Salutare,am o consola de tip xbox 360 și cineva a modat o cu Aurora,chestia e ca nu merge nici un joc dar exsista, cum pot rezolva chestia asta? VREAU DOAR CEI CARE SE PRICEP
Salutari, am un sura de lvl 34 BM si vreau sa-l fac pvp, intrebarea mea este de ce accesorii am nevoie si bonusurile.
Salut,sunt Darius si sunt un fan lego? Recent mi-am gandit sa imi iau setul lego technic 42070, dar intai as vrea parerea voastră. Este bun setul? Sau mai sunt si alte seturi lego technic mai tari?
Bună,am avut niște tichete din Spania diashop și am băgat unul pe steam și as vrea sa știu cum as putea sa scot banii dacă merge și cum as putea sa scot banii din acele tichete.
Pot sa ma joc RE Biohazard fara sa fi jucat si celelalte jocuri? Sunt foarte putin familiar cu Resident Evil, am vazut filmu ala din 2002(sau era din 2000?)cand eram mai mic si m- am uitat la asta iesit...? (mai mult)
Salutare. Era un joc 2D RPG sau point and click (nu stiu exact cum sa- l clasific), animat, foarte amuzant. Partea amuzanta era reprezentata de tipul si denumirile itemelor. De genul: 'the legendary...? (mai mult)
Salut. Am 250 de euro pe steam și nu vreau sa ii folosesc nu pot cumva sa ii transfer pe card?
Sunt romani care joaca project zomboid? daca vreti facem toti un server de pz discord : JerryWizard
Salut, recent am vadut un ps 4 slim cu 400 lei, si am un pc cu un i5 6500 8gb ram si un gtx 1060 3gb, am decis sa il upgradez si sa ii iau o noua carcasa si sursa deoarece am una slaba, momentan nu...? (mai mult)
Mi- am pus un windows nou(nu stiu daca l- am pus bine) iar cand vreau sa intru pe fortnite imi da restart calculatorul dupa 1 minut.Care e cauza?(mi- am montat un procesor nou ieri, iar placa video are...? (mai mult)
Bună, am un laptop Asus cu Windows 11 aproape nou, se poate instala Windows 8 sau 8.1 deoarece vreau sa il dau nepoatei mele împreună cu jocurile sims 3 care ii plac foarte mult și pe Windows 11 ...? (mai mult)
Buna ziua! Am luat un volan Myria MG7418 și am problema ca dacă pun pe brake, și mi se accelerează și nu stiu ce să fac
Salut, ce sa aleg între ps 4 slim și ps 4 pro pentru un televizor HD, știu unii o sa zică ca nu are rost ps 4 pro dacă nu ai TV 4k, dar eu am văzut diferențe ps 4 pro parca arata mai bine la ...? (mai mult)
Buna TPU, unde as putea vinde si eu niste piese de pc in Constanta? As prefera sa le dau pe toate odata daca se si poate.
Hey TPU! Știe cineva un server, nu contează naționalitatea sau locația, in care se practică doar PvP? Doar Chaos VS NTF în heavy sau light, doar sa fie pvp pe 2 echipe atât. De preferat Chaos...? (mai mult)
Cum cumpăr ceva in rate de pe eMAG? Nu am cumpărat niciodată ceva in rate. Imi zice acolo 'rate lunare începând de la 115 lei' dar nu stiu cum se procedează. Vreau sa plătesc cu cardul prima rata...? (mai mult)
Cum se joaca phase 10 pocket edition?
Va salut! Am un pc cu ryzen 5 2600 si o placa video gtx 1060 6 gb, carcasa are 4 coolere este destul de ventilata si totusi placa video atinge 80 de grade si procesorul 75 in gta 5 story mode, stie cineva...? (mai mult)
Salut! Contează ce televizor folosesc pentru Xbox Series S? Adică dacă merg jocurile în 60/120 fps pe televizoarele mai de buget
Salutare, detin laptop- u asta: https://www.emag.ro/laptop- gaming- asus- tuf- f15- fx506lh- cu- procesor- intelr- coretm- i5- 10300h- pana- la- 4- 50- ghz- 15- 6- full- hd- 144hz- 8gb- 512gb- ssd- nvidiar-...? (mai mult)
Era mai demult un joc, eu il aveam de pe CD, era editura edu cu matetmatica, în care era un robotel si un castel, iar robotelul trebuia să găsească ceva chei pentru a deschide diverse usi( nu stiu...? (mai mult)
E fortnite e joc bun?
Oare or fi laptopuri la 500lei maxim chiar 400 la second care sa duca wwe 2k20? Si ceva horrouri noi din 2020?
Oare pe jocurile NFS se pot juca doua persoane pe aceași consola având două controlare, sa se împartă ecranul in doua și fiecare pe partea lui? Cum ar fi NFS Puyback și NFS heart?
