Cei mai activi useri din categoria Jocuri PC / Online pe 26 Februarie 2025 sunt:
Cat gpu suporta pc ul meu Dell? Cati gb si biti? Placa de baza Dell 0m9kcm Sursa njoi titan 600w 650max Procesor i5 3.4 ghz quad Rami 16gb ddr3 Momentan am o placa grafica gtx 770 2gb cu 256 biti ...? (mai mult)
Salut TPU! Am un buget de 4000 lei si as dori un laptop de gaming. Ce imi puteti recomanda? Vreau ceva convenabil la bani, poate fi si +- 200 lei.
Ptr un laptop assus gaming TUF F17 FX706HCB, FHD 144Hz, Procesor Intel® Core™ i7- 11800H (24M Cache, up to 4.60 GHz), 16GB DDR4, 512GB SSD, GeForce RTX 3050 4GB, No OS, achiziționat în octombrie...? (mai mult)
Coolerul de laptop dacă îl conecta la acesta nu ii ia din putere? Având 3.5w
Atunci când vreau sa bag bani în jocuri îmi arata doua metode Adaugă un card de credit sau de debit și Valorifica cardul Pt a baga bani eu îmi folosesc cardul meu visa, dar nu înțeleg...? (mai mult)
Salutare, cum as putea sa instalez Outlast sau orice alt joc pe MacBook? Imi trebuie steam sau alte programe?
Salut băieți, care dintre voi jucați Forza Horizon 4 de pe un volan Logitech G29? Am început și eu astăzi să ma joc și desi volanul e in 900 grade jocul decalează doar 270, ce îi pot face? ...? (mai mult)
Https://imgur.com/a/4328v6R vreau sa schimb vram ul la acest laptop, imi da cineva o idee cum as putea sa fac?
Salut. Am un Ryzen 9 6900X, RTX 3090 Ti 24gb și 32GB DDR5 5200MHz. Am o problemă pe GTA 5. La 1080p pe ultra fara msaa, fps- urile nu trec de 187- 188 și am lag infernal. Pe gtx 980 nu aveam lag....? (mai mult)
Bună ziua! Am un pc relativ bun. Ideea este ca am 2 sloturi de placi video pe placa de bază, eu am un Gtx 1650 SUPER.La care am intrare Hdmi pentru monitorul principal. Doresc sa mai atasez o placă...? (mai mult)
De ce nu imi apare comoara in live pe tiktok?
Salutare, ce combinație de taste trebuie sa apăs pentru a-mi apărea ce scriu deasupra capul pe fiveM pe sv de roleplay?
Hai salut! Am facut rost de crypto din niste aplicații free, sunt enorm de multe monede si i- am retras, nu i- am primit din aplicatia coin base pe card la fel si din pay pal cand i- am transferat,...? (mai mult)
Bună seara, vin și eu cu o întrebare pentru cei care știu să joace poker, am avut o situație cu foarte mulți bani și vreau să știu și eu până la urmă cine a câștigat. Jucatorul a avut...? (mai mult)
Salut! Tocmai ce mi- am facut cont pe filelist si nu stiu cum sa fac upload, imi scrie ca fac 0 incontinuu, am inteles de la un prieten ca trebuie sa imi fac Port Forward sau ceva de genul. Ma poate ...? (mai mult)
Hei, îmi puteți recomanda niste pc uri de gaming (pana in 4500 5000 de lei) pe care jocurile destul de măricele sa meargă bine?
De unde pot downloada jocuri pentru calculator gratuit? Spre ex mi- a placut mult A plague tale dar si Outlast, le- am jucat acum 3 ani. Acum am un calculator bun, dar nu stiu de unde pot lua jocuri ...? (mai mult)
Care sunt joucrile pe PC care v-au placut cel mai mult? Vechi si noi
Salutare, am jucat mai demult un joc pe pc, dar nu mai țin minte cum se numea. Știu ca era vorba despre rusi și nazisti, personajul principal era un agent secret, la una dintre misiuni trebuie ...? (mai mult)
Salut! Am instalat un cs 1.6 de pe un site bulgar dar in lista "internet " de servare sunt doar serverele lor, ale saitului ...cum fac sa pun sa imi apara o lista normala cu servare majoritatea romanesti?...? (mai mult)
Salut, am farming simulator 19 pe cd Xbox îi puțin zgâriat când îl instalez merge cat merge și se oprește, ce aș putea face? Your disc might be dirty or damaged îmi zice
Salut, are cineva idee cum pot lua acei 1.000.000 $ daca zic bine din gta 5 am level 17 cam asa si inca nu i-am primit.
Salut TPU, am descarcat nfs underground, dau sa il instalez imi arata imaginea, dar undeva jos scrie, prees up to unlock this screen, adica pe ce trebuie sa apas? Multumesc dau funda
Ajutor,incerc sa descarc nividia geforce now ca sa joc apex dar mereu la instalare primesc o eraore si nu stiu de ce si nici nu stiu ce sa fac... ajutor?
