Salut TPU, am si eu o problema caruia nu- i gasesc rezolvarea, am un laptop predator Acer compus din coponentele urmatoare: nividia rtx 3070 cpu 8g procesor Intel i7 16 ram Display suporta 165hz...? (mai mult)
Pot pune un binds in Beamng Drive pentru Flee la AI pentru a imi fi mai ușor? Mulțumesc
Salut! A jucat am 13 ani cred un joc pe calculator cu un porc, un iepure si un măgar cred, și erau intr- un castel cu un cavaler. La un moment dat te punea sa spui niște citate cred sau să le corectezi...? (mai mult)
Salut! Credeti ca un Monitor cu panel TN este bun pentru Cs:go? Sau ar trebui sa imi iau unul IPS?
Buna, cum se schimba numele pe 8 ball pool? Acum câțiva ani aveam alt nume pe Facebook si chiar dacă este schimbat de mult numele pe joc tot numele vechi îmi apare. ce as putea sa fac? Stie cineva...? (mai mult)
Salut, am instalat gta 4 si nu merge instalat, practic imi cere data 3 care se afla in folderu DISC 2. Mai exact, nu se poate instala mai departe, nu recunoaste DISC 2, unde se afla fisierul...? (mai mult)
Ce jocuri as putea sa joc cu setarile maxime cu aceste specificatii : I7 2600k 8 gb ram Placa video gt 730 2gb
Se întâmplă ceva foarte ciudat pe aplicația Facebook din telefon. Pe orice profil intru, se trimite instantaneu cerere de prietenie. Am dezinstalat și reinstalat aplicația... La fel. Pe laptop și...? (mai mult)
O intrebare pentru gameri, mai bine spus, pentru cei de FS (Farming Simulator). Eu sunt mai nou pe FS si as vrea niste raspunsuri pentru asta. Atunci cand incepi o harta, asa niste recomandari/proceduri...? (mai mult)
Salut, cum faci sa mai joci gta 5 după ce termini toate misiunile? Ca îmi arata genericul și dacă ies din el și întru înapoi îmi da sa fac ultima misiune de pe la mijloc.
Eu folosesc forge pentru Minecraft modat si jocul imi da crash. Cum pot remedia acest lucru? FUNDA
Daca am cumparat pc game pass 2 month si am mc in el pot sa imi pun capa cumva?
Daca fac o plata cu cardul si nu o confirm cu codul de confirmare.O sa ramana neconfirmata? Sau o sa expire plata si nu o sa ma mai intrebe? Intreb deoarece am dat sa fac o plata din greseala si am iesit...? (mai mult)
Cui imi place bus simulator 2023? Mai aveti si alte recomandari de simulatoare de autobuz? Va rog sa fie gratis ps: merge si tir simulator de tir
Primesc link de reactivare cont second life daca are alt e-mail si nu il cunosc?
Unde gasesc map2 in Metin2?
Cum sa imi numesc lumea de minecraft (ceva cool)?
Salut băieți, ce sursă îmi recomandați pentru a- mi ține următoarele componente, mulțumesc! Carcasa Aqirys Canopus Procesor i5- 10600KF 4.1ghz 1200socket Placa de bază / Asus Strix B560-...? (mai mult)
Salut, am mai întrebat pe TPU acum ceva timp de ce nu imi merge gta 5 asa ca o sa zic din nou, mi- am cumpărat gta 5 in urma cu 4 zile, totu bine m- am jucat single player si dupa am vrut sa vad cum...? (mai mult)
Care e jocul vostru favorit (online) si single player? Si ce lv aveti pe steam?
Salutare! Doresc sa achiziționez un laptop de gaming dar nu vreau sa sparg nici casa:)) si as vrea sa cer o opinie sau o comparație între 2 modele. 1. Laptop GIGABYTE 15.6'' G5 MF, FHD 144Hz, Procesor:...? (mai mult)
NVIDIA GeForce GTX 970 Am placa asta vide.o Pe net nu gasesc ce am nevoie. Dacă este bună pentru gameplay am niște jocuri cu o rezoluție foarte bună și sunt destul de mari. Pe YouTube Ramona ...? (mai mult)
Salut, pot sincroniza rgb-ul de la ventilatoarele aqiris de pe un wezen cu placa de baza si cea video? Placa de baza si cea video sunt de la rog strix.
Salut TPU! Vreau să mă conectez pe Steam, dar orice aș face nu pot.Are cineva o soluție?
Credeti ca o sa fie noul joc "EA FC" care apare in septembrie asemanator cu celelalte editii de Fifa? Ma refer la gameplay, jucatori, stadioane, etc
Salut! Am o problema cu FS 22 cand intru pe el si ma joc putin mi se blocheaza si dupa ma scoate de pe el stie careva care este problema?
