Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU! Are cineva idee cum sa il elimin pe unul care tot imi da raspunsuri aiurea la intrebari? Adica sa nu mai apara raspusurile lui, ca efectiv ma dispera. Multumesc anticipat! Dau fuunda!
Cat a-ti băgat cel mai mult la jocurile de noroc?
Salut. Se mai poate juca fifa online pe ps3, ps2?
Salut, stie cineva ce e eroarea asta si cum se rezolva? Problema la display drivers This device is not working properly because Windows cannot load the drivers required for this device. (Code 31) ...? (mai mult)
Cat a-ti băgat cel mai mult la pacanele intr-o seară?
Pot plati pe eneba cu revolut?, din ce am vazut nu, dar posibil sa ma insel. Stiti alte site uri de key uri care accepta revolut?
Temperaturi la cpu amd ryzen pareri cineva m- a speriat ca amd au temperaturi mari ce sa aleg? Doresc sa achizitionez un ryzen 7 5700G placa de baza Gigabite b550 dsh3 etc dar sunt in dubi putin pentru...? (mai mult)
Bună TPU. Există vreo aplicație care sa înlocuiască mouse- ul pentru android tv?, vreau să înregistrez ecranul cu o aplicație de screen recorder dar nu mă lasă să dau click pe niciun buton ...? (mai mult)
Refuz să dau banii înapoi ce se poate întâmpla? Am vândut un monitor pe olx singura lui problemă e că are o pată mică luminată în stânga jos așa l- am luat și eu depe eMag nu am specificat...? (mai mult)
Ajutor va rog, deci am o problema la PC l am cumpărat de 3 ani, m- am folosit 2 ani de el, și acum am dat cu piciorul în el din greșeală și s- a stins monitorul instant, am băgat hdmi am încercat...? (mai mult)
Salut.am si eu o preoblema. de azi- dimineata am inceput sa vad o problema la laptop. ma jucam cs:go, din 120- 180fps am ajuns brusc la 9- 10 fps- uri, am zis ca e de la internet. acum am intrat pe minecraft...? (mai mult)
Salut, am si eu urmatoarea configuratie pe pc : Ryzen 5 3400g cu Placa video Integrata Vega 11, 16gb ram ddr4 la 2666mhz, Placa de Baza b450m ds3h- cf de la gigabyte, sursa de 450w si as dori sa- ...? (mai mult)
Bună seara! Dacă am trimis din greșeală unei persoane pe Messenger un ok ????și am șters imediat este posibil să îi apară ceva scris? Persoana respectivă spune că i- am scris ceva ciudat, iar...? (mai mult)
Ce procesor sa pun pe pc-ul asta? i5-10400F sau i3-12100F, acesta este pc-ul https://www.calculatoareok.ro/pc-gaming-i5-4570-16gb-ram-video-4gb-ram-rx-570-ssd-256gb-1tb-hdd-gta5-cs-go-fortnite-86520
Ce procesor sa pun pe pc- ul asta dintre i3- 12100F sau i5- 10400F aici este pc- ul. https://www.calculatoareok.ro/pc- gaming- i5- 4570- 16gb- ram- video- 4gb- ram- rx- 570- ssd- 256gb- 1tb- hdd- gta5-...? (mai mult)
Salut, am si eu urmatoarea configuratie pe pc : Ryzen 5 3400g cu Placa video Integrata Vega 11, 16gb ram ddr4 la 2666mhz, Placa de Baza b450m ds3h- cf de la gigabyte, sursa de 450w si as dori sa-...? (mai mult)
Am configurat un sistem pentru gta5 1080p si pubg sunt destui 16gb ram azi pentru jocurile astea si windows? Sau ar fi necesari 32gb ram?
Bună lume. Am si eu nevoie de ajutorul vostru. 1 ) Nu am deschis calculatorul de vreo 2- 3 zile, iar intre timp s- a fost luată curentul. Acum, când am deschis firefox- ul, nu mai apar căsuţele/paginile...? (mai mult)
Stie cineva de unde pot downloada un injector gratis pentru league of legends?
Salutare! Am intrebarea ce inseamna ic in gameuri
Nu stie cineva de unde pot cumpara un laptop bun de gaming care sa fie si de buget(maxim 2000 de lei)?
Ce este un hard Roleplay intr-un joc?
Buna! Daca am 4 euro pe steam s-ar putea sa cumpar un skin pe csgo sau o cutie cu acei bani din portofelul steam?
