Bună, 1. știe cineva de ce telefoanele de pe flip.ro sunt mult mai ieftine? Am auzit ca sunt făcute cu piese vechi sau ceva de genul este adevărat? 2. Dacă vreau să- mi iau trebuie să- mi iau...? (mai mult)
Se fac bani frumosi din skinn-uri de pe cs?:)
Cum se vad coordonatele in minecraft daca nu merge f3?
Mi-am luat fs 22 de pe g2a și l-am activat pe site-ul celor de Giant (doar la ei puteam sa îlactivez) șu vreau să mă joc pe geforce now Fs22. Cum pot face asta?
Imi poate recoamanda cineva un PC de Gaming?
Buna seara! Cam câți ani credeți ca o sa mai fie popular cs go?
Salut, ce model de laptop de gaming îmi recomandați până în 1000€? Mulțumesc.
Salut! In afara de mine mai joaca cineva Will Rock in 2023? Caut jucatori pentru multiplayer. Multumesc!
Salut. Era un joc din copilarie de acum aproximativ 16- 17 ani unde erau intrebari de cultura generala puse de un leu intr- un castel. Daca nimereai primeai bani si iti cumparai sabie si aveai un turneu...? (mai mult)
Salut! Puteti sa-mi dati si mie un cod postal pentru Tarile de Jos, nefolosit? Multumesc!
Unde as putea vinde un cont de Steam?(nu as dori sa îl vand online daca e sa mă întâlnesc face to afce cu o persoana pentru a negocia)
Am Xbox one, cum fac sa accept cererea unui prieten sau sa il adaug?
Ce joc este mai bun dintre Assasins Creed Origins, Oddisey sau Vallhala?
Buna ziua. Momentan sunt in Germania și mi am achiziționat o cartela paysafecard dar nu mi- am dat seama că nu funcționează pe contul din Romania de paysafecard. Cine mă poate ajuta cu un cont paysafecard...? (mai mult)
Buna ziua. Aveti idee cum se numeste canalul/seria de minecraft, a unor oameni care se jucau acum cativa ani si care faceau video- uri pe Youtube? Eu doar tin minte ca pe unul il cheama Cunezianu'....? (mai mult)
Salut! Am auzit ca atunci cand iti iei ban pe cs go pentru hack banul este pe tot harddiscul si nu poti sa faci alt cont de steam ca sa te joci. E adevarat?
Salut,se poate scoate/dezinstala modarea de pe un ps4? Dacă da, cum? Mulțumesc!
Salut mi sa suspendat contul de fre fire dintr- o greseala am descarcat o aplicatie pnt costume dar acea aplicatie era pnt alt ceva si n- am stiutva rog din suflet daca se poate sa mi- l debolcati am facut...? (mai mult)
Buna seara! Credeti ca peste 15-20 de ani o sa se mai joace lumea cs go?
Stie cineva unde mai poti juca jocurile ben 10 ultimet alien colectia suprema? sunt 2 sau 3 jocuri in care ai o lista e 10 eroi sau 15 si trebuie sa treci de mapa aia sa iai urmatorul monstru
Salut, stie cineva unde mai poti juca jocurile ben 10 ultimet alien colectia suprema? sunt 2 sau 3 jocuri in care ai o lista e 10 eroi sau 15 si trebuie sa treci de mapa aia sa iai urmatorul monstru
A jucat cineva jocul "Ultima zi pe pământ"? Dacă da, știti cumva ce pot să fac cu aurul, ceasurile și celelalte chestii "mai de valoare"?
Salut, cum as putea mari FPS urile la PUBG mobile, adica telefonul meu duce mai mult decat high, cum le as putea debloca pe celalte vreo aplicatie sau ceva? Telefonul este un Huawei nova 10 cu8 ram ...? (mai mult)
Despre watch dogs2, iti poti customiza caracterul pe offline? Adica sa-ti pui adidasi, bluze, pantaloni, rucsac.
Pe ce tastă vorbesc în Rogue Company?
De ce e TZAR: Burden of the Crown (2000) pe GOG, daca tzared e gratis?
Ce înseamnă comentariu evidențiat pe YouTube? E la fel ca și cum ai primi pin la comentariu sau e altfel? De la cine se primește comentariu evidențiat? Și ce înseamnă mai exact, daca am un...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare... Eu nu ma prea pricep cu discord dar sunt intr- un grup si ne jucam jocuri cateodata doar ca nu stiu daca aveam camera deschisa. Fiindca la camera era selectat "DEFAULT" era camera...? (mai mult)
Salut TPU. Vreau și eu un link de hello neighbor cu toate acțiunile gratis.Dau funda
Caut un joc vechi. Din cate imi amintesc puteai alege din 2 charactere. Unul de putea sa vada prin pereti iar altul nu imi mai amintesc ce facea. Aveai diferite misiuni sa ajungi undeva. O locatie care...? (mai mult)
Am comandat un joc pe Amazon si am selectat Standard Delivery. Cu ce curier imi va fi livrat coletul?