Se poate recrea asta in GMOD? https://www.youtube.com/watch?v=AmydHpHZOew
Salut TPU, e normal ca incarcatorul de la laptop sa se incinga cand joc jocuri cu el in priza? Multumesc dau funda
Hai salut, azi mi- am cumparat gta 5, am facut primele misiuni totu bine.Am vrut sa joc si pe online, mi- am facut caracteru si la loading screen a dat crash, si asa imi face...? (mai mult)
Ce planuri de viitor ai pe acest server? Idee ceva pentru ragemp? Pentru FBI?
Sunt tare curios daca exista ceva aplicatie pentru android, mai exact ceva asemanator cu "OBS Virtual Cam", nu sa imi transform telefonul in webcam, dar sa schimb camera integrata cu una virtuala....? (mai mult)
Am o problema la fifa 23. In ultimate team, daca joc squad battles imi merge bine controllerul, dar cand intru in online si adversarul atinge mingea, jucatorul meu incepe sa alerge random si nu mai...? (mai mult)
Salut, vreau sa imi achiziționez un oculus quest 2 si vreau sa ma joc pe jocurile pe care le am pe laptop si nu știu daca duce laptop- ul. Trebuie sa ai un pc bun sa duca jocurile de vr? Astea sunt ...? (mai mult)
De unde pot invata sa imi fac setarile cele mai potrivite la PC. Fac gameplay dar am nevoie de setarile potrivite pentru OBS - cu care filmez ecranul, sa se vada clar si sa se miste bine fara lag ...? (mai mult)
Salut, cum pot să creez un joc? Trebuie să știu limbaj de programare? Si pe ce platforma să îl creez, care este varianta gratis, cu bani, cu limbaj de programare sau fără? Am un Huawei fără...? (mai mult)
Salut, acum 2 zile am cumpărat pachetul priority al celor de la Nvidia GeForce now, ieri am primit mail, cu mulțumiri de ma ei pentru ca am cumpărat acest pachet dar când intru in aplicație îmi...? (mai mult)
Nu merge să editez A plague tale innocence jocul, am jucat primul episod am filmat ecranul cu obs studio dar îmi dă eroare pe Sony Vegas și se închide Nu este de la Sony Vegas că pot să editez...? (mai mult)
Buna, când vreau sa ma conectez cu pirate king, îmi bag Facebook, doar ca nu îl ia pe al meu, ci al altei persoane, care o cunosc. Cum pot sa fac sa ma conectez cu al meu din nou doar sa nu pierd ...? (mai mult)
E bun Ryzen 5 4500g cu Gtx 970 pentru FiveM si Cs Go?
Buna TPU! Cum poti sa schimbi modul de joc pe un server de aternos in Minecraft daca eu sunt offline? Dau funda pentru cine ma ajuta
Salut, mi se tot iau luna de lun 2, 74 euro de pe contul meu de card în contul celor de la g2a și as vrea sa știu cum pot scapa de acest lucru... exista un abonament ceva? Unde am selectat fără...? (mai mult)
Cum fac costum din armură pe metin2? Mulțumesc anticipat, FUNDĂ!
Salut TPU! Am un calculator un i5 2500k placa de baza ph8h61 m lx Placa video rtx 560 1 gb 10 gb ram Sursa 500w Cam cate fps voi avea pe csgo? Pe very low duce 70-90
Salut TPU! Am un calculator un i5 2500k placa de baza ph8h61 m lx Placa video rtx 460 10 gb ram Sursa 500w Eu intial avem 20- 50 de framuri fara placa video pe csgo cu placa video cam cate voi avea...? (mai mult)
Salut TPU, recent mi- am instalat Forza Horizon 4, dar am o problema, dupa ce intru in joc imi arata in mijlocul ecranului o imagine cu un controler, iar dupa o perioada de cateva secunde(maxim un...? (mai mult)
Salut TPU! Am o intrebare am primit vac ban pe csgo da chestia este ca eu am pus la vanzare cu 3 zile in urma un skin pe ak47(phantom disruptor)si skinu apare pe piata comunitara(este listat) Daca cineva...? (mai mult)
As vrea și eu sa am mai mulți prieteni pe Instagram Bibi_. fanpage. Love Numu monarch 2011fortnite
Salut baieti vreau sa caut un joc vechi de pe telefon care ma jucam acum 9- 10 ani era despre niste vikingi care se bateau pe barci da jocul avea o grafica foarte buna si era ca un fel de Assassin's Creed...? (mai mult)
Cum fac yang din pescuit metin2?
Pe ce tasta trebuie sa apas sa vb pe fivem?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!