Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 2 Decembrie 2024 sunt:
Salut. am si eu o problema cu steamul. am dat a intru in steam si am vazut ca isi face update. ok ...am lasat sa isi faca treaba. dupa ce s- a terminat de facut, am dat sa intru in steam si imi deschide...? (mai mult)
Salut TPU, am un laptop Lenovo Ideapad 5 Pro, si am varsat apa pe el din greseala. Am sters imediat, am inchis laptop- ul, si acum l- am deschis si vad ca functioneaza normal. Am cautat pe net si am...? (mai mult)
Bună ziua, am un monitor BenQ xl2411, și are doar dvi pentru suport 144hz, și am achiziționat un cablu dvi în ambele capete, și tot nu merge, ce as putea face, sau ce cablu dvi ar trebui sa...? (mai mult)
Salut mi sa suspendat contul de free fire ce pot face să-l recuperez
Salut, mi-am luat ban pe gta 5 online de pe epic games ce pot sa fac? (e permanent)
Salut! Recent m-am pus pe Digi, la internet. Internetul merge super bine la download si upload, max 900mbps. Doar ca, in jocuri, acel ping este foarte mare, nu stiu de ce. Stiti ce as putea sa-i fac?
Salutare TPU, sunt in căutarea unui joc mai vechi din vremea copilăriei, din păcate i- am uitat numele, dar pot da detalii legat de gameplay. Erau niște extratereștri micuți albaștri in niste...? (mai mult)
Bună, exista vreo modalitate safe de a juca un joc de windows/mac/linux pe xbox sau pe android (Samsung)? Ceea ce vreau sa instalez este practic un visual novel de pe Itch.Io (se gaseste si pe steam)
Stie cineva cum se schimba limba la Rome 2 Total War? E in rusa si vreau sa o schimb in engleza. Multumesc
Salutare! A facut cineva de curand cerere de indexare a unui site : https://lenjerie- hotel.ro, la Google Search Console? Eu de 10 zile inca nu am primit un raspuns.Mentionez ca am cont inregistrat pentru...? (mai mult)
Salut, am o asa problema cand vreau sa intru in GTA 5 online imi da mesajul asta in joc You are attempting to access GTA Online servers with an altered version of the game. Return to Grand Theft Auto...? (mai mult)
Ce părere aveți despre like bot de pe telegram? Se pare ca trebuie sa vizualizezi clipuri de pe tok tok și ești plătit pentru asta. A încercat cineva?
Salut TPU. Recent am primit de la cineva din UK o consola PS4 cu mai multe jocuri. Problema principală este la GTA V. Am CD ul cu jocul in varianta 'premium', dar nu pot sa ma joc online. Țin sa menționez...? (mai mult)
Cat costa apa young pe metin2 tara romaneasca?
Salut TPU. Ce fel de laptop de gaming imi recomandati pentru GTA 5 pana in 2500 Ron?
Pot deranka din silver 1 la unranker? Ca vreau sa devin unranker si vreau sa stiu daca se poate daca pierzi mult
Salut cine joaca raid shadow legends sa imi spuna si mie cum inviti prieteni pe joc ca sa ei premiile de la referral program sau ce trebuie facut dau funda celui care imi zice
Se pare ca jocul anului de aceasta data este Elden Ring, s- a batut cu GOW Ragnarok, pentru locul 1. Nici god of war nu mi s- a parut mai prejos, mi se pare mult mai bun decat cel din 2018, pacat...? (mai mult)
The Forest sau The Long Dark? (1-0 pentru The Forest de la mine)
Buna ziua, mi- am downloadat Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 4 pe PC gratuit de pe un site dar merge in slow motion, nu merge sacadat deloc dar merge foarte lent cand sunt in story missions, cand...? (mai mult)
Bună ziua. Nu înțeleg ceva Am încercat sa I trimit mesaj cuiva pe Facebook pana acum vreo luna îmi apăreau msj cu bulina transparenta și sageata. Acum îmi apar cu bulina albastra și sageata...? (mai mult)
Buna la toti mie imi spune asta cand dau f11 la lunar client pe versiunea 1.8.9 imi spunea asta : CRASH-260a9df5-bc83-4c7b-9ad0-931c19066c4b
Salut! Vreau sa joc pubg mobile pe laptop, fiindcă am laptopul mai performant ca telefonul, pot deci sa joc și cu cei ce joaca pe mobil? Și este o diefernta mare, e mai greu pe laptop? MERSI!
