Bună, am nevoie de ajutor din partea cunoscătorilor de Minecraft. Mi- am instalat acum cateva luni Mineshafter Luncher(versiunea 1.14.1) dar după aceste luni a început să meargă foarte greu laptopul...? (mai mult)
Buna, pe jocul Star Stable o prietena plateste 1 euro pentru star rider, imi puteti spune cum? As vrea mult 1 euro sa platesc si nu 6 sau 13. Daca stiti va rog sa imi scrieti dau fundita.Multumesc!
Salutare TPU, vreau un sfat de la voi, cam ce placa video dedicata s- ar potrivi la un sistem ryzen 5 3400g cu placa integrata vega 11 si 8 gb ram? Sursa o am de 600w. As vrea niste sfaturi cu niste ...? (mai mult)
Salut, am descarcat jocul call of duty 4 : modern warfare si am lag, nu e rau dar deranjeaza, am incercat sa rezolv cu tutoriale de pe Youtube dar nimic. Specificatiile mele sunt I7 2600k 8gb ...? (mai mult)
Salut TPU, dacă pcul meu are o placa video Nvidia, poate sa funcționeze cu un monitor 144hz Free sync premium și dacă da, vor functiona toți 144hz? Cu cablu display port bineînțeles
Stie cineva versiuni romanesti de San Andreas create de romani?
Va salut, mi-am cumpărat un ps5 de la Orange, are garanție doar un an, mi se pare cam puțin, aveți idee dacă pot sa prelungesc garanția și cam cât plătesc?
Salut Tpu.Acum 2 ani am pierdut un cont de Gmail.Nu mai țin minte parola, numărul de telefon este dezactivat iar telefonul vechi nu îl mai am.Stie sau mă poate cineva ajuta la recuperarea acestuia?...? (mai mult)
Hello, Ce jocuri stiti online unde poti conversa cu cineva 1 by 1? Cum era conquiztador inainte. Multu anticipat
Salut TPU! Am o mica problema. Am bagat un hack pe fortnite(aim bot)ideea este ca eu am rulat hackul pe un cont secundar si am luat ban 24 de ore, dar cand intru pe contul principal si intru intr- ...? (mai mult)
Am un ps3 cu gta 5 ajunsesem la misiunea 70 și m-am gândit să îmi resetez PlayStation-ul, după ce l-am resetat și am întrat pe joc îmi dă jocul de la început. Ce pot face?
Salutari, cande eram copil, jucam jocuri din alea pe cd erc press si iubeam la nebunie Clic Si Descopera Nr.2: Leo In Ochiul Ciclonului si mai aveam inca 1 tot cu leo, aveti link ceva sau idee de unde...? (mai mult)
Sunt adevarate miturile alea despre San Andreas? Miturile alea ca a aparut in joc OZN si Bigfoot. Eu ma gandesc ca ar fi moduri alea. Eu joc San Andreas din 2007 si nu am vazut asa ceva in joc
Your application is visible only to the administration, your personal data is secure What is your nickname in the game?* Date of birth:*? mm/dd/yyyy What education do you have? Where do you live?*? ...? (mai mult)
Salutare! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? Astazi am achizitionat un volan de la Myria MG 7418, merge pe euro truck, farming simulator, dar in schimb pe snowrunner nici nu- l detecteaza....? (mai mult)
BUNA! MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS! 1. Am descarcat pes 2021, intru in joc totul bine si pe cand sa intru in meci ma scoate din joc, care ar fi problema?
Ma poate ajuta cineva cu configurarea tastelor pentru Pes 2019? Incerc sa aloc aceleasi taste pe care le foloseam la fifa.Dau Funda. Multumesc!
Nu mai îmi merge gta 5 online de 2 zile, îmi da erori cu rockstar games are unavaible right now și nu stiu ce sa ii mai fac. Știti cum as putea sa rezolv?
Salut! Cât ar costa minim un laptop care să suporte GTA 5? Dar și ONLINE, asta în cazul în care dau de jucători cărora le place să bubuie mapa! :))
AJUTAȚI -MA VA ROG, E URGENT. DAU FUNDA GRASA. Am instalat o versiune Minecraft pe beta dar nu îmi place și vreau să-i scot, dar nu mă lăsa. Și îmi zice să dezinstalez aplicația. CE FAC?
Va rog niste placi video gtx sau rtx pentru placi dde baza mici, placi de marime ca gt730
Salut, ma joc metin 2 gx si sunt la inceput.De unde fac rost de bulgari de gheata? Multumesc.
Stie cineva ce ssd sata 3 este bun pentru gaming de 1tb?
