Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Se joaca careva wrestling online sau mortal kombat?
In ce gta sunt rechini doar in 5? In san andreas? Si 2, ziceti-mi si mi un joc cu dinozauri sa vanezi.
Am un Acer nitro 5 cand vreau sa instalez windows 10 ajung la partitii si nu imi arata nimic. Stiu ca trebuie sa bag un driver, dar cand caut pe siteul de la Acer sunt mai multe, stie cineva care este...? (mai mult)
Are careva jocuri pentru ps3? De unde as putea sa cumpar? M-ar interesa mortal kombat lord of the rings, star wars si raw vs smcakdown.
Am luat acum ceva timp jocul "The evil Within", direct din PS Store pe PS4, dar îmi merge intr- un lag foarte mare. Ce e drept, am consola de ca- ti va ani, și nu am curatat- o niciodată, dar alte...? (mai mult)
Salut, credeți ca merita cumparat un PC cu i5 13500 rtx 3070 16gb ram la 6.000 de lei?
Am descarcat friday 13th cu jason, imi merge intrerupt, l- am luat de pe steam, am amd radeon vega 8graphics 5070mb 2033 mb display shared memory 3045, de ce nu imi merge? Are doar 5gb jocul eu am...? (mai mult)
Deci eu mi- am luat wwe 2k17 si imi merge jocul doar daca tin laptopul la incarcat cu bateria 100%, altfel merge intrerupt, e posibil sa- mi cauzez probleme la placa video? si 2. wwe 2k15 mi- a mers ...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva de unde pot achizitiona un Speedblack Pro steering wheel support din tara? Numai in strainatate gasesc
Ati trait si voi aproape toata copilaria cu un HDD si ati fost nevoiti sa faceti trecerea la SSD? Am trait toata viata mea cu un HDD in unitatea mea PC si obisnuiam sa ma duc sa beau un pahar de apa cat...? (mai mult)
Vreau sa cumpar CSGO prime si pot plati doar SMS, cunoasteti vreaun site? Inainte se putea plati pe G2A, acum am observat ca nu se mai poate. Sau un site de unde pot lua Steam Wallet.
Salut. Ați putea sa îmi faceți o poveste IC pentru fivem de minim 100 de cuvinte, va rog frumos cu numele Gabi? Dar sa nu fie una de groaza, dacă se poate sa fie una cu acțiune.
Salut TPU, de ce imi intra foarte greu in ragemp? (10-15min) in joc nu am pb cu fps
Ce laptop de gaming imi recomandati pana in 4000 lei?
Un ps4 la 400lei 600 lei credeti ca e bun? Sar un ps3 cu cat sa-l iau?
Îmi poate recomanda și mie piese pentru un pc de gaming între 5000-6000 de lei? Cu carcasa placa video și ce mai trebuie
Un ps3 sa - l cumpar la 100 lei sau 200lei poate fi bun? La ce pret gasesc unul de calitate? Si aveti idee joc ca mortal kombat deadline sau cel din 2006 erau numai pe ps2, daca nu mai exista ps 2 ce ...? (mai mult)
Cum pot adauga prieteni pe Steam gratis?
Salut, dacă mai joacă cineva gothic 3, mă poate ajuta și pe mine să-l fac in limba romana? Am incercat la ei pe site dar nu mai merge linkul și din alta parte n-am găsit, dau fundă:(
Salut! Oare mai merita xbox 360 in 2023? As vrea sa cumpar o consola sh dar nu stiu daca inca mai merg jocurile bine pe ea:)) este si din cauza bugetului dar eu sunt o persoana simpla si o vreau sa ma...? (mai mult)
Hei TPU! Deci, am un mouse vechi de vreo 2- 3 ani care mergea perfect dar de ceva timp, o săptămână sau doua îmi scrie când îl conectez usb nerecunoscut și dacă schimb portul sau dacă îl ...? (mai mult)
Care sunteți jucători de Forge of Empires pe-aici? :D
Salutare! Detin un calculator destul de vechiut cu o placa de baza HP pro 3300 mt, as vrea sa stiu la ce placa video printre cele mai bune pentru aceasta placa de baza sunt compatibile. As vrea sa ...? (mai mult)
Salutare TPU, imi puteti recomanda niste jocuri ca si uncharted, tomb raider sau God of war? De preferat sa aiba grafica buna, poveste uimitoare si sa fie shootere si cel mai important, sa fie pe steam,...? (mai mult)
V-ar fi placut un Assassin's creed in vremea imperiului roman? Sa trebuiasca sa asasinezi un imparat sau chestii de genu
Dacă am un cont de ps4, la câte persoane îl pot da, încât sa descarce un joc de pe acesta. Știu ca la un moment dat, o persoana e deconectată automat de la cont, dar aceasta se poate conecta...? (mai mult)
Salut Am un Tv full HD starlight Nu pot nici cum sa formatez programele sa meargă prin cablu Doar ATV Ăla cred că e semnal Nu se vede ok Și nu apar numele programelor La dtv îmi dă 0 canale....? (mai mult)
Salut, când intru pe un server de pe cs 1.6 îmi dă ceva inf despre podbot Am luat cfg-ul de la jucătorul xQz Risc ceva pentru asta?
