Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 25 Februarie 2025 sunt:
Salut TPU, cati dintre voi ati avut cd- uri cu jocuri, in copilarie? Caut si eu de ceva vreme un joc care il jucasem in trecut tot asa pe un cd vechi care avea scris pe el un pachet de jocuri dar 2 era...? (mai mult)
Salut TPU, am un laptop HP și îmi merge în 30 fps în cs go și minecraft, ce pot sa fac? Acestea sunt specificațiile HP Laptop 15- db1xxx LAPTOP- MHOLO309 AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega...? (mai mult)
Salut, joaca sau a jucat cineva de pe aici EU4? Daca da, spuneti- mi si mie cum trimiti trupele spre teritoriul pe care vrei sa- l ataci, ma chinui de 2 ore..Am dat atac dar nu sunt in stare sa trimit...? (mai mult)
Am assassins creed primul pentru xbox360 nou si imi zice mesajul "disc is unreadeble". Am incercat sa il sterg de praf dar face tot la fel.
Daca nu mai stiu datele de conectare pe avakin life ce fac? Am trimis email la Avakin si imi zice ca am prea multe conversații deschise, va rog urgent.
Salut, cum as putea face rost de prime gratis pe cs go sau de niste skinuri?
Eu prefer sa bag bani in jocurile video nu o sa imi convina niciodata sa ma joc pe gratis. Voi ce părere aveti?
Pot configura PS5 și în romana?
Salut Tpu.Stie cineva daca o tastatura de gaming wireless 60% fara cablu si un mouse tot wireless merg conectate la xbox one? Pentru fortnite sau pentru alte jocuri?
Salut. Mi- am cumparat jocul Football Manager 2023 pe PC si l- am descarcat pe Microsoft Store. Intrebare : De ce nu pot juca Football Manager 23 pe Microsoft Store pe PC sau cum as putea sa schimb platforma...? (mai mult)
Bună, mai sunt persoane care se joacă stardoll? Daca da, hai sa ne jucam impreuna) da am 16 ani :)) e ok numele: alealesia11 si inca ceva, stiti cum fac modele gratuit?
Dacă fac un Paysafecard de 100 de lei și vreau să cumpăr un joc de 85. 98lei pe ps4 cât la sută o să se ia comision?
Jocul cu ursuleti se numea Aldo Bears.Pe un patrat mare impartit in mai multe patrate mai mici apareau ursuleti care clipeau stanga dreapta, trebuia sa- i aliniezi pe culori in functie de ce iti dadea...? (mai mult)
Am cumparat farming simulator 2017, l-am instalat, totul ok deschid jocul, intra in joc cateva secunde apoi ma scoate afara, de ce? Ce pot face?
Salut! Cand descarc un joc de pe Steam, viteza de descarcare urca pana la 70 chiar si 80 mb/s ( nu mbps), dar dupa cateva momente scade foarte rau, si abia prind 20 mb/s. Tin sa mentionez ca nu am nimic...? (mai mult)
Salut TPU! Cred 90% ca mi-am luat HWIND. Ban pe fortnite adica, ban pe o componenta, acea componenta este hardiskul pentru ca am testat cu un alt hard si mere. Cum fac sa scap de ban pe acel hard?
Salut, caut si eu un gm sa ma ajute la server de metin2 ca vreau sa imi deschid
Buna ziua! Ce windows recomandati pentru jocuri, win 8.1 sau win 10? Din cate am auzit win 10 e mai lent decat celelalte windows-uri.
Buna ziua. In jurul anilor 2000 era un joc pe pc cu niste ursuleti, mai stie cineva cum se numeste si unde il pot gasi? Multumesc
Cum se joacă FIFA 22 de pe ce butoane dai pase, șutezi și alergi îmi puteți spune? Nu mai e că la FIFA 2007, 2008, 2009 și nu îmi place. Și de ce nu merge schimbate setările la controale...? (mai mult)
Am o nelămurire, vreau să ii cumpăr starter pack- ul în stumble guys cu 15, 99 RON fiului meu pentru a lua stumble pass- ul premium din această lună. După ce bag datele de pe card îmi cere...? (mai mult)
Game.co.uk este un site bun de cumparat jocuri?
Salut. Care ar fi cel mai bun program de făcut modele 3d? Blender, Zmodeler, maya, etc... Și cam care ar fi diferența dintre aceste aplicații? Pana la urma, ma gândesc ca toate aplicațiile...? (mai mult)
Am roblox pe Windows 10 și când intru pe un joc mă dă afară, ce să fac?
Ce este mai bun sapphire pulse rx 5600 xt sau msi mech rx 5600 xt oc?
Buna, caut o aplicație asemănătoare cu gforce de la Nvidia sa pot juca jocuri din steam, cunoașteți ceva aplicații?
Buna TPU! Am o întrebare! - dacă îmi cumpăr pes 2021 Barcelona edition (e mai ieftin nu de alta) inainte de a- l cumpara îmi trebuie jocul original prima data, pentru ca cel standard e mai...? (mai mult)
Salut! Imi poate spune cineva de ce imi arata cand intru la dxdiag ca sistemul de operare este pe 64 de biti (am windows7 pe 64) si cand dau la display imi zice la CURRENT DISPALY MODE ca e pe 32 de...? (mai mult)
Salut, am o problema pe cs go, nu mi se aude microfonul. Am incercat toate chestiile posibile, nu merge. Pe orice altceva, Facebook, skype, steam, discord merge iar pe cs go nu.