După ce instalez Valorant pe win 11, în bara aia de jos îmi apare iconița cu galben de la valorant guard și când apăs pe ea îmi apare ceva cu secure boot.Ce să fac? Am umblat prin bios, dar...? (mai mult)
Salut! Vreau să deschid un site unde lumea să publice mituri, povesti de groază și mitologii ( strigoi, demonii etc) și poată fie evaluată de public. Ce tutoriale recomandați? Ce site- uri m-...? (mai mult)
Îmi recomandați și mie un PC? Suma sa fie între 4500-5000
Salut! Mi am instalat si eu jocul Bully Scholarship Edition si intru in joc totul merge bine si de exemplu nu dureaza cateva minute sa ma joc si imi i au crash brusc. Oare ce poate sa aiba care ar fi motivul...? (mai mult)
Vreau și eu intrebarile și răspunsurile de la mafii pe Gta / Samp, dau Funda.
Sal ce PC îmi recomandați? Sa aibă suma de 4500- 5000. Și vreau să vă mai întreb ceva. Atunci când îmi cumpăr un PC de pe eMAG sau de pe orice site îmi vine doar procesorul acela nu? Gen ...? (mai mult)
Salutare. Din nestiinta am apasta optiunea, , uita aceasta conexiune, , la una dintre retelele WIFI la care ma conectam, pe laptop. Acum nu ma mai lasa sa ma mai conectez deloc, chiar daca introduc...? (mai mult)
Salut am o întrebare din câte știu gta 5 are 79 misiuni eu sunt pa misiunea 75 și am nevoie de ajutor hai sa va explic problema. La un moment dat știți ca avem o misiune sa omoram pe Trevor Michael...? (mai mult)
Ce jocuri noi au mai aparut foarte interesante? cum credeti ca va arata un ps6?
Salut! Daca am Fs19 de pe eneba si nu ma lasa sa ma joc multiplayer, care ar fi problema?
Salut! Am achiziționat de pe eneba Farming simulator 19, dar nu ma lasa sa ma joc multiplayer, știți care ar fi problema?
Salutare TPU, stie cineva cum pot juca FlatOut2 pe GameRanger, fara sa-mi apara eroarea :,, This game session is no longer available. '', in Flatout2?
Salut TPU! Cer o parere sincera. (Chiar daca probabil voi fi injurat.) Credeti ca ar prinde sa fac gameplay- uri cu jocuri horror si sa le subtitrez in Romana? Acesta este primul video: https://www.youtube.com/watch?v=ZMyNXuA9wk4 ...? (mai mult)
Salut, vreau să iau un ryzen 5 5500 însă nu știu dacă își face treaba cooler-ul stock, în câte grade ține procesorul în gaming?
Daca anulez abonamentul xbox gamepass ultimate, cand o sa vreau sa-l cumpar din nou nu o sa mai pot?
Bună, Era un joc anime în care tu erai o fată la un nou liceu și acolo te- ai întâlnit cu un fost coleg ( Ken parcă) și mai erau doi tipi unul blond care avea o sora ce nu te suporta și unul...? (mai mult)
De unde pot cumpara un cont de steam cu date de recover sa fie sigur? Dau funda
Salut, de câteva ore îmi apare acest mesaj când vreau sa fac o depunere din contul paysafe, știți care ar putea fi motivul? Folosesc contul de paysafe pentru depuneri la pariuri, depun sume destul...? (mai mult)
Salut vreau sa-mi iau configuratia asta si nu stiu cate fps uri o am pe FiveM, doresc un raspuns de lacei care detin aceasta configuratie. I3 10100f Si GTX 1650 4gb
Salutare, stie cineva de ce pe sistem de operare nou, jocurile din Epic games library lipsesc? Lipseste si pe pc diferit si cont diferit, am incercat fiecare solutie de la ei si nimic, in anumite momente...? (mai mult)
Buna, am activat ieri din greșeală un serviciu Fonigames cu plata. Am trimis mesaj la nr 1255 cu textul STOP PLAY iar apoi am primit un mesaj ca cererea pentru a anula abonamentul PLAY a fost acceptata.In...? (mai mult)
Ce jocuri multiplayer jucati sau recomandati?
Salut! M- am hotarat in perioada asta sa- mi iau un XBOX Series S. Am inteles ca aici e nevoie de cv gamepass si nu stiu daca e nevoie pentru toate jocurile sau asa.Am auzit dar nu stiu sigur ca jocurile...? (mai mult)
Bună, imi puteți recomanda joc de Fermă in limba romana? Mulțumesc
Salut,tocmai mi-am găsit vechiul laptop și am un i3 4005u 8gb RAM și o placa video AMD Radeon r5 m330 și mă gândeam daca duce FIFA 14 chiar daca i3 are o frecventa mai slabă. Multumesc
Care este modul de vieti pe care il au youtuberii pe lowlife smp?
Cum se numeste modul de vieti pe care il au youtuberii pe lowlife?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Zeitatile Greciei Antice
Stii cine este Zeus sau ce simbolizeaza zeita Afrodita? Dar ce reprezinta zeul Eros? Haide sa afli cat de multe stii despre zeitatile Greciei Antice!