Salut! Am nevoie de ajutor cu instagramul. Dintr o data, cand intru pe cont imi apare ca si cum nu as avea net "nu exista conexiune" ca si cum ar fi picat instagramul. De o zi il am asa, cand intru de...? (mai mult)
Buna! Prietenul meu recent și- a facut un cont de gta 5 online pe pc si eu ca sunt cu cont de gta pe xbox one nu ne putem gasi sa fim impreuna pe harta, cand il gasesc sa- i dau invitare îi gasesc contul...? (mai mult)
Salut TPU de unde pot cumpara jocul forta horizon 5 si sa imi fie livrat de curier codul
Hey TPU! Deci, am instalat genshin impact pentru ca prieteni mei îl jucau și vroiau sa îl instalez și mi sa părut interesant jocul asa ca l- am instalat, dar după ce l- am instalat m- am uitat...? (mai mult)
Salut: Cine știe când și cum pot primi acces pe baza militara din GTA V?
Ieri am pus pe Instagram un story și acum, când vreau să îl adaug într-un highlight, nu îmi apare. De ce nu îmi apare?
Daca mi- a fost scos HDD- ul din cauza faptului ca functiona unitatea extrem de lent si mi s- a atras atentia de anul trecut ca trebuie sa trec la SSD si mi- a fost inlocuit cu un SSD exista posibilitatea...? (mai mult)
Sunt persoane care platesc bani reali ca sa castige in jocuri pay- to- win?* Adica platesc ca sa- si creeze un avantaj fata de concurent apoi se bucura ca au castigat avand un avantaj(?!). N- are nici...? (mai mult)
Hey TPU! Deci, am luat din Anglia un joc pentru xbox one s dar ii trebuie xbox gamepass sau xbox live gold ca să îl joc dar cum xbox live gold nu e disponibil în România as vrea sa îl iau cu game...? (mai mult)
Era un joc pe telefon, il puteai juca și online și offline. Începeai cu niște animale pe care le puneai pe un câmp și se băteau cu altele care veneau pe câmp.In total erau vreo 5 câmpuri! Animalele...? (mai mult)
Salut TPU O intrebare mai ciudata pentru fanii seriei resident evil. Cam cati cm in brat are Leon Kennedy din re4? sunt numai curios Ofer funda
Salut Am un volan MG7419 și mă joc Euro Truck 2 Problema este că pedale LT RT sunt și la clapele de la volan și nu-mi pot face setările așa cum vreau
Este ok sa iau pc- ul asta de Black Friday? https://www.emag.ro/desktop- intelr- coretm- i5- 6400- 2- 7- ghz- turbo- 3- 3- ghz- 16- gb- ddr4- ssd- 256- gb- si- hdd- 1- tb- placa- video- dedicata- nvidia-...? (mai mult)
E mumia garantata la 30 de spin-uri pe pubg?
Salut! Am intrat pe un laptop de al unei persoane cunoscute si am vazut ca in taskbar are up time de peste 30 de zile adica rulează de peste 30 de zile. Persoana respectiva mi- a spus ca aceasta mereu...? (mai mult)
Buna ziua, asa avea nevoie de niste idei de nume pentru o cumunitate de ets2. Care are cea mai buna idee primeste funda.
Am în conversație pe insta o poza pe care nu o pot deschide de 15 săptămâni. Cum aș putea să fac să o deschid?
Mai merita ps4?
Salut, caut si eu un joc de il jucam prin 2012- 2013 pe browser era un joc cu o fata din cate imi aduc aminte era ceva de aventura un joc sa zic mixat intre hitman si tomb rider referinduma la ambianta,...? (mai mult)
Salut! Recomandati-mi o placa de baza pentru a overlock-a un ryzen 5600g.Si spuneti-mi ce a-ti alege intre win 10 si win 11
Cati robuxi pot sa iau cu 50 de lei?
Cati robuxi pot baga de 50 de lei?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ted
Ai trait si tu aventurile ursuletului adus la viata, Ted, atat in Ted 1, cat si in Ted 2? Atunci, hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!