Buna! Vreau sa imi achizitionez un laptop pentru a juca sims 4. Ceea ce imi doresc eu de la laptop este sa ruleze bine jocul, fara sa se blocheze, sa suporte toate dlc urile si sa descarc mods si ...? (mai mult)
Bună, am nevoie de ajutor din partea cunoscătorilor de Minecraft. Mi- am instalat acum cateva luni Mineshafter Luncher(versiunea 1.14.1) dar după aceste luni a început să meargă foarte greu laptopul...? (mai mult)
Buna, pe jocul Star Stable o prietena plateste 1 euro pentru star rider, imi puteti spune cum? As vrea mult 1 euro sa platesc si nu 6 sau 13. Daca stiti va rog sa imi scrieti dau fundita.Multumesc!
Salutare TPU, vreau un sfat de la voi, cam ce placa video dedicata s- ar potrivi la un sistem ryzen 5 3400g cu placa integrata vega 11 si 8 gb ram? Sursa o am de 600w. As vrea niste sfaturi cu niste ...? (mai mult)
Salut, am descarcat jocul call of duty 4 : modern warfare si am lag, nu e rau dar deranjeaza, am incercat sa rezolv cu tutoriale de pe Youtube dar nimic. Specificatiile mele sunt I7 2600k 8gb ...? (mai mult)
Salut TPU, dacă pcul meu are o placa video Nvidia, poate sa funcționeze cu un monitor 144hz Free sync premium și dacă da, vor functiona toți 144hz? Cu cablu display port bineînțeles
Stie cineva versiuni romanesti de San Andreas create de romani?
Va salut, mi-am cumpărat un ps5 de la Orange, are garanție doar un an, mi se pare cam puțin, aveți idee dacă pot sa prelungesc garanția și cam cât plătesc?
Salut Tpu.Acum 2 ani am pierdut un cont de Gmail.Nu mai țin minte parola, numărul de telefon este dezactivat iar telefonul vechi nu îl mai am.Stie sau mă poate cineva ajuta la recuperarea acestuia?...? (mai mult)
Hello, Ce jocuri stiti online unde poti conversa cu cineva 1 by 1? Cum era conquiztador inainte. Multu anticipat
Salut TPU! Am o mica problema. Am bagat un hack pe fortnite(aim bot)ideea este ca eu am rulat hackul pe un cont secundar si am luat ban 24 de ore, dar cand intru pe contul principal si intru intr- ...? (mai mult)
Am un ps3 cu gta 5 ajunsesem la misiunea 70 și m-am gândit să îmi resetez PlayStation-ul, după ce l-am resetat și am întrat pe joc îmi dă jocul de la început. Ce pot face?
Salutari, cande eram copil, jucam jocuri din alea pe cd erc press si iubeam la nebunie Clic Si Descopera Nr.2: Leo In Ochiul Ciclonului si mai aveam inca 1 tot cu leo, aveti link ceva sau idee de unde...? (mai mult)
Sunt adevarate miturile alea despre San Andreas? Miturile alea ca a aparut in joc OZN si Bigfoot. Eu ma gandesc ca ar fi moduri alea. Eu joc San Andreas din 2007 si nu am vazut asa ceva in joc
Your application is visible only to the administration, your personal data is secure What is your nickname in the game?* Date of birth:*? mm/dd/yyyy What education do you have? Where do you live?*? ...? (mai mult)
Salutare! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema? Astazi am achizitionat un volan de la Myria MG 7418, merge pe euro truck, farming simulator, dar in schimb pe snowrunner nici nu- l detecteaza....? (mai mult)
BUNA! MA PUTETI AJUTA CU UN RASPUNS! 1. Am descarcat pes 2021, intru in joc totul bine si pe cand sa intru in meci ma scoate din joc, care ar fi problema?
Ma poate ajuta cineva cu configurarea tastelor pentru Pes 2019? Incerc sa aloc aceleasi taste pe care le foloseam la fifa.Dau Funda. Multumesc!
Nu mai îmi merge gta 5 online de 2 zile, îmi da erori cu rockstar games are unavaible right now și nu stiu ce sa ii mai fac. Știti cum as putea sa rezolv?
Salut! Cât ar costa minim un laptop care să suporte GTA 5? Dar și ONLINE, asta în cazul în care dau de jucători cărora le place să bubuie mapa! :))
AJUTAȚI -MA VA ROG, E URGENT. DAU FUNDA GRASA. Am instalat o versiune Minecraft pe beta dar nu îmi place și vreau să-i scot, dar nu mă lăsa. Și îmi zice să dezinstalez aplicația. CE FAC?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Invictusman2025 întreabă:
Mihaa22 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O s?- ?i zic cum vad eu situa?ia.Te n?eleg fiindc? ?i eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani ?i m- am distan?at de el ?i el...acum regreta dar degeaba, ma ?in ct mai departe de...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
ncrederea se pierde cel mai u?or ?i se castiga cel mai greu. P?rin?ii t?i au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie s? vad? c? nu mai faci acelea?i gre?eli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam, parintii...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?