am o intrebare pentru cine joaca woozworld ce culoar de par arata mai bine pe innocent face? fundita
Salut, am o mica problema, deci joc wow pe servere private si nu stiu pe care sa il aleg multen wow(se fac dungeonuri, battlegrounduri si la lvl mic, seamana putin mai mult a wow original si are mult ...? (mai mult)
Am si eu o Intrebare Cum fac Sa Imi iau haine De politist La gta san andreas?
Joaca cineva Lady Popular si e un lv. mai mare? Daca da atunci uitati id-ul meu:ioana_ner.Vreau sa va cer sa ma treceti cel putin lv. 7.
Am auzit pe counter stricke de bhop-uri.Ce sunt si cum se folosesc? p.s. Puteti sa imi dati cateva?
Am instalat Minecraft pe xp am instalt placa video si java. Si cand veau sa intru in joc apare si dupa nici o secunda dispare si nu mai apare nimic. Va rog frumos un raspuns eficient
Cum dau update la placa video.Am nividia geforce GT 540M. FUNDAA
Stiti niste jocuri cu fotbal in afara de fifa si de pes?
Am o problema, un prieten are 30-6a FPS la Minecraft iar eu am 12... Ce pot sa fac, in afara de optifine
Salut lume...am o intrebare cum pot sa merg incet cu masina la gta san andreas adica ca o masina normala in joc.De mers stiu cum dar sa conduc nu Va rog ajutati-ma ..Raspuns castigator fundita
tocmai am descarcat fifa 13 si cand intru in meci iese! imi puteti spune de ce si cum as putea rezolva problama?!
Care este codul de dezarhivare la fifa 13?
Cine doreste sa se inscrie pe http://www.neobux.com/m/v/?rh=436F6A6F6341647269616E ma inscriu si eu la el. O zi buna! Multumesc!
Va rog dati-mi si mie un server de SAMP RPG romanesc sau englez, pe 0.3e ID de yahoo: theloup_garou@Yahoo.com
Mi-am luat jocul prototype ( 1 ) Si vreau sa arunc oameni de pe cladiri... Dar nu vreau sa ii arunc de pe click stanga... Vreau sa ii las sa cada in jos. Pe ce apas? :)
Recomandati-mi o imagine pentru fundal dekstop( ceva frumos/un animal/un peisaj). Ofer FUNDA!
Dau cont lvl 110 pe mt2 ro speed cu urmatoarele:arma gm pose+9 itm bune am si doant 10 euro in el pe cont mt2 ro, mondial, stil contactati-ma la id urmator : andy_ndr_eu
Salutare TPU, am si eu o intrebare..cam ce este mmohut? este o firma care creeaza jocuri mmorgp? cum este si blizzard sau gameforge? funda..si daca este asa pe mmohut.com la games list de ce se afla si...? (mai mult)
va rog niste idei de nume pentru Counter Strike dar in engleza :D
Buna imi puteti spune de unde sau cum pot downloada jocul governor of poker 2. Am incercat de la multe siteuri si de fiecare data cand incercam sa ma joc ori sa bloca ori nu era tot jocul doar cateva...? (mai mult)
De curand mi s- a stricat mouse- ul, mai exact un a 4tech x718 BK ce nu mai opereaza bine click stanga, da singur click de multe ori, etc. As vrea sa achizitionez un mouse nou, unul bun care...? (mai mult)
Sal, TPU, acum 1 zi am instalat windows 7 home premium 32 bit. Problema este cu jocul Minecraft care imi da o eroare: Bad video card drivers. Am incercat tot felul de metode cu update driver...dar tot...? (mai mult)
Voi ce jocuri jucati la pc? Ideii va roog! :o3 Funda! :***
Joaca cineva Power Soccer? Ce parere aveti despre el
Cum fac sa mearga mai repede si mai bine jocul Euro Truck Simulator 2 adica sa nu mearga sacadat? PC- ul meu : Windows 7 Home Premium Intel(R) Celeron(R) CPU B800 @ 1. 50GHz ...? (mai mult)
Cum pot opri sunetul de la pc, care imi apare atunci cand deschid o fereastra?
