Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 4 Decembrie 2024 sunt:
Am vrut sa intru in Gta 5 si zice ca nu se gaseste steamapi.dll ori a fost pus in carantina, si nu pot sa intru in joc nu stiu unde sa intru in ce setari ca ma ia capu daca nu rezolv sa pot sa intru in...? (mai mult)
Bună TPU, pentru cei care aveți Fivem ( pentru gta 5 ) nu știți cum pot schimba sexul caracterului? Adică pe fiecare server pe care întru îmi da doar caracter de baiat. si faza e ca nu știu cum...? (mai mult)
Hey, credeți că e rău sa pui la profil o poza cu tine pe rețele sociale sau site-uri etc?
Buna ziua ajutati-ma va rog sa aleg unul din aceste procesoare i5-8400 sau ryzen 5-2600 multumesc.
Este sigur să descărcați jocuri de pe net ca de pe acest site - https://counter-strike-download.net/ (exemplu)
Salut incerc sa deschid ceva jocuri si am asa eroare 0xc00007b ma puteti ajuta cum sa rezolv ca la tutoriale m-am uitat dar nimic nu m-a ajutat
Salut TPU, am un HDD extern de 1.5TB, eu creau sa dau reset la windows- ul meu, am multe chestii salvate pe HDD, si am o intrebare, daca scot HDD extern din pc, si dau reset la Windows, si bag inapoi...? (mai mult)
Am un laptop Asus Laptop ASUS A540LJ și recent nu mai mergea bateria, am cumpărat alta noua și acum incarca foarte greu doar până la 50%.ce as putea sa ii fac?
Am intrat acum cateva luni pe un site pe care puteai comunica cu un robot cu inteligenta artificiala. Robotul nu era cine stie ce daca aprofundai discutia. Cunoasteti vreun site cu un astfel de robot cu...? (mai mult)
Salut TPU. Doresc un laptop cu placa video 3050 ti sau AMD RX 6600m. Procesorul fiind un ryzen 5, bănuiesc ca ar face echipa mai buna cu o placa video AMD. Asta și scriu ei în descriere ca împreună...? (mai mult)
Salut, merită sa dau minecraft si gta 5 pe rdr2 si grand turismo sport?
Buna, am luat premium stumble pass in stumble guys si am luat toate bonusurile, inclusiv optiunea de a imbratisa jucatorii, insa cand dau pe customize nu- mi apare niciuna. E o chestiune de timp sau...? (mai mult)
Salutari, as vrea sa fac un cadou un smartwatch, imi puteti recomanda un ceas sa fie bun?
Salut, știe cineva un scaun confortabil (nu contează prețul). Intreb asta pentru că stau mai mult la PC din cauza activității pe care o fac.
Buna, de mult timp jocul crazy wheel of fortune a incetat sa mai functioneze.Nu stiu cum sa fac.Ma puteti ajuta? Multumesc.
Salut TPU! Am o problema cu TLuncher-ul, vreau sa intru cu un prieten pe un server de minecraft si nu ma baga pe server. Imi spune ca nu sunt autentificat cu Minecraft.net. Ce as putea face?
Bună TPU, am nevoie de puțin ajutor eu sunt incepatoare pe Lioden și nu imi permite să pun întrebări de aceea am ales să o fac aici.Am revendicat două leoaice din explorare și cred ca asta este...? (mai mult)
Buna seara. La jocul FIFA 22 imi apare verifying games files si nu stiu ce sa-i fac. Ma poate ajuta cineva? Joc FIFA 22 pe PC si va rog mult un raspuns
Vreau sa-mi dati niste nume misto de canale de Gaming pe YouTube. Vreau sa ma apuc de gaming si vreau nume de canal misto. Nu o sa fac numai Minecraft. Astept Raspunsuri
Daca o placa de baza are mai multe frecvente suportate și am rami de o frecvență și procesorul de o alta frecventa merge?
Salut. O intrebare am... Pe PC pe Facebook puteam sa postez la story, de asemenea mai postam la story si de pe telefon, acum mai nou merge sa postez la story de pe telefon iar la PC cand incarc poza...? (mai mult)
Salut, mă poate ajuta cineva cu un nume de scenă pentru Garena free fire?
Buna, stie cineva cu se numeste jocul acela vechi de pe Facebook in care ai un trib pe care trebuie sa- l dezvolti si sa explorezi imprejurimile in timp ce le oferi oamenilor mancare, odihna etc.L- am...? (mai mult)
De ce pot juca GTA 5 Online daca nu am PS Plus? Functioneaza dar nu am PS Plus si nu inteleg de ce. Am cautat pe internet mai multe informatii si peste tot scria ca trebuie sa ai cont PS Plus sau un card...? (mai mult)
Hei TPU, se poate juca FIFA 23 pe TV și dacă nu ai consolă (XBOX, PS 4/5, Nvidia)? Există vreo alternativă?
