Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Cum să câștig robux gratis fără să- mi dau adresa de e- mail sau nr. de telefon sau fără să mă înscriu la diferite grupuri? Dacă se poate să- mi recomandați vă rog un joc în care câștigi...? (mai mult)
Salutare. Pe scurt, am un server de minecraft, un smp mai exact, unde ma joc cu niste prieteni si recent am facut si un server de discord unde persoanele pot aplica pentru a intra. dupa cateva zile ...? (mai mult)
Bună, am un laptop Asus aspire, și i- am uitat pinul de deblocare, acum nu mai pot intra pe laptop, ce e de făcut? Noroc ca am laptopul înregistrat pe alt nume și asa pot intra, dar pe contul...? (mai mult)
Știți de ce nu pot juca gta v pe un PC potent care l ar duce? Joc 15 min, deci nici nu pot trece de prima misiune și îmi da err_d3d_gfx. Ceva de genu. Am încercat toate fixurile. Jocul nu e piratat...? (mai mult)
Buna am o problema cu GTA5 - ul online mai exact cu auto- shoppul, inainte de a avea problema imi venea regula masini la reparat. Acum de vreo luna nu mai primesc nici o masina la reparat. Am inteles...? (mai mult)
Salut,cu ce procesor as putea face upgrade fara sa schimb placa de baza? placa curenta este asrock a320m-dgs,procesorul curent este ryzen 3 2200g
Sulut, stie cineva un site unde pot citi manga "Hunter x hunter" in romana?
Ps4 pro mai e bun?
Salut tPu, , dacă am un calculator bun foarte bun de gaming și am un fel de frame dropuri doar în gta 5 sau fivem, de la ce poate fi? Pe gta online nu am gen sunt nu sunt chiar frame dropuri dar se...? (mai mult)
Noroc TPU! Mi- am gasit un volan Myria MG7402, cand l- am pus in calculator sa ma joc Euro Truck Simulator 2 mi- l detecta ca un mouse, am incercat si pe San Andreas sa conduc dar imi tot nimerea prost...? (mai mult)
Mi se blochează PS3 când intru pe el, știți de la ce poate fi?
Ce jocuri filosofice cum e Deus Ex mai stiti? In afara the The Talos Principle
Salut TPU! Mai nou mi- am cumparat o placa video gtx 1650 si intampin o problema la montare, eu pana acum am avut placa video integrata pe procesor, si nu cred ca am acel cablu de ALIMENTARE SUPLIMENTARA...? (mai mult)
Mai joaca careva Samp?
Salut TPU! Am și eu o întrebare. In primul rand nu mă înjurați, pentru că eu inca mai joc cs 1.6 in 2022, dar vreau sa va întreb, daca aș cumpăra jocul asta de pe Steam când eu pot sa îl...? (mai mult)
Eu vreau sa îl învăț pe fratele meu sa joace fortnite pe PS4, dar îmi arăta să mă conectez la PlayStation network deși înainte mergea să mă joc și fără să mă conectez la toate...? (mai mult)
Daca sunt Intr un meci de cs go și am ip ul unui prieten și îi pic netul îmi pot lua ban ceva?
Salut. Pot cumpara pe g2a cu card paysafe cu lei pe el?
Hi Am o placa video cu directx 10 (pc secundar) si vreau sa bag valorant, dar primesc eroarea ca trebuie 11, este vreo cale de a rezolva (9800 gt) (Nu intenționez sa ma joc, vreau doar sa modific...? (mai mult)
Bună! Asta este o întrebare despre un joc, Untitled Goose Game. Ca să joc în Multiplayer, trebuie să mai folosesc un mouse? Sau cum funcționează?
Salutare TPU! Va rog dacă știe cineva dacă este posibil, la un pc sa conectez doua casti de gaming diferite și sa setez sunetul sa se audă simultan în ambele perechi. Mulțumesc anticipat.
Salut, Ma interesează un joc pentru android gen, sa intru in el sa adun resurse sa construiesc, cu ferma cu orase ...sa nu trebuiasca sa stau in el in permanență si sa nu fie pay tot play.
