Salut TPU, recent m- am apucat de tik tok cu sora mea si postam desene vechi, treaba merge biner dar. de ex eu un episod îl pun pe 3 părți si as fi vrut sa pun in comentarii episodul 3 in comentarii...? (mai mult)
Buna, ce pc de gaming imi recomandați la un pret de 2000 lei? Sa meargă toate jocurile f bine.
Dacă te joci pe un ssd extern afectează cumva grafica jocului? Sau diferența dintre toate ssd uri respectiv HDD urile e doar de viteza de procesare. Nu afectează grafica?
Recent mi-am comandat un birou cu RGB si nu stiu daca se pot conecta la priza sau la calculator (banda are USB).
Salutare! Aveti idee de unde pot face rost de Fifa22 free si sa fie ok?
De ce am 20 de fps cand procesorul si placa video sunt utilizate maxim 60 la suta si au sub 70 de grade? Am un amd a4 x640 4 cores si un gt 630 rami 8 gb si 6 utilizati in timp ce ma joc, ce pot face...? (mai mult)
Bună TPU! Am dorința de a juca jocuri de pe acest site vechi (http://www.miniclip.ro/) - dacă își mai aduce cineva aminte de acesta- dar din păcate nu mai merge. Știți cum pot să fac să- și...? (mai mult)
Salut TPU, De mic copil, am fost fan al jocului "Project I.G.I" cât și "Project I.G.I 2". In urma cu 2 ani aproximativ am văzut un trailer al unui nou joc din serie… Nici pana in ziua de azi ...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa va intreb, incerc sa intru in cs 1, 6 si nu merge, imi arata imaginea neagra si se blocheaza, l-am dezinstalat, l-am instalat iar si nu merge, ce sa fac? Multumesc dau funda
Salutare, Ce parere aveti de acesta aplicatie? https://www.platoapp.com/
Salut, vreau sa bag bani pe 8bp cu cardul dar imi cere etokenul si nu-l am, cum pot baga fara etoken?=))
Bună ziua! Când ma adaugă cineva pe snapchat îmi apare mesaj și pe email. Cum pot dezactiva funcția asta?
Salutare. Cum pot juca pubg pe o mapa, cu număr limitat, adică eu vs 2-3 prieteni?
Am un volan de gaming thrustmaster Ferrari gt experience și nu funcționează pe forza horizon 5, i- am băgat și driverul, pcul îl citește perfect, dar jocul sau aplicațiile ds3- ds4 Windows...? (mai mult)
Am o plasma Samsung și au apărut pe ecran dungi negre verzi fara niciun motiv de la ce poate sa fie problema Dau funda
Cum pot găsi OTP de la clip claps plss ajutor rapid
Care este cel mai tare Sv privat PVM de Metin2? Cu zodiac si toate cele ca pe Ro dar cu lvl maxim 250 sau chiar 999 (am vazut ca deja exista unu). Cine recomanda cel mai tare server are funda fara...? (mai mult)
Salut stiti aplicatii sau jocurii care te platesc? pe PayPal
Intrebare pentru jucatori de Metin2. Care bonus este mai bun in pvp: 10% daune for fi absorvite de pv sau 10% sanse de a jefui SP?
Salut, recent mi s- a stricat laptop- ul si am hotarat si mi achizitionez un calculator, dar nu ma pricep cu calculatoarele si am nevoie de cateva sfaturi, acesta este pc- ul pe care o sa il cumpar: ...? (mai mult)
Salutare! Recent mi- am cumpărat un joystick pentru a mă juca fifa 22, pe care, până acum l- am jucat de pe tastatură și nu știu cum să trec de la una la alta, am căutat în setări, dar ...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor casa fac un server de minecraft bungeecord și nu reușesc ma ajuta cineva care stie
Buna as vrea să va intreb! Talking Angela chiar are camere în ochi? ???? spuneti va rog frumos ca am auzit pe toate rețelele de socializare aceea vorba si o fata a scris doar un mesaj înspăimântor...? (mai mult)
Salut,ce jocuri imi recomandati sa ma joc? M am saturat de cs go si minecraft. Specs :i5 2400, gtx 750 2gb, 8 gb ram
Salut,daca am cumparat subscriptia de pe biliard,aceea cu GO PRO si dupa am anulat o, imi raman tacurile?
Ce jocuri pe PC/consola, vechi/noi v-au placut?
