Salut,
Eu am jucat si 4Story si Metin2(ma rog, inca mai joc metin). Prima data am inceput cu metin2RO care m-a lasat cu gura cascata, era prima data cand jucam asa ceva. Apoi, am auzit pe la scoala de un joc pe nume 4Story, mi-am zis sa il incerc si eu...Am jucat si am jucat pana cand am realizat ca este foarte ciudat...Nu am inteles nimic din el si nici acum nu pricep ce vrea sa fie asa de fascinant, intr-adevar este interesant la inceput, pana iti dai seama ca joci de 2-3 saptamani si ai Lv.20.Revenind la Metin, eu si acum joc (Ro, Uk, si private), imi place mult pentru ca are acel ceva care te face sa muncesti din greu pentru a ajunge un Razboinic, Sura, Ninja sau Shaman foarte bun.Multi spun ca este o porcarie de joc, dar in porcaria aia sunt 7 mil. de playeri(pe RO).Joc metin de 5 ani, si nu am devenit dependent cum spun unii, nu stau 24/24 pe metin doar cate 2/3 ore.Iar cei care spun ca este cel mai banal joc, ca devii dependent si ca mai bine ai juca Mario sunt acei copii care au jucat metin si le-a esuat sabia de lv 1 la +1.Deci, nu doar din punctul meu de vedere ci si din cel al milioane de playeri:
Metin2 - 4Story = +∞ - 0
M-am grabit, si la sfarsit am scris milioane de playeri in loc de milioanelor de playeri scuze
Sunt de acord cu tine!
Metin2ro,a aparut primul, are extrem de multi adepti servere destule si chu-ri la fel! E unul dintre cele mai faine MMORPG! FUnda?
O fi aparut metin2 primul, si da are multi "adepti" care stiu sa zica doua 2 propozitii "praf" sau "vezi ca vin cu characterul mare si te bat"(in afara de jocurile dota metin are cel mai prost player base plin de copii fara cei 7 ani de acasa, daca vrei sa te certiti cu unu si sa ii explici ca tu ai dreptate si el nu iti recomand metinul), iar 4 story este o copie wow(o copie foarte proasta de wow), sfatul meu este sa nu joci nici unul dintre ele
EA7AndreiSE întreabă: