunat la ei si mi au spus ca valorile...? (mai mult)
In cs go 2 am pus fara sa vreau click stânga la setarea ui la consola adică de fiecare dată când deschid consola. Ai să închid trebuie sa ii dau click stânga și doresc și schimb îmi puteți spune...? (mai mult)
Salut TPU! Oare mai stie cineva acel joc care era de mai demult si era amuzant avea 2 familii jucatori si puteai sa te distrezi si un om mai inchis ii punea intrebari si familia corecta zicea jucam sau...? (mai mult)
Buna seara am si eu o întrebare pentru cunoscători. Aș dori sa imi deschid un server de cs 1.6/cs2 bazat pe zombie plague, întrebarea mea este cam cât de mult ar ajunge sa platesc în afară de host...? (mai mult)
Buna ziua. Cineva care ma poate ajuta sa deschid un server de metin2? Un link de unde il pot face singur sau cineva cu care sa colaborez, eventual contra cost. Multumesc!
Am schimbat din greșeală butonul de consola cu click- ul iar acum nu mai pot apasă pe nimic când intru în joc. Am șters toate datele, config chiar și jocul dezinstalat și tot nu. Dar de fiecare...? (mai mult)
Csgo 2.Am schimbat din greșeală butonul de pe care intram in consola și în locul acelui buton am pus click stânga și acum nu mai pot naviga pe joc, atunci când apăs click stânga îmi deschide...? (mai mult)
Va plac managerele de fotbal pe browser? Ce joc de acest tip jucați? Eu joc ManagerZone și am echipa FC Alinborger.
Cum scot acea opțiune de la iPhone Când mă conectez pe laptop la Whatsapp de pe telefon Îmi indică notificare cum că m-am conectat la web Doar la iPhone e așa La altele nu
Hey TPU! Deci vreau sa îmi cumpăr mortal kombat pentru consola xbox dar cum pentru multe jocuri online trebuie abonament gamepass sau live gold care nu sunt disponibile în România, stiind ca unele...? (mai mult)
Ce editor video profesionist, cu licenta recomandati pentru laptop, cu SO Windows 11?
Buna ziua oameni buni, Am o problema legat de rock star Am contul de steam jocu red dead online, m- am reapucat dupa vreo 3 luni si acum am uitat parola de la contul de rock star, si nu ma lasa sa ...? (mai mult)
Salut, vreau sa fac un tichet pentru un cont de pubg care mi s-a furat.
Mai are cineva cumva rpes 2013 liga 1 pentru pes 2013 pc? Pe site lor e ne funționabil.
Aștepți noul joc EA FC 24? Eu de abia aștept sa fac cariera în joc cu Otelul Galati.
Bună TPU. Cum pot juca asphalt 5 și asphalt 6 pe tableta Samsung galaxy Tab A7?(https://youtu.be/YFtpnXia3eg?feature=shared). Am încercat să downloadez jocul ca apk (fișier de instalare) de pe mai...? (mai mult)
Unde imi pot face cont pe World of Warcraft Cataclysm, cand intru in joc am dat pe create account dar contul pe care mi- l fac acolo nu functioneaza sa ma logez in joc, imi puteti da siteu unde pot sa-...? (mai mult)
Salut, cum să obțin game pass-ul pe Xbox,mai ieftin? Am auzit că sunt unele țări pe care le pui la regiune, sunt prețurile mai mici, doar că nu știu care sunt
Salut! Vreau si eu un link pentru cs 1.6 care are muzica din meniu "can't be touched"
Salut TPU! Cum folosesc Masca Emotiei de pe Metin2? Ce face aceasta?
Hey. E vorba de un joc: free fire. M- am tot jucat acum câteva sap doar că pe varianta MAX deoarece pe normala nu mergea, având Huawei, ieri am vrut sa intru să mă joc și am obs că nu mai am ...? (mai mult)
Bună TPU. Poate să- mi spună cineva de ce posturile TV nu pot fi văzute de aplicațiile de screen recorder pe Allview android tv? DAU FUNDĂ Și dacă vă întrebați de ce nu folosesc funcția...? (mai mult)
Ce să fac dacă contul meu de roblox a fost furat de cineva din afara? Ce pot face pentru ca a schimbat parola și emailul?
Am cumpărat un cont de MC Java de la un tip (nețepar), am jucat două zile și după am luat o pauză de trei zile. In a 4- a zi când am intrat, a trebuit să mă loghez, am pus email- ul și parola...? (mai mult)
Salut oameni buni. Stiti cumva daca cs:go 2 se va adauga si pe cs:go free si nu doar pe cel cumparat? Pentru ca in acest moment s- au oferit cheite doar pentru cei care au jocul cs go cumparat, dar ma...? (mai mult)
Va rog mă ajutați să găsesc un joc care este pe ps2...in care știu că sunt 3 personaje principale...un băiat, o fata și un bebelus in care din cate îmi amintesc făceau puzzle- uri și avansau...? (mai mult)
Va rog ajutati mă să găsesc un joc de pe ps2 îmi amintesc că erau 3 personaje principale o fata un băiat și un bebelus și făceai puzzle cu fiecare știu că craftai lucruri cu baterii și chestii.mă...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?