Salut. Joc ets 2 și mi am cumpărat toate garajele+ toate camioanele cu extindere + 2 și am majoritatea șoferilor va dați seama că la atâtea camioane am luat sa fie destul de egal nr de camioane,...? (mai mult)
Am o intrebare, vi s-a intamplat vreodata sa fiti hackuiti sau scamuiti pe jocul adopt me de pe Roblox si de pe alte platforme si sa vi se fure si obiectele rare? (Dau funda)
Salut TPU. Eu sunt gamer înrăit, gen rup jocurile video câteva ore zilnic pe laptop și m- am gândit să îmi iau un controller că să îmi fie mai ușor să manevrez unele jocuri, cum ar fi de ...? (mai mult)
Buna! Am o întrebare: de câteva luni, nu mai pot instala nimic din magazinul play. Este actualizat, am destula memorie, dar când apăs pe, , instalează" apare doar, , in așteptare " și rămâne ...? (mai mult)
Ce este un hard Roleplay?
Salut TPU, Nu mi se instaleaza ryzen master :) Folosesc MSI afterburner, CPU / GPU temp :). Cum fac sa mearga ryzen master? :) apas de 2 ori, se deschide, cere admin apoi ii dau ok ca la cateva secunde...? (mai mult)
Salut, TPU vreau sa imi spuneti daca componentele se potrivesc între ele și dacă mai trebuie să adaug ceva, multumesc https://www.emag.ro/favorites/hash/5364672c-7980-4e53-97aa-aaf64c8edf74
Salut, de 2 zile ma tot chinui cu o eroare de la Windows. Am vrut sa reinstalez windows- ul si la final când se încarca imi da o eroare [0x8007025D] dacă ma poate ajuta cineva a- și rămâne dator!...? (mai mult)
M- am dus la un domn la serice de reparatii si a zis ca e perfect in regula, altul a zis ca trebuie curatat in interior dar a vazut doar ca era praf pe laptop nesters fara sa se uite la altceva, cel ce...? (mai mult)
Salutare,știe cineva cum pot conecta un MacBookPro, A1278, model mai vechi,cred 2011, la un televizor nonsmart cu hdmi, ca și monitor
Am o mica problema cu Cs 2 Am pus din greseala bind pentru consola pe click stanga)))) si acum nu mai pot folosi click ul pentru nimic si nu mai am acces nici la consola Am incercat sa reinstalez jocu...? (mai mult)
Hey TPU! Deci, vreau sa îmi iau minecraft premium dar momentan am legacy launcher, merge sa le am pe amândouă și sa întru când vreau pe care vreau? Prietenul meu mi- a spus ca tl legacy poate...? (mai mult)
Cum imi dau seama daca placa mea integrata este in chipestul de la placa de baza sau in chipsetul de la procesor?
Hey TPU! Știe cineva dacă pot avea instalat minecraft premium și legacy launcher pe aelasi pc în același timp și sa pot juca pe care vreau când vreau fără vreo problema?
Buna! Am primit un link: https://rb.gy/rulfu cu mesajul:, , Deoarece adresa de livrare nu este clara, pachetul dvs. nu este livrat, Va rugam sa va actualizati adresa, , scris fix asa, cu V mare la,...? (mai mult)
Hey TPU! Deci eu și prietenul meu vrem mimecraft premium dar mie mi- a venit idea asta: Dacă doar unul din noi ar cumpara minecraftul și ne am da contul la celalalt ar merge sa ne schimbam numele ...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o problema, trebuie sa primesc un gift card de la eMAG, eram curios daca ti se poate afla locatia prin intermediul lui. Am intrebat si un amic si ChatGBT ul si ambi, au spus ca...? (mai mult)
Cum descarc legal emulator? aveti idee cu ce m- ar putea ajuta un blue ray film daca nu am 4k la laptop, nu- mi merge ca as vrea sa vad cu o calitate mult mai buna si 3. am laptop Asus la 2800 lei, ...? (mai mult)
Youtube iti plateste vizionarile de la videoclipuri indiferent de din ce tara sunt? Adica de exemplu daca am un canal de Youtube si unii din alte tarii se uita la videoclipuri Youtube imi plateste si pe...? (mai mult)
Cam cat ar costa sa schimb termoconductoarele de la playstation 3? oare gasesc in orasul meu Targu Jiu? am gasit numai de ps4 si ps5.
Daca scot zgomot termiconductoarele de la playstation 3 si te joci pe ea asa cam 3-4 saptamani exista riscul sa ti se duca de tot?
E legal sa ai modat playstation3? Cica ar fi ilegal sa iei unele jocuri, eu am dat comanda pe olx, pai eu nu am avut niciodata de unde spanac sa stiu daca e legal sau nu?
De ce ma baga greu in ragemp? gta v
Salut Recent am făcut rost de un r7 370 nitro de 4 GB, i am făcut mentenanță la placa că nu arăta prea bine A fost achiziționata second- hand, și am primit doar filmare cu ea funcționând,...? (mai mult)
Daca iei playstation fara jocuri, poti descarca jocuri pe el pe gratis? Raw vs smackdown, mortal kombat din 2006? La ps 3 si 2 ma refer sau 4.
Daca iau prin curierat cum stiu daca jocurile sau ps 3 sunt bune?
Se joaca careva wrestling online sau mortal kombat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?