Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Bună TPU, am o intrebare pentru jucatorii Sky childrens of the light.Pe magazin play mi- a aparut sub butonul instaleaza un semn! si scris cu rosu faptul ca telefonul meu nu este compatibil cu jocul.Intrebarea...? (mai mult)
Salut, ieri mi- am achizitionat un cont de cs go prime de pe g2g, am facut rank 2 si am zis sa dau un meci de competitiv, am asteptat in jur de 10 minute doar pe harta mirage si inferno, dupa am zis...? (mai mult)
Mi-a fost furat contul de pe un joc de cineva din afara, ce pot face pentru a-mi recupera contul pentru că a schimba parola și emailul?
Salut, ma jucam farming simulator 22 si mi-a intrat un palet in pamant si cu mana nu il pot scoate, cum il pot scoate?
Fifa 24 (EA FC 24) are și posibilitatea sa fii manager în joc?(sa joci un fel de FIFA Manager) Eu o vreau sa fac cariera cu Otelul Galati in joc.
Baieti! Cine e fan heroes, sigur stie de might of magic heroes online, a fost cel mai bun heroes facut online cu grafici si mecanici de 10 ori mai bune ca 6, 7, 8... Cu poveste mult mai buna dar...? (mai mult)
Dacă o persoana îți instaleaza Windows pe laptop exista posibilitatea sa fi făcut ceva pentru a te spiona? Dacă da, o resetare de Windows e cea mai potrivită pentru a scapa de aceasta grija?
Salut. Am o intrebare legata de programul Windows PowerShell. Ca si context, am incercat sa ma joc cs2 si am primit eroarea: some of your game files have been detected to have no signatures or invalid...? (mai mult)
Salutare lume! Doresc sa achizitionez un playstation 5, varianta C- Chassis cu disc. Este mai mult un vis din copilarie pe care din pacate nu l- am trait la momentul potrivit. Timpul a trecut si tehnologia...? (mai mult)
Cu ce echipa o sa jucați la cariera, la Manager Mode la EA FC 24 (FIFA 24) atunci când apare? Am dat si eu precomanda si bineînțeles o sa joc cu echipa mea de suflet Otelul Galati și ma bucur...? (mai mult)
Ce opinie aveți în legătură cu jocurile video despre roboți și androizi, felul în care interacționează cu oamenii și cu societatea în general și modul în care aceștia contribuie cu ceva ...? (mai mult)
Salut..am o mica problema cu Pubg mobile, de ce de fiecare data când dau start nu ma baga în meci? Precizez ca sunt de pe PC eu am instalat jocul de pe bluestack 5 va rog sa ma ajutați!
Cand ma joc fivem mai exact pe serverul fplayt, imi dispare harta si nu stiu din ce cauza ar putea sa fie? componente ryzen 5 3600, gtx 1060 3gb, 16 gb ram, ce ar trebui sa schimb sa nu se mai...? (mai mult)
Salutare! Cum pot cumpăra un cont de Xbox în siguranță? Cum știu că vânzătorul nu și schimbă parola între timp? Sau ce metode exista pentru a nu fi tepuit?
Stiti o aplicatie sau un program unde as putea sa fac un orar/ program de lucru? As vrea ceva cat mai simplu, sa arate fix ca orarul acela pe care il aveam la scoala.
Am incercat sa joc pe Gforce NOW Starfield pe free si se vede de te dor ochii si se blocheaza, daca imi iau abonament imi da un computer mai capabil? Am incercat si pe PC a meu si e si mai rau (nu ...? (mai mult)
Salut, ca sa ma pot juca EA FC 24, cand se va lansa ultimate ul pe care il am, pe 22 septembrie, trebuie sa am si game pass ul ca sa pot juca online? (am xbox series s si jocul l- am cumparat) sau...? (mai mult)
Salut, as vrea sa-mi cumpar un laptop de gamig si ma gandeam sa-mi iau de la resigilate de pe eMAG. Este ok?
Știți cumva jocuri cu alegeri,interactive,dar fara sa fii nevoit să cumperi diamante sau gemuri că sa faci o decizie.Daca știți vreun joc de genul,fără plăți, să îmi spuneți. Mulțumesc.
Salut TPU, Nu mi se instaleaza ryzen master happy Folosesc MSI afterburner, CPU / GPU temp happy. Cum fac sa mearga ryzen master? happy apas de 2 ori, se deschide, cere admin apoi ii dau ok ca la cateva...? (mai mult)
Salut TPU. Nu stiu daca mai traieste acest site, dar imi incerc norocul. Caut si eu un server de CS 1.6 cu ZOMBIE, Romanesc daca s- ar putea. Caut de cateva zile si nu prea gasesc. Am inteles, stiu...? (mai mult)
De ce la NFS:Heat masina nu face virajele calumea, dar la Asphalt 9: Legends care e gratis le face calumea?
