Stie cineva cum pot juca social wars ca nu gasesc nimic nici un site sa-l joc? f
Cum șterg caracterul în jocul metin2? Imi cere un cod, însă nu știu unde găsesc acel cod pentru ștergerea caracterului. Mulțumesc! FUNDA
Ce sa fac daca am lasat prea putin spatiu pentru partitia c.Cum ar trebui sa reinstalez windowsul casa pot sami aleg din nou cat spatiu sa pun pe partiti?
Salut TPU. Am cumparat un PC de pe OLX. Cand fac test in Furmark isi da restart instant dupa ce apas click pe start, in alte momente merge cateva secunde. Am verificat temperatura placii video si a ajuns...? (mai mult)
Ce procesor Intel ar fibun pentru my summer car the long drive scrap mechanic?
Salut. Revin cu o întrebare (de mai bine nu reveneam), mă rog, își aduce aminte cineva de un grup de Facebook, Sfinta Monastire Meoara Ecaterina sau ceva de genu, nu stiu daca chiar a existat sau...? (mai mult)
Daca cumpar bundelul de gta5 ps4 si ps5 imi da jocul sau doar gta online?
Salutare. Am si eu un laptop Acer Aspire care imi face probleme. A functionat ok pana intr- o zi cand a aparut BLUE SCREEN MEMORY MANAGEMENT. Si isi dadea restart mereu si mereu. Apoi la cateva zile,...? (mai mult)
Bună TPU, există vreo aplicație/ site care sa aducă tot sunetul la același nivel funcțional(ă) pe tableta android?, similar cu programele The levelator, audacity, etc. DAU FUNDĂ
Salut TPU! Credeti ca cs ul peste 50 de ani va fi pe pc?
Bună TPU! Am și eu o consolă Nintendo 3Ds. Câteodată mă joc pe ea The Legend of Zelda sau Tomodachi Life, pentru că pur și simplu sunt plictisită. Peste câteva zile, am observat că atunci ...? (mai mult)
Bună TPU, există vreo aplicație/ site care sa aducă tot sunetul la același nivel funcțional(ă) pe tableta android? DAU FUNDĂ
Bună TPU! Am și eu o întrebare: care credeți că e cel mai bun joc Nintendo pentru Wii? Am o consolă Wii și tânjesc de mult timp să îmi cumpăr ceva cu banii adunați în pușculița mea. Totuși...? (mai mult)
Bună ziua:D cine știe pe ce aplicații pot juca ghenshin impact pe telefon în afara de GeForce pentrucă atunci când încerc să mă loghez nu mă lăsa adică? Atunci când dau sa mă conectez la ...? (mai mult)
Bună TPU! Am auzit foarte multe chestii despre aplicația My Talking Angela și nu știu dacă sunt reale. Nu știu ce să cred, așadar vă cer părerea. M- am jucat odată My Talking Angela 2 și am...? (mai mult)
Salut! Credeti ca skinurile de pe cs go vor dispărea in viitorul îndepărtat?
Pentru cei care se pricep configurati mi si mie un pc pentru my summer car, the long drive, scrap mechanic etc
Știe cineva cum pot găsi jucători pe minecraft bedrock? Medita cu harta nu merge deoarece adversarii poarta capuri de mobi în cap.
Merită să creez un joc pentru telefon (android, ios) etc..., iar apoi să îl lansez pe google play? Se câștigă ceva din asta? Eu, nu mă pricep l- a creat jocuri, însă am o idee zic eu destul...? (mai mult)
Mi-am comandat un pc care are I5 2400 de 8gb si GTX 1050TI de 2gb si are 16gb ram, o sa imi duca bine jocurile?
Salut TPU! Am doua intrebari 1. cum se obtin ender eye-ul pe minecraft dungeon? 2. faceti un top cu dlc-uri pentru minecraft dungeon(cu toate dlc-urile in afara de cel cu jungla si endul)
Salut! Am o eroare la un joc pe nume NEED FOR SPEED WORLD...Am instalat un launcher SoapBox si are legatura cu jocul acesta imi da eroarea asta: SERVERERROR_FATAL_ERRORCODE_5 si mai imi trebuie 8GB sau...? (mai mult)
Buna,vreau și eu un generator paysafecard,nu contează de cat, fara survey! Care sa mearga!
