Salutare.Eu am cumpărat jocul Need for Speed Unbound de pe Steam și am luat jocul The Sims 4 gratuit de pe Epic Games Store când era la liber și pe Steam.Ambele jocuri sunt produse de Electronic Arts.E...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare: cum poti recupera un cont care a fost interzis de tiktok? Daca trimiti rapoarte cu regrete, iti poti primii contul inapoi? Cine raspunde, ofer funda.
Îmi cere pe un site web sa atasez fotografie mai mare de 4 MB. Cum pot face o poza de 4-5 MB când ea are 1.6 MB. Mulțumesc
Are cineva modul rcif 2002
Salut, am luat un laptop Asus, am instalat windows 10 pe el, dar nu merge sa ma conectez la wifi si nici prin cablu, desi pe cealalt laptop merge si pe wifi si pe acelasi cablu? Ce pot face?
Salut tpu.Imi poate cineva explica cum se încarcă controllerul de la Xbox series s? Am incercat cu un cablu usb dar nu merge...
Salut TPU! Aceasta placa de baza Asus PRIME H410M-K R2.0, Socket 1200 este compatibila cu un i3 10100F?
Salut, deci eu in trecut foloseam un cod in cs 1.6 dar special pentru bhop la hns pe langa bhop mai avea si wall cod ul cand m- am reapucat acum de cs(steam on) aveam tot fisierul halflife pe un cd gen...? (mai mult)
Cum pot juca și eu ETS 2 Road to the Black Sea dar direct din Romania in joc? (de pe harta României)Mereu când încep un joc nou mă dă din Ungaria și trebuie să ajung in România plecând dintr-...? (mai mult)
Cum pot juca FIFA 22 din joystick nu din taste?
Salut! Am un canal Youtube cu 248 de mii de abonati, care momental e monetizat cu Adsense. Multi spun ca exista alternative la adsense mult mai bune. Canalul e cu clipuri in engleza. Stiti vreo retea...? (mai mult)
Salut TPU! Cum pot afla data la care mi-am creat contul de steam?
Amd rx 6700 xt sau rtx 3060 ti?
Salut, am cumparat un laptop nou Acer nitro 5, cand am facut teste la magazin, ce- i drept s- a aprins un pic cam greu, tipul de acolo mi- a zis ca e oarecum normal avand in vedere ca e posibil sa...? (mai mult)
Cum pot sa imi sterg contul de 8 ball pool? Ca nu exista optiunea de Delete Account
Salut! Procesorul i3 10105F soket lga 1200 se potrivește doar cu placa de baza soket lga 1200? Sau merge cu soket 1200
Cum pot vinde un cont Mobile Legends MBL?
Imi poat zice cineva sun site bun de descacat jocuri pe pc fara virusi? Funda
Voua va Merge METIN2 RO? Este ora12 noaptea si tot nu a dat drumul la joc apare tot eroare conectare la joc?
Ce servere de world of warcraft mai exista in 2023?
Buna! Am achizitionat un volan Myria MG7418 si nu-mi detecteaza pedalele pe Euro Truck Simulator 2. Ce sa fac?
Hey! Cam prin 2003- 2006 era un joc cu o casuta care arata ca un fel de yahoo mess sau o coala de hartie notepad, nu mai sunt sigura si un caracter care raspundea... Are idee cineva cum se numea?...? (mai mult)
Salut! În Call Of Duty mobile dacă termini într- un sezon pe loc legendar la sfârșit poti să primesti ceva iteme pentru acel nivel? Sunt Grandmaster IV pe Battle Royale, si vreau sa ajung pe...? (mai mult)
Salut, recent am cumpărat această placă video, Placa video GIGABYTE GeForce RTX 3060 Ti EAGLE OC LHR 8GB GDDR6 256- bit și am observat că în timp ce stau pe browser în cazul de față, brave,...? (mai mult)
Jucatori de cs 1.6 am o problema cu cs_ul, mi se deschide, imi arata ecranul negru si dupa imi zice cs not respondig, imi poate zice cineva daca stie cum pot rezolva problema asta? Dau funda
Salut, daca am un prieten pe ps4 si eu sunt pe pc si am un server creat putem juca amandoi pe acelasi server?
