Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Salut TPU, am o întrebare, ce este VK ID și la ce folosește? Cine răspunde ofer fundă.
Salut TPU! Mereu cand ma intru in gta 5 si apas pe Q (cover) ma scoate jocul (crash) poate cineva sa ma ajute? Mersi.
Am FIFA 22 și aș vrea un patch cu Liga 1 și liga a 2-a 2022-2023 (sezonul trecut în care Dinamo era în B) sau cu sezonul 2023-2024 (ăsta). Exista?
Salut recent am facut un server de minecraft pocket edition pe aternos si nu imi pot da admin nici de pe aternos nici de pe joc, gen intru pe joc si pe urma pe aternos sa imi dau admin si cand reintru...? (mai mult)
Vreau să îmi recomandați niste jocuri pe telefon, aveam multe jocuri care îmi plăceau :Asphalt 8, Clash Royale, Subway Surfer, Brawl stars, , Kingdom Rush, Shadow Fight, Dragon City, Monsters ...? (mai mult)
Am un PlayStation 3 SuperSlim 500gb, vreau sa ma joc gta 5 online, dar când dau pe online scrie: The Rockstar cloud servers are unavailable right now. Only disc content will be available and saving...? (mai mult)
Dacă eu îmi cumpăr un echipament de fibra optica (ont) și un router va trebui sa mai plătesc alt ceva?
Era un Joc in care era un om si lua putere din neoane/lumini de pe strada, varul meu il juca pe ps4 dar nu stiu cum se numeste jocul, stie careva? Indici mici: Fugea foarte repede cand avea power din...? (mai mult)
Salut, am un Logitech g920 cumparat de curand si a inceput sa scoata un click atunci cand apas pe el, este normal? Ca si cum as da un click pe mouse, nu ma incomodeaza cu nimic in gaming doar ca vreau...? (mai mult)
Salut. Stiti un site bun care si functioneaza cu jocuri pentru ps? Dar sa functioneze, ca stiu multe dar care nu merg doar in aparență. In afara de cel care incepe cu litera F :)) Mersi
Salut. Stiti care e diferența si care e mai ok dintre Mafia3 v.1.09 si Definitive Edition? Si de ce? Ca nu neaparat ce e mai nou e mai bun:) Mersi
Salut,am 1€ pe contul meu de steam și as vrea să știu ce jocuri as putea sa iau de acolo, dar sa nu fie jocuri handicapate sau 2D, vreau 3D
Salut. Doresc sa achiziționez un volan de gaming. Joc orice, de la DiRT Rally pana la ETS2! Care ar fi mai bun, Logitech G29 sau Thrustmaster T248? Ma interesează strict care dintre aceste doua...? (mai mult)
Cum pot șterge contul Paysafe card de pe telefon?
Salut TPU? Se va lansa Stray 2?
Salut, ce părere aveți de Xbox series s? Face zgomot ca un PS4? La ce sa fiu atent când îl cumpăr (deoarece îl iau SH).
Am 15 ani și sunt la liceu. Am făcut card pentru bursă unde primesc banii de liceu. Se intampla ceva dacă mai bag 2- 3 lei în jocuri video din când în când? Vreau să adaug că cardul este de la...? (mai mult)
Cum pot afla cate ore de functionare are desktopul meu? Mentionez ca sunt pe ssd nu hdd!
Salut TPU, am un laptop Acer nitro 5 si cum as putea sa opresc bateria sa nu o mai utilizez? Sa utilizez curentul ca il tin numai in priza cand ma joc, un joc la un moment dat dupa vreo 2 ore se descarca...? (mai mult)
Salutare, dacă am un canal de Youtube și ma inspir din afara cu thubnail- uri, genul de video, ar fi vreo problema aș fi Banat de Youtube sau Youtube doar are grija la postările pe care le faci ...? (mai mult)
Salut,jucatori de cs 1.6 pe aici? Ce inseamna DLL CFG?
Cum dai gol din foarfeca pe fifa 23 pe xbox?
Cine vrea să între în clanul meu și să câștige 1 RP?
