Imi spuneti si mie niste jocuri mmorpg cu multi romani?
Salut, am un OCULUS QUEST 2 și nu mi se conectează la telefon nu știu ce are, dau funda.
Niste servere de samp romanesti la care nu trebuie munca? Adica sa nu fie roleplay sau cum li se spune ca eu nu prea gasesc pe net
Salut, când eram mic aveam pe cduri jocuri și mi- am adus aminte de un joc care avea diferite forme(copaci, animale, forme) și trebuia sa le umpli cu triunghiuri, pătrate, hexagoane care aveau diferite...? (mai mult)
Bună! Caut un joc vechi. Descrierea. Melodia de la Mozart- Dies Iese că și introducere. Era vorba de un criminal care a aruncat un cadavru Intr un râu. Purta o haină lungă și pălărie. O ...? (mai mult)
Salutare! Am un PC care scoate zgomot infernal non stop, chiar daca este oprit. Cum as putea sa ii reduc zgomotul deoarece este foarte enervant, mai ales că se află în dormitor. As putea sa îl ...? (mai mult)
Salutare, am un xbox one … recent mi-am cumparat jocul wwe2k20 fizic adica cd. l am instalat ieri a mers perfect s-a miscat super bine… dar acum imi merge jocul in lag … de ce?????
Daca am un procesor Ryzen 5 2600 si o placa video Rx 580 ce sa schimb procesorul sau placa? si daca ar fi sa le schimb ce placa sau procesor sa imi iau (rog seriozitate si raspunsuri de la cine se...? (mai mult)
Salutare! De ceva timp caut un joc pe care îl jucam când eram mai mic în browser. Mai exact, jocul era un fel de platformer 2d în care jucătorul era un angajat la o fabrică care trebuia sa parcurgă...? (mai mult)
Ar merge sa schimb procesorul de la pc? am i7 4790t merge sa il pun un i7 6700?
Salut, cum pot să pun un server de la rocket way să fie serverul principal? La WindTre. Ms frumos.
Bună TPU, am și eu o rugăminte. Dati- mi niste idei de nume pentru o comunitate de Wild Rift. Dar nu vreau gen nume (gaming Rift, sau prostiile alea de copii). Vreau un nume șmecher sa pot să-...? (mai mult)
ARK Survival Evolved de ce nu merge ca un prieten să intre pe serverul meu? Harta e aberation
Salut TPU, vreau sa imi ziceti ce joc este mai misto, Pvz Battle for Neighborville sau Pvz Garden Warfare2? Ambele sunt la reducere pe steam si nu stiu pe care sa il cumpar
Hai salut, am o problema cu euro truck ul, la viteza mai mare (90-140) de abia vireaza si cand spun asta ma refer ca volanul de abia se misca, chiar si cu sensivitatea la maxim, joc de pe tastatura
Revin cu o întrebare legata de FIVEM, daca am rx580 8gb, si 16gb ram, un procesor i5- i7 sa zic asa, imi duce cat de cat ok fivemul? Doresc sa imi schimb piesele astea. Placa video procesor ramii,...? (mai mult)
Luand urmatoarele ca si exemple de Open_World_Crafting_Survival: - ARK: Survival Evolved, - Dark & Light, - Conan Exiles, - ATLAS Mai stiti vreun titlu din aceasta categorie ce va...? (mai mult)
Salut! A intervenit o problema cu laptopul meu.El se misca bine, dar cand intru pe un joc se misca foarte greu.Inainte nu facea asa.Am incercat sa reinstalez widows, dar imi zice ca a intervenit o problema...? (mai mult)
Buna ziua, am un laptop Asus tuf f15 iar pe rez 4:3 1280x960 are doua bari negre pe lateral..intrebarea mea este vreau sa imi cumpar un monitor si sa il conectez la laptop o sa mearga rez 1280x960 full...? (mai mult)
Știe cineva cum pot sa am Monede gratuite pe tiktik
Salut, mi am adus aminte de jocul gta vice city, si stiu ca era unul modat cu un loading screen cu un bmw e30, aveai si ceva masina adaugata ca mod gen batman car, culoarea camasii a skinului nu era...? (mai mult)
Salutare! Poate ma ajuta si pe mine cineva care a jucat Wolfenstein The new Colossus nu pot activa picioroangele.
Pot sa îmi cumpăr de la self pay pentru xbox series s și cum il folosesc?