Salut! Revin cu aceasta întrebare pentru ca am nevoie de un raspuns. Ce jocuri PvP- PvM îmi puteți recomanda? Fie și mai vechi, însă de preferat unele noi 2023 dacă se poate. Mulțumesc...? (mai mult)
Salut ...am și eu o problema, am un ps4 slim și de curând mi- am achiziționat un Televizor Samsung 50AU7172, 125 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED, Clasa G și nu reda video ..precizez ca tv anterior...? (mai mult)
Salut, merita sa bag 100 euro intr-un joc?
Cum descarc gta san andreas?
Salut! Mă gândesc să îmi cumpăr un Lenovo tb 15 g2 itl i3-1115g4 fhd 8gb 256gb w10pro Dar nu știu dacă poate rula jocuri precum cs go, valorant dau Minecraft, mă poate ajuta cineva?
Bună TPU, e bun laptop ul asta pentru a ma juca free fire pe emulator? Procesor:ryzen 3 3200u Ram:8 gb Placa video:AMD VEGA 3 Laptopul costa 450 lei
Cum pot sa imi iau spaunul la gta v online in alt apartament?
Pentru cei care se joacă Roblox Doors, am 2 întrebări: 1. Când ajungi la Door 52 la "Jeff Shop" și donezi 10 knobs unde ajunge donația? Se folosește pentru a adăuga în joc mai multe actualizări? ...? (mai mult)
Salut, caut scripter fivem. Buzău sau Ploiești Experimentat dacă se poate!
Salut, recent am inceput sa ma joc FiveM, doar ca am intampinat o problema.Totul merge foarte bine cand sunt pe jos am undeva la 100 fps totul e foarte smooth doar ca, cand conduc cu viteza incep sa...? (mai mult)
Bună TPU, vreau sa îmi cumpăr un laptop pentru a ma juca free fire pe emulator, am găsit pe olx un laptop cu următoarele specificatii: Procesor: i5 5300u Ram:8 gb Placa video:Intel hd 5500 Vreau...? (mai mult)
Bună seara, am restricționarea Jo ului pe PUBG (mi-au dat ban) cum aflu pe ce perioada și ce pot face pentru aa îl debloca?
Salut, am cumpărat 2 manete, dar când întru în Fifa cu ele, una funcționează perfect iar cealaltă trage stânga. Joystickul din stanga (ciuperca) trage stanga fara a atinge și nu merg unele ...? (mai mult)
Fifa 13 am stadioanele goale fara suporteri, ce pot face?
Daca am 65 gb spatiu imi intra gta V? Nu inteleg unii spun ca ar ocupa 60gb si cu install undeva la 120, pe mine ma intereseaza sa joc rage mp, dar nu stiu daca imi intra jocul daca am 65 gb liberi...? (mai mult)
Salutare. Ce dezavantaje is la ps4 modat in afara de faptul ca nu te poti juca online? Daca e modat mai merge si cu dvd-uri normale/originale? Mersi
Salut TPU, daca am conectat un cont de free fire la un cont Google cum il deconectez?
Salut, vreau sa conectez unitatea de la pc la televizor prin cablu hdmi, am băgat mufa hdmi din placa video in pc apoi am ales pe meniul televizorului hdmi ul respectiv și îmi apare no signal, aveți...? (mai mult)
Stiti niste servere de minecraft de BUILD BATTLE ce sa fie pe minecraftul crackat? Va rog
Salut! Cum este jocul GTA? Trebuie sa îl cumpăr cu bani ca mai apoi sa îl pot juca? Este ca un fel de SIMS numai ca poți vorbi cu alți playeri? P.S: am mai avut gândul sa îl joc și eu cândva...? (mai mult)
Salut, am un i7 2600k, 8 gb ram, gt 730 ce jocuri bune știți? Fara lag!
În gta 5 poți merge la cinema, ați văzut filmul? Ce părere aveți?
Merge sa iau gta v de pe rockstart si sa il instalez direct pe un stick? Pe internet scrie ca am nevoie de 71gb liber si eu am 64 gb liber si efectiv n-am ce sa mai sterg
Salut,am cumpărat de pe un site gamivo game pass de 2 luni, când bag codul îmi arată acolo game pass de 2 luni și când dau next îmi arată sa bag un card. Ce e de făcut (Nu am card)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Iepurijg întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Savana
Esti fascinat de lumea animalelor din savana? Hai sa vedem cat de multe stii despre acestea!