Salut,care mouse e mai bun de la glorious model O sau D pentru gaming? si care are cel mai mic low click latency
Buna! Poate sa- mi dea cineva un cont de animal jam? Eu am avut acum multi ani unul si nu mai stiu numele de utilizator. Ma gandesc sa cumpar membership dar nu vreau un cont de la 0 M as bucura enorm ...? (mai mult)
Salut TPU: Imi poate spune si mie cineva cum pot rezolva pixelarea excesiva de textura pe Fivem? Despre asta este vorba. https://www.youtube.com/watch?v=jEgNLAMDFiw&ab_channel=NedelcuEmil
De cati bani am nevoie pentru a- mi alimenta contul bancar bt Rădăuți (am card de debit visa classic), pentru ca i- mi expira la sfârșitul lunii(mai am 1 $ în cont)? Și dacă îl pot alimenta cu...? (mai mult)
Salut TPU, sunt un mare fan al jocurilor din ediția "plants vs zombies", iar recent mi am cumpărat "plants vs zombies Gardena warfare 2" am o mare problema cu acesta deoarece nu merge să joc online...? (mai mult)
Salut, caut pe cineva (16+) sa stie sa scripteze un sv de cs 1.6 mod zm, costurile le acopar eu
Salut, tocmai ce mi- am cumparat xbox game pass ultimate card de pe net pentru ca era mai ieftin. Am bagat codul si toate datele de la card ce mi le- a cerut si stau de 30 de min sa se incarce dar nu ...? (mai mult)
Poti sa platesti pe Epic Games cu PaySafe in Dead by Daylight?
Salutare, la Stumblegays am incercat sa achizitionez ceva din shop, dar la moneda imi apare GHS in loc de RON si imi da eroare cand vreau sa efectuez plata. Stie cineva cum sa fac sa imi apara RON ca ...? (mai mult)
Buna, am un card la banca Raiffeisen Bank și vreau să bag bani pe un joc, cum pot sa fac? Multumesc
Era un joc vechi cu un iepure care trebuie sa salveze lumea. În afara de Jazz rabbit. Care era? Din pufuleti gusto?
Cum mă conectez cu un alt cont de Fortnite pe PS4? Am cumpărat un cont cu anumite skinuri, și nu știu cum să mă conectez cu acel cont, că de fiecare data când intru in joc îmi intră pe contul...? (mai mult)
Are cineva aplicația Winner- Tournament Maker App? Daca da, cum poți face sa vezi statisticile jucătorilor? Îmi apar doar statisticile echipelor dar nu și statisticile individuale ale jucătorilor,...? (mai mult)
Salutari! Caut pe cineva cu care sa ne jucam ceva online. Sa ai varsta minima de 14 ani. Nu conteaza daca esti fata sau baiat. Te rog, numa LOL si fortnite nu :)) Lasa mi discord-ul tau.
Cum fac de trimit spinuri in Coin Master la cineva pe care nu-l am la prieteni pe Facebook si nici in joc?
Salut, am și eu un volan Logitech Formula Vibration și atunci când întru în ets2 și apăs pe un buton de pe volan o ia razna cursorul în drepta merge singur, cum pot rezolva situația?
Îmi ziceți și mie dacă merge stumble guys pe Windows 7 pentru că pe steam zice că trebuie Windows 10
Am un volan Logitech g 29 și nu mai primește comenzi și nici nu îl pot calibra in Logitech hub? Ce pot sa fac să meargă?
Nu știu cum se face screenshot pe jocul stumble guys, ma ajutați?
Salut TPU, doresc sa- mi cumpăr un abonament Xbox live gold și aș vrea să știu dacă pot plati prin paysafe, daca cumpăr o data abonamentul trebuie să îl plătesc în fiecare lună obligatoriu?...? (mai mult)
Salut! Am o intrebare. Am un a 30s si are 64gb si 4gb ram si e cam plina memoria de stocare 38, 1 si na merge putin tel mai greu, daca i- as lua un card de memorie de 64 gb sau 128 gb ar functiona...? (mai mult)
Salut, am un calculator puțin slăbuț (i7- 4790 cu gtx geforce 680 2gb 16gb ram 224 gb pe Local Disk c Și 2Tera pe Local Disk). Doar ce am reinstalat Windows- ul și eu ma joc doar fivem, înainte...? (mai mult)
Nu găsesc unele jocuri in app drawer (sau in bara de căutare), dar când intru la setări (manage apps) îmi apare aplicația/jocurile instalate+ și pe magazin play. Cum aș putea readuce aplicațiile...? (mai mult)
Salut! Am și eu o problema cu Car Parking de exemplu, fac schimb cu oameni de mașini și când sa vad masina pe care am primit-o nu îmi pare, gen nu primesc nimic.
Vreau un nume de samp.
Salutare.Cum pot sa găsesc un cumpărător pentru un cont de brawl stars?
La ce strat se găsește diamante în crafting?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
Sawarekh întreabă:
Adrianxhx întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Inchisoarea Ingerilor
Te numeri si tu printre fanii filmului de succes Inchisoarea ingerilor? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!