Salut! Cum pot face un server de cs1.6 sa joc cu prietenii? Tot am incercat si nu merge
Am mai facut niste sub- domenii la site niste pareri, poate va ajuta :) Oficialul: https://bloody.epizy.com Convert valuta: https://bloody.epizy.com/exchanger Joc flappy bird: https://bloody.epizy.com/flappy/ ...? (mai mult)
Salut, ce FIFA sa- mi cumpar pentru PC? FIFA 21 sau 22? Intreb asta pentru ca pe Xbox nu prea gaseam playeri pe FIFA 22 si pe 21 gaseam mai mereu. Dar imi e frica sa nu- mi iau teapa si cei de pe 21 sa...? (mai mult)
Salutare tuturor. Tocmai am cumparat un pc refurbished si am o problema de rezolvat. Cei de unde l- am cumparat raspund foarte greu. Cum inchid luminile colorate de la ventilatoare? Am observat pe Youtube...? (mai mult)
Salut TPU! Acum câteva zile am cumpărat un PC cu o placa video AMD Radeon HD Graphics 5700 și trebuie schimbată evident, voiam să știu ce placă video să îmi iau dacă am o placa de baza GA- 970A-...? (mai mult)
Deci aș vrea să știu ce placă video s-ar potrivi la o placa de bază GA-970A-DS3P și la un procesor Fx 6300 6 core
Salut! Cum vi se pare ușor cu tastatură+mouse, controller de ps4/5 sau xbox pe fifa?
Salut, ce valabilitate are un abonament de playstation 4 care nu a fost utilizat?
Am vazut pe tiktok ca e un baiat care vinde conturi de paypal de ex cu balanta de 50 de euro pe 50 de lei, am vorbit cu el la telefon si pare legit intr- un fel, cred ca daca ar da teapa s- ar feri sa...? (mai mult)
Salut, mi-am cumparat FIFA 22 de pe steam si cand ii dau ‘play’ mi se deschide prin Origin, ma conectez si in librarie imi arata ca e gol. Ce ar trebui sa fac?
Buna ziua! Asi dori sa stiu daca procesorul i3 3240 3, 4GHz, Ivy Bridge, LGA1155 se potriveste cu placa de baza Acer Q65H2-AM, multumesc!
Salut, daca am cumparat FIFA 22 de pe steam si cand ma conectez imi cere prin Origin, oare nu pot sa fac cumva sa-mi vad prietenii de pe Xbox?
Bună, caut un joc, destul de vechi, nu știu cât de popular a fost la vremea lui (eu il jucam prin 2010, dar sigur era mai vechi), erau mai multe jocuri de tip puzzle, era in limba romana, imi...? (mai mult)
Hey TPU! Când eram mai mic era un joc cu iepuri colorați care trebuiau salvați. Tu erai un tip într- o navetă și chemai iepurii cu un morcov la un teleportator, iar dacă salvai un procent mare...? (mai mult)
Stie cineva un server de discord in care sa aiba un canal de fundal pc si un canal cu alerte de jocuri gratis sau sa fie doua servere diferite?
Bună, am postat acum câteva zile despre cd uri de la eduteca aiscendia, am găsit la câteva seria licenței, îmi trebuie la petrica și arca lui noe și în vacanta mare seria licenței și nu o...? (mai mult)
Buna TPU, am cumparat un cont steam acum aproape un an de la cineva acum s- o blocat si trebuie prima adresa de e- mail folosită, insa nu mai dau de acea persoana, de unde pot afla prima adresa de ...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu steam ul, abia mi- am bagat net de la digi, si cand descarc ceva pe steam imi pica efectiv netul doar la laptop, isi da freeze pc ul, si daca bag alt net se descarca ...? (mai mult)
Salutare TPU, am incercat sa descarc tft pe telefon dar imi zice ca nu este compatibil cu dispozitivul meu dar nu inteleg de ce atata timp cat lol- ul, pubg- ul sau alte jocuri merg, care sunt de parere...? (mai mult)
Salut Am cumpărat un laptop Lenovo. Am instalat windows, am reușit să instalez driverul pentru wifi, am conexiune, dar nu îmi merge touchpadul. Ceea ce mă frustrează pentru că nu pot descărca...? (mai mult)
Salut! Ma intrebam daca stie cineva cum as putea descarca jocurile Reksio / Rexi (cum ar fi reksio si masina timpului, reksio si capitanul nemo) am CD- ul cu reksio si capitanul nemo dar nu am unde sa-...? (mai mult)
Ce inseamna daca am primit C$0, 80 dolar la poker? Astia sunt bonus sau cum ii pot folosi?
Buna seara, mă numesc Ioan și as vrea sa îmi fac in prieten. Daca vrea cineva sa joace cu mine fall guys sa îmi ziceți.
Mi-am luat un volan myria mg7400 si nu mai am cd de driver, poate cineva sa mi-l trimita pe discord #7744 DOP3X? Va rog trimiteti-l cat mai rapid puteti, multumesc.
Stie cineva de ce la Samsung galaxy a03 5g cand ma joc se misca ciudat? Adica se misca ca si cum ai avea apa pe telefon, mai ales eu jucandu- ma cu 3 degete am momente cand joc serios si apas cu toate...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
CyberDune28 întreabă:
Mindfulness întreabă:
DanielmanRO întreabă:
sabin89 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Gossip Girl
Esti un fan inrait Gossip Girl? Afla cat de bine iti cunosti serialul preferat chiar acum!