Dacă am un volan myria mg7400 și plănuiesc sa îmi cumpăr un ps5, ma voi putea juca Gran Turismo 7 pe consolă cu volanul?
Placa video Geforce 210 este cat de cat buna pentru Minecraft?
Salutare tuturor, mă puteți ajuta vă rog cu o chestie? Cum pot face mai multe puncte pe magazin play pentru a putea transforma în bani?
Daca iau wwe 2k22 sau jocuri foarte mari pe un pc slab de 8gb ram cu placa video inclusa in procesor, pot sa stric pc? Daca nu macar pe rezolutii mici ar merge? Gen sa dau low la toate? Ma intereseaza...? (mai mult)
Voi ati luat jocuri de pe amazon? As vrea sa iau jocul Dexter, criminalul, nu din desene.A jucat cineva Sherlock Holmes? Era interesant? Dar dead by daylight?
Ryzen 7 5800x sau ryzen 5 7600x?
Bună seara, am o problema la fifa 23 pe ps4, nu ma pot conecta la kick name sau cum se spune, va rog sa ma ajutati
Sa imi iau un rx 6750 xt sau un rx 6700 xt pe cand 6750xt-ul este 2200 de lei iar 6700 xt este 1800
Hey! Îmi puteți da sfaturi pentru mm2?
Cum devin gamer adevarat?
Bună TPU. Mă puteți ajuta sa găsesc un joc de curse cu mașini jucat prin 2015- 2016 pe tabletă? Ce îmi amintesc despre joc: 1. Logo- ul era cu un Lamborghini Aventador verde închis. 2. Se ...? (mai mult)
La contul google la valorifică codul pot pune un cod play safe card? Vreau să pot trimite cadouri pe tik tok
Daca iau un joc care imi depaseste cerintele dar il cumpar de pe g2a tot pot distruge pc-ul? Am 8gbram 64bit dar placa video e aamd razeon 5 dar e incorporata in procesor.
Vreau si eu sa fac in servarul meu de metin2 o noua rasa de la 0. Vreau sa creez un caracter nou, abilitati noi, accesorii, armuri dar nu stiu de unde sa incep...
Mi-a venit azi un Motorola moto g32, problema este ca nu vine si cu incarcator, doar cu un cablu de incarcare. Am un incarcator de la un redmi 9 de 10w, ar fi ok sa-l folosesc pe acesta?
De unde pot juca și eu jocuri retro sportive clasice? Cum pot juca jocuri retro sportive clasice pe un telefon Android modern sau pe un laptop modern? De exemplu cum pot juca NBA Jam de pe vechiul MAME...? (mai mult)
Ce beneficii am cu un laptop Asus de 2800 lei comparativ cu unul care isi ia laptop la 1000lei? Exeptand ca tine mai mult, altceva, ca jocuri mari nu pot lua nici eu nici el, deci e cam same thing.Din...? (mai mult)
Salut, am o intrebare. Am un xbox series s si un laptop. Pot conecta xbox- ul la el si sa ma joc jocuri gen PUBG, dar sa controlez din tastatura laptopului si mouse? Ma refer la faptul ca, laptopul ...? (mai mult)
Buna ziua, deranjez cu o intrebare. Un prieten care este in afara tarii imi solicita sa- i cumpar card steam pentru a cumpara cu el internet, dupa sa transfere din acest card bani fiului sau, se poate...? (mai mult)
Cum credeti ca o sa fie mortal kombat 11? Si 2 ce cerinte cer cei de la jocuri la placa video? Mi- as lua gta 5 dar mi- e sa nu stric placa, am 8gb RAM, 64 bit si placa video amd ryzen 5 3500u vega ...? (mai mult)
Bună TPU! Am o problema care ma enervează tare. De câteva zile încoace, 1 saptamana dacă ma gândesc bine, îmi tot apar reclame simistre. În ce sens? Pai îmi apar și când stau pe anumite aplicații...? (mai mult)
Am o placa video de la sapphire rx580 4gb si nu stiu dc nu- mi mai merg coler- le si totodata se stinge si scrisul ala iuluminat rgb si pe driver imi arată cateodata ca are 14. 000rpm la coler- e adc ...? (mai mult)
Cum pot face ca piesa mea trap sa prinda pe Youtube? Pentru ca nu se mai fac numere.
Ce comanda face ca legumele din maicraft sa creasca
Buna. Încerc sa ma conectez pe contul de TikTok, dar am uitat parola. Am accesat "am uitat parola ", iar după primirea codului pe numărul de telefon si schimbarea parolei, îmi apare o fereastra...? (mai mult)
Ce comanda de pe maicraft te ajuta sa spounezi mobi
Ce comanda trebuie data sa faci recolta sa creasca mai repede pe maicraft
Cum pot sa vând vreun campion pe wild rift lol
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Geometrie clasa a VI-a
Verifica-ti cunostintele de Geometrie pentru clasa a VI-a