As avea nevoie de o comunitate mai noua de Conter-Strike!
Daca am uitat email-ul ( sau numele avatarului)pe care am facut un cont pe IMVU si stiu parola pot sa imi aflu email-ul(numele avatarului)?
Ce e turbo boost si in ce consta? cu ce ma afecteaza?
pai am o mica problema...am descarcat cu USB pozele de pe telefonul meu..in calculator dar nu le gasesc! Nu stiu unde s- au salvat sau daca s- au salvat! :( va rog frumos sa imi spuneti pasii cum...? (mai mult)
Vreau un cont de metin2 earth de lv 1 plizzzz repedeeee
Cum schimb conquiztador in limba engleza? funda!
Salu TPU. Stiti Metine (PVP) misto fara modati? Daca da, ziceti-mi si mie.
Merege gta iv pe : procesor Intel Core2Duo E7400 1.8ghz 4 gb ram -hdd 80 Gbytes -placa video Nvidia Geforce GT 220 de 1Gb
am si eu un telefon LG BL- 44JN, as vrea un cod ca sa se auda (melodiile). Asi vrea codul direct sau siteul de unde il pot lua Mersi. DAU FUNDA SI ASTEPT RASPUNSU CAT MAI RPD (scz...? (mai mult)
De ce la san andreas imi da gta_sa.exe sttoped workyng? ma enerveazaaa
Pentru cei care stiu metin am o nelamurire: cum sa fac un set universal? Nu stiu vin puse bns. Ma poate ajuta careva? Dau funda! Multumesc!
Sall all! Dati-mi siteuri de mt2 full pvp fara mt2 hammer! Dau funda:D
Ok, majoritatea dintre voi a auzit de jocul "Minecraft". Dupa cum stiti multele mele intrebari sunt legate de el Am rezolvat cu problema despre java dar s`a ivit una noua : Eu cu cine sa...? (mai mult)
De unde pot downloada cs 1.6 si sa mearga daca puteti sa'mi dati si un tutorial..cu pasii de instalare ar fi perfect;)funda
la lolpbe cand intru mi se blocheaza..nu merge nimic sa fac in fereastra aia...de ce? ma puteti ajuta sa rezolv asta? multumesc
Salut night elf rogue sau human rogue? (cataclysm 4.0.6) P.S. care e mai buna in pvp si de ce?
Sistemul meu este: Processor : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2. 00GHz 1.99 GHz Installed memory (RAM): 4.00 GB System type: 32- bit Operating System As vrea si eu un joc bun si gratis...? (mai mult)
Sunt costicuta strengaruta mamaliguta si am o intrebare: mai merita PS2 in 2012 (2013)? As fi vrut sa achizitionez o consola ps2 in decembrie anul acesta, de craciun pentru a juca jocuri clasice, gen...? (mai mult)
Caut sv de samp foarte bun va rog frumos sa ma ajutati
Buna TPU am o problema cu cs- ul......eram pe un server si am primit EXTERMINATE- mai inseamna si Destroy? cand vreau sa intru in cs zice Fatal Error- (Wad file decals.wad doesn't have WAD3 id)si nu pot...? (mai mult)
Cine stie un cod de cs care sa mearga si pe windows7 cel mai bun dau funda asa ca grabiti-va:P
Salut am o problema si incerc sa o rezolv de 2 zile am un computer HP dc 7800 si am luat o placa video nVIDIA gt 220 4gb rami procesor core 2 duo 2.33 am instalat placa video merge totul perfect dar nu...? (mai mult)
Noroc! Am descarcat o salvare pentru NFS Carbon, pe care am pus- o in My Documents - > NFS Carbon. Problema e ca atunci cand intru in joc si vreau sa intru in aceasta salvare imi cere sa ma conectez la...? (mai mult)
Cum sa istalez CD-ul 2 la gta 4
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Furnicuta000 întreabă:
ioan18 întreabă:
Anonim20000000 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!