Salut. Evil Dead-the game 2022 pentru ps4 se poate juca doar multiplayer? Mersi
Salut! Am gasit alt laptop de pe alt site (tot de pe Altex) si este putin mai bun si putin mai scump decat altul pe care voiam sa il iau. Parerea mea e ca merita sa il iau pe cel mai scump. Daca vreti ...? (mai mult)
Pe Beamng Drive versiunea 0.29.1 am bagat niste moduri dintr- o versiune crackata 0.20.- - si da, le am bagat in content>vehicles si cand am deschis jocul la vehicles nu a aparut niciun mod pe care ...? (mai mult)
Pentru un setup mai frumos ce ati recomanda? Acum am o tastatura de la Spacer de 24 de lei (da, cand apas pe ea se indoaie cu totul plasticul), un mouse simplu de la hama si un mousepad de la nu stiu...? (mai mult)
Salut TPU am vazut anuntul asta pe cell si as vrea sa mi spuneți daca merita sau daca este bun PC Gaming I3- 2100 16 Gb RAM Video 2Gb RAM 128Biti Nvidia SSD 128Gb + 500Gb HDD - GTA5 CS- GO Fortnite ...? (mai mult)
Ce jocuri merg pe Laptop ACER Aspire 3 A315-24P-R9FC, AMD Ryzen 5 7520U pana la 4. 3GHz, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 512GB, AMD Radeon 610M Graphics, Free Dos
Salut. Am conectat un controller de PS la laptopul meu pentru a mă juca FIFA 12, dar nu știu cum pot edita butoanele. Am nevoie de ajutor.
Bună scuze ca întreb dar la amanet se pot da telefone și sa primesti altul? Adică eu as I da un Huawei p20 lite și un redmi note 8 credeți ca mi ar da unul bună sau nu se poate sa facă...? (mai mult)
Salut! Pentru cunoscatori. Vreau sa achiziționez un laptop de gaming pana în 6000lei (sau cu puțin mai mult) și din câte am înțeles, din informațiile acumulate de pe net, laptopurile ASUS Gaming...? (mai mult)
Am primit la 1 dimineata un mail de la Facebook ca as fi cerut resetarea parolei desi nimeni din familie si nici macar eu nu am facut asa ceva, mai ales ca toti dormeam. Am anuntat Facebook ca nu am cerut...? (mai mult)
Daca imi schimb consola PlayStation si imi cumpar alta jocurile raman pe cont?
Salut Cum pot da de mesajele șterse pe WhatsApp de mine? Cate propoziții Nu mesajele șterse la ambele persoane Doar cele de la " dvs"
Salut,daca am cumparat jocul outlast whistlebower de pe playstation store si cand apas pe incepere imi zice ca,,Nu se poate gasi aplicația", ce trebuie sa fac?
Buna seara, am o nelămurire și m- as bucura dacă as primi un răspuns. Am primit un mail de la o adresa necunoscuta care îmi da la dispoziție 48h fiind vorba despre un keylogger in care zicea ca...? (mai mult)
Cine a incercat "lootie mystery box" in Romania daca credeti ca merita sa incerc la 5$ o cutie pc-budget? Astept parerile voastre multumesc mult.
Voiam de ceva timp sa îmi construiesc un primul meu PC și planul meu era să trag de buget pentru o placa video cat mai buna. M- am decis că o sa cumpăr un Rx 6700xt de pe olx și restul componentelor...? (mai mult)
Salut, o recomandare de joc online, va rog? M-am tot jucat Identity V, dar mi s-o luat...
Hey,îmi spuneți jocuri gratis și bune pentru telefon/pc? Mulțumesc.:)
Am cumparat si eu jocul "Mortal Kombat 11 Aftermath" pentru PS4 si acesta vine cu un redeem code, nu l- am mai folosit pana acum dar spune ca ceva e in neregula cu codul chiar daca e scris corect, ajutati-...? (mai mult)
Salut, e urgent, nu merge sa ma conectez la vechiul cont de la playstation si vreau sa sun la playstation network ca am sunat la ei sa schimb parola si tot nu merge sa ma conectez, va rog e urgent as...? (mai mult)
Salutare! Ca să joc Forza Horizon 5 the eliminator pe xbox trebuie să plătesc abonament?
Daca Microsoft a cumparat Activision Blizzard, o sa avem WoW pe Xbox game pass?
Am instalat în trecut minecraftul de pe un anumit site Chrome iar când l- am dezinstalat am salvat datele de la acel joc și acum nu mai merge sa îl instalez deoarece îmi spune ca trebuie sa îl actualizez,...? (mai mult)
Salut! Incerc sa gasesc un joc si nu dau de el. In joc era vorba despre doi batrani care aveau o casa si treaba lor era sa aiba grija de copiii lor, sa obtina destula mancare pe perioada verii, iar ...? (mai mult)
Poti sa te conectezi cu 1 cont de fortnite pe 2 conturi de PSN?
Dar nu am idei despre ce sa fie! Vreau idei pentru joc va rog! O idee care sa atraga oameni, pentru ca o sa-l monetizez prin Google AdMob. Mulțumesc!
Cum se face upgrade in Minecraft, de exemplu, de la o lume pe 1.14 la 1.15? Pur si simplu incarci lumea respectiva pe versiunea pe care vrei sa joci sau mai trebuie facut ceva sau nu se procedeaza in...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sex And The City
Te-ai indragostit si tu de fabulosul New York si de viata minunata a celor patru prietene din serialul Sex And The City? Hai sa vedem daca esti fan adevarat!