Bună! Ce beneficii au persoanele care folosesc contul premium second life? Ofer FUNDA, răspunsuri serioase! Mulțumesc anticipat :-)
Cum dau autocollect pe metin2 serverul Onix2 e o combinatie de taste? Deoarece am vazut alte persoane care au un fel de autocollect
Salut TPU. Pentru cei care au auzit de platforma de cloud gaming numita "Chikii", stie cineva daca pot cumpara VIP cu paysafecard sau cu bani google play?
Salut, am și eu o întrebare. Pot să cumpăr minecraft-ul cu paysafecard?
Salut, ce jocuri credeți ca prind acum în România pentru a face vizionari pe yt/tiktok, in afara de mc și roblox?
Salut! Stie cineva daca pot sa platesc cu paysafe chiar daca nu am fonduri suficiente? Vreau sa- mi bag 5 euro in steam dar am doar 25 de lei in contul meu paysafe, si steam imi cere 25, 45 de lei. ...? (mai mult)
Hey TPU! Stiti servere de minecraft din Romania?
Stie cineva cum se numeste un joc mai vechi cu o familie (tata, mama, baiat, fata) si merg intr- o vacanta. Se joaca si din avion, parca si cu masina si iti dadea sa joci cu fiecare membru al familiei,...? (mai mult)
Salut De ce nu merge sa sparg bockuri pe minecraft pe PlayStation 4
Buna TPU! Unde as putea vinde un cont de League of Legends? Multumesc!
Dacă am cumpărat niște jocuri assassins creed de pe computer și am un ps5, trebuie să le cumpăr din nou?
Vreau să mă conectez o aplecați însă aplicația mi se duce la contul cel vechi care l- am șters, "ai fost dezactivata de la contul google" iar la următoarea apare emailul cel vechi dacă vreau ...? (mai mult)
Cati robox primesti de la un card de 50 de euro?
Buna ziua TPU, eu doresc sa imi fac un PC de gaming pe piese cu bugetul de 5000 lei(daca depaseste cu 500-600 lei nu e problema) ce piese imi recomandati în suma aceasta?
Buna, pe ce tasta tr sa apas ca sa pot sa imi dau hainele jos pe fivem?
Memorie Patriot 8GB DDR4 2133MHz CL15 cu ce placă video este compatibilă
Memorie Patriot 8GB DDR4 2133MHz CL15 cu ce placa de baza poate fi compatibilă
Salut, am o problema la incarcarea versiunii Hd la un videoclip pe Youtube, astept de 4 ORE sa se incarce HD- UL LA UN VIDEO DE 20 DE MINUTE, eu filmez cu bandicam, 60fps, 80 quality, full screen,...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb cat de bune si rezistente sunt leptopurile Acer nitro, pe partea de gaming si pe partea de racire, multumesc dau funda
Salut, am făcut o roata de mașina în unity, cum fac sa dispara bila asta alba din mijlocul jantei pentru ca este enervanta... https://imgur.com/a/WgtZsOi
Salut,am un ssd de 240gb sa imi cumpar alt ssd sau sa imi iau un hdd? Ca am probleme cu spatiul si nu am loc pentru jocuri
Cum pot sa stimulez traficul de pe canalul meu de yt? As avea nevoie de putin support de inceput cu acest canal de Youtube. Tin sa mentionez ca fac gameplay- uri la jocuri old but...? (mai mult)
Salut TPU, de curand am inceput gra 5 online si vreau sa va spun ca pe harta nu imi arata nikicq, nici unde sa fac cursele nici heisturile, ce trebuie sa fac sa imi apara? Multumesc dau funda
Atunci cand vreau sa joc orice joc de fiecare data cand apas click (stanga) imi apare windows- ul pentru o fractiune de secunda si chiar imi iese la windows de tot daca apas de mai multe ori repetat. Stiti...? (mai mult)
Va salut, de curand cand sunt la calculator si incerc sa sun pe cineva de pe telefon, in casti se aude un bipait. Precizez ca asta se intampla doar cand sun pe cineva si dupa cand inchid se opreste, ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb voi ce alegeți dintre warzone 2.0 si pubg pe pc? Adica ce va place voua mai mult dintre cele 2 jocuri si de ce, care vi se pare mai tare ca joc!
