Am o camera jortan JTZ-8161QJ si nu o pot conecta. Dupa ce scanez codul QR de pe camera astept finalizarea configurarii si mereu spune "connection failed" Ma poate ajuta cineva?
Cum pot instala hack-uri pe standoff2 cu ZaArhiver? Am incercat de mai multe ori dar nu am reusit...
Ce se întamplă? De ce atunci când îmi schimb poza de profil pe Facebook, aceasta nu apare în noutăți. Adică, îmi apare că am schimbat poza la mine pe profil, iar de pe profilurile prietenilor...? (mai mult)
Sakut cum as putea obitne un cont de sa mp?
Salut TPU de 2 luni mi- am luat un Samsung a 15 si de putin timp mi se intrerupe la el descarcarea nu vrea sa mai incarce am schimbat incarcatorul cablu si sa fel si la vechiul telefon incarcatorul merge...? (mai mult)
Ce nivel trebuie sa am în ets2 pentru a putea face împrumut de 400000 de la banca?
Cum pot juca csgo pe telefon? Fără GeForce Now sau alte siteuri. Dațimi link de downloadare și pașii full. Dau fundă.
Care sunt cele mei bune desene de adulti de pe Netflix?
Merge GTA V single player pe un i5-3470, 16 GB RAM, nVIDIA GT 1030 și în cate fps merge, dau funda. Multumesc
Salut. Am o problema cu jocul Fs22, l- am luat dupa Epic Games, platit bine inteles, dar cum intru in joc pe orice harta din cele 3 ale jocului se incarca pana la 33% si dupa se deconecteaza si dupa...? (mai mult)
Daca pe ps store scrie numele jocului si deasupra categoria ps4 se poate instala si pe ps5 fara probleme?
Buna, am o problema. Nu ma mai pot conecta la contul meu rockstar..nu mai stiu mail- ul si parola si mi- a dat o prietena contul ei de rockstar si acum cand ne jucam FiveM ne baga pe acelasi id..chiar...? (mai mult)
Salut! Ma poate ajuta sa pun un pret la un pc? PC Acer Nitro N50-600 i5-8400 8 GB Ram SSD 256 GB HDD 1 TB NVIDIA Gefore GTX 1050
Ce jocuri as putea sa postez pe canalul de gaming? Daca aveti idei, astept parerile voastre
Salut tuturor! As vrea sa incep un canal de Youtube bazat pe gaming. As dori niste sfaturi cum sa il cresc mai repede si cum sa obtin mai multe colaborari. Also, as dori sa stiu cum pot declara veniturile...? (mai mult)
Hey TPU. Vreun român care joacă Dead Frontier 2? Hai sa facem echipa! :)
Salut. Am un laptop Toshiba i5 gen 4, 16 GB ram, SSD etc iar placa video este Intel Graphics. Dacă vreau sa ma joc Gta San Andreas îmi apar niște linii pe ecran care pâlpâie. În alte jocuri nu...? (mai mult)
Buna dimineata, am 1 PS2 cum ma pot lega la un tv VORTEX? Nu are mufa rosie, galbena si alba tv ul, as dori sa ma ma pot folosi de PS2, va rog sa- mi spuneti daca este posibil sa- l leg cumva. Ms...? (mai mult)
Am vazut un videoclip cu un Youtuber care a reusit sa contruiasca practic traseul liniei de metrou M2 in Minecraft. As dori sa incerc sa fac acelasi lucru dar am nevoie de ajutor ca sa termin mai repede...? (mai mult)
Salutare, am 2 stații de încărcare pentru controllere, de la Sony, o stație pentru ps4 și o stație pentru Ps5. Am o întrebare, este ok dacă țin controllerele pe aceste stații de încărcare...? (mai mult)
Cum poti castiga iarasi titlul de campion(am 4 trofee dar a trecut foarte multe sezoane de când le- am câștigat) la fotbal in jocul virtual de manager de fotbal ManagerZone cu echipa mea FC ALINBORGER...? (mai mult)
Salut, cum pot juca samp pe telefon? Am încercat sa descarc aplicația de pe magazin play dar ma scoate după 10 min de joc
Îmi spuneți și mie vă rog care e numele jocului care Nociv îl joacă, viața la fermă? Seria asta a mai făcut-o în trecut dar acum a reînceput o.
In principiu, care ar fi cerintele minime de sistem pentru a juca jocuri din categoria "Sa ne jucam pe calculator" de la Erc Press (sau mai bine spus Aidem Media)?