Am nevoie urgent de ajutor! Vreau sa știu dacă acest laptop ar fi bun pentru jocuri, în special pentru. Metin2. https://www.amazon.com/Lenovo- ideapad- 100- Windows- 80QQ00JGUS/dp/B01BE8LMX0 Ajutor...? (mai mult)
Https://streamable.com/q650j9 Salut stiti de ce am aceasta problema cu sunetul? Adica mereu cand filmez se aude sunetu cu "bass" si prea tare parca decat il aud in casti. De la ce credeti ca este, va...? (mai mult)
Stie cineva o aplicatie gratis care nu necesita licenta de gasit si sters pozele duplicate pentru windows 10?
Ce jocuri mai sunt la moda acum in 2022? Sau ce jocuri vă jucați voi, pe un calculator mediu? (i7, placa AMd ryzen de 4gb 16 gb ram).
Acum cativa ani a aparut un joc pe calculator in care erai o mica bacterie si trebuia intodeauna sa manannci ceea ce era mai mic decat tine ca sa cresti si sa nu te lasi mancat de ce era mai mare. Cum...? (mai mult)
Stiti vreun controller mai ieftin compatibil xbox series x/s? Mai toate sar de 350 de lei.
Salutare, as dori si eu sa aflu un SSD si Rami compatibili cu predator helios 300 g3-572-739E Funditz
De ceva timp joc gta 2 și după ce merg la telefon vorbesc și îmi da o misiune, o îndeplinesc dar alta misiune nu mai găsesc, îmi poate spune cineva cum reusesc sa fac și alta misiune?
De ce nu pot sa joc ce joc vreau eu la GEFORCE NOW? Tre sa aleg din lista.
Salut! Îmi poate recomanda cineva un Metin pvm hard cu o popularitate mare de jucători?
Am gasit un pc ieftin la 800 lei da nu am bani sa mi-l iau ca is prea sarac :( Mi-l cumpara cineva?
Salutare lume buna si oameni frumoși, numele meu este Gabriel si as avea nevoie de câteva informații de la persoane cu bun simt. Vrea sa- mi fac un canal de Youtube cu jocuri medievale pentru ca-...? (mai mult)
Ar merge bine windows 11 pe pc meu Intel(R) Core(TM) i3-2130 CPU @ 3. 40GHz ram6 bit64?
S-ar putea sa sune că o întrebare tâmpită dar poți cumpăra de pe eneba cu un card de la Banca Transilvania?
Știe cine cum sa promovez pe fansly? Fără mistouri
Salut, ma intrebam daca as putea juca fallout4 pe pc cu ce am in el Fallout 4 Minimum Requirements: OS: Windows 7/8/10 (64- bit OS required) CPU: Intel Core i5- 2300 2.8GHz/AMD Phenom II X4 945 3....? (mai mult)
Dacă nu ai cont de TikTok si te uiți la anumite videoclipuri, cei care au contul, pot vedea cine le- a vizualizat tiktok- ul? Având în vedere ca tu nu ai cont, nu poți aprecia acel tiktok, ma ...? (mai mult)
Salut TPU! Am un XBOX care atunci când îl conectez la televizor îmi intră în Home unde scrie Open Tray și XBOX Live, problema e că data trecuta îmi intră direct in joc. Nu trebuia decât să ...? (mai mult)
De ce bateria de la laptop Lenovo, nu se mai incarca decat pana la 60% desi are cateva luni de cand il am? Asa proaste sunt tipurile astea de baterii? Si nu sunt deloc ieftine.
Salut, am o întrebare, am un pc cu i5 9400f și în furmark pe CPU brunner se învârtea între 79-81 de grade cu cooler stock e ok? Se poate arde procesorul la temperatura asta?
Mai joaca acum cineva Geometry Dash?
Am descarcat un joc de pe steamunlock, am dat la client steam cu run administrator și acum nu îmi mai merge orice este legat de funcția de setări)(volum wifi etc) ce trebuie sa fac?!
Ce recomandați? Un laptop HP omen 16 sau Acer Nitro 5? Ambele au GPU 3070, dar HP are procesorul puțin mai bun, Ryzen 7 fata de ryzen 5. Din aceasta cauza HP este cu 400 de lei mai scump, pe care...? (mai mult)
Salut. Dețin un Huawei p20 pro. Pe cablu de încărcare scrie 5A. Daca cumpăr unu de pe eMAG care e totd e 5a ramane super charging?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Rutmegami3 întreabă:
BitchInRedDress întreabă:
Elelena65 întreabă:
MountainRiver întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!