Salut, puteti sa- mi spuneti cum as putea sa ma joc pe servere private World of Warcraft? Nu prea am inteles daca trebuie descarc un client cu serverul privat respectiv sau sa modific fisierele jocului...? (mai mult)
O idee de un nume bun pentru PUBG? Nu am idei.
Am și eu o problema, am un mouse aqirys polaris wireless la care acum câteva zile am pierdut usb- ul care făcea conexiunea dintre PC și mouse. Nu îl pot gasi, ce pot face ce pot cumpăra ca să ...? (mai mult)
Salut! De unde se poate descarca Counter strike GO și Counter strike 2?
Hai salut, mi-am instalat cs go ul pe un pc cu rx 470 si i7 6700. Faza e ca merge doar 180 fps cu totul pe very low, e normal, ce pot sa mai fac ca sa am mai multe fps-uri?
Salut lume! Azi am intampinat frecvent o problema la PC si anume ca, in timp ce ma joc fifa23, dupa cateva meciuri se inchide jocul brusc, fara nici o eroare fara nimic, pur si simplu se inchide, ...? (mai mult)
Caut prieteni Minecraft survival, creativ pentru orașul meu, scieti id-ul aici sa vă bag în oraș. Versiunea este 1.19.51.01
Știe cineva vreo metoda de a crea un server de minecraft modat dara fără ca toți sa trebuiască sa instaleze modurile?
Salut, am luat hwban pe un server de metin2, cum pot sa-l scot? Daca a mai facut cineva chestia asta ajutati-ma va rog
Sunt interesat de câteva jocuri sau video-uri pe YouTube, ceva între seriile de jocuri Crysis, Outlast și Diablo (acțiune și/sau horror). Aveți ceva idei?
Care sunt preturile pentru cartile abilitatilor pe metin2 Ro?
Cum se scrie tp pe fivem?
Ma ajuta cineva sa iau legătura cu un suport de la steam ca am o problema cu contul?
Am facut 20 de ani si ma simt cam naspa, gen nu ma mai simt tanar si urasc chestia asta si la jocuri nu mai am aceleasi performante ca inainte, am pierdut chiar si de 10 ori, cand aveam 13, 15 ani...? (mai mult)
Am nevoie de un Scripter Pentru Minecraft! Pentru mai multe detalii add Discord : ManeaB#8372
Ați jucat nfs unbount? L-aș cumpăra, dar tare îmi e că e alta porcărie NFS
Salut, pot instala jocuri gen GTA sau Counter Strike pe un laptop Huawei MateBook D14? Are un procesor AMD Ryzen 5 3500U cu Radeon Vega Mobile Gfx și o memorie RAM de 8 GB, dintre care 6, 94 sunt ...? (mai mult)
Salut, am postat acum 5 ore un clip pe Youtube si n- am facut nici macar o vizualizare, clipul de fapt e un shorts despre fotbal, as vrea cineva de aici daca are timp sa se uite macar putin la el? Are...? (mai mult)
Pot juca WWE 2k22 2 persoane pe aceași consola Adică 1vs 1?
Salut, cum pot sa ma conectez pe truckers mp euro truck simulator 2 cu un windows fara licenta?
Salut TPU, ma poate ajuta cineva cu detalii cum sa pun CSGO pe 4:3 fullscreen? Am incercat sa activez optiunea de, , image scaling" dar nu merge, nu o gasesc nici cum iar jocul nu mi se pune pe tot ...? (mai mult)
Am luat VAC pe cs go pentru ca am jucat cu un prieten care nu avea prime si am prins un codat in meci, mai scap de el sau?
Bună ziua. Cel mai bun laptop/pc pentru streamming (obs)? La ce trebuie sa fii atent când îl cumperi? (buget 1.000/2.000 e)
Salut, am o intrebare despre SAMP: Ce este un test-log? Intrebarile si raspunsurile unui test de intrare intr-o factiune?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?