Ajutor mă poate ajuta cineva să îmi spună cum îmi schimb versiunea la jocuri pentru că vreau sa schimb versiunea la GTA 5 cu una mai veche cum pot face asta am PS 3 modat cu hen vă rog ajutați ...? (mai mult)
Hei! Am o intrebare in mod special pentru generațiine cuprinse intre 1996- 2002. Când eram mic, la vreo 9 ani cred, țin minte că eu cu sora mea aveam pe cd un joc. Era cumva ca o poveste pe care ...? (mai mult)
Salut. Când cineva spune ca un anumit joc este făcut în unity, se refera la faptul ca modelele au fost făcute în Blender și apoi importate asamblate + scris cod în unity sau se refera la faptul...? (mai mult)
Am lyat pe ebay un joc si scrie urmatoarele : Feb 20, 2023 8:03am Reavizat - Bistrita 1 of Feb 15, 2023 9:33am Predat la factor - Bistrita OPDC Feb 14, 2023 9:03am In prelucrare - Bistrita...? (mai mult)
Salut. În cazul în care a- și dori poate sa creez un joc pe calculator, cum ar fi bine sa îl fac, in Unity sau în Blender? Am văzut ca se poate asambla și crea destul de bine terenuri și ...? (mai mult)
Buna TPU! am o intrebare se recomanda colectia de Diablo prime evil collection?
Mi-a căzut controllerul de ps4 din mâna și când mișc de el se aude ceva prin el știți ce ar trebui sa fie?
Buna TPU, am o intrebare..ma uit la un serial pe google, , Gray's Anatomy" am ajuns pana la sezonul 7, si de aici a inceput sa nu mi mai mearga subtritrarile in română, imi apare ceva despre Adblock...dar...? (mai mult)
Salut TPU! Am mare nevoie de ajutor! Vreau sa- mi cumpăr piese pentru un nou pc și bugetul e mediu. La placa video am ales un RTX 3060 OC edition iar pentru procesor nu știu ce sa aleg. Prima oara voiam...? (mai mult)
Buna ziua.Am o întrebare.Credeți ca peste 10-20 de ani o s mai fie popular cs go?
Salut, din greseala mi- am dezactivat conexiunea la wi- fi de pe pc si nu stiu cum sa ma conectez.Am cautat pe Youtube multe tutoriale dar in toate oamenii au windows 7 iar eu am windows 10 si sunt pe...? (mai mult)
Cum pot vedea dacă am respins o cerere de urmărire pe insta? Nu îmi dau seama dacă am respins eu sau a retras o, ajutorrrr!
Salut, detin un Laptop Asus Tuf Gaming 505fx, 2. 7ghz cu 3. 7boost, placa video nVIDIA geforce 1060 3gb, processor Amd Ryzen 5 3550h, memorie 512gb SSD, 16GB RAM HyperX 16cl ceva gen. Am lag pe ...? (mai mult)
DAU FUNDA! Ma poate ajuta cineva, cand stau pe pc random, o data, la 5 minute, la 30 dee minute, sau la cateva ore imi iau freez random, am incercat sa scanez de virusi si nu ee nimic, am dat si...? (mai mult)
Salut când intru pe GTA 5 îmi spune că trebuie să am un cont pentru a continua dar problema este că eu nu am un cont și când dau pe nu am un cont mi- se blocează ecranul și nu mai put apasă nimic...? (mai mult)
Exista site-uri unde poți câștiga bani online pe mai multe dispozitive simultan? Și care sunt aceste site-uri?
Salutari! Acum cateva saptamani/luni am vazut un meme pe Youtube shorts care incepea cu " I want tot thank you all for helping me... dupa care arata niste imagini si din cand in cand mai spunea "not you"...? (mai mult)
Buna, de 3 zile nu mi se mai incarca jocul Iron Force pe telefonul meu Samsung S9+ , de fiecare data cand intru in joc se tot incarca dar nu intra in joc. Am dezinstalat si instalat inapoi jocul dar...? (mai mult)
Salutare.Eu am cumpărat jocul Need for Speed Unbound de pe Steam și am luat jocul The Sims 4 gratuit de pe Epic Games Store când era la liber și pe Steam.Ambele jocuri sunt produse de Electronic Arts.E...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!