Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 29 Noiembrie 2024 sunt:
Exista un program pentru a face un joc bazat pe decizii ca și Minecraft story mode?
Am văzut pe tot mai multe animații ce par destul de oficiale cu povestea fnaf (gen, cum s- a întâmplat cu animatronicii, de au ajuns asa, etc). Unde pot vedea animațiile originale? Și unde Williams...? (mai mult)
Nume de utilizator cu dumi?
Care este comanda sa vad gloantele cand pleaca din arma csgo in meci?
Salut TPU, joc cs go pe Romania laleagane si dupa cate un meci intreg pe cs go, la final imi arata ca am primit o arma dar nu stiu unde sa deschid dropul cu arma pe care as fi primit- o, multumesc, ...? (mai mult)
Salut, TPU! Pentru cei care joaca Clash Royale îmi puteți recomanda un clan bun, care este și activ? (Am 1000 de trofee)
Bună ziua, am și eu o întrebare, am CD ul Petrică și arca lui Noe de la eduteca și am pierdut seria licenței, poate să mi-o trimită și mie cineva? Dacă o aveți
Salut, stie cineva de ce, atunci cand descarc un joc de pe Steam sau de oriunde altundeva, primele minute merge bine, descarcarea e foarte rapida, ajungand si la 90mb/s si pe unele platforme chiar...? (mai mult)
Buna TPU, am o întrebare pentru toți din generația veche 2000+ , știti alte siteuri gen Appline.ro cum era înainte? Siteul appline s- a închis dar nu știu de ce, dar aș vrea să îmi spuneți...? (mai mult)
Bună,cum se joaca fifa 23 pe plan defensiv, adică cum faci presing, cum recuperezi migea? Ca nu știu deloc sa joc
Salut. Exista un site unde poți introduce un text, orice text în limba romana și sa ti- l traducă în n limbi de vorbire? Practic un google translate dar care sa traducă corect fără cusur, fără...? (mai mult)
Am intrat pe Friday 13 th am dat de codati si le- am zis c- am codati si imi controlau tastatura chiar daca nu era băgată în pc. Cum pot rezolva? (nu am intrat pe vreun link sau sa descarc ceva). Ajutati-...? (mai mult)
Îmi place la nebunie sa conduc masini în GTA V și ma gândeam sa conduc cu volanul, dar îmi puteți spune cum sa setez volanul astfel încât sa meargă? Fiindcă am mai încercat în ETS 2 și se...? (mai mult)
Am o echipa de fotbal(Fc Alinborger ) in jocul ManagerZone(un manager de fotbal online pe browser). Merita sa bag bani mulți în joc ca sa particip la competitiile internationale si cele de juniori U18,...? (mai mult)
Ce să fac dacă cineva este logat pe contul meu de Roblox și mi-a schimbat parola?
Salut! Ca sa joc fifa 23 am nevoie de ps plus?
Datorita faptului că Facebook este plin de restricții și m- am lovit de multe dintre ele mergând până la ștergerea contului din motive absolut puerile (postare cu un copil în costum de baie și...? (mai mult)
Salut, am o întrebare pe ps4 cd ul cu jocuri sa zicem cu fifa 23 este obligatoriu mereu sa îl scot sau pot sa îl las în consola mereu sa nu îl scot?
Salutare. Stie cineva un server de metin2 PVM easy, mediu chiar si mediu spre hard lvl maxim 99-105 cu evolutii classice fara prea multe sisteme, fara alchimie, esarfa,lycan, curele...
Eu sunt pasionat de autobuze/microbuze și îmi plac simulatoare de genul în care ești șofer de autobuz/microbuz. Bus Simulator 2023 de la Ovilex e cel mai superb joc cu autobuze făcut de romanii ...? (mai mult)
Am cumpărat un MacBook Pro 13 2019 blocat, din Germania, gandindu- ma că- i dau eu de cap. Am incercat sa dau un factory reset acestui MacBook Pro 13 2019. Îmi apare acest internet recovery, ...? (mai mult)
Am un laptop de 8 luni pe care nu prea l- am folosit. Lap. este unul bunicel, am dat o gălăgie de bani pe el, dar îmi intră greu pe CS, în lobby am lag iar in meci îmi "agață", îmi sacadează...? (mai mult)
Acest laptop este bun pentru gaming si jocuri? (in sensul sa aiba multe fps- uri jocurile si fara lag) Laptop Gaming ACER Nitro 5 AN515- 57- 52F5, Intel Core i5- 11400H pana la 4. 5GHz, 15.6" Full HD,...? (mai mult)
Salut! Am un calculator nou, cu Windows 11 și când vreau sa deschid specifice aplicații,îmi arată că intră pe ele,dar doar in bara de jos si nu apar pe ecran, sfaturi?