Buna ziua, am cumparat un myria volan Mg7418 si dupa un timp se detecteaza impreuna pedalele de frana si acceleratie.Ma poate ajuta cineva?
Salutare! Cei care jucați FIFA 23 pe XBOX. Am și eu o problemă! Am cumpărat zilele trecute jocul însă când vreau să joc in modul " Seasons", primesc o anune eroare. Scrie ceva de genul că " nu...? (mai mult)
Salutare tuturor comunitatea Europacs1 este în căutare de staf activ. Se caută: Administratori Moderatori Globali Moderatori Admini pentru servarul Că.Europacs1.ro Nu se percep nici un fel de...? (mai mult)
Salut! Mai are cineva probleme cu FH5 sa-si ia crash in timp ce se joaca?(indeplinesc cerintele minime)
Salut, TPU. De ceva timp mi- am achizitionat un volan de gaming de 900 de grade, mai exact Thrustmaster TMX. (Versiunea normala nu cea PRO). Ce am realizat la el este ca, la pedale, mai exact la...? (mai mult)
De ce sunt asa putine servare de rage.mp si fivem in Romania care ar fi explicatia jocul aparand inca din 2013?
Recomandati-mi un PC de gaming până în 2000 lei
Salut, sunt nou in FIFA si am inceput sa joc F- U- T 22 dar am de gand sa trec la FIFA 23 intrebarea este daca pot sa transfer Echipa care o am in F- U- T 22 in F- U- T 23 sau o sa trebuiasca sa o iau...? (mai mult)
Salut, cine poate sa-mi facă un PC care sa-mi ducă Hearts Of Iron 4 și să ducă macar în 30fps uri constant? PS bugetul sa fie între 1500-2000
Salutare, ce carcasa de pc ar fi buna pentru un RX 6650 XT? Pretul acesteia sa fie de maxim 500 de lei si sa fie destul de decenta
Care e diferneta dintre un joc luat de pe steam și unul adăugat manual pe steam (cu optiunea non-steam)? Dau funda.
Am un radeon rx580 de 8gb si un amd ryzen 5 2600g si 16gb de ram, ce upgrade as putea face?
Salut TPU. Pot descărca jocul Need for speed most wanted 2005 pe telefon și pe ce site să îl descarc?
Salut TPU! Voua va este dor de senzatia aia pe care am avut- o cand ne jucam pana dimineata pe pc, vremurile alea bune si mirosul diminetii cand n- ai dormit toata noaptea pentru ca te- ai jucat pana ...? (mai mult)
Salut, daca am o placa video AMD Radeon R7 200 Series calculatorul meu poate rula fara lag CS GO? Vreau sa-mi raspunda cineva care stie, multumesc anticipat
Îmi poate spune și mie cineva cum se vinde un cont de ff și toți pașii care trebuie făcuți pentru a-l vinde?
Mai joacă cineva Clash of Clans?
Cine joaca farmville 2 va aștept în coop, boat race coop, obligatoriu level 33.
Cine mă poate ajuta cu un site unde pot găsi jocul the last of us pe PC?
Când se va lansa counter strike 2 se vor resetare rankurile?
Salut TPU, am si eu o problema caruia nu- i gasesc rezolvarea, am un laptop predator Acer compus din coponentele urmatoare: nividia rtx 3070 cpu 8g procesor Intel i7 16 ram Display suporta 165hz...? (mai mult)
Pot pune un binds in Beamng Drive pentru Flee la AI pentru a imi fi mai ușor? Mulțumesc
Salut! A jucat am 13 ani cred un joc pe calculator cu un porc, un iepure si un măgar cred, și erau intr- un castel cu un cavaler. La un moment dat te punea sa spui niște citate cred sau să le corectezi...? (mai mult)
Salut! Credeti ca un Monitor cu panel TN este bun pentru Cs:go? Sau ar trebui sa imi iau unul IPS?
Buna, cum se schimba numele pe 8 ball pool? Acum câțiva ani aveam alt nume pe Facebook si chiar dacă este schimbat de mult numele pe joc tot numele vechi îmi apare. ce as putea sa fac? Stie cineva...? (mai mult)
Salut, am instalat gta 4 si nu merge instalat, practic imi cere data 3 care se afla in folderu DISC 2. Mai exact, nu se poate instala mai departe, nu recunoaste DISC 2, unde se afla fisierul...? (mai mult)
Ce jocuri as putea sa joc cu setarile maxime cu aceste specificatii : I7 2600k 8 gb ram Placa video gt 730 2gb
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!