Hello TPU, este bun acest laptop pentru cs:go? https://altex.ro/laptop- asus- m415ua- eb143- amd- ryzen- 5- 5500u- pana- la- 4- 0ghz- 14- full- hd- 8gb- ssd- 512gb- amd- radeon- graphics- free- dos-...? (mai mult)
Salutare, Stie cineva un bot de discord cu trivia asa cum era pe Mirc in trecut, adica cu intrebare si raspuns si cine raspunde mai repede la intrebare... Nu TriviaBOT ala in care iti pune sa alegi...? (mai mult)
Salut tPu, dacă am un gtx 1650 și ating în jocuri pana în 75 de grade la placa video e ok? Gen doar pe minecraft cu ultra shader m- am uitat la temperatura și am văzut ca era 75 în alte jocuri ...? (mai mult)
Salut, TPU am făcut o mare greșeală, am instalat un joc left 4 dead 2 și mi- a dat o eroare și m- am uitat la tutorial și am dezactivat din manager adaptor de afisaj sau ceva de genul îmi amintesc....? (mai mult)
Salut. Dețin un cont de Epic Games cu Gta 5 când a fost gratis și un cont de Rockstar Games pe care am cumpărat GTA V. Vreau s- a- mi iau un Xbox series s și sunt curios dacă ma pot conecta cu unul...? (mai mult)
Un laptop bun pana in 1500- 1700? Am găsit acest laptop si pare ok, alte păreri? https://www.emag.ro/laptop- acer- aspire- 3- a315- 23- cu- procesor- amd- ryzentm- 3- 3250u- 15- 6- full- hd- 8gb- 256gb-...? (mai mult)
Bună ziua, am o problemă de 3 săptămâni cu câțiva viruși în calculator și nu pot să scap de ei, practic nu mă mai lasă să folosesc nici măcar o comandă, să instalez absolut nimic până...? (mai mult)
Am un Laptop Gaming Asus Tuf F17, 16 gb RAM, Nvidia Geforge gtx1060 4 GB, i7 din August anul trecut si merge super bine pana in luna mai anul acesta.Deci care sa fie problema de imi merg jocurile sacadat...? (mai mult)
Salut, am o mica problema! Cunoscătorii stiu ca acum pe Mc(minecraft) trebuia sa migrezi contul pe Microsoft. Eu aseară l- am migrat și aveam un cont de Microsoft cu un profil pe mc dar nu aveam mc...? (mai mult)
Optimizare SEO - Cine stie sa faca SEO profesional? https://ppcmarketing.eu/optimizare-seo-cluj
De ce atunci când mă joc Roblox și scriu ceva pe roblox chat, uneori literele îmi sunt înlocuite cu semnul hashtag? De exemplu, dacă scriu "Vorbește cineva română", îmi apare "Vorbește ######...? (mai mult)
Caut o echipa de CS GO sau niste jucatori de cs go ce cauta si ei o echipa. Daca aveti o echipa ce cauta membrii dati un mesaj: ch1riac_marius pe insta
Salut! Cand vreau sa dau remote play de pe telefon la xbox (pe aceeasi retea de wifi cu xbox ul) merge dar pe date mobile 4g nu, NAT type e pe open si uPnP e enabled… Imi spune ca a putut sa gaseasca...? (mai mult)
Buna, cum pot folosi miscarile corpului real, in unreal engine 5 ca animatie pentru un caracter... intr- un joc 3D? Stiu ca este posibil cu green screen si senzori dar cred ca doar pentru film, ...? (mai mult)
Unde este sediul poliției din gta sa?
Are careva idee daca pot gasi un CD cu gta 5 pentru calculator? Si daca da, necesita internet pentru a- l instala? Adica Gta 5 simplu, ofline pentru ca am o conexiune foarte slaba la internet si nu- ...? (mai mult)
Buna, am gasit pe Facebock acest desktop la 850lei, mi se pare ieftin, oare sa fie in regula la pretul asta asa de mic, ce parere aveti? Procesor : AMD Ryzen 5 1600X Six Cores Placa de baza : MSI...? (mai mult)
Salut,tocmai mi-am descărcat GTA San Andreas pe android și când intru pe joc îmi scrie "download failed because you may not have purchased this app"ce pot sa ii fac?
Ajutati- ma va rog, stiti jocul acela free fire, când încerc sa ma conectez îmi spune eroare, login failed, please try logging out first, imi puteți spune de ce îmi arata asa și ce pot face, va...? (mai mult)
Doresc si eu un svfille metin2 pvp-farm gratis pentru test / dau funda
Bună seara. Vă rog să îmi spuneți dacă știți cum se numește jocul...era un joc cu o bilă roșie ce se putea juca pe calculatoarele de la școală. Într un capitol din joc știu ca bila roșie...? (mai mult)
Buna ziua, am gasit pe Facebock acest desktop la 850lei, mi se pare ieftin, oare sa fie in regula la pretul asta asa de mic, ce parere aveti? Procesor : AMD Ryzen 5 1600X Six Cores Placa de baza ...? (mai mult)
Salut! Ce jocuri sunt populare acum pe android? Printre ele sunt sunt și jocuri noi?
Salut, am și eu o întrebare, as vrea sa îmi cumpăr ps 4 cu jocuri pe cd...și vreau sa știu dacă ma pot juca jocurile alea dacă nu conectez ps la wifi
Daca schimb un ssd de 250gb si pun altul de 1tb cum transfer datele de pe cel de 250gb pe cel de 1 tb daca eu am doar un slot de m.2 si am ssd-ul de 250gb si cel de 1tb e tot de m2
Salutare.Am si eu fifa 22 cumparat de pe origin si de cateva zile imi face figuri: intru in joc selectez profilul dau enter si dupa ramane imaginea pe albastru.Se aude muzica in joc si atat. Mentionez...? (mai mult)
Salut, am instalat aplicația fameup pentru a câștiga niste bănuți. Mă întrebam cum funcționează eu am dat la afaceri dau cereri și nu se întâmplă nimic ce pot face pentru a îmi accepta cererile...? (mai mult)
Salut, am o intrebare legata de PS4. Detin un PS4 slim si mi- am achizitionat abonamentul PS+ , am pus la instalat Valhalla dar dupa ce s- a terminat, si am dat sa joc, dar problema era ca imi cerea...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?