Salut! Cand instalez moduri de pe internet pentru farming simulator 22 le bag in mods si dupa cand intru in joc nu imi apar modurile. Ma puteti ajuta?
Salut TPU, am o problema cu gta 5, nu stiu dc daca intru pe gta online am doar 40- 50 fps cu 23- 28 playeri, dar daca intru pe fivem cu 38+ playeri imi merge 70- 80 fps la fel ca storymodeul, dar...? (mai mult)
Salut, care e faza cu acel mod de joc "aviator" de pe las vegas etc? Care e schema de joc?
Care multiplayer dintre battlefield-urile astea se joaca cel mai usor? Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3, Battlefield 4, Battlefield 1, Battlefield V, Battlefield 2042
Ce site ofera acces remote la un calculator cuantic? Adica sa te conectezi remote si sa poti programa calculatorul cuantic. Multumesc
Salut! Am si eu o intrebare. Joc Call of Duty mobile de pe emulator(Gameloop) si patesc cateodata sa mi se vada dintr- o data copacii si iarba in negru, asa ca niste patrate negre. Care ar fi oare...? (mai mult)
Pe serverul haos de fivem cum poți ajunge pe cayo perico?
Stie cineva daca duce laptopul asta jocuri precum fifa 23, sau gta? https://www.emag.ro/laptop- hp- 15- dw2016nq- cu- procesor- intel- core- i7- 1065g7- pana- la- 3- 90- ghz- ice- lake- 15- 6- full-...? (mai mult)
Buna ziua TPU, am o intrebare! Avand in vedere popularitatea consolelor Nintendo mondial, as vrea sa intreb un lucru. Cum se gaseau aceste console in comunism? Se gaseau? Daca nu, cand au inceput sa ...? (mai mult)
Salut TPU! Vor mai fi jocuri cu Criminal Case? Dacă da, când și ce tematică vor avea?
Salut, joaca cineva Crusader kings 2?
Salutare TPU. Recent am cumpărat minecraft pentru ps4, direct din ps store, și mi se schimba skin- urile în continuu. Prima data mi l- am ales singur le Steve, apoi nu l- am mai găsit pe Steve, ...? (mai mult)
Salutare TPU. Am cumpărat Minecraft pentru PS4, direct din PS store, dar de la un timp imaginea se mișcă singura (uneori caracterul se învârte singur, dacă vreau sa ma întorc în dreapta el se...? (mai mult)
Am o nedumerire. Sunt conectat pe Snapchat pe 2 telefoane. Când accesez aplicația de pe unul se decontează de pe celalt si invers. De ce? Se poate modifica asta?
Caut echipa csgo
Bună TPU, aș vrea și eu câteva nickname uri de fata pentru samp
Salut TPU. Am o mica problema cu Fivem ul: Atunci cand cineva vorbeste in roleplay se aude foarte intrerupt, nu se intelege absolut deloc ce se vorbeste in acel roleplay. Am dat ON OFF la casti la tot...? (mai mult)
Am un volan Mirya MG7418 și atunci când apăs accelerația îmi merge in șuturi adica pană la jumate se tot schimbă valorea ei chiar dacă o țin apăsată la maxim, știu aceste valori din euro ...? (mai mult)
Ce părere aveți de pc U meu Intel i7 6700, placa video AMD Radeon rx580 8gb 256 biti, 32gb ram ddr 4, 1 Tb SSD, 2 tb HDD spune că memoriile sunt sata ..carcasa matrex v55
Cine poate ajuta sa fac 500 headshots pe gta5 online? Vreau sa deblochez skull tattoo si nu are cine sa ma ajute.
Parere gigabyte rtx 3070 gaming oc?
Ma puteti ajuta sa intstalez street racing syndicate? Care sunt pasii?
Salut! Știe cineva cum afli de câte meciuri mai ai nevoie sa urci in rank pe cs:go? Ma refer la situația in care ești într- o divizie, ai câștigat câteva meciuri și mai ai nevoie de câteva sa...? (mai mult)
Azi când am vrut sa intru pe Minecraft îmi arată că contul Microsoft nu există sau ceva de genul. Am băgat parola, am dat "înainte" iar gmail- ul era deja pus, când am dat "joacă" mi- a arătat...? (mai mult)
Salut, vreau sa îmi cumpăr un joc pe xbox și înainte sa fac tranzacția îmi apare secure checkout. Ce pin trebuie sa pun acolo?
Caut pe cineva sa ma ajute sa fac un joc pe android.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
FreddieM întreabă:
recedaniel1 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gilmore Girls
Te consideri un fan adevarat al fetelor Gilmore? Hai sa vedem cat de multe stii despre ele!