Intru in GTA 5 si imi da crash, cum rezolv? Am incercat toate metodele de pe Youtube dar degeaba tot asa imi face
Salut TPU, am o întrebare, ce mod pot sa îmi instalez pe telefon pentru Stumble Guys? Am încercat Kipas Guys dar în ultimul update s- a buguit și am nevoie de alt room ce include costum room. Adică...? (mai mult)
Despre jocul samp, cum creez un alt cont care sa fie pe alt ip? Totul pe același PC?
Salutare! Am cumparat un stick bluetooth hama cu vreo 60 lei si l- am conecat la pc impreuna cu un controller de xbox360 modelul nou. Singura problema este ca atunci cand intru in fifa imi ia comenzile...? (mai mult)
Salut TPU... De ce îmi merg jocurile greu... Am 8 GB DDR3, AMD X5, windows 7, pci video Nvidia gtx 730.....rog să îmi spuneți de ce merge cateodata sacadat.
Salut, vin cu o întrebare pe scurt: Poți juca GTA V FiveM pe PS 4?
Merita sa mai cumperi Fifa 23 pe ps4? Am auzit ca merge greu
Cum adaug un tren pe metro mania roblox? Deci, stiu cum sa fac dar nu pot sa fac. Jocul imi zice ca TRAIN SPAWNED ILEGALLY, cand el se spauneaza la depou, normal, fara sa fie pe alta linie sau ceva...? (mai mult)
Bună! Vin din nou cu o problema, poate ca unii dintre voi știți, însă de ceva timp, jocul The sims 4 este gratis. Mi l- am instalat, însă nu îmi permit sa cumpăr și dlc- urile/mod- urile ...? (mai mult)
Salutare, imi poate recomanda si mie careva 1-2 jocuri cu misiuni 2021-2022? Shootere cu misiuni...ms mult!
Salut TPU. Dețin un pc cu următoarele specificații. GTX- 1650, I5- 10400f, 16GBram, GDDR6, 4Gb pe placa video. Cam cati ani o sa mai ruleze la performante decente titlurile următoare? Adică ...? (mai mult)
Deci. Cine poate sa imi dea si mie 2 miliarde de coins pe Hypixel Skyblock? Numele meu este GrenadeAgent dati-mi /visit si dati-mi banii. Va multumesc mult daca se poate.
Salut! Caut developer pentru server de cs:go. Acesta sa fie matur, cinstit, pregatit pentru orice problema, muncitor, sa coopereze si sa raspunda destul de rapid, sincer, dedicat proiectului si...? (mai mult)
Va salut Gameri! Ia ziceti a mai fost cineva bannat pe origin sau EA? Credeti ca e permanent sau cat va tine interdictia asta?
Salut TPU! Am un volan de gaming Logitech g29 și de azi, brusc, nu a mai mers, se aprinde beculetul acela și clipește încontinuu, driverul îl citește, dar nu funcționează. Ce pot face?
Salut, caut un scripter ce sa mă ajute cu un nou gen de server de SAMP in Romania. Și voi prezenta ideea mea, desigur munca este voluntară. Momentan nu îmi permit să plătesc dar sper sa mă susțină...? (mai mult)
Am primit o oferta de schimb pentru un calculator sa- l dau la schimb cu ps4, problema e ca eu sunt din alta zona de unde este ps4, cum pot proceda ca sa nu primesc teapa? Trimitem amandoi coletul la...? (mai mult)
Am si eu o problema cu ps 3 ul meu portul unde bag cablul de la ventilator care il racea s- a desprins de placa de baza sau ce o fi si acum cand il deschid se inchide dupa cateva minute, vreo chestie ...? (mai mult)
Salutare, stie cineva cum pot opri majoritatea proceselor care ruleaza in fundal?
Am nevoie de cod pentru pirce of crystal
Salut TPU...ce jocuri știți asimilat cu Deshonored?
Salut, pe placa video și pe monitor am intrare dvi cu 24 de pini iar eu am un cablu dvi cu 18 pini, oare se potrivește?
Salutare! De curand mi am achizitionat jocu Outlast de pe Steam si nu am cea mai buna configuratie pentru a rula jocu cu setarile Normale si 60 fps, pentium e5400 ddr2 4gb Intel g33/34 256 mb Din ...? (mai mult)
Bună! Am primit un video pe un dvd Cum îl pot deschide pentru al vedea pe calculator? Nu merge să îl văd Și țin minte de la școală că trebuie să bag o setare ceva dar nu mai țin minte...? (mai mult)
Salut! Vin cu o problema, după cum știți, jocul de baza Sims 4 este acum gratis pe origin și EA. Însă pachetele/modurile sunt încă la un preț destul de ridicat. Am încercat multe metode, însă...? (mai mult)
Buna. Am fost acum ceva timp prieteni pe Facebook si Messenger cu o tipa.Dar intre timp, m- a șters din lista de prieteni de pe Facebook. De ce o vad ca fiind activă, atunci cand intra pe Messenger?...? (mai mult)
Salut, daca imi iau un paysafe de 25 de euro si vreau sa-i ii bag in steam care va fi diferenta pe care va trebui sa o platesc?
