Buna ziua! Ma lovesc de urmatoarea problema: am un laptop HP pe care il conectez prin wi- fi la routerul digi model F660RV1. Am observat ca de fiecare data cand laptopul este conectat la retea routerul...? (mai mult)
Salut, caut si eu servere de minecraft bedrock cu romani.
Am o problemă la pc dimineața nu am avut probleme cu pc se deschidea normal dar seara când am vrut să îl deschid a intrat în power saving mode am crezut ca este de la placa video am pus placa de ...? (mai mult)
Hello! Hai sa facem un exercițiu de memorie în scopul satisfacției nostalgiei mele. Acum mulți ani, aproximativ 15, exista o serie de jocuri pe calculator care aveau ca personaj principal un...? (mai mult)
Ma poate ajuta careva sa descarc jocuri cu emulator raw vs smackdown? Platesc prin card
Salut, am cumpărat forza horaizon4 de pe G2A cum îl activez pe stema?
Salut. Nu prea inteleg o treaba, eu am net fix (prin router) si ma logam cu pc- ul sau cu telefonul pe orice site, de exemplu: Facebook, google, maps, unity, steam, etc., imi arata la (securitate/dispozitive...? (mai mult)
Buna, dacă îmi bag buletinul si îmi fac voice chat pe Roblox am șanse după ce l-am băgat sa primesc ceva prin posta ca confirmare sau ceva de genu?
Dorința mea destul de importanta pentru mine este sa mai iau macar câteva titluri de campion cu FC Alinborger, echipa mea la care sunt antrenor/manager in jocul online de manager de fotbal ManagerZone.Intrebarea...? (mai mult)
Salut, știe cineva dacă există ceva program de a traduce automat dialogul în jocuri? Am acces la subtitrări doar că vreau să traducă automat în engleză sau în română fără să folosesc google...? (mai mult)
Cum pot sa fac propriul meu server de roblox pe telefon?
De ce pe serverul privat de Clash Royale (Nulls) nu sa mai făcut update la noua versiune?(cea cu Goblin Queen+multe altele) pentru android...
Salut TPU! Cât durează o lecție demonstrativă de la Școala de programatori Upkid?
Ce joc recomandati pentru un laptop care are lag si in paint?
Salut! De ani de zile, când vreau să mă relaxez, joc Master of Orion 1 sau 2. De câteva zile, nu mai pot să maximizez fereastra în care se joacă. Înainte făceam treaba asta cu Alt+ Enter. ...? (mai mult)
Este ok 300w power supply pentru i7 4770 + gtx1050ti 10gbram ddr3?
Salut, am o problema, joc metin2 și cam la o ora aproximativ după ce intru in client se face lag foarte mult și mă scoate afara. Joc pe laptop și folosesc WiFi și dacă dau disconect la wifi și...? (mai mult)
Salutare, tocmai ce am venit din armata acum o saptamana. M- am reacomodat si pana la urmatoarea plecare vreau sa ma joc ceva pe pc. Am gasit fostul meu sistem in garaj insa nu stiu cat de mult mai face...? (mai mult)
Bună! De ceva timp încerc sa găsesc un joc pe care îl jucam pe telefon prin 2010- 2015 dar nu îl găsesc. Joc consta într- o pasare patrata (asa țin minte) și o bila roz pe care trebuia sa o ...? (mai mult)
Salut, cum as putea sa ma joc Company of heros fara steam? ...Stie cineva?
Hey, cum functioneaza exact un agent in esports? Trebuie sa il platesc si eu sau de asta se ocupa agentia la care el lucreaza? Ca si context am nevoie de cineva sa imi negocieze ceva la contract si am...? (mai mult)
De ce nu-mi merge forniteul?
Dau funda celui care îmi spune cum fac să îmi arate tot caracterul pe call of duty Warzone pe mobil
Salutare, ma gandeam sa ma reapuc de Metin, ma cam plictisesc sincer dar as vrea sa stiu daca mai sunt jucatori, daca merita sa investesc timpul sau mai bine ma uit la iarba cum creste, si daca da,...? (mai mult)
Salut, puteti sa ma ajutati va rog cu un paysafecard care sa aiba 2 lei sau 1, 5 lei, findca incerc sa cumpar un Battle Pass la un joc online care este exact 10 euro, si paysafe imi spune ca trebuie...? (mai mult)
Buna, dacă îmi bag rubux pe Roblox nu vine nimic prin posta? Am văzut ca cere adresa poștala a orașului
Cum fac să îmi repar rutarul. Gen îmi spune că "conectare fără internet/ nesecurisată " mă puteți ajuta vă rog?