Bună, am găsit în laptopul meu pe Google în istoric chestia asta : where can i buy 547x- lp83fill … nu înțeleg de ce, nu am căutat așa ceva, să fie ceva hacker, mai apoi mi- a apărut și...? (mai mult)
Sal. Joca cineva Homescape? Pe la nivelul 10600 apare un cap de pasare. Ce trebuie facut, cum scapam de el?
Imi puteti da idei de jocuri interesante si captivante dar medievale si Open World?
Am un cooler de tabletă, iPad, crz c5, Înainte făcea bine treaba, răcea sub 10 grade, acum are 21, 22, sub 15 nu scade. Care ar fi problemele? De unde l- am luat au zis ca, sub 30 nu se...? (mai mult)
Au curs câțiva picuri cu apă + parfum din umidificator în pc, nu a a tins nici placa video, nici procesorul si nici placa de baza, însă pcul sa închis, si nu stiam de ce, am zis ca hai sa vad ...? (mai mult)
Cum pot descărca patcherul pentru macos? Un macos ce poate duce stick 8GB USB. Altul nu am.
Merita sa mai joci Football Manager pe PC singleplayer ând sunt atâtea managere de fotbal pe browser multiplayer?
Vreau să găsesc jocul dar nu i mai știu numele Descrierea jocului: la un moment dat pe la level 70, 80 nu mai mergea în continuare ideea e că era un ninja negru pe care îl controlai cu degetul...? (mai mult)
Vreau să găsesc un joc dar nu mai știu numele și este pentru telefon Descriere: la un moment dat pe la level 70, 80 nu mai mergea în continuare, ideea e că era un ninja negru pe care îl controlai...? (mai mult)
Bună ziua vreau sa știu dacă în gta san Andreas exista club și unde mai exact
Salut! Se mai merită să cumpăr PS 4 slim?
Buna, am un Xiaomi mi și- am dezactivat aplicația Google play ( pentru a instala pe telefon aplicații din alte surse), problema este că la Xiaomi nu e că la alte dispozitive sa găsești aplicația...? (mai mult)
Primisem newslettere ce par a fi PDF- uri, dar nu sunt. Nu au acel meniu din partea de si mail- ul este complet (fara parti lipsa care sa te faca sa crezi ca este un PDF in e- mail). Au diferite produse...? (mai mult)
Am un canal de Youtube cu 1, 52k abonați, baza pe trenuri/ tiruri, le filmez, editez iar mai apoi postez. Postez odată la 2 zile, regulat la ora 13:⁰⁰, cum aș putea să cresc? Am ajuns...? (mai mult)
Vreau sa cumpar ceva de pe epic games pentru jocul fornite si nu pot plati, imi zice sa contactez banca.In trecut am platit cu acelasi card.Am vb la banca si nu sunt probleme cu cardul
Salut! Știe cineva dacă site-ul Buy2Play e de încredere?
Salut TPU, vreau și eu să joc pubg mobile dar am 2 GB RAM și android 11 ce pot sa fac că sa nu mi se mai facă lag?
Când ma joc fivem CPU-ul se foloseste maxim pana în 10% iar GPU-ul nu are probleme peste 50%. Ce as putea face?
Videoclipul după încărcarea pe platforma Youtube pierde din calitate. Videoclipul de pe desktop rulează clar, fără ceață sau neclaritate. După încărcarea pe YouTube, arată teribil de ...? (mai mult)
Dacă cumpăr spațiu de stocare în Google drive, și nu mai plătesc lună viitoare ( pentru că din câte am înțeles sunt 10 lei lunar) ce se întâmplă cu fișierele încărcate? Le mai pot accesa...? (mai mult)
Salut, am un laptop Lenovo Ideapad 3 Gaming cu un i5- 11320H, GTX 1650 4gb si 8 gb ram. Am decis sa ma joc Forza Horizon 5, unde la inceput totul imi mergea foarte frumos pe high quality. Dupa ce m-...? (mai mult)
Caut un mousepad de 80x50 si nu gasesc ma poate ajuta cine va? Va rog
Am avut un cont la site-ul Las Vegas si cand am retras banii mi-au cerut sa uploadez poza cu cardul dupa care m-au blocat de tot. Cand vreau sa intru imi apare client exclus
Salut! Se merită să cumpăr Xbox Series S în 2024?
Salut! Acest laptop poate duce jocuri precum dead by daylight, gta 5, fortnite? https://www.flanco.ro/laptop- gaming- lenovo- ideapad- 3- 15ach6- amd- ryzen- 5- 5500h- 15- 6- full- hd- 512- gb- ssd-...? (mai mult)
Am o camera jortan JTZ-8161QJ si nu o pot conecta. Dupa ce scanez codul QR de pe camera astept finalizarea configurarii si mereu spune "connection failed" Ma poate ajuta cineva?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
Holy97 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Resedintele de judet ale Romaniei
Cat de bine stii care sunt resedintele de judet din Romania? Hai sa descoperim!