Salut am cumparat recent un mouse de gaming marve M360, 12800 DPI si nu gasesc software- ul necesar pentru a profita de setarile RGB. Aștept o soluție, un link de descărcare sau un kit de instalare...? (mai mult)
Îmi spuneți și mie va rog cum se cheamă jocul pe care Nociv și Klorna îl joaca, viata la ferma? Seria a mai făcut-o în trecut dar acum a început o noua serie
Slt poate cineva sa mă ajute va rog e URGENT acum 3 zile incercam sa mă conectez pe Steam calculatorul funcționează de 3 luni și de o data mi sa închis imaginea și tastatura și mausul nu mai erau...? (mai mult)
Îmi spuneți va rog care este numele jocului acela jucat de Nociv, viata la ferma.Aceel joc la mai jucat în trecut dar curent a început o noua serie
Știe cineva cum se cheamă jocul acela pe care îl joaca nociv:viata la ferma care nociv la mai jucat în urma dar acum a început o noua serie
Cum poti sa vezi minele din minecraft
Era un joc pe cd mai demult pe care il jucam, un joc de la Edu, si trebuia sa ajungi in varful castelului prin raspunsurile corecte pe care le dadeai la niste intrebari de cunostinta generala. Cum se...? (mai mult)
Câți robux îmi dă pentru 100 lei? dar 1000?
Când se lansează GTA VI
Va salut oameni faini intampin o problema la call of duty vanguard, l- am cumparat de pe battle.net..toate bune merge jocul dar cand dau sa joc multiplayer doar Quick play imi merge doar acolo imi gaseste...? (mai mult)
Buna, era un joc pe google play cu vrăjitoare cu o fata de 18 ani care găsea o scrisoare de la bunica ei și în ea scria că trebuie să învingă un demon pe nume Denis adică tatăl ei vitreg mama...? (mai mult)
Salut, as dori sa stiu daca mai exista site- uri de unde poti sa iti cumperi jocuri video precum forza horizon 5, gta 5 si multe altele la preturi mici(gen 2- 5 euro), si daca da imi puteti spune unul...? (mai mult)
Am cumparat de pe G2A un cont cu forza horizon5 si nu-mi apare butonul de descarcare.
Salut, as dori sa stiu cum ma pot juca si eu fivem sau rage mp chiar daca nu am un pc foarte bun. Problema este ca eu am jocul, adica GTA 5 ul. dar nu prea am spatiu pe pc, am vreo 200 GB care nu sunt...? (mai mult)
Am un laptop Acer aspire vx 15 i5 7th gen gtx 1050 ți 8gb ram am my summer car 2021 și dau debifez windowed și ma întra în Fuller screen, iar în versiunea 2023 mi- l deschide doar în bara și nu...? (mai mult)
Unde sa găsesc toate jocurile care erau când era Adobe Flash Player?
Salutari,daca am 100k robux in ROBLOX, cum ii pot transforma in bani? Acesti Robux sunt facuti prin BLOXFLIP. Cine ma poate ajuta?
Buna, era un joc pe google play cu vrăjitoare cu o fata care când împlinea 18 ani găsea o scrisoare de la bunica ei și află că mama ei a fost ucisa de un demon pe nume Denis adică un bărbat care...? (mai mult)
Salut,as dori sa stiu daca mai exista site-uri de unde poti sa iti cumperi jocuri video la preturi mici(gen 2-5 euro), si daca da imi puteti spune unul va rog!
Https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/5694199 Bun de gaming? GTA V etc
Salut, am și eu o întrebare despre jocul GTA 5, am 67 de misiuni din 69 și nu îmi mai apar altele, misiunea 13 cred ca este cea cu o mașină neagră nu mi- a apărut deloc, am refăcut jocul...? (mai mult)
Salut TPU! Am un laptop cu placa video dedicata si am observat cand ma joc pe el memoria ram este utilizata intre 85% si 90% cred ca cam pe acolo. As vrea sa stiu daca ar merita la un laptop cu o placa...? (mai mult)
Am jucat acum cativa ani un joc si mi- a placut mult si vreau sa ma reapuc de el, dar nu mai stiu cum se numeste. Jocul este free. (au site de unde il poti descarca) Descriere: (se joaca singur - nu...? (mai mult)
Salut! Când eram copil am jucat un joc pe calculator care conținea mai multe minijocuri (labirint cu minotaur care se putea juca în 2 jucători, minijocuri tip puzzle, etc ).Nu știm cum.se numește...? (mai mult)
A cumparat cineva vreo placa video de pe olx? am vazut o placa video buna sigilata cica, la un pret ciudat de mic si nu stiu daca sa o iau sau nu. sellerul are ratinguri bune, apare ca excelent. astept...? (mai mult)
Salut, a cumparat cineva placi video de pe olx? sunt unele preturi prea bune de a fi adevarate. ce-i drept, sunt sigilate dar nu stiu ce sa zic. vreau sa astept si parerea altora.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!