Buna, doresc sa îmi bag și eu rubux pe roblox și am cardul meu de bursa, îmi e frica ca dacă îmi bag datele cardului primesc ceva fise prin posta și mama m ar certa ca fau banii pe prostii in ...? (mai mult)
Salut, acum câteva zile am instalat un joc pe ps4 iar după 2 zile am cumparat încă unul de pe ps store și nu se mai instaleaza, scrie încontinuu de 2 zile waiting to install și nici nu apare în...? (mai mult)
Cum pot crea un srver pe cs 1.6 prin wi fi?
Care sunt cele mai bune enchanturi pe o sabie de netherite in minecraft?
Pot conecta doua sau trei mesh-uri ZTE H3601P la un router ZTE F6605R?
Bună ziua! Am cumparat direct de pe PS4 minecraft și acum după ce am actualizat ps-ul când întru în aplicație îmi spune sa îl cumpăr din nou! Ma poate ajuta cineva, va rog! Mulțumesc!
Salut, lucrez la un sv de metin2 si nu gasesc pe nici un forum cum pot modifica ferestrele ce se deschid din taste ex: fereastra pet pe tasta "P" Multumesc frumos!
Salut, știe cineva dacă există vreun program care poate traduce dialogul din jocuri în română?
Salut! Recent m- am reapucat de Warzone si am observat ceva ciudat. Cand obisnuiam sa ma joc warzone inainte (adica prin 2022- 2023) cand gaseam un blueprint pe rebirth spre exemplu mi se salva la respectiva...? (mai mult)
Salutare! Caut jocul acela mai vechi, era stilul lui Zuma Deluxe. Spargeai niste bile si puteai juca in doua moduri, Intr un mod le pueai lua de unde vrei bilele de pe sirul lor si le aruncai unde...? (mai mult)
Dacă am un laptop Asus cu Intel Pentium, HDD de 64 GB și 4 GB RAM, merita sa îl repar punând Intel Core i5 11700KF, SSD 512 GB 16 GB RAM decât sa iau altul nou?
Merita sa schimb procesorul Intel Pentium într-unul Intel Core i5 11700KF, sa pun un SSD de 512 GB și 16 GB RAM la un laptop vechi decât sa iau altul nou?
Salut, când mă joc Forza Horizon 4 pe xbox, îmi apare sus pe ecran o alertă "horizon life sesion found", știe cineva cum o pot rezolva?
Cum sa mergi de pe w si cand spamezi w sa alergi pe gta san andreas, va rog
De ceva vreme caut un joc din copilarie dar nu imi mai aduc aminte numele lui.Singurele lucruri pe care mi le aduc aminte din el sunt ca puteai sa te joci cu 3 personaje diferite si ca doua dintre ele ...? (mai mult)
Salut. De ce imi merg in lag jocurile? Detalii laptop: I5 4210U 1. 70GHZ 2.40GHZ 16 GB RAM SSD
Buna ziua Sunt jucator de Roblox si am vazut ca imi apare o sectiune Played Together unde apar persoane din Romania pe care nu le am la prieteni si cu care nu am avut nici un fel de interactiune Cum ...? (mai mult)
Salut, in windows 11 daca vreau sa trag o poza de pe google pe desktop o pune in stanga sus a ecranului chiar daca eu o trag pe desktop pe mijloc de exemplu sau in orice parte, aproape de fiecare data...? (mai mult)
Salut, am o întrebare pentru cei care au cumpărat ceva de pe G2A, iar apoi au dat retur. În cât timp v-a intrat banii?
Există vreo modalitate prin care să nu apară anumitor persoane tik tok urile pe care le repostez eu? Fără a le șterge din lista de prieteni…
In fortnite poti lua personaje dlc gen deadpool? Ce mai e?
Salut, am cumpărat o cheie de pe G2A pentru Game Pass, am primit emai-ul de confirmare, dar nu și cheia, aceasta poate veni mai târziu?
Vreau un patch cu liga 1 Romania pentru fifa 17 dau funda!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
AndreeaMadalinaAna întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Femei care au scris istorie
Audrey Hepburn, Coco Chanel, Amalia Earhart. Toate aceste femei au scris istorie. Cat de multe stii despre ele?