Salut, doresc să achiziționez placa video GTX 750 (GV- N750OC- 2GL) însă nu știu în câte FPS- uri mi- ar rula World of Tanks cu grafica pe mediu. Componentele calculatorului: 10gb ram i5- 3470...? (mai mult)
Salut,mă numesc Andrei și am un server de Minecraft survival. Cine vrea sa joace sa lase un comentariu. Reguli:-fara înjurături -fara pvp organizat -nu dat foc la case TNT etc
Salut TPU, am o intrebare, cum se da refound la o achiziție de membru pe YouTube?
Salut! Am un volan Logitech G27 și nu se calibreaza cum trebuie (când îl bag la pc se învârte stânga/dreapta), dar când întru în ETS2 în loc de 900° are vreo 40°(în setările de la device...? (mai mult)
De Craciun, va reduce G2A Microsoft Flight Simulator 2020?
Salut! Prieteni eu astazi am primit un cadou gen un fel de voucher sau card nu stiu cum ii zice dar e un fel de bon de paysafe de 25 ron si vreau sa stiu si eu la ce aplicații sau jocuri il pot folosi....? (mai mult)
Joc free fire pe bluestacks 5 doar ca in joc am lag chiar si pe low. Configuratia pc- ului este urmatoarea Windows 10 home 3 GB ram Intel core 2 duo e8400 3.00Ghz Placa video Nvidia Geoforce GT...? (mai mult)
Merge un i5 3350 3. 3ghz cu un msi armour gtx 1060 6gb?
Buna ziua. Sunt nedumerit cu privire la o tema de licenta care are urmatorul nume "Aplicatie AR pentru automotive in Unity", ce inseamna practic, un joc 2D pe telefon cu masini? Asta doresc eu, sa...? (mai mult)
Salut TPU. Stie cineva in legatura cu Freepik, as dori sa fac niste creati cu niste imagini! Si as plati un abonament de 15 dolari pe luna! Dar nu stiu daca sunt bune, daca sunt fara drepturi de autor,...? (mai mult)
Salut. Apare cumva gta san andreas 2 stiti ceva? Am vazut un video acum cateva zile si asa pare
Trebuie să retrag niște bani de la un joc și nu- mi trimite banii dacă nu vizio ez 60 de clipuri în 24 ore. Îmi poate spune cineva unde găsesc aceste clipuri?!?!?! Se pare că toate jocurile pun...? (mai mult)
Salutare prieteni! Am nevoie de un program la liber pentru înregistrat voce, cât mai profesional posibil în modul liber, pentru computer. Mulțumesc frumos!
Buna tuturor. Vă rog, sa îmi spuneți și mie care joc activity este cel cu și despre sex?! Vreau să îl dau cadou. Mulțumesc
Am un gtx 1660 SUPER dar cand ma joc de exemplu ets2 pe Task Manager imi utilizeaza placa 100%. E normal sau poate fi altceva? Mentionez faptul ca nu tin nimic deschis in timp ce ma joc
Salut TPU, am o problema. Am cumparat o placa de baza: https://www.pcgarage.ro/placi- de- baza/asus/prime- h310m- k- r20/ Si imi trebuie un procesor si o carcasa dar nu stiu deloc unde sa gasesc...? (mai mult)
Știe cineva de ce nu îmi apare în forza horizon 4 opțiunea pentru volan am opțiunile pentru tastatura și controler dar pentru volan nu?
Am șters fornite din ps 4 pentru ca nu mai merge bine, l-am reinstalat dar tot nu ma lasă să mă joc.Care poate fi cauza?
O parere despre o diferenta de genul: Daca cumpar o placa cu pci 4.0, cat de mare va fi diferenta daca o pun pe o placa de baza de 3.0 sau 4.0? Diferenta in fpsuri, performanta, asa in general. Pentru...? (mai mult)
Salut. Ce fifa imi recomandati la fel de fain ca varianta din 2007? Mai mult de 2014 nu ma tine laptopul si nici varianta asta nu imi place
Vreau sa îmi cumpăr un pc cu : Gtx 1560 4gb, i5 10400f comet lake și 16 gb ram In cate fps uri ar duce GTA V, Rdr2, Cs go, Rock league (la o calitate destul de ridicata )
Salut! Vreau sa ma conectez la o lume LAN pe Minecraft si cand intra pe server imi apare ca si cand n- ar fi nimic in jurul meu, stau in aer si nu ma pot misca. Aveti idee care ar fi cauza si cum se poate...? (mai mult)
Acum minim 10 ani, jucam un joc cu pioni, dacă picai intr o pătratică inaintai câțiva pași, in alta te dădea înapoi cu câțiva pași.La un moment dat scria "Condorul ataca" și era o pasare...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LauraElenaS întreabă:
Sawarekh întreabă:
sabin89 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!