Buna seara, mă numesc Ioan și as vrea sa îmi fac in prieten. Daca vrea cineva sa joace cu mine fall guys sa îmi ziceți.
Mi-am luat un volan myria mg7400 si nu mai am cd de driver, poate cineva sa mi-l trimita pe discord #7744 DOP3X? Va rog trimiteti-l cat mai rapid puteti, multumesc.
Stie cineva de ce la Samsung galaxy a03 5g cand ma joc se misca ciudat? Adica se misca ca si cum ai avea apa pe telefon, mai ales eu jucandu- ma cu 3 degete am momente cand joc serios si apas cu toate...? (mai mult)
Salut, am și eu o problema, de curând cineva mi- a spart control de tw eu avand și asta la conectări, dar eu după 2 zile am scos acea conectare dar pana in prezent după 2 săptămâni el se poate...? (mai mult)
Bună, am niște cd uri de la eduteca aiscendia și nu am seria licenței la ele și nu știu dacă pot sa le activez fără ea, ce pot face?
Am fost banată la un joc până pe 2022-09-11.Cât înseamnă? Ziua 11 și luna 9 sau ziua 9 și luna 11?
Salut, am un laptop cu procesor Ryzen 5 3500U, Vega 8 2GB si 12GB DDR4 2400MHz. Daca pe Forza Horizon 5 am 50- 60 fps pe Very Low la 1280x720 (fara resolution scaling), atunci cat o sa am in GTA 5 pe...? (mai mult)
Cat as putea lua pe un xbox one S la un amanet?
Salut! De ceva timp vreau să îmi iau un series s (de ps5 nu am bani) am auzit că trebuie să ai xbox live gold ceva de genu pentru jocurile mp. E adevărat? Daca am gta v pe pc luat de pe steam îl ...? (mai mult)
Merita pc ul asta la 8 mii de lei? In câte fps uri ar duce gta online și rdr 2? Sistem PC Gaming AQ9 cu Intel® Core™ i9 10900F Comet Lake pana la 5. 20GHz, 32GB DDR4, SSD 1TB + 1TB HDD, placa ...? (mai mult)
In 2010- 2011 credmși mai devreme poate, era un joc in third person, multiplayer, mapele erau o bucătărie, curtea unei case, intr- o piscina etc. Știu ca puteai avea sniper, minigun, bazooka,...? (mai mult)
Daca se joaca cineva pe roblox mining simulator 2 as dori sa stiu ce reprezinta valoarea peturilor care este scrisa in fiecare lista si unde pot vinde peturile?
Buna ziua! Astazi m-am jucat Poppy Playtime chapter 1 și am un bugg care nu pot sa scap de el oricât as încerca sa duc curent la circuit merge puțin încetinește și apoi nu se mai mișca
Salut. Această întrebare este pentru cei ce folosesc sau au folosit boosteroid. Oare merge boosteroid pe un imac din 2007/2009? Tin sa precizez ca au pe undeva 3- 4 GB RAM. Stiu ca este o întrebare ...? (mai mult)
Salutare TPU! Ce tipuri de mouse uri credeti ca sunt cele mai bune pentru gaming? Cele cu fir, sau cele wireless?
Salutare! Am o problemă la Forza Horizon 5:De când mi-am băgat modul Hot Wheels,nu pot să controlez nicio mașină pe harta normală, cea din Mexic.Ce credeți că ar trebui să fac?
Salut, ma poate ajuta cineva? Când intru in samp se incarca iconițe cu gta san Andreas dar după se face ecranul negru și trebuie sa opresc pc ul din buton. Cred ca e de la rezoluție si nu pot șterge...? (mai mult)
Salut, am un HDD extern de 8 TB și îl folosesc sa bag jocuri pentru ps4 pe el. Și vreau sa transfer niste poze și clipuri pe el este vreo problemă? Pe el am doar jocuri și de aia zic că poate...? (mai mult)
Buna TPU. Vreau sa imi cumpar un pc care sa nu fie extrem de scump si sa ma pot juca valorant si genshin pe el. Ce imi puteti recomanda?
Cine știe din ce cauza la Jocul FIFA 23 difera preturile în funcție de platforma pe care joci. De exemplu pentru Nintendo switch de ce costa 200 RON iar pentru PLAYSTATION 4 350 RON!?
Salut am un i5 4460 quad core si un gt 210 1gb, m-am gandit sa fac un upgrade la gtx 750ti 2gb, dar imi este frica cu sursa am un raidmax 500w(rx500w)
Salut TPU! Joc și eu Pet Rescue Saga și eram conectat cu Facebook, dar din păcate contul mi- a fost spart. Când am incercat să mă conectez înapoi pe joc, evident, nu mi- a mers de vreme ce contul...? (mai mult)
Cine are abonament pentru PLAYSTATION 4. Cum trebuie activat pas cu pas pentru a putea juca jocuri online cu alți oponenți?
Salut! Un laptop bun pentru gaming (csgo, gta, forza) folosit in paralel la programare si sa aiba o baterie cat de cat bunicică pana in 4000 de lei imi puteti recomanda? Multumesc
Salut, am cumparat un calculator nou acum 3 luni de pe eMAG cu placa video RX550 si jocurile merg bine dar textura jocurilor palpaie si am efectul de tearing de cand l- am luat (nu este de la driver si...? (mai mult)
Merita sa joci jocul Match Masters este bun de ceva sau nu?
Salut! Oare e ok pentru streaming global offensive urm. Componente. : Ryzen 5 5600g Gtx 1660 super 8gb ram dual kit cl16 3200mhz Ssd 500 gb
Salut, vreau sa ma reapuc de samp dupa 4-5 ani… Am incercat sa vad care sunt cele mai jucate servere, dar nu prea gasesc, numai din alea tip stunt. Ce server imi recomandati?
S- a anunțat data exacta a lansării jocului FIFA 23 pentru platformele NINTENDO SWITCH / PS 4!?
Am dezinstalat minecraft pocket edition de pe Happy mod, ca să îmi instalez noua versiune, tot de pe happymod, dar acum primesc eroare, la orice versiune de minecraft, prima data scrie "doriți ...? (mai mult)
Am cumparat farming simulator 17 de pe steam, dar nu pot juca cu prietenul meu, scrie nu s- a putut face nicio conexiune la multiplayer, avem accelasi patcht ot la fel dar nu merge nu inteleg de ce, la...? (mai mult)
Salut, vreau sa-mi iau cheie de fifa 22 pentru pc dar nu stiu care varianta mi-ar trebui, ce spuneti? PC(WW); PC(EN); PC(STEAM)
La GTA DEFINITIVE EDITION pe PLAYSTATION/SWITCH nu poți avea coduri ca și când joci pe calculator?
Cine și-a comandat jocuri pentru PLAYSTATION 4 de pe site ul jocuri.ro? E serios siteul? În cate zile au ajuns la voi jocurile?
Salut. Intentionez sa achizitionez o consola de joc PS5. Dar doresc sa stiu o chestie intai. Sunt jucator de World of Tanks din 2011 si am cateva tancuri bune achizitionate cu greu, in timp… Intrebarea...? (mai mult)
Stie cineva cum rezolva problema la ps3 cand vreau sa instalez gta V se blocheaza la 799 mb, as vrea o metoda fara a cumpara alt cd deoarece nu detin bani deocamdata
Buna ziua. Cine mă poate ajuta? Am primit un PS4 și mă întreb dacă aș putea să-l conectez la un monitor de PC.mentionez că nu mai am pc-ul. Am doar un router wifi 6. Cu mulțumiri
Buna.As dori sa achizitionez o unitate pc sau un laptop cat se poate de performant pret max. 3000 lei
Salut, cand eram mai mic obisnuiam sa ma joc un joc cu un soarece cred ca era si trebuia sa salvezi niste extraterestrii din spatiu si ii salvai de niste roboti si extraterestrii se puneau in spatele ...? (mai mult)
Știe cineva un site de încredere cu moduri pentru ETS 2?(de preferat tiruri)Funda
Salut. Joaca cineva warzone? Pentru ca am nevoie de încă 2 persoane pentru full quad. Vârstă între 11-14
Salut, utilizatori de console PS3 Xbox sunt pe aici?
Salut lume, Stiti vreo placa care e compatibila cu ryzen 5 5600g si nu necesita bios update?
Salut, Ma intrebam daca stiti vreun config de gaming, ce sa duca vreo 300 fps pe low (prefer Intel ) m-ar ajuta mult daca mi ati spune :procesorul, placa video, sursa etc
Salut, am un MSI laptop si dupa instalare windows ului nu imi mai merg functiile de genul dezactivarea touchpad- ului, sau modul eco, nici cu FN nici fara, si alta problema e ca am tastatura iluminata...? (mai mult)
Buna TPU, puteti sa imi recomandați un cooler pentru un Samsung A70? Gen pentru jocuri, adica sa nu se mai încălzească telefonul? Am un a 70, si pana acum lipeam gheata pe el, si nu se incalzea...? (mai mult)
Salut, am FIFA 22 pe Xbox si nu mai am acces la tv si as vrea sa ma joc pe laptop. Dar faza e ca ma pune sa- l cumpar din nou cu toate ca ma loghez cu acelasi cont de Xbox. Stie cineva cum sa rezolv asta...? (mai mult)
Se poate la poza de coperta de pe Facebook sa nu poate da like si com nimeni? Dau funda!
Salut! Cine joaca jocuri, are pc decent si are cel putin 14 ani sa imi dea mesaj pe discord lookatgabbi#0714 sa jucam ceva
Am o problema vreau sa imi iau un joc de pe google play dar imi zice: Se elimina contul din programul de testare beta. Îti recomandam sa dezinstalezi versiunea beta si sa instalezi versiunea publica. ...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ElenaD05 întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
J0B0MAT întreabă:
Marinescu9229 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!