Mai joaca cineva Zula? Daca da, sunt in cautare de cartel si colegi de competitive :D
Salut! Daca am Xbox One si vreau sa cumpar jocul GTA 4, este bun codul cheie de la G2A de pe link- ul acesta? https://www.g2a.com/grand- theft- auto- iv- complete- edition- rockstar- key- global- i10000010696010?aid=13348469&er=0b6e3ec3e6ae15e78a87d0fe613b9740&___language=en&adid=GA-...? (mai mu
Salut, stie cineva de ce imi baneaza conturile de pubg de pe platforma steam? Care ar fi motivul? Mi- am facut altul de la 0 si tot m- au avertizat ca folosesc hack... desi am reinstalat windosu am luat...? (mai mult)
Buna seara! Credeti ca in viitorul îndepărtat csul va mai avea rank, medalii?
Salutare TPU! Astăzi am fost trezit de telefonul meu care vibra neîncetat, iar când mă uit pe el erau 2 mailuri de la Steam în limba chineză. Mi- am dat seama imediat ca mi- a fost spart contul...? (mai mult)
Bună TPU! Se poate închide server de la b- zone în acest moment alții persoane nu se mai poate juca pe sa- mp pentru că este vechi jocul în acel moment și va trebui să descărcați mai noi ex: ...? (mai mult)
Buna ziua! Credeti ca peste 20 de ani cs go ul va fi complet diferit de cum arată astazi(gen sa fie optimizat și tot așa), dar gen tot cs sa fie.Credeți?
Salut am ping 20-60 idle și download am maxim 500ms iar upload 2000+ms. Ce să fac să scadă pingul în upload. Mă refer speedtest by ookla telefon s22 ultra dau Fundă
Ma pot juca Minecraft Build battle pe telefon?
Salut.Am in steam 17 e,și voiam sa va spun ce merita sa îmi iau,prime, sau skinuri de 17 e?
Diablo 2 resurrected este greu de jucat?
Salut, cine este interesat de items pentru ninja low lvl cu skin super rar pe ele și bonus foarte bune itemele în jur de 200 won dau pe skin csgo, lăsați mesaj dacă sunteți interesați. Metin2Ro...? (mai mult)
Imi bazaie ceva in casti si apoi mi se inchide calculatorul.Care ar putea fi problema?
Buna seara TPU, o intrebare simpla, ce v-a picat din night market?
Salut! Am si eu o intrebare, nu stiu aca v- ati jucat sau nu jocuri cu mistere cand erati mici. Eu jucam adesea si astfel am invatat engleza. Erau cateva jocuri cu gasirea obiectelor, unul ditre ...? (mai mult)
Buna, vreau sa ma joc gta la televizor. puteti sa-mi spuneti tot ce imi trebuie ca sa pot sa joc? Multumesc :*
Salut... Pun întrebarea asta pentru că încerc de mult timp să- mi amintesc cum se numea o anumită aplicație... știu că a fost promovată de Mikey hash la un moment dat dar acum multi ani. Am...? (mai mult)
Buna TPU! Ce MMO / MMORPG-uri foarte usoare cunoasteti? Am incercat World of Warcraft si Diablo 3 dar nu le inteleg, nu inteleg itemele, ce questuri trebuie sa fac, etc...
Buna! Vreau sa vând un cont de Mobile Legends, are 119 eroi, 436 skinuri, lvl 96 Celestial, unde îl pot vinde și cu cât ar trebui?
Salut,as vrea sa vă întreb dacă pot juca vechiul dead space 1(din 2008) pe emulatoare de ps2 pentru android(ex aether sx2 sau dolphin emulator)
Pot sa imi schimb username-ul in jocul Second Life?
Mi-am instalat ultimul driver de la amd si acum iau crash intr-un joc aproape la fiecare 5 minute, inainte nu luam deloc stiti cumva daca mai pot sa revin la cel vechi?
De ce nu imi merge sa scot haine de pe y pe FiveM
Salut! Am o întrebare.Calculatoarele cuantice sunt cam aproape ca cele clasice, gen trebuie sa îl conectezi la un monitor sau cum!?
Salut TPU! Cum trimit un anumit răspuns automat, la un mail ce are niște cuvinte cheie prestabilite de mine înainte. De exemplu, cum setez ca dacă cineva îmi trimite un mail, în care sa se regăsească...? (mai mult)
Bună, am și eu o întrebare legată de fs22 cine a pățit și știe să rezolve acesta problema. Mă joc pe single player și am niste sere care le- am pus sa vândă automat dar de ieri de fiecare...? (mai mult)
Jocurile de PS4 merg pe PS5?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
RAY întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Arrow
Ai urmarit cu sufletul la gura luptele pentru dreptate ale lui Oliver cu raufacatorii? Hai sa vedem daca te poti numi un fan adevarat!