Buna! O intrebare legat de Instagram. Nu imi este oprita activitatea si nici unora din prietenii mei dar cateodata pur si simplu nu- mi apar online pentru cateva minute sau chiar dispar mesaje care reapar...? (mai mult)
Salut TPU! Ma joc de ceva timp case opener "apk" este un simulator de deschis cutii ca si in cs:go. Si zilele trecute a intrat unu in joc (fiind online) și daca voia un skin trebuia sa faca trade cu cineva...? (mai mult)
Ziceti-mi si mie niste servere bune de CS 1.6 care merg, stiti vreunele?
Bună TPU, Se joaca cineva tales of wind? Te măriți cu unul din personajele din joc sau Te măriți cu un alt player? Dau fundă
Salut TPU, as dori sa stiu de ce cand ma duc sa cumpar un paysafe, vanzatorul/vanzatoarea imi spune ca nu merge sa imi dea un paysafe, iar dupa ceva timp cam 4- 3 zile poate sa imi spuna la fel sau daca...? (mai mult)
Salutari, cunoaste cineva un service unde poate repara un controller de Xbox in Constanta?
Salutare. Am si eu o problema. Poate ma ajuta careva.Joc pubg mobile de pe emulator si cand omor pe unu si ma duc la cutie sa iau de pe el ce are, nu imi deschide cutia si nici nu imi arata ce are pe ...? (mai mult)
Ce jocuri sunt ca 3D driving class?
GTA București da crash de de fiecare data cand cand fac ceva. Ce pot face?
Salut. Am si eu o problema cu pug mobil de pe emulatorul Bluestacks 5. Problema este ca daca omor un inamic si imi da cutia nu imi arata ce am in ea sau pe ce sa apas ca sa o deschid. Poate ma poate ajuta...? (mai mult)
Salut,daca stie cineva un sv de discord cu tradeuri pentru rocket league as aprecia un invite, multumesc.
Era o animație din Moldova parca, cu 2 tipi. Gherghe și Ion sau ceva gen, animație 3d, animația fiind ciudată și era o fază cu o pisica pe holul blocului si unul a aruncat pisica.
Salutare, era mai de mult un joc cu o gorila care trebuia sa sari peste niste butoaie, cum se numeste? Va rog il caut de foarte mult timp.
Cine stie ceva trucuri cum sa faci mai repede bani in jocul Patrician3? In Port Royale ai posibilitatea sa joci Poker si sa- ti dublezi suma dar aici daca mergi in taverna si te ocupi cu vanzarea de arme,...? (mai mult)
Vă rog să mă ajutați, mi- am instalat un joc în care dacă ai 10000 de diamante câștigate primești 6700 robux. M- am uitat la recenzii și o persoană a zis că chiar dă robuxi adevărați, ...? (mai mult)
Salut TPU! Este cineva aici sau cunoaște pe cineva care ar putea să mă învețe prin intermediul online, bazele unei cariere de game developer, evident contra cost? Programele preferate ar fi Unity...? (mai mult)
Salutare,un program bun pentru screen record când mă joc?
Salut! De unde pot instala Minecraft PE pe telefon GRATIS, fără să iau viruși? Dau funda!
Cum dau gta 5 in limba romana subistrat?
Poti face mai multe conturi de world of trucks/ets2 si sa iei reward- urile(de la eventurile de la SCS care iti dai iteme exclusive) de pe mai multe conturi de world of trucks pe un singur conte de...? (mai mult)
Salut, aș vrea să achiziționez o placă video GT 1030 OC însă nu știu cum mi-ar merge jocul World of Tanks cu grafica pe mediu. i5-3470 / 3.20 8gb RAM 240gb SSD 280w Sursă
Intre gtx 1060 si RX 580 care e mai bun? https://www.amazon.co.uk/MSI- NVIDIA- GeForce- Express- Graphics/dp/B01IOPQ1VO?crid=175ESJ78XC271&keywords=gtx+ 1060&qid=1662036231&sprefix=gtx+ 1060%2Caps%2C106&sr=8-...? (mai mult)
Salutare! cum pot folosi COD REST de pe un bon pay safe?
Seara buna TPU, niste jocuri rpg sau ceva de genul pentru android dar sa nu fie chiar pay to win.
E normal cand instalez gta 5 de pe epic games pe pc... am avut o pana de curent pana atunci s- a descarcat 13 Gb din 113 cat imi arata acolo apoi am revenit iar, tot atat a ramas la suta cat a fost inainte...? (mai mult)
Pot sa imi conectez contul de minecraft de pe ps4 pe pc?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
SUSAMOGUS întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Plante vindecatoare
Cunosti beneficiile musetelului, salviei sau ale pelinului? Afla cat de multe stii